Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

yumurta rezervi azalmış olanlar...nerdesin çok canım acıyor.

ben hepsini yapıyorum...
belki bir faydası olur.
bana da erken yumurta yetmezligi teşhişi konuldu...1yıldır fsh yüksek biliyorduk ama bu terimle tanışalı çok uzun zaman olmuyor.
bu ay sadece 1 tane yumurta varmış:(
kalitesini de allah bilir..
bizim durumumuzda olup hamile kalanlarla ilgili hikayeler okuyorum sürekli...

imoje umarım arkadaşın mutlu sona ulaşır ve bebegine kavuşur bizede umut olur...

bende bu ay tedaviye başlayacak gruptaydım geçen ay folikül az dhea kullanmaya yeni başlamıştım buayda ertelendi...buarada dhea+elevit+b12 .....+divina
Rabbimden ümit kesilmez tabi (fsh 10 )ama ultrasounda gözüken folikül 2 -3 o yüzden tüp bebek tedavisine bile başlayamadım...negatif görmeyi bırakın tedaviye başlayamadım:(((
çok mutsuzum ama savaşı bırakmayacagım.

kamp şart:)
bizim tedavi bu ay hatta şusıralar başlayacaktı ama olmadı dr erteleme kararı aldı.,
ilk gün dibe vurdum ama şimdi ilk şoku atlattım pes etmeyecegim tabi..
eylül e kaldı tedavi tatil dönüşü:)
bende bu 2 ay süreyi güzel geçöirmeye karar verdim.
başaracagız...

evet tabii hayırlısı olsun...
bakım üzülmek aglamak işe yaramıyor.toparlanmaya ve savaşmaya karar verdim.
bu önümdeki 2 içinde Dhea +vitaminler(birsürü var)) divina kullanacagım bunlar dr tarafından verilenler...
aslolan şu ki...bu bizim problemimiz ve bunu bizden başka kimse çözemez.
1.stres sıkıntı üzüntüye artık yer yok.
2.akşamları hayıt suyu içiyorum sulandırıp.
3.bitki çayları içiyorum ama belli bir düzenim yok henüz.adaçayı
civanperçemi ,çoban çantası melisa,sarı kantaron....v.b
4.sabahları aç karnına arı sütü bal polen karışımı.2 aydır düzenli yiyorum.
5.keçiboynuzu nektarı buldum..pekmez degil nektar.1 tk ondandan yiyorum.
6.incir kürü ilk 21 yaptım yarın 2. 21 güne başlıyorum.
7.bol bol dua ediyorum.Allaha daha da yakınlaştım .

buarada cemre vitex diye bir şey buldum araştırıyorum.
buarada kuruyemişleri unutmayalım ceviz,badem ,fındık dönüşümlü olarak yiyorum ...
En ÖNEMLSİ 2,5 aydır sigara içmiyorum.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın...

güselim bunları yemekten 4 kilo aldım..2,5 aydır sigaraya da bırakınca yediklerim daha bir yarar oldu:((
bu kadar emek boşa gitmesinde 4 kilonun lafımı olur degil mİ:)))

çörek otunu peynirlerin üstüne serpiyorum kahvaltıda..zencefilli kurabiye yapıyorum.)
en önemlisi stresle baş etmek sanırım.
onun yolunu bulamıyorum işte.
KAMP hayatı devam ediyor:))

sigarayı bırakınca olumlu etkisi olur yumoşlarımıza degil mi?
BAŞARACAGIZ TABİKİİİ.
kamp a devam:))

oh tatil iyi gelmiştir,çok sevindim moralin zirve yapmıştır.
kamp hayatımda zaman zaman aksama var.tatil moduna geçtim.şimdi evdeyim vee yemek saatlerim degişti.aklıma ne gelirse canım ne isterse onu yapıyorum..çayları ilaçları içiyorum ama çok istikrarı degil.
ilaçlarımı alıyorum tabiki:)
adetinle beraber başlarısın umarım...moralim saati saatini tutmuyo:)))
şuan iyiyim ama bazen agla nöbetlerim de oluyo:D
bakalımbende eylülde dönüşte tedaviye başlayacagım(inşallah bi aksilik olmazsa)nisandan beri her ay başlayacagız ama olmadı işte...

imoje cnm hoşgeldin ara ara bakıyorum ama yazacak vakit bulamadım.
tedavinin başarı ile sonuçlanmasını bizim içinde umut olmanı diliyorum.
kamp hayatım altüst oldu diyebilirim.ben tatildeyim eylüle kadar:))
uyku düzeni,yeme alışkanlıgım herşey yer degiştirdi.
çaylarımı içiyorum hayıt suyunu unutuyorum buara.
hala umudum var biliyomusun ?adete bir hafta kaldı acaba mı ?ya olursa, diye düşünür buluyorum kendimi.
rabbim bilir..
sen tedaviyi usa da mı olacaksın.
yabancı forum takip ediyorum senin de takip etigin tavsiye edebilecegim siteler varsa çook sevinirim..
araştır araştır bitiremeim de:))

canım hayırlısı olsun sonuçta bu yola girdk bir kere 1 ay geç başlarsın en kötüsü.eter ki sonuç olumlu olsun.beklemeye alıştık:))
bende nisandan beri bekliyorum araya yaz tatilim girince eylül e kaldı.tabii ben o zaman çoook aceleciydim.şimdi dr un neden acele etmedigini ilaçlarla beni tedaviye hazırladıgını saglamcı oldugunu anladım..
evet yabancı sitelerde en altta herkesin kısa özgeçmişi var.hayat hikayelerini okumaya bayılıyorum.canada dan bir forum var. ivf.ca onu takip ediyorum birde avusturulyadan var.bub hub.
sanki orda bu konu ile ilgili daha çok ugraşan var.
herneyse acu konusunda çok istekliyim hatta burda bi uzman buldum ama çook yogunmuş başka birine yönlendirdi ve kaldı:(
istanbula döner dönmez başlamayı düşünüyorum...
şu ünlü kitap infertility cure onu alıp okumak lazım.
başka bir forumda çook bahsedilmiş.
acu noktalarından da bahsediyormuş.

incir konusunda sana katılıyorum bende hergün mutlaka 1 2 incir yiyorum.şekil olaraktra bakarsan içindeki çekirdekleri yumurtalar gibi degilmi?
her yedigimde diyorum ki''Allahım bu kadar çook yumurta olsun,kaliteli olsun:))))

Eylül adet öncesi bi muayeneye giderim.sonrada artık ultrason görüntüsü tahliller dr karar verir.
ben hep eylül diyorum bakalım bu konuda yumurtalar ne diyecek:)))
son sözü onlar söylüyor..
benim ultrasonda 2 3 folikül gözüküyor:(((
şans çook mu az bilmiyorum.!!!!belki çogalmıştır.dhea ya güveniyorum çok başarı hikayesi okuyorum.

Kademi
canım bende adet gecikmesi yapmadı.bende nisandan beri günde 3 tane toplam 75 mg alıyorum.
fsh 11 belkide daha da fırladı bilemiyorum.yumurta kalitesi için kullanıyorum.henüz tüp bebek deneyemedik çünkü dhea nın 3 ay kullanılması gerekiomuş ki faydası olsun...(yani en az 3 ay)
yabancı siteleri takip ediyorum.dhea kullanıp başaranlar oldukça var ama bazı clinicler ve dr lar dhea ya inanmıyorlar 2 ye ayrılmış durumlar yani.dhea ya inanlar ve inanmayanlar.
ben inananlardanım:))ve kullanıyorum daha dogrusu doktorum inanlardan:))
Rabbim evlat nasip ettiyse Dhea vesile olur inşallah.ilacı her içtigimde ''şifa senden dhea yı bahane et ya rabbi diyorum:))
allahım dualarımızı kabul etsin....

aynı durumu yaşadım biliomusun?tedaviye başlayacagımız ay kist çıktı:(((dr da dhea ya devam dogru tatile dedi:)
hayırlısı tabiki..amin arkadaşım aminnnnn...
ben dhea ile birlikte vitamin alıyorum antioksidan olarak ne alıyosun???selenyum MU?.

arkadaşlar...
şu mübarek günlerde bol bol dua edelim...
Furkan süresi 74. ayet

74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

canım kamp hayatı yumurta kalitesini arttırıcı kürleri içeriyor.)
mutlka sende yapmalısın.hayıt suyu..bitkisel çaylar arı sütü bal polen.
canada daki bi kadın forumunda biri uzmana sormuş faydası varmıdır diye oda cevap yazmış dogrudan yumurtaya etkisi bilimsel kanıtlanmış degil fakal immune sistemi güçlendiriyor .kullanan hastalarda iyi sonuçlar alıyoruz demiş.
ben bilmem yane:)

Kademi,inşallah.cnm.günler ilerledikçe bi korku sardı beni...
hadi gene kist olursa ya gene ertelenirse....v.s
korkmaktan çok degişik bir heyecan bu.bakalım bu süreci hep beraber gögüsleyecegiz...
eylülde hep beraber bu yolda ilerleyeceğiz bakalım neler yaşayacagız.???.
ne kadar plan yaparsak yapalım ,hayat kendi planını uyguluyor sonuçta.

imojanım dheadan mı sormadım.dogum kontrol hapına başladık.bakalım adetle durum degerlendirmesi yapılacak.
canım benim çok buruk içim bugün:/
rabbim seneye bugünlerde yüzümü güldürmüş olsun seneye ramazan bayramaında kucaklarımız dolmuş olsun.çok canım yanıyor:(

cnm benimde fsh 10 ama 2 folikül gözüküyor...
yeni tedavinde başarılar diliyorum.ilk tedaviden sonra ekstra bişeyler yaptın mı?folikül sayısı artmış.
doktorun kim? rezerv sorunu yaşayanlar baglantıyı kopartmayalım desteğe ihtiyacımız var.

cnm merhaba,ben gün sayıyorum gene bir bilinmezlige:/
dogum kontrol hapının bitmesine az kaldı bakalım neler olacak önüzdeki hafta görecegiz..umarım artık başlayabiliriz.
sen nasılsın?Ağrın yoktur umarım.bel fıtığı zor.her işte bir hayır vardır önce beli tedavi edip sonra hamile kalmak daha sağlıklı olacak..
ne aşamadasın?

canımsın sen bennn inşallah rabbim hayırlısını versin...teslim olduk bekliyoruz.
bioenerji aldım 7 gün ondan mıdır bilmem çok serin bekliyorum.
randevun yarına kalmış...
iyi haberlerle gelll kuşumm:)

iyiyim canım,aklımı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ne kadar mümkünse:))
buarada diyet yappabilsem diyorum ..yumurtaya faydalıdır diye ne bulduysam yedim.incir,,ceviz,,bal,,polen,,,,,kalorili ne varsa:))5 kiloya mal oldu .buarada biraz sağlıklı beslensem diyorum ama zor gibi gözüküyo.işkembeyi büyüttüm:))

cnm belkide doğal akışına bırakıp stresten uzak durunca işler yoluna girecek:)çok kurcalamak iyi degil sanırım.bende şu macunu yiyip soğan kürünü bitirip normal akışına bırakacağım..sırf acaba yapsam işe yarar mıydı dememek için yapıyorum:)
imojanımm herşey çok güzel olacak,bu yaşadığımız bir süreç.hedefimize mutlaka ulaşacagız.bugünleri sıkıntılı üzüntülü geçirmemeye çalışmamız lazım..hatta şu çocuksuz son günlerimizin tadı çıkartalım..rahat rahat uyuyalım gezelim tozalım ama değil mi:)

ne kadar süredir bu şekilde devam ediyorsun...ay heyecan yaptım ve çook sevindim.)
Benim tedavim yarım kaldı,2 yumurta vardı onlarda gelişmedi:/geçen hafta tedavim iptal oldu:((( ilk adetle başlayacagız tekrar senin listeni uygulayacağım.zaten bi macun bende aldım yogurtla karıştırıp yiyorum.ruşeymli ekmek vardı ondan alırım,incir kürünü tedavi ile başlayacagım.
doktorun kimdi?ekstra vitamin..vs verdimi?

kızlar bu topik bizim buluşma noktamız,bağlantıyı kopartmayalım.bende ihmal ediyorum ama bu bizim ortak sıkıntımız ve birbirimize ,tecrübelerimize ihtiyacımız var.

canım doktorum emre karatekelioğlu.ivi tüp bebek merkezine geçti.tedavim yarım kaldı bahsetmiştim.uzun süredir dhea kullanıyordum ama bende olumlu bir etkisi olmadı.yani hala 2 yumurtam var üstelik ilaçlara yanıt vermedi:/bir daha ki denemede ne değişecek bakalım:! senin doktorun ile ilgili olumlu şeyler okuyorum.bahçeci kliniğinde degil mi?

canım tedavim yarım kaldı gelişmedi yumurtalar:/8.gün iptal...
kötü oldum tabi:((sen nasılsın cnm?ulun bey di degil mi doktorum..ya çok mu zorluyoruz edajım.???bırakmak mı lazım bilemiyorum ki.

Dus canım geçen sefer yani tedavi iptal edilmeden önce doğum kontrol hapı kullanmıştım ama malum tedavi yarım kaldı.şimdi duphaston içiyorum adetle tekrar başlayacak umarım bu sefer 2 den fazla sağlıklı gelişen yumurtalar olur.onun dışında folikasit b12 alıyorum.

Krishazel canımmm tebrik ederim.mucizeni sağlıkla kucagına al inşallah..hepimize umut oldun sen aslında bizimde mucizemizsin..zaman zaman hepimiz dibe vuruyoruz bizi bırakma umut ışıığımız olarak sık sık ziyaret olur mu? detaylar hakkında bizi bilgilendir ..doğal olarak kullandıklatın tüm detaylar..
ayy inan çok heyecanladım vee inan çook sevindim.

Dus canım hadi tedavi öncesi darısı başına:)

Beyaz nasılsın?ne kadar güzel bir haber değilmi?

eylülüm bende iyiyim,sende herşey kist yapıyor sakın bitkisel bişey kullanma buarada .hay Allah vardır bundada bir hayır. ben şu an senden önce başlayacakmışım gibi gözüküyor ama bakalım ne olur..biliosun hiç umulmadık bi durum üzerine ertelenebiliyor.ya da geçen tedavimdeki gibi iptal olabiliyor:/
bakalım neler yaşayacagız heyecanla bekliyorum:!!! inşallah mucizelerimize kavuşuruz.

Merhaba kızlar, nasılsınız?

dus canım çook az kalmış son günlerini stressiz geçirmeye çalış.tedaviiçin bomba oldun sonuda iyi olacak inşallah..

kris canım düşük tehlikesi diye mi okudum!!!ALLAH KORUSUN.sen bizim herşeyimizsin.allahım nazarlardan korusun bebişini sana bağışlasın,darısıda bizi olsun inşallah.

beyaz vitamin konusunda bende kararsız kaldım sadece folik asit b12 alıyorum...bir almaya başlasam onuda alayım bunuda alayım fena saldıırjam:)) şimdiye kadar okudugum erken yumurta yetmzliğine karşı kullanılan vitaminler şunlarmış,,Q10,L-argin-L-carnitine,selenyum,e vitamini,çinko............liste uzayıp gidiyor...

kademi cnm nasılsın?Ocak ayında başlıyormuşsun başka bi forumda okudum.hayırlı olsun vaktin var aslında bu vitaminlerden kullansan mı?benim çok vaktim yok adetle ki bugün yarın tekrar bir deneme yapacağız...

canım Allah yardımcımız olsun.bugünler mutlaka geçecek ,gülerek hatırlayacagız inşallah bugünleri:)
hale hanımla görüşmek isterdim ama yarın karar günüm var:)3.günüm bakalım tedaviye başlama ihtimalimiz var.(tabii bir aksilik olmazsa)tedaviyi tamamlayabilenler (sonucu hiç önemli degil) çook başarılı buluyorum en azından baştan sona tüm tedavi sürecini yaşayabiliyorlar:/

bugüne kadar bu topic içinde yazdıklarımından bir kesit...

starsuzie bir önceki sayfada kızlar hamile yazmışlar senin içinnn..Umarım öyledirrr..Çok ihtiyacım var böyle şeyler duymayaaa...

Yazdığın kesitleri okuyuncaaa iptal olan tedaviler gelişmeyen yumurtalar ve az olan yumurta rezervi ve tabiiki yüksek fshh..Hepsiii bende de mevvcutt..Geçtiğimiz ay 4 folikül gelişmediğinden tedavi iptal oldu..Amh yapıldı 0.2 çıktı..bitiklerdeyimmm 2 gündürrr..Doktorumm neredeyse imkansız arttıkk dediii..Her ay bakıcazz denicez diyorr..Bende 2 aydır dhea folik asit kullanıyorumm..Akupunkturamı gitsem yoksa ozona mı gitsem diyorumm.Yaşım 26..Erkek fakltör sorunumda varr...Kabarıkkk listemmm ve karışık hikayemm....
Bana önerebileceğin ve tavsiyelerin için özelden de mesaj atmanı çokk isterimmm..Kendine çok iyi bak umarım hayırlı haberler verirsin..

evet 2008 de baslayan gozyasları ıle dolu bır hıkaye bu....

gecmıste yazdığım iletılerden durumun yasadıklarımın bır özeti aslında..

yumurtalık rezervınde azalma olanların mücadelesi daha bi zor daha bir yıpratıcı oluyor..tıp olmayanla bir tedavi şansı tanımıyor.

2008 yılında geciken regli ile doktoruma basvurunca(kendımı hamile sanıyorum ve korkuyorum tabi)
erken yumurta yetmezliği ile kısmen tanıştım..o cok korktugum evlliğimin ilk yıllarını korunarak geçirdiğim gunler yerını yoğun strese bıraktı...
ben daha erken zamanı var derken cocugumun bekide olmayacayagı ihtimalı ile karşılastım...allahım nasıl bir kabus...
eşmle gittiğimiz jinekolog bunu pat diee dan diye canımızı yakayarak yüzümüze vurdu:!!!!
karı koca cıkısta sokak ortasında agladık :/// allahım kimseyı çagresiz bırakma...

tabi hemen korunmayı bıraktık tabi bu sırda başka bir doktorda testler takipler başladım...
ben hala duruma inanmıyodum korunmayı bıraktık yaaa hamile kalacaktım...ne kadar da positifim :P

TABİ OLMADI...testler fsh progesteron kist ...
jinekologum bizi bir tüp bebek merkezine yönlendirdi...
şimdi bunları burda yazmak çok kolay o süreç içinde yaşadıklarımız ...hissettiklerimizi tarif edemiyorum.

tabii bana bir teshiş konuldu ama ben durumun ne oldugunun farkında değilim bence cunku hale dogal yollarla olması umudumu koruyorum:P

KISA ÖZETLEYECEGİM.
yapılan ultrason degerlendirmelerinde kimi aylarda foliküle rastlanmadı bile..
oldugu aylarda da 1 -2 maximum 3 oldu...
her ay tedavi modundaydım heran))
haftanın 2 gunu yaz kıs denemeden doktorumun yanındaydım süreki takiplerim yapıldı..
artık sayısnı bilmediğim tedavilerim ...tedaviye başlayıp 3 4 gün iğne olup iptaller...
yumurta toplanıp döllenmemesi ve iptaller..
nihayet yakaladığımız altın yumurta 3.gun embriyosu kaliteli ama malesef ngatif sonuc

GÖZYAŞLARI ..UMUTSUZLUK..bazen isyanlar(rabbim affet)
bu süreç içinde eşimin yurtdışında olması ve 2 yılımızı ayrı ama tedavilerle geçirdiğimiz günler...
tedavilerde yalnızdım...yumurta toplama ...vb herşeye tek tabanca gidiyordum !!!
doktorum asistanları muhteşem bir ekpti o konuda herzaman çok şanslı hissettim ama olmuyordu...o istediğimiz sonuca ulaşamıyorduk...

haftalar..aylar ..yıllar sonrasında ücretsiz izne ayrılıp eşimin yanına geldim...
artık en azından ayrılık bitmişti.hemen burdaki bir tüp bebek merkezinden randevu aldık...
çok mutluydum eşimle beraberdik ve ilk defa beraber bir tedavi sürecinde olcaktık ve inanıyordum başaracaktık...

bu sırada reglim gecikti..hava değişikliği teşhisi koydum...daha çok günler geçti menepoza girdim teşhisi koymaya başladım :))
ön görüşmeden 1 hafta önce (kendıme aglamamak için söz vererek)bir idrar testi aldım.

o kadar çok test yapmıştım ki bugüne kadar bıkmıştım artık...sonrasında yıkım...gözyaşı...

ölesine aldığım testi eve gelir gelmez yaptım...kocaman bir artı işareti çıktı...
clearblue test)
ben bu markadan ilk kez yaptıgım için anlamadıgımı düşündüm ...zaten yabancı bir dilde hamile cıktı.
inanamadım...
hemen bir test daha aldım...
o test çift cizgi cıkanlardan
inanamadım..yok yok kesinbir hata vardır dedim...
ertesi gün kan verdim ama eşimele ikimiz sevinmemeye çalışıyoruz, hevesimiz kursagımızda kalır korkusu yaşarken kan testi de positif çıktı...
ertesi gün ultrasonda 6 haftalık bebeğimizle karşılaştık...
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

bu kadar mücadeleden sonra doğal yolla hamile kalmıştım...
hala inanamıyoruz...

BU topicte daha önceden paylaştıgım iletileri göz yaşları ile okudum...aynı kaderi paylaşan kader arkadaşlarıma umut olmak ,moral olmak isterim..yıllardır KK da geçmiş hikayeleri başaranları bulup okurdum...
imkansız değilmiş..Allah isterse..zamanı gelmşse oluyormuş demmekki...

allahım isteyen herkeseee ...bu konuda canı yanan tüm kadınlara yardım etsin...evlatsız bırakmasın..

bizide saglıkla yavrumuza kavuştursun.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
seni çok seviyorum rabbim inşallahh en kısa zamanda seni ve bu topicte ,bu sitede ,dünyada canı yanan tüm kadınları bu güzel duygu ile karşılaştır..
kırdıysam özür dilerim...

Son düzenleme:
ya bu nasıl güzel bir haber suzicim halen inanamıyorum ya allahım 9 ayıda görmeni kucaklayıp sarılıp öpmeyi sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin neler çektin nelerle uğraştın ve sonunda mucizene hamilesin çok çok mutlu oldum ya....6 haftalık oldu miniğin demek ki...belki şimdi daha fazladır...maşallah....
eşinin yanına gitmen bile değiştirmiş psikolojini demek ki...seninde benim gibi olmuş canım yeni bir tedaviye gitmeden önceki ay öğrenmiştim bende...teyzesi benim bebeğimde 17. haftasında ve büyümeğe devam ediyor maşallah...
allahım hep mutlu etsin canım benim...öpüyorum kocaman senide minik meleğini de....

seni çok seviyorum rabbim inşallahh en kısa zamanda seni ve bu topicte ,bu sitede ,dünyada canı yanan tüm kadınları bu güzel duygu ile karşılaştır..
kırdıysam özür dilerim...

starsuzi duydugum günden beri tüm dualarım seninle rabbim günlerini su gibi geçirsin bir an önce melegini al kucagına kendinize iyi bakın :nazar:

yumurtalık rezervınde azalma olanların mücadelesi daha bi zor daha bir yıpratıcı oluyor..tıp olmayanla bir tedavi şansı tanımıyor.

2008 yılında geciken regli ile doktoruma basvurunca(kendımı hamile sanıyorum ve korkuyorum tabi)
erken yumurta yetmezliği ile kısmen tanıştım..o cok korktugum evlliğimin ilk yıllarını korunarak geçirdiğim gunler yerını yoğun strese bıraktı...
ben daha erken zamanı var derken cocugumun bekide olmayacayagı ihtimalı ile karşılastım...allahım nasıl bir kabus...
eşmle gittiğimiz jinekolog bunu pat diee dan diye canımızı yakayarak yüzümüze vurdu:!!!!
karı koca cıkısta sokak ortasında agladık :/// allahım kimseyı çagresiz bırakma...

tabi hemen korunmayı bıraktık tabi bu sırda başka bir doktorda testler takipler başladım...
ben hala duruma inanmıyodum korunmayı bıraktık yaaa hamile kalacaktım...ne kadar da positifim :P

şimdi bunları burda yazmak çok kolay o süreç içinde yaşadıklarımız ...hissettiklerimizi tarif edemiyorum.

tabii bana bir teshiş konuldu ama ben durumun ne oldugunun farkında değilim bence cunku hale dogal yollarla olması umudumu koruyorum:P

KISA ÖZETLEYECEGİM.
haftanın 2 gunu yaz kıs denemeden doktorumun yanındaydım süreki takiplerim yapıldı..
artık sayısnı bilmediğim tedavilerim ...tedaviye başlayıp 3 4 gün iğne olup iptaller...
nihayet yakaladığımız altın yumurta 3.gun embriyosu kaliteli ama malesef ngatif sonuc

bu süreç içinde eşimin yurtdışında olması ve 2 yılımızı ayrı ama tedavilerle geçirdiğimiz günler...
tedavilerde yalnızdım...yumurta toplama ...vb herşeye tek tabanca gidiyordum !!!
doktorum asistanları muhteşem bir ekpti o konuda herzaman çok şanslı hissettim ama olmuyordu...o istediğimiz sonuca ulaşamıyorduk...

haftalar..aylar ..yıllar sonrasında ücretsiz izne ayrılıp eşimin yanına geldim...
artık en azından ayrılık bitmişti.hemen burdaki bir tüp bebek merkezinden randevu aldık...
çok mutluydum eşimle beraberdik ve ilk defa beraber bir tedavi sürecinde olcaktık ve inanıyordum başaracaktık...

bu sırada reglim gecikti..hava değişikliği teşhisi koydum...daha çok günler geçti menepoza girdim teşhisi koymaya başladım :))
ön görüşmeden 1 hafta önce (kendıme aglamamak için söz vererek)bir idrar testi aldım.

o kadar çok test yapmıştım ki bugüne kadar bıkmıştım artık...sonrasında yıkım...gözyaşı...

ölesine aldığım testi eve gelir gelmez yaptım...kocaman bir artı işareti çıktı...
clearblue test)
ben bu markadan ilk kez yaptıgım için anlamadıgımı düşündüm ...zaten yabancı bir dilde hamile cıktı.
inanamadım...
ertesi gün kan verdim ama eşimele ikimiz sevinmemeye çalışıyoruz, hevesimiz kursagımızda kalır korkusu yaşarken kan testi de positif çıktı...
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

hala inanamıyoruz...

BU topicte daha önceden paylaştıgım iletileri göz yaşları ile okudum...aynı kaderi paylaşan kader arkadaşlarıma umut olmak ,moral olmak isterim..yıllardır KK da geçmiş hikayeleri başaranları bulup okurdum...

allahım isteyen herkeseee ...bu konuda canı yanan tüm kadınlara yardım etsin...evlatsız bırakmasın..

bizide saglıkla yavrumuza kavuştursun.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gözün aydın sağlıkla kucakla inşşş darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsunn

kızlar selam,

dun trasnferim gercekletsi cok sukur hersey yolunda gitti...izmirde kent hastanesi Israel Aruh doktorum mini tup bebegi turkiye ile tanistiran doktor...biraz mesefali ama isinin ehli bir doktor....doktor pek tavsiye edilmez ama kendi tecrubelerim dogrultusunda cok memnunum diyebilrim..

dilerim 12 gun sonra guzel haberler verebeilirim bu yolda olan herkese basarilar dilerim....

rabbim yüzünüü gülüdürsün inşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

KISA ÖZETLEYECEGİM.

clearblue test)
inanamadım...
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

hala inanamıyoruz...

Ağlıyorummmmmmmmmm..Rabbime şükürler olsunnn diyorummmmm..Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorummm.Rabbim inşşşş senin mucizen gibi bana bize de yaşatıcakkk..Ve bende birgün kk da paylaşıcam hikayemiii....

bende ozona başlamıştım haziran ayında ama hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. toplam 4 seans gidebilmiştim. haftada 2 gün gidiyordum. 12 seansı tamamlayacaktım ama kısmet olmadı. o zaman ozonu çok araştırmıştım ozon yapan heryeri gezmiştim dikkat edilmesi gereken şeyler var, birde ozon şişesi kullanılmasına dikkat etmek gerekiyor bazı yerler kan torbası ile yapıyor. sağlıklı olanı şişe.
topraksu bilğilerinden dolayı teşekkür ederim.

starsuzi duydugum günden beri tüm dualarım seninle rabbim günlerini su gibi geçirsin bir an önce melegini al kucagına kendinize iyi bakın :nazar:

Amacım buraya yazarken kimseyi kırmak yada sitrese girdirmek değil.Duss canım cuma günü akşam starsuziden özelle mesaj geldi bende özelden tebrik ettim.cumartesi günü gece 3 tane mesaj göndermiş söylemediğini bırakmamış.Ben onada yazdım bu hamileliği kimseyle paylaşmadığımı şimdi merak ediyorum.Sen duyduğum günden beri ....diyerek ona yazmışsın.Kimden ne zaman duydun?Allah aşkına resmen beni herkesle paylaşmakla suçladı.O nedenle sanada yazdım.Cevabını bekliyorum.Ayrıca biri daha tebrik etm iş .Onada yazdım ama cevap gelmedi .Site yönetimine de yazdım.Cevap bekliyorum.Şu an arkadaşın özelini burada kendisi yazdığı için yazdım.Özelleri paylaşacak kadar dedikoducu ve karektersiz değilim.

bugüne kadar bu topic içinde yazdıklarımından bir kesit...

İnanki yazdıklarını gözüm yaşlı okudumBu topikte hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor.Rabbim senin yüzüne gülmüş inşallah bana ve benim gibi olan herkse güler.Rabbim bu mübaerk günlerde sana açılan ellerimzi boş çevirme yarabbi.İnaşllah canım sende hayırlı şekilde bebeğini kucağına alrısın.

starsuzie bir önceki sayfada kızlar hamile yazmışlar senin içinnn..Umarım öyledirrr..Çok ihtiyacım var böyle şeyler duymayaaa...

Yazdığın kesitleri okuyuncaaa iptal olan tedaviler gelişmeyen yumurtalar ve az olan yumurta rezervi ve tabiiki yüksek fshh..Hepsiii bende de mevvcutt..Geçtiğimiz ay 4 folikül gelişmediğinden tedavi iptal oldu..Amh yapıldı 0.2 çıktı..bitiklerdeyimmm 2 gündürrr..Doktorumm neredeyse imkansız arttıkk dediii..Her ay bakıcazz denicez diyorr..Bende 2 aydır dhea folik asit kullanıyorumm..Akupunkturamı gitsem yoksa ozona mı gitsem diyorumm.Yaşım 26..Erkek fakltör sorunumda varr...Kabarıkkk listemmm ve karışık hikayemm....
Bana önerebileceğin ve tavsiyelerin için özelden de mesaj atmanı çokk isterimmm..Kendine çok iyi bak umarım hayırlı haberler verirsin..

millstone hikayelerimiz benzer sakın umutsuzluga kapılama...
hamile olduğumu ögrendiğimde doktorumu aradım..o da bana ''tıbbın yapamadıgını Allah yapar,hayırlı olsun dedi...

bak bu çok önemli bir nokta...
fsh ,,amh hepsi hikaye...

kulladıklarımı eski paylaştığım iletilerde yazmıştım ama tekrar yazacagım.
ümidini kaybetme en büyük günah umutsuz olmak diye avutuyordum kendimi..Rabbim senden ümidimi kesmedim diye dua ettim...
sende ümidini kesme..

ya bu nasıl güzel bir haber suzicim halen inanamıyorum ya allahım 9 ayıda görmeni kucaklayıp sarılıp öpmeyi sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin neler çektin nelerle uğraştın ve sonunda mucizene hamilesin çok çok mutlu oldum ya....6 haftalık oldu miniğin demek ki...belki şimdi daha fazladır...maşallah....
eşinin yanına gitmen bile değiştirmiş psikolojini demek ki...seninde benim gibi olmuş canım yeni bir tedaviye gitmeden önceki ay öğrenmiştim bende...teyzesi benim bebeğimde 17. haftasında ve büyümeğe devam ediyor maşallah...
allahım hep mutlu etsin canım benim...öpüyorum kocaman senide minik meleğini de....

eylüll haberini aldığımdaa inan bana o kadar çok sevinmiştim ki anlatamam..hikayeni baştan sona biliyorum...eylül kurtulduu kalbindeki sızı bitti demiştim...şükürler olsun ki arkandan geliyorum ...maşşallah mucizee bebeğin umut oldu hepimize....:nazar:
bende aynı senin gibi tedaviden önceki dönemde hamile kalmışım 1 hafta sonra görüşmeye gitmeden ögrendim kader arkadaşım...
allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza ,evlerimiz süt kokularıyla dolsun:)
olmayan herkesede nasp etsin inşallah...

sen benim canımsınn ...
çok dua ettin bana allahım razı olsun ..çok öpüyorumm
hepinizi:)
gözün aydın sağlıkla kucakla inşşş darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsunn

yeter seninle kendi aramda bir özdeşim kurdum...neden bilmiyorum ama belki evlilik yıllarımız aynı oldugu için hep seni okurken adına dua etmişimidir inan..şimdide dualarımdasın..çok yazmasamda çok okuyorum:))

rabbim yüzünüü gülüdürsün inşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

amin darısı başınaaa ...

Ağlıyorummmmmmmmmm..Rabbime şükürler olsunnn diyorummmmm..Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorummm.Rabbim inşşşş senin mucizen gibi bana bize de yaşatıcakkk..Ve bende birgün kk da paylaşıcam hikayemiii....

şükürler olsun..sakın pes etme..mutlaka yazacaksın..
unutma tıbbın yapamadıgını Allah isterse yapıyor..bol bol dua edelim..

İnanki yazdıklarını gözüm yaşlı okudumBu topikte hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor.Rabbim senin yüzüne gülmüş inşallah bana ve benim gibi olan herkse güler.Rabbim bu mübaerk günlerde sana açılan ellerimzi boş çevirme yarabbi.İnaşllah canım sende hayırlı şekilde bebeğini kucağına alrısın.

evet hemen hemen aynı kader ama inan sonunda mutlu son oluyor...
çok teşekkür ederim canım rabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı zamanda sana nasip etsin...

Son düzenleme:
millstone hikayelerimiz benzer sakın umutsuzluga kapılama...
hamile olduğumu ögrendiğimde doktorumu aradım..o da bana ''tıbbın yapamadıgını Allah yapar,hayırlı olsun dedi...

bak bu çok önemli bir nokta...
fsh ,,amh hepsi hikaye...

kulladıklarımı eski paylaştığım iletilerde yazmıştım ama tekrar yazacagım.
ümidini kaybetme en büyük günah umutsuz olmak diye avutuyordum kendimi..Rabbim senden ümidimi kesmedim diye dua ettim...
sende ümidini kesme..

eylüll haberini aldığımdaa inan bana o kadar çok sevinmiştim ki anlatamam..hikayeni baştan sona biliyorum...eylül kurtulduu kalbindeki sızı bitti demiştim...şükürler olsun ki arkandan geliyorum ...maşşallah mucizee bebeğin umut oldu hepimize....:nazar:
bende aynı senin gibi tedaviden önceki dönemde hamile kalmışım 1 hafta sonra görüşmeye gitmeden ögrendim kader arkadaşım...
allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza ,evlerimiz süt kokularıyla dolsun:)
olmayan herkesede nasp etsin inşallah...

sen benim canımsınn ...
çok dua ettin bana allahım razı olsun ..çok öpüyorumm
hepinizi:)

yeter seninle kendi aramda bir özdeşim kurdum...neden bilmiyorum ama belki evlilik yıllarımız aynı oldugu için hep seni okurken adına dua etmişimidir inan..şimdide dualarımdasın..çok yazmasamda çok okuyorum:))

amin darısı başınaaa ...

şükürler olsun..sakın pes etme..mutlaka yazacaksın..
unutma tıbbın yapamadıgını Allah isterse yapıyor..bol bol dua edelim..

evet hemen hemen aynı kader ama inan sonunda mutlu son oluyor...
çok teşekkür ederim canım rabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı zamanda sana nasip etsin...

sağol canım rabbim hepimizn yüzünü güldürsün inşşşşşşşşş

KISA ÖZETLEYECEGİM.

clearblue test)
inanamadım...
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

hala inanamıyoruz...

Tebrik ederim
Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin
cok sevindim...

Arkadaslar bende yumurta rezervi cok kotu olanlardanim ve tup bebek magduruyum
yumurta donasyonu ve evlatlik onerdiler ama Rabbim banada mucizesini gosterdi ve kizim suan 6 aylik kucagimda
size tavsiyem mutlaka
omega 3 balik yagi hapi kullanin ( yumurta kalitesi icin cok onemli )
Q enzyme10 kullanin
iyi bir multuvitanmin mesela elevit kullanin
ve duzenli spor yuruyus yapin

farki goreceksiniz

Allah hepinizin yardimcisi olsun.

arkadaşlar dr.mustafa eraslanı duyan oldu mu? ürünleri hakkında çok iddialı bende bir arkadaşım vasıtasıyla iletişime geçtim test sonuçlarıma filan bakıp bana clavis panax k5 isimli ilacını tavsiye etti . hiç bilgisi olan yada kullanan var mı çok iddialı konuşuyor sayesinde 16-17 yıldır çocugu olmayanlar çocuk sahibi olmuş filan ...

bende 3 kutu aldım ilk kutum bitti şimdi 2 kutuma başladım ben pcos için aldım bakalım 3 tane bitince bişeyler olucak mı yazarım burdan

KISA ÖZETLEYECEGİM.

clearblue test)
inanamadım...
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

hala inanamıyoruz...

canım tebrikler....gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını...allah sağlıcakla,bebeğine kavuştursun inşallah.....

Arkadaslar bende yumurta rezervi cok kotu olanlardanim ve tup bebek magduruyum
yumurta donasyonu ve evlatlik onerdiler ama Rabbim banada mucizesini gosterdi ve kizim suan 6 aylik kucagimda
size tavsiyem mutlaka
omega 3 balik yagi hapi kullanin ( yumurta kalitesi icin cok onemli )
Q enzyme10 kullanin
iyi bir multuvitanmin mesela elevit kullanin
ve duzenli spor yuruyus yapin

farki goreceksiniz

Allah hepinizin yardimcisi olsun.

canım,önerilerin için çok sağol....beni hatırlamışsındır..bana şunlar şunlar değin herşeyi yapıyoruz....
inşallah biz de başarırız birgün.....
minik kızın da iyidir umarım...allah ikinize de sağlık,mutluluk versin....ikinizi de kucaklıyorum.....

Back
X