Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ben de aynı anda bi kaç vitamin kullanılmayacağını düşünüyorum doğrusu. selenyum ile Q10 beraber olmaz sanırım.
bu arada senin yaşın kaç arkadaşım?

kademi folikülü nün dolu olmasına cok sevindim insallah rabbim yüzünü güldürsün:ecrin_bebekbu arada yeni evin insallah ugur getirsin sana :ecrin_bebek:)

folikülün dolu yada boş olduğunu ultrasonda görebiliyorlar mı?benim doktorum bu konuda bilgi vermedi:///
takıldım şimdi???ama boş olsa zaten tedavi olmaz değil mi?
düş evet senden önce başlayacagım gibi gözüküyor tabii doktor durumu begenirse:!!malum herşey yumurta sayısına bağlı ilk etapta..

dolu oluğunu opu olmadan nasıl anlıyorlar anlamadım.bnm denememde 2 ymurta vardı opu oldu ikiside boş çıktı......dolu olduğu nsl anlaşılyor arkadslr....

dolu oluğunu opu olmadan nasıl anlıyorlar anlamadım.bnm denememde 2 ymurta vardı opu oldu ikiside boş çıktı......dolu olduğu nsl anlaşılyor arkadslr....
arkadaşlar yumurtanın doluluğu belli olmaz muayenede ama tahmin edilebilir sadece çok koyu duruyorsa dolu deniyor ama her dolu yumurta da kaliteli çıkacak diye bir kural yok

ben de aynı anda bi kaç vitamin kullanılmayacağını düşünüyorum doğrusu. selenyum ile Q10 beraber olmaz sanırım.
bu arada senin yaşın kaç arkadaşım?

Canım yaş 37.Ben doktorun verdiğiklerini kullanıyorum.Daha önce dr.a sormuştum aNWAYİN E VİTAMİNİNEDE DEVAM EDEYİM Mİ DİYE, VİTAMİNİN FAZLASIDA OLUMSUZLUK OLUR DEMİŞTİ VE ÖNERMEDİ.

Canım ulturasyonda dr anlıyor.Tabiki yumurta toplama sonrasıda içi boş çıkabiliyor.Benim adetlerim her ay düzenli oluyordu, ama sitresten olduğuna inanıyorum, adetim oluyordu ama foliküller küçük kaldılar.Daha önce balcalıda ve diğer hastane , doktorlarda gayet yumurtam oluşuyor ve çatlatma iğnes iyada doğal bırakılıyordu.Canım foliküllere dr ve hemşireler bile çok sevindiler.Allahtan hayırlısı.

Benin 1. denemem öncesi 3 ay kadar kist vardı sürekli ertelendi sitrese girdim o dönem 2 yumurtam vardı , dr başlayalım ama Allahtan umut kesilmez belki olumlu olurda büyür gibi net konuşmadı.Çünkü arkadan gelenlerde olabilir belki dedi.Ne geliştiler ne de arkadan gelen oldu.Hatta gonol f kulladık çok yüksek dozda.Son muayenede çok iyi hemen başlayalım dedi.Kısacası ulturasyonda folikülleri görüp karar da veriyorlar.

kızlar iki gün yokum babamın yanına gidiyorum .kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.....

benim yaşım da 40 bir yıldır uğraşıyorum bebek konusunda ama inan hiç bir günümü bile boş geçirmedim. artık yumurta rezervi olanlarda yüksek doz ilacın yararı değilde zararı olduğu ispatlandı. bana sadece 150 mg verdi doktorum ilacı ve ikisi de 10 hücreli 1. kalite embriyo oldu ama ne yazıkki tutunamadılar. bence yüksek doza itiraz edin arkadaşlar...yumurtyı kalitesiz hale getiriyor.

beyaz dozun az çok oldugundan anlamıyorumge.en denemede 3 toz 1 su menagon yaptırdım .az mıdır.çok mudur hiç bilmiyorum??

beyaz cım katılıyorum sana banada yüksek doz verdi doktor 2 yumurtam oluştu boş çıktı..gecen ay kontrolumde ilaç sız falan 3 yumutam vardı düşünün artık....

Bence haklısın .Daha önce 75 miligram gonolf ile yumurtam oluyordu tüp denememde tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 300 yada 350 miligramla gelişmedi.2. denememde dr az miligram ve ilaç kullanacağız demişti ama başlayamadık.

ben 18 yaşındayım.size sorunumu anlatayım.14 yaşında ilk adetimi oldum.2-3 defa düzenli oldu daha sonra araları açıldı ve 6 ay olmayınca doktora gittim.yapılan testler sonucunda fsh değerim yüksek çıktı.ilk testte 76 ydı fsh.sonra desolett kullandım ve bu değer düşmeye başladı.ilaç kıllanma yapınca diane 35 e başladım ve 2009 ağustos ayında fsh değerim 29a düşmüştü.sonra ilacı düzenli kullanırken ilaç daha bitmeden adet oldum ve ilacı bıraktım.gittiğim doktor ilaca 3 ay ara verdi ve ilaçsız adet olamadım.fsh değerim de 136 çıktı.erken menapoz dendi.şu an diane 35 kullanıyorum ve birkaç ay içinde hormon testi yaptırıcam.hormon analizlerime baktığımda stresimin olmadığı dönemlerde düştüğünü gördüm.babam akciğer kanseriydi ve ben o dönemde böyle oldum.sizce bir etkisi var mı?tüp bebek yöntemiyle hamile kalma şansım var mı? bütün doktorlar olmaz diyor ama benim azcık da olsa umudum var.lütfen yardım edin bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…