şu incir kürü ve soğan kürünü adetin kaçıncı gün yapıyorsunuz arkadaşlar ve kaç gün sürüyor bir bilgi verirseniz çok memnun olurum...[/QUOT
belli bir zamanı yok yapman icin ben 8 tane inciri ilk önce yıkadım sonra 2.5 su bardagı kaynayan suya attım 15 dakika tutdum ılıtıktan sonra süzüp ictim 21 gün yap sonra 7 gün mola ver sonra tekrar 21 gün yap ic sogan kürü hic yapmadım bilmiyorum(
teşekkür ederim canım. bu inciri ben geçen sene 15 incir olarak yapmıştım saraçoğlunun tarifiyle ama çok iğrençti:)şu incir kürü ve soğan kürünü adetin kaçıncı gün yapıyorsunuz arkadaşlar ve kaç gün sürüyor bir bilgi verirseniz çok memnun olurum...[/QUOT
belli bir zamanı yok yapman icin ben 8 tane inciri ilk önce yıkadım sonra 2.5 su bardagı kaynayan suya attım 15 dakika tutdum ılıtıktan sonra süzüp ictim 21 gün yap sonra 7 gün mola ver sonra tekrar 21 gün yap ic sogan kürü hic yapmadım bilmiyorum(
Arkadaslar cok ozur dilerim hepinizden cevaplari geciktirdim . Doktorum dusuk tehliken var dedi cok uzuldum korktum ondan dalginim cok .
Dun riskli gebelik uzmanina gittim cok sukur sorun yokmus hersey yolundaymis .
Yasim 31 , ilk tup bebek denememde 2 yumurtam vardi 1 i dollendi oda tutmadi
FSH im ondan sonra dahada yukselmeye basladi
Hayat tarzimizi degistirdik yedigimize ictigime cok dikkat ettim. Bayagi spor yaptim yuruyus pilates yoga vs. Incir kuru ve sogan kuru yaptim. Multuvitamin , q enzyme 10 , balik yagi ictim. ari sutu bal polen yedim. saglikli beslendim bol meyve sebze yedim.
Hamile kaldigimda sogan kurune devam ediyordum.
Insallah sizlerde en kisa zamanda hamile kalirsiniz . hepiniz icin dua ediyorum . Buyuk Allahim hepinizin yuzunu guldursun.
Tekrar ozur diliyorum.
amin sagol allah tamamına erdirsin bebegini insallah.sogan kürü hic yapmadım ne ise yarıyo
şu incir kürü ve soğan kürünü adetin kaçıncı gün yapıyorsunuz arkadaşlar ve kaç gün sürüyor bir bilgi verirseniz çok memnun olurum...
şu incir kürü ve soğan kürünü adetin kaçıncı gün yapıyorsunuz arkadaşlar ve kaç gün sürüyor bir bilgi verirseniz çok memnun olurum...[/QUOT
Arkadaslar bende baslamak icin belirli bir gun secmedim oylesine basladim. Saracoglunun sitesine bakmistim. Fakat dikkat edin incir kuru bazi kadinlarda kist yapabiliyormus sanirim once sogan kuru yapmak gerekiyormus. Dikkatli olun. Doktor kontrolunden uzak kalmayin.
Balik yagida cok faydali arkadaslar omega 3 haplarida alin. Q enzyme 10 almaya calisin. Bana faydasi oldugunu dusunuyorum.
En onemliside spor yapin kilo fazlaniz varsa ac kalmadan dogru dietler yapin ama sakin ac kalarak degil.
Arkadaslar bende baslamak icin belirli bir gun secmedim oylesine basladim. Saracoglunun sitesine bakmistim. Fakat dikkat edin incir kuru bazi kadinlarda kist yapabiliyormus sanirim once sogan kuru yapmak gerekiyormus. Dikkatli olun. Doktor kontrolunden uzak kalmayin.
Balik yagida cok faydali arkadaslar omega 3 haplarida alin. Q enzyme 10 almaya calisin. Bana faydasi oldugunu dusunuyorum.
En onemliside spor yapin kilo fazlaniz varsa ac kalmadan dogru dietler yapin ama sakin ac kalarak degil.
ben selenyum ace vitamini
omega 3
folbiol
buğday çimi
bal polen arısütü
bunları aylardır içiyorum zaten. bu Q enzyme 10 solgarın mı olması gerekiyor? sanırım bu da e vitamini o zaman selenyum ace yi bırakmak gerekir değil mi?
ben selenyum ace vitamini
omega 3
folbiol
buğday çimi
bal polen arısütü
bunları aylardır içiyorum zaten. bu Q enzyme 10 solgarın mı olması gerekiyor? sanırım bu da e vitamini o zaman selenyum ace yi bırakmak gerekir değil mi?
Yok canim q enzyme hucre yenilemesine yarayan birsey . E vitamini degil. solgar olmasi sart degil GNC den de alabilirsin ama guvenli yerden al sahte vitamin dolu interntte,
bu vitamin o zaman ya bürsürü vitamin kullanmakta doğru değilmiş aslında ... nebilim...Yok canim q enzyme hucre yenilemesine yarayan birsey . E vitamini degil. solgar olmasi sart degil GNC den de alabilirsin ama guvenli yerden al sahte vitamin dolu interntte,
sen 38 topiğine yazmıştın olumsuz tüp denemen olmuştu. gördünmü üallah normal yollardan verdi evladını.
tamamına da güzelce gidersin işallah...
Krishazel soğan ve incir kürünü nasıl yaptın canım.kürlerini biraz daha açıklayıcı yazabilir misin.kaç gün soğan içtin ve nasıl içtin ne zamanlar içtin.incir kürünüde nasıl ve ne zaman içtin.
Ayrıca hayıt aslanpençesi ve civanperçemi de içtinmi bunlarla beraber .fsh ın kaçtı canım.
Inşş. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin.rabbimde kucağına almayı nasip eder
bu vitamin o zaman ya bürsürü vitamin kullanmakta doğru değilmiş aslında ... nebilim...
sen 38 topiğine yazmıştın olumsuz tüp denemen olmuştu. gördünmü üallah normal yollardan verdi evladını.
tamamına da güzelce gidersin işallah...
Canim bunlar zarari olan vitaminler degil o yuzden korkmadan icebilirsin.
A vitamini fazla olursa zararli digerleri fazlasini vucuttan atiyor zaten.
Ama sen gunluk degerleri icersen zarari olmaz
Evet ilk tup denemem basarisiz olmustu . Doktorlarin hicbiri normal yolla olmaz demisti Ama Buyuk Allah im verdimi veriyor
Bende cok mucadele ettim ama 8 hayatimi buna adadim.
ben tam bir yıldır uğraşıyorum.hemde ne uğraşma gitmediğim doktor kalmadı. bir tüp denemesi bir histereskopi sığdırdım. şimdi 2. ye hazırlanıyorum. benim fsh de 10-11-12 lerde ama buna takılmamak gerek. kaliteli bir yumurta yetiyor.Canim bunlar zarari olan vitaminler degil o yuzden korkmadan icebilirsin.
A vitamini fazla olursa zararli digerleri fazlasini vucuttan atiyor zaten.
Ama sen gunluk degerleri icersen zarari olmaz
Evet ilk tup denemem basarisiz olmustu . Doktorlarin hicbiri normal yolla olmaz demisti Ama Buyuk Allah im verdimi veriyor
Bende cok mucadele ettim ama 8 hayatimi buna adadim.
sen benden önce baslıyosun hayırlı olucak insallah kısa protokol uygulanıcak degil mi canımMerhaba kızlar, nasılsınız?
dus canım çook az kalmış son günlerini stressiz geçirmeye çalış.tedaviiçin bomba oldun sonuda iyi olacak inşallah..
kris canım düşük tehlikesi diye mi okudum!!!ALLAH KORUSUN.sen bizim herşeyimizsin.allahım nazarlardan korusun bebişini sana bağışlasın,darısıda bizi olsun inşallah.
beyaz vitamin konusunda bende kararsız kaldım sadece folik asit b12 alıyorum...bir almaya başlasam onuda alayım bunuda alayım fena saldıırjam:)) şimdiye kadar okudugum erken yumurta yetmzliğine karşı kullanılan vitaminler şunlarmış,,Q10,L-argin-L-carnitine,selenyum,e vitamini,çinko............liste uzayıp gidiyor...
kademi cnm nasılsın?Ocak ayında başlıyormuşsun başka bi forumda okudum.hayırlı olsun vaktin var aslında bu vitaminlerden kullansan mı?benim çok vaktim yok adetle ki bugün yarın tekrar bir deneme yapacağız...
duş canım incir kürünü nasıl yaptın yazarmısın canım.hergün mü içtin senin sorunun ne peki.benimde yumurtam yok bu ay 4 mm folükülü doktorum iğnelerler büyümedi çok üzüldüm bende.
ben her iş günü okulda uzun teneffüste bir kupa adaçayı içiyorum demekki farkında olmadan iyi bişi yapmışım folbiolum bittikçe de elevit kullanıyorum.semos ben bahceci kliniginde beklerken halit beyi bir bayanl a tanıstım onun yumurtası 1 tane belli belirsiz dedi erken menopoz görünüyo dedi.doktoru burcak hanım ona 1ay elevıt balık yagı bi de adacayı tavsiye etmis oda 1 ay yapmıs düzenli şimdi 5 tane yumurtası olmus doktor igne kullandırmadan direk bu yumurtalarla tüp bebek deneyecegiz demis bilmiyorum sana da iyi gelirmi istersen bir dene canım
Merhaba kızlar, nasılsınız?
dus canım çook az kalmış son günlerini stressiz geçirmeye çalış.tedaviiçin bomba oldun sonuda iyi olacak inşallah..
kris canım düşük tehlikesi diye mi okudum!!!ALLAH KORUSUN.sen bizim herşeyimizsin.allahım nazarlardan korusun bebişini sana bağışlasın,darısıda bizi olsun inşallah.
beyaz vitamin konusunda bende kararsız kaldım sadece folik asit b12 alıyorum...bir almaya başlasam onuda alayım bunuda alayım fena saldıırjam:)) şimdiye kadar okudugum erken yumurta yetmzliğine karşı kullanılan vitaminler şunlarmış,,Q10,L-argin-L-carnitine,selenyum,e vitamini,çinko............liste uzayıp gidiyor...
kademi cnm nasılsın?Ocak ayında başlıyormuşsun başka bi forumda okudum.hayırlı
olsun vaktin var aslında bu vitaminlerden kullansan mı?benim çok vaktim yok adetle ki
bugün yarın tekrar bir deneme yapacağız...
ben her iş günü okulda uzun teneffüste bir kupa adaçayı içiyorum demekki farkında olmadan iyi bişi yapmışım folbiolum bittikçe de elevit kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?