Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım haklısın özellikle dikkat et inşallah kucağına alırsın.Allaha emanet olun.

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yararlı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

amin sagol allah tamamına erdirsin bebegini insallah.sogan kürü hic yapmadım ne ise yarıyo

şu incir kürü ve soğan kürünü adetin kaçıncı gün yapıyorsunuz arkadaşlar ve kaç gün sürüyor bir bilgi verirseniz çok memnun olurum...

Krishazel soğan ve incir kürünü nasıl yaptın canım.kürlerini biraz daha açıklayıcı yazabilir misin.kaç gün soğan içtin ve nasıl içtin ne zamanlar içtin.incir kürünüde nasıl ve ne zaman içtin.
Ayrıca hayıt aslanpençesi ve civanperçemi de içtinmi bunlarla beraber .fsh ın kaçtı canım.

Inşş. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin.rabbimde kucağına almayı nasip eder

Canim cok sagol Allah razi olsun dualarin icin.
Canim ben belirli bir kaliba gore icmedim kafama gore ictim. ibrahim saracoglunun sitesine baktim ama kist falan olusuyorsa sende dikkatli ol derrim sormadan icme inciri ozellikle. Sogan in yan etkisi yok diye biliyorum
sabah aksam kaynatip ictim gunde 2 defa

Hayit tohumuda ictim canim.. En son FSH im 10 du.

Merhaba kızlar, nasılsınız?

dus canım çook az kalmış son günlerini stressiz geçirmeye çalış.tedaviiçin bomba oldun sonuda iyi olacak inşallah..

kris canım düşük tehlikesi diye mi okudum!!!ALLAH KORUSUN.sen bizim herşeyimizsin.allahım nazarlardan korusun bebişini sana bağışlasın,darısıda bizi olsun inşallah.

beyaz vitamin konusunda bende kararsız kaldım sadece folik asit b12 alıyorum...bir almaya başlasam onuda alayım bunuda alayım fena saldıırjam:)) şimdiye kadar okudugum erken yumurta yetmzliğine karşı kullanılan vitaminler şunlarmış,,Q10,L-argin-L-carnitine,selenyum,e vitamini,çinko............liste uzayıp gidiyor...

kademi cnm nasılsın?Ocak ayında başlıyormuşsun başka bi forumda okudum.hayırlı olsun vaktin var aslında bu vitaminlerden kullansan mı?benim çok vaktim yok adetle ki bugün yarın tekrar bir deneme yapacağız...

sen benden önce baslıyosun hayırlı olucak insallah kısa protokol uygulanıcak degil mi canım

duş canım incir kürünü nasıl yaptın yazarmısın canım.hergün mü içtin senin sorunun ne peki.benimde yumurtam yok bu ay 4 mm folükülü doktorum iğnelerler büyümedi çok üzüldüm bende.

semos ben bahceci kliniginde beklerken halit beyi bir bayanl a tanıstım onun yumurtası 1 tane belli belirsiz dedi erken menopoz görünüyo dedi.doktoru burcak hanım ona 1ay elevıt balık yagı bi de adacayı tavsiye etmis oda 1 ay yapmıs düzenli şimdi 5 tane yumurtası olmus doktor igne kullandırmadan direk bu yumurtalarla tüp bebek deneyecegiz demis bilmiyorum sana da iyi gelirmi istersen bir dene canım

ben her iş günü okulda uzun teneffüste bir kupa adaçayı içiyorum demekki farkında olmadan iyi bişi yapmışım folbiolum bittikçe de elevit kullanıyorum.

Canım merhaba ben amaliyat sonrası 4-5 ay beklemem gerektiğini beyin cerrahidr.söyledi.Şu an ev taşıma hazırlığı var kısmetse bayram haftası yeni evime geçeceğim.Kasım sonu yada aralık başınna gelen adetim ile dr.gideceğim kısmet olursada başlıyacağım.Ayrıca 3 tane folikülün antral dolu olduğunu yani dolu olduğunu duydum çok mutlo oldum.Ben dhea,gnc den antioksidan,folıc asit kullanıyorum.Dr.farklı vitamini beraber alma demişti.Ayrıca bitkisel kür yapmıyorum ama incir,badem,ceviz,pekmez,bal,polen,arı sütü.........gibi daha önce yazdıklarımı kafama göre kullanıyorum.İmkanlarımın ölçüsünde mutlu olmaya ve yaşamaya gayret ediyorum.Yüce Rabbim hepimize hayırlı evlat versin.İnşallah önce sizlerin mutlu haberlerinizi alırız.

ben her iş günü okulda uzun teneffüste bir kupa adaçayı içiyorum demekki farkında olmadan iyi bişi yapmışım folbiolum bittikçe de elevit kullanıyorum.

ben folbiol la elevit beraber alıyorum bitmesini bekleme beraber al doktorum öyle dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…