Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kizlar selam benimde yumurta rezervimde azalma var,fsh 18 cikiyordu son testlerimde....izmirde mini tup bebek tedavisi gordum, biizm gibi rezerv sıkıntısı yasayanlar icin kullanılan mini tup bebek tedavisinde minumum ilac az yumurta ama kalitetli yumurta hedefleniyor....serophene ile 2 yumurtam olustu biri bos digeri doluydu cok sukur dollendi yumurtam, tek yumurtam var derken doktorum geriden gelen kucuk bir yumurtam oldugunu bunuda serophene ile buyutecegini soyledi oylede oldu, o da buyudu ve yumurtam toplandi cok sukur o da dollendi ve 2 tane 1.kalite embriyom donduruldu,doktorum transferimi hemen yapmadi 1 ay rahimi kalinlastirmak icin ugrasti ve cok sukur hersey yolunda gitti rahim yeterli kalinliga ulasti ve transferim gerceklesti...tek embriyo transfer edildi..

12 gun sonra yani dun, test yaptim cok sukur ki hamileyim ...tum rezerv sorunu yasayan arkadaslara bu tedavi yontemini tavsiye ederim....asla vazgecmek yok en az sizin kadar azimli bir doktorla bu is oluyor...herkese bol sanslar.....

Benim fsh da 18. bu dr.un adı ne? Ne dozda ve hangi ilaçları kullandı sana? durumuzu çok benziyor..

Benim fsh da 18. bu dr.un adı ne? Ne dozda ve hangi ilaçları kullandı sana? durumuzu çok benziyor..

Doktorum Israel Aruh Izmir Kent Hastenesi tup bebek bolumu baskani.Benim yumurta gelistirmek icin kullnadigim tek ilac serophene hapti.Birde catlatma ignesi yaptik o kadar.Baska birsey kullanmadim.

Kizlar selam benimde yumurta rezervimde azalma var,fsh 18 cikiyordu son testlerimde....izmirde mini tup bebek tedavisi gordum, biizm gibi rezerv sıkıntısı yasayanlar icin kullanılan mini tup bebek tedavisinde minumum ilac az yumurta ama kalitetli yumurta hedefleniyor....serophene ile 2 yumurtam olustu biri bos digeri doluydu cok sukur dollendi yumurtam, tek yumurtam var derken doktorum geriden gelen kucuk bir yumurtam oldugunu bunuda serophene ile buyutecegini soyledi oylede oldu, o da buyudu ve yumurtam toplandi cok sukur o da dollendi ve 2 tane 1.kalite embriyom donduruldu,doktorum transferimi hemen yapmadi 1 ay rahimi kalinlastirmak icin ugrasti ve cok sukur hersey yolunda gitti rahim yeterli kalinliga ulasti ve transferim gerceklesti...tek embriyo transfer edildi..

12 gun sonra yani dun, test yaptim cok sukur ki hamileyim ...tum rezerv sorunu yasayan arkadaslara bu tedavi yontemini tavsiye ederim....asla vazgecmek yok en az sizin kadar azimli bir doktorla bu is oluyor...herkese bol sanslar.....

canım çok sevindim.tebrik ederim...sağlıcakla kucağına alırısn inşallah bebeğini....

Burp gözün aydın.Allah tamamına erdirir inşallah.Darısı bizim başımıza.Ablana da Allah şifalar versin.Bu durumda sevincin bile yaşayamıyorsundur.

aynen öyle canım buruk bir sevinç ama allah ikisinide bana bağışlar inşallah

burp canım rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..senin de söylediğin gibi burdan birilerinin hamile haberini almak,bizleri çok mutlu ediyor ve umut oluyor...
ablana acil şifalar diliyorum,inşallah bir an önce iyileşir..
bebeğin ve sen allah a emanet olun..

allah razı olsun canım heryerden hamile haberi yağar ama buradan çok nadir gelir inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

canım benim ,ablana acil şifalar diliyorum.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
bebeğine de sağlıcakla kavuşursun inşallah....

çok teşekkür ederim canım bende hep dua ediyorum ikisinide allah bana bağışlasın diye sende en kısa zamanda alırsın bebişini inşallah

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Burp dew77 ıkınızı de tebrik ediyorum burp seni çok iyi hatırlıyorum senin adına çok sevindim .ablan İcin dua edeceğim .
Dew77 doktorlarımız seninle aynı 4 kez mini denedim ama malesef 1. Kalite embriyolar bile tutunmadı.Allah'a dua ediyorum.Ama Dr'mu seviyorum.bizler İcin dua edin olurmu

inşallah seninde kendiliğinden gelir bebişin yukarıdaki ol dedikten sonra ne fsh dinliyor bünye nede stres nede başka birşey

Merhabalar, bu sayfayı ilk kez gördüm.İnşallah Rabbim isteyen herkese istediği kadar evlat verir.

Ben de yakın zamanda adetin 3. günü testler yaptırdın. Eşimde genetik sorun var. Bu yüzden yaza tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik. Test sonuçlarımdan sonra şubat tatiline denk getirmemizi tavsiye etti dr lerimiz. Ama hala şunu anlamıyorum. Fsh ım kötü değilken amh değerim nasıl böyle çıkar. Bu konu hakkında bilgisi olana var mı arkadaşlar?

E2 67

FSH 5.81

Prolaktin 10.52

AMH 0.30

Merhabalar, bu sayfayı ilk kez gördüm.İnşallah Rabbim isteyen herkese istediği kadar evlat verir.

Ben de yakın zamanda adetin 3. günü testler yaptırdın. Eşimde genetik sorun var. Bu yüzden yaza tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik. Test sonuçlarımdan sonra şubat tatiline denk getirmemizi tavsiye etti dr lerimiz. Ama hala şunu anlamıyorum. Fsh ım kötü değilken amh değerim nasıl böyle çıkar. Bu konu hakkında bilgisi olana var mı arkadaşlar?

E2 67

FSH 5.81

Prolaktin 10.52

AMH 0.30

Canım adetin 3. günü e2 50 nin altında olmalıymışş..Bende 4 senedirr sende birşey yokkk denilip oyalanan hastalardanımmm.Fshım 6 idi heppp.E2 kimi zaman 50 kimi zaman 140 çıkmış şimdi dönüp baktığımda..Yanii bu fshı baskılar bir durummuşşş.Benimm daha bu ay bakılddııı seneler sonraaa...Vee amh:0,2 maalesefff....Tabii ben salpenjektomi,laparoskopi oldum ama daha önceden böyleymişşş diyor şimdi drlarrr...Foliküllerrr geçç oluşuyoduu aşılamalarımdaa..Erken kendiliğinden çatlıyorrduuuu..Ne biliyim işteee bütünn herşeyy mevcuttu..

Peki senin adetin 3. günü bakıldığında kaç folikül görülüyorduuuu..Önemliii olan artıkkk sadece o oluyorr...İnşşş..fazla yumoşun ve 1. kalite yumoşların olurr..dha falan verdilermi?? Drun kim?? Öpt çok

Canım adetin 3. günü e2 50 nin altında olmalıymışş..Bende 4 senedirr sende birşey yokkk denilip oyalanan hastalardanımmm.Fshım 6 idi heppp.E2 kimi zaman 50 kimi zaman 140 çıkmış şimdi dönüp baktığımda..Yanii bu fshı baskılar bir durummuşşş.Benimm daha bu ay bakılddııı seneler sonraaa...Vee amh:0,2 maalesefff....Tabii ben salpenjektomi,laparoskopi oldum ama daha önceden böyleymişşş diyor şimdi drlarrr...Foliküllerrr geçç oluşuyoduu aşılamalarımdaa..Erken kendiliğinden çatlıyorrduuuu..Ne biliyim işteee bütünn herşeyy mevcuttu..

Peki senin adetin 3. günü bakıldığında kaç folikül görülüyorduuuu..Önemliii olan artıkkk sadece o oluyorr...İnşşş..fazla yumoşun ve 1. kalite yumoşların olurr..dha falan verdilermi?? Drun kim?? Öpt çok

Allah yardımcımız olsun canım. Canım dr m güzel yumurtaların oluşmaya başlamış demişti ama hiç olumsuz bir şey demedi. Hataydayım ben. Hatta bayramda Memeorialde bir dr ye gittim o bana adetin 9.günüydü bakmıştı rezervlerin pek iyi değil demişti. Ama hiç test istemedi. Sonra riskli gebelik uzmanı var Arda Lembet 12. günü de ona gittim dedim Nur hanım rezervin pek iyi değil dedi yo gayet iyi dedi güzel bir yumurta gösterdi birkaç tane de etrafında vardı. na dedim adetlerim az oluyor ve tarihleri değişti o zaman testleri verdi yaptırdım. Böyle çıktı ve bir ay sonra genetik nedenden dolayı pgt li tüp bebek yaptıracağız Memorialde...

Peki sen ne durumdasın yakında var mı gündeminde tedavi?

Allah yardımcımız olsun canım. Canım dr m güzel yumurtaların oluşmaya başlamış demişti ama hiç olumsuz bir şey demedi. Hataydayım ben. Hatta bayramda Memeorialde bir dr ye gittim o bana adetin 9.günüydü bakmıştı rezervlerin pek iyi değil demişti. Ama hiç test istemedi. Sonra riskli gebelik uzmanı var Arda Lembet 12. günü de ona gittim dedim Nur hanım rezervin pek iyi değil dedi yo gayet iyi dedi güzel bir yumurta gösterdi birkaç tane de etrafında vardı. na dedim adetlerim az oluyor ve tarihleri değişti o zaman testleri verdi yaptırdım. Böyle çıktı ve bir ay sonra genetik nedenden dolayı pgt li tüp bebek yaptıracağız Memorialde...

Peki sen ne durumdasın yakında var mı gündeminde tedavi?

Benim geçtiğimiz ay tedaviim iptal oldu canımmm..4 folikül görüldü..femera gonal-f 225 5 gün vuruldum ve büyümedikleri için dr iptall ettii..Şimdi umudumu yitirmemeye çalışarakk sadece bol bol dua ediyorumm sadece elimden gelen bu..Ve de tabii rezerv konusunda problem yaşayan insanların neler yaparak bunu yendiklerini araştırıyorumm..Akupunktura başlıyorumm yarınnn..Yumurtalıkların uyarılmasında çok faydası olduğu belirtiliyorr,drum önerdi zaten..Ek vitaminler falannn alıcamm,birde İbrahim saraçoğlunun göndereceği kürleri 3 ay uygulayacağımm..İşte böylee gülümmm..İnşş..Sende şifa bulursunnnn..

Benim geçtiğimiz ay tedaviim iptal oldu canımmm..4 folikül görüldü..femera gonal-f 225 5 gün vuruldum ve büyümedikleri için dr iptall ettii..Şimdi umudumu yitirmemeye çalışarakk sadece bol bol dua ediyorumm sadece elimden gelen bu..Ve de tabii rezerv konusunda problem yaşayan insanların neler yaparak bunu yendiklerini araştırıyorumm..Akupunktura başlıyorumm yarınnn..Yumurtalıkların uyarılmasında çok faydası olduğu belirtiliyorr,drum önerdi zaten..Ek vitaminler falannn alıcamm,birde İbrahim saraçoğlunun göndereceği kürleri 3 ay uygulayacağımm..İşte böylee gülümmm..İnşş..Sende şifa bulursunnnn..

Amin canım kürleri paylaşırsan sevinirim. Vitaini dr ler mi önerdi sana? Akapunktur sayesinde benim de bir arkadaşım bebeğine kavuşmuştu hem de ümit yok denilen arkadaşım hatta ardından 10 ay sonra 2. ye hamile kaldı. İnşallah olur seninde... Dualar da çok önemli...

Canım 0.2 ve 0.3 arasında pek bir şey yok ki. Ben 1.5 sene içinde 2 gebelik geçirdim hem de 1.5 sene öncesindekini korunmayı bıraktım o ay hamile kaldım ama 25 haftalık erken doğdu yavrum 4 gün yaşadı. 8 ay sonra 2. korunmasız ayda yine hamile kaldım. 8 haftalık düştü. İlk bebeğim de düşmüştü. 2. hamileliğim düştü düşecek 7 aylık doğacak derken 38 haftalık doğdu 7 yaşında çok şükür. Allah bu sevgiyi tattırdı bana inşallah siz de tadarsınız ben de 2. kez yaşamak istiyorum.Bu kadar kayıp beni daha da perçinleştirdi duygularımı.

Sen nerede tedavi oldun?

canım benim söyleyecek hiç birr şey bulamıyorum tek söyleyebileceğim inan mutluluktan ağlıyorum okadar çoookkkk mutlu oldumki anlatamam....

ablanada acil şifalar canım bugün tesadüfen bir konuya ararken gördüm inşallah rabbim ablana acil şifalar senin minnak mercimeğinede anne ve babasıyla yaşayacağı kocaman bir hayat verir

kocaman dualarım ve sevgilerimle......

benimde bu ay tedavim iptal oldu... aynı sorunları yaşıyoruz aynı zmnlarda desene...insan çok kötü oluyor tedaviye umutla giderken tedaviye son verilmesi beni 1 hafta da yıktı ama inanırmısın şuan daha iyiyim o aralar çok stresliydim. en azından stresi attım yarıyarıya ;)) inş. bundan sonra folikül sayımda sorun olmaz.tekrar tahliller vericem bu ay. Allah yardımcımız olsun cnm hepimizin

E2 67

FSH 5.81

Prolaktin 10.52

AMH 0.30
Başka bir hasatnede tekrar yaptır

Başka bir hasatnede tekrar yaptır

Aklıma gelmiyor değil canım. 1.5 senede 2 kez hamile kaldım gerçi biri düştü biri erken doğdu(25 haftalık) ve birini ilk diğerini 2. korunmasız ayımda hamile kalmıştım. 1.5 senede nasıl birden 0.3 olur anlamadım:((

Sağolasın...

canım benim söyleyecek hiç birr şey bulamıyorum tek söyleyebileceğim inan mutluluktan ağlıyorum okadar çoookkkk mutlu oldumki anlatamam....

ablanada acil şifalar canım bugün tesadüfen bir konuya ararken gördüm inşallah rabbim ablana acil şifalar senin minnak mercimeğinede anne ve babasıyla yaşayacağı kocaman bir hayat verir

kocaman dualarım ve sevgilerimle......

yaa canım benim öyle şaşırttı bizi bu bebiş kaybetme duygusu had safhada inşallah kucağımıza almak nasip olur ablamda gözünü açmış bugün 15 gün üzerine benim iki bebeim olacak galiba biri ablam biri bebikim ablamında bebek gibi bakıma ihtiyacı olacak felci iyice oturmuş
bende sana bakındım hep enson özelden attığım mesaja geri dönmeyince heralde artık foruma girmiyorsun diye düşündüm az öncede sana attığım özel mesajı okuyunca tüylerim diken diken oldu "bende gelişme değil gerileme var sabah terlemelerine ek artık her ay ovulasyon stickte çift çizgi görürken bu ay hiç görmedim bile yani yumurtlamayı bile bıraktım sanırım menepoza giriyorum sıkıldım ve yoruldum ama elimden gelen herşeyi yaptığımı biliyorum o konuda vicdan duymayacağım en azından" dedikten bir iki gün sonra ovulasyon stickte çift çizgi gördüm sonrasındada hamilelik testinde inşallah sanada nasip olur en kısa zamanda bu süpriz ve tabi herşeyden önemlisi kucağımıza almak nasip olur inşallah

benimde bu ay tedavim iptal oldu... aynı sorunları yaşıyoruz aynı zmnlarda desene...insan çok kötü oluyor tedaviye umutla giderken tedaviye son verilmesi beni 1 hafta da yıktı ama inanırmısın şuan daha iyiyim o aralar çok stresliydim. en azından stresi attım yarıyarıya ;)) inş. bundan sonra folikül sayımda sorunolmaz.tekrar tahliller vericem bu ay. Allah yardımcımız olsun cnm hepimizin

iptal olan tedaviler çok fazla moralinizi bozmasın benim bütün tedavilerim ha iptal ha olacak kah oldu kah allah rızası için devam edildi 3 hücreli embriyo naklim bile oldu okadar başarısız tedavilerim olduki inanamazsınız ben sadece şunu anladım tüp bebek tedavisi özellikle yüksek doz ilaçlı tüp bebek tedavisi yumurta rezervi az olan kadınlar için bir seçenek değil ilaçsız mini tedavi deneyin

benimde bu ay tedavim iptal oldu... aynı sorunları yaşıyoruz aynı zmnlarda desene...insan çok kötü oluyor tedaviye umutla giderken tedaviye son verilmesi beni 1 hafta da yıktı ama inanırmısın şuan daha iyiyim o aralar çok stresliydim. en azından stresi attım yarıyarıya ;)) inş. bundan sonra folikül sayımda sorun olmaz.tekrar tahliller vericem bu ay. Allah yardımcımız olsun cnm hepimizin

Evet canımmm inşşşş Rabbimm şifamızı verirde bizde mis kokulularımıza kavuşuruzzzz...

Doktorum Israel Aruh Izmir Kent Hastenesi tup bebek bolumu baskani.Benim yumurta gelistirmek icin kullnadigim tek ilac serophene hapti.Birde catlatma ignesi yaptik o kadar.Baska birsey kullanmadim.

dew 77 2 gündür bütün yazdıklarını tek tek okudum sorun doktor herşey aynı bana umut oldun sürekli hamileyim yazını okumak istiyorum:)bütün süreçlerde aynı umarım en kısa zamanda güzel bebeğininin kokusuna kavuşursun...

merhaba kızlar en beklenmeyen zamanda en beklenmedik şekilde bebeğim geldi :nazar::nazar: çok şaşkınım çok buruğum ablam beyninde damar tıkanıklıığı ile 12 gündür komada yıllarca pamuklara sarındım tatiller düzenleyip tedavilere öyle başladık olmadı olmadı ama deliler gibi ağladığım kendimi paraladığım beslenmemi hastane otomatlarından sağladığım bir dönemde hamile olduğumu öğrendim. Kucağıma sağlıkla almak nasip olur inşallah ama bu topikten hamile haberi almanın nedemek olduğunu ben çok iyi biliyorum bana buradan aldığım her haber ilaç gibi gelmişti inşallah bebişim teyzesinede uğur ve şifa getirir. Bende her hamile haberinde neler denedi diye merak ederdim. Siz sormadan ben yazayım
Eşimin varikosel ameliyatı 1. yılını doldurdu
proxeed plus
l-arginin
ginko vitamin
aceplus selenyum
evicap
arı sütü polen bunu ikimizde kullandık
keçiboynuzu tozunu keçiboynuzu pekmezi ile karıştırdım mecidiyeköyün arka sokaklarında bir adam satıyordu tesadüfen bulmuştum

ben mayıstan beri dhea kullandım
aktarlardan macunlar
ginsengli bir başka macun ki bu macunların işe yaradığını sanmıyorum yarasalar ağustostaki tüp bebek tedavisinde yarardı yada eylüldeki tedavim iptal olmazdı
folbiol
benexol
soğan kürü (bu ikinci spontem gebeliğim ilkindede soğan kürü yapmıştım inşallah bu gebeliğimin sonucu kucağa almayla sonuçlanır)
preseed ilk sponten gebeliğim ilk kullanmamda olmuştu ondan beridir yani 2 yıldır preseedsiz ilişki yaşamadık neredeyse
ovulasyon sticklerle yumurta takibi yaptım ki bu ay geç çatladı hatta ben artık yumurtlamıyorum bile diye eşime ağlamıştım
aslanpençesi çakşır hayıt tohumu mayıs papatyası civanperçimi vb. otların karışımı bir çay ama bu ay hiç içmemiştim

işte böyle bunların içinden ayıklayabileceklerim dhea soğan kürü ve preseed
kaybetme korkusu had safhada ablam için sürekli ağlayıp endişe duyuyorum pek rahat bir süreçte değilim allah kucağıma almayı ve ablama şifa nasip eder inşallah
ve herkezin bir an önce hamile kalıp bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum

Canım gozun aydın rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın cok ama cok mutlu oldum
ablanada gecmıs olsun rabbım onada sıfa versın benım kayınvalıdemde aynı seyı yasadı ama ne felc kaldı ne bısey sımdı hıcbırseyı kalmadı zaman sabır ve ıyı tedavı ıle ınan duzelıyor

benı hatırlamıssındır umarım:)

Back
X