bsc merhaba, ben de hatırladım seni. Şmdilerde pek foruma giremiyorum. Ben de 2 deneme için 5 aydır hulusi hocaya gidiyorum. Belki seninle hastanede karşılaşmışızdır :)) Sorunumuz aynı rezerv azlığı, ben de dhea ile 6 ayı tamamlamayı bekliyorum. Hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar bende 3-4 aydır hulusi hocaya gidiyorum.malesef benim olmadı şubatta denedim.hulusi bey çok iyi bir hoca ama çokkkkk yoğun.sağolsun hemşireleride çok iyi ama ilgili.tekrar onamı giderim bilmiyorum ama.şu famera protokolü diye birşey varmış biz dururmlara.ama hulusi bey önermiyor.duydunuzmu bilmiyorum.tolga bey yapıyomuş onu.haziran gibi tekrar düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı.
semramus merhaba canım. Femera protokolu anatoliada bana uygulandı. Benim sonuç kötüydü. çünkü bizim gurubumuzdaki hastalar bu protokol olmuyor. Bizim kendi yumurtalarımızdan ilaçsız tüp bebek en iyisi diye hulusi hoca bana anlattı. Ben saraçoğlunun kürlerini kullanıyorum arı sütü, ko-enzim q10, omega3 vs de alıyorum. Dhea tablette de beşinci aydayım. Akupunktura da başlıycam infertlilite de başarı oranını %50 artırıyormuş. Ben bu forumda IVF HERBAL SUPPORT bitkisel ilacıyla ilgili yorumlar okudum onu şimdi yurtdışından temin etmeye çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısı...
35 yasındayım, geçirdiğim endometriozis ameliyatı neticesinde rezerv azlıgı yasadım. Amh: 0,2 Fsh: 18
Aralık ayında ilk tüp denememi Memorial'da Cem Dem Demirel ile gerçekleştirdim. 375 puregon kullanıldı. 3 folikul toplandı. Biri boş çıktı, ikisi döllendi. döllenenlerin biri bölünmedi. 1 adet 2. gün trasnfer edildi, sonuç negatif.
İkinci denememi Acıbadem Hast.de Pof. Dr. Tayfun Bağış ile yaptık. 1 kutu klomen kullandım. 2*1 doz 5 günde bitti. Hap bitince sadece 150 ünite Gonalf kullandım ve sonuç şaşırtıcı. Aylardır folikul üretmeyen sol yumurtamda bile folikuller vardı. 6-7 tane olgun folikul olmasına rağmen 5 tane zor toplandı. 4 döllendi. 2 tanesi kalitesizdi, fragmantasyon vardı. 2 tane kaliteli 3. gün transfer edildi ve çok şükür hamileyim.
Omega 3-6-9 3*1
Dhea 3*1
Q 10
L arginine
Civan perçemi çayı ve aslanperçemi çayı, ( Arifoğlundan kapalı pakette)
Tarçınlı hayıt
Arı sütü (iyi bir arıcıdan hda oranı yüksek ve soğuk dolapda ve karanlıkta muhafaza edilmiş)
Polen kullandım.
Denemelerimin biri kasım diğeri ocakta gerçekleşti. 2. adetimle 2. tüp denmesine basladım ve bu arada jasmin marka doğum kontrol hapı kullandım.
Memorial'da transfer sonrası hemen wc ye gitmem izin verildi. Transferden sonra gidebileceğim söylendi. Hiç yatmadım ve ameliyathaneden de yürüyerek çıktım.
Acıbadem'de ise Transfer öncesi temizlik yapıldı. Transfer yapıldığını ekranda takip edebildim. Transfer sonrası sondayla boşaltıldı idrar ameliyathaneden çıkmadan. Ameliyathaneden tekerlekli sedyeyle çıktım ve 1,5 saat yatmam söylendi.
Tayfun Bağış rezerv azlığı olan hastalara diğer doktorların aksine az doz ilaç veriyor ve daha kaliteli embriyo elde ediyor. Dahası rezerv azlıgı olanlara özel bir fiyat uyguluyor. Mutlaka gidip görüşmenizi tavsiye ederim.
35 yasındayım, geçirdiğim endometriozis ameliyatı neticesinde rezerv azlıgı yasadım. Amh: 0,2 Fsh: 18
Aralık ayında ilk tüp denememi Memorial'da Cem Dem Demirel ile gerçekleştirdim. 375 puregon kullanıldı. 3 folikul toplandı. Biri boş çıktı, ikisi döllendi. döllenenlerin biri bölünmedi. 1 adet 2. gün trasnfer edildi, sonuç negatif.
İkinci denememi Acıbadem Hast.de Pof. Dr. Tayfun Bağış ile yaptık. 1 kutu klomen kullandım. 2*1 doz 5 günde bitti. Hap bitince sadece 150 ünite Gonalf kullandım ve sonuç şaşırtıcı. Aylardır folikul üretmeyen sol yumurtamda bile folikuller vardı. 6-7 tane olgun folikul olmasına rağmen 5 tane zor toplandı. 4 döllendi. 2 tanesi kalitesizdi, fragmantasyon vardı. 2 tane kaliteli 3. gün transfer edildi ve çok şükür hamileyim.
Omega 3-6-9 3*1
Dhea 3*1
Q 10
L arginine
Tarçınlı hayıt
Arı sütü (iyi bir arıcıdan hda oranı yüksek ve soğuk dolapda ve karanlıkta muhafaza edilmiş)
Polen kullandım.
Denemelerimin biri kasım diğeri ocakta gerçekleşti. 2. adetimle 2. tüp denmesine basladım ve bu arada jasmin marka doğum kontrol hapı kullandım.
Memorial'da transfer sonrası hemen wc ye gitmem izin verildi. Transferden sonra gidebileceğim söylendi. Hiç yatmadım ve ameliyathaneden de yürüyerek çıktım.
Acıbadem'de ise Transfer öncesi temizlik yapıldı. Transfer yapıldığını ekranda takip edebildim. Transfer sonrası sondayla boşaltıldı idrar ameliyathaneden çıkmadan. Ameliyathaneden tekerlekli sedyeyle çıktım ve 1,5 saat yatmam söylendi.
Tayfun Bağış rezerv azlığı olan hastalara diğer doktorların aksine az doz ilaç veriyor ve daha kaliteli embriyo elde ediyor. Dahası rezerv azlıgı olanlara özel bir fiyat uyguluyor. Mutlaka gidip görüşmenizi tavsiye ederim.
tb lale arkadaşım ne güzel maş. gerçekten seviniyoruz böyle müjdeli haberler duyunca
banada kısa protokol ve az doz la ilaç kullanmışlrdı 11 yumurta 7 si olgun fakat döllenmemişti şimdi nisanda tekrar başlıyacagım inş.
bende yaptıklarımı yazayım
1 adet coraspirin
1 adet folbiol
1 adet dhea bunu 2 ye çıkaracagım yarın arrık ( normalde 3 diyrdu dr ama ben hayıtta içiyorum )
bal tarçın çörekotu karışımı kullanıyorum
sogan kürü
ara ara da incir yiyiyorum
giz bende nisanda başlıyacağım şuan dhea içiyorum ve hayıt çayı başlar başlamaz bunları bırakacakmıyız?
Omega 3-6-9 3*1
Dhea 3*1
Q 10
L arginine
Tarçınlı hayıt
Polen kullandım.
slm canım eski dost hatırladınmı beni hadi hayırlısı ya ben bırakmadım ne biliyim tedaviye başlarken hayıtı bırakacagım dheayı 3 içecegim belki hayıt iki günlük kaldı bırakırım direk dhea 3 tane alırım
bence bırakmak daha iyi mutlaka birb,rimize haber verelim
mrb lale.hayırlı uğurlu olsun . allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kasım ve ocakta 2 ay arayla tüp bebek yaptırmışsın galiba yanlış anlamadıysam .zor olmadı bu kadar çabuk tekrar nasıl denedin .bende 5.5 yıllık evliyim en son 1.5 yıl önce 2.tüp denedim ve 3. için kendimi hazır hissetmiyorum.
kızlar bende yumurta rezervinde azalma varmış ama daha tüp bebek denemedim ,bizde bir sorun yok ama bebişte olmadı, doktor dediki gonal f den 350 lık kullanırsak 6 tane yumurtan oluşur dedi yumurta rezervin az dedi kızlar bu kötü bişeymi ben tam bilmiyorumda
kızlar bende yumurta rezervinde azalma varmış ama daha tüp bebek denemedim ,bizde bir sorun yok ama bebişte olmadı, doktor dediki gonal f den 350 lık kullanırsak 6 tane yumurtan oluşur dedi yumurta rezervin az dedi kızlar bu kötü bişeymi ben tam bilmiyorumda
hatırlamazmıyım canım yazmıyorum ama hep takip ediyorum geçen hafta ben co kültürü verdim nisandada başlıyoruz birde böyle deneyeceğiz muhakak seni haberdar ederim sende et lütfen buralarda olmazsam özelden yaz
ben hayıt ve aslan pençesini karıştırıp her akşam içiyorum birde dhea omega folik asit günde bir er adet içiyorum bugünde bal içine tarçın çörek otu katıp her sabah yiyeceğim kalitesinde çok faydası oluyormuş hayıtı araştırdımda adet olunca yani tedaviye başlanması gereken ay bırakılmalıymış dhea yı bilmiyorum birde başka yerde tedavi gören bir arkadaşa tedavi öncesi doktoru klomen kullandırmış bizim gibilere faydası oluyormuş duydunmu hiç?
birde arkadaşlar muhakak hayıt tohumunu kullanın ben kullanmadığım ve kullandığım aylar baktırdım emin olmak için hem fsh düşürdü hem folükülü arttırıyor tavsiye ederim
hadi bakalım giz inşallah bu sefer yakalarız rabbim hayırlısı ile nasip eder bizimle beraber burdaki tüm arkadaşlarımıza hamilelik bebeklerimizin bakımından inşallah hiç birimiz buraya yazamayız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?