inşallah canım yaaa hele test sonucum poz,itif sonuçlansın eminim bir çok kaderdaşlara bende umut olacağımTeşekkürler Picasso
Ayy İnanın burda sizlerle konuşmak
Hikayeleri okumak beni biraz daha rahatlatiyo
inşallah burdan hepinizin güzel haberlerini duyucam
İNSALLAH....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canımmm yaaa ne güzel yürekten duada bulundun ALLAH razı olsun inşallah hepimizzzz müjdelerle noktalıyacaz bu topiğiSu okunan ezanlar hürmetine inşallah kucağına al bebeğini
canım ben 3 denemeden sonra pes ettim.
gerçi bana fsh 105 çıkınca gittiğim tüm prof.lar kesinlikle olmaz.tek çaren donasyon.senin tek bir yumurtan bile olmaz 105 fsh la sakın vakit kaybetme dediler..o zaman yaşım 29..şok oldum daha 1 senelik evliyim o zaman
sonra burada okudum bahçeci kliniğine gittim.orda da doktorum donasyondan başka çaren yok dedi.gel bi ultrasonla bakalım yine de dedi.ve 1 tane yumurta gördü.nasıl seviniyor.ben o zamanlar her seyden bihaberim bu konuyla ilgili.işte o yumurta kist oldu.sonraki 2 denemede bahsettigim gibi biri kist,biri erken çatladı ve ben bıraktım tedaviyi.bu arada o 4-5 ay zarfında 19 kilo aldım.bakalım ilk defa bu ay fsh ım böyle inşallah doğal yolla hamile kalırım diye dua ediyorum
ben 3 kere tüp denedim..
ilkinde yumurta toplandı tek bir taneydi zaten,kist çıktı folikülden
2.de bir de kist vardı doğal yoldan denedik o ay
3.de de 2 tane yumurta vardı.her gun kontroller..yumurta toplanmadan 2 gün önce kendiliğinden çatladı..ben de zaten sürecin yıpratıcılığından bıkmıştım.üstüne doktor kontrolundeyken yumurta kendiliginden çatşayınca sinir oldum,üzüldüm ve benden bu kadar dedimgeçen sene ekimden beri doktora gitmedim ilgilenmiyorum.yalnızca bu son adetin 2.gününde fsh baktırdım.mucize gibi bir sey 9.15 e düşmüş fshım..üstelik 105lerde geziyordu benim fsh.şimdi dua ediyorum hayırlısıysa bu ay kendiliğinden olsun
canım inşaallah bu bi geri dönüştür ve böyle devam eder.
peki ilaçlamı adet oluyorsun yoksa kendiliğinden mi?
slm kızlar bizlerin durumu biraz daha ilgi alaka mücadele gerektiriyor
yaşımız ilerledikçe kalitede ve yumurta sayısında düşüklük oluyor
benim yaş da 34 mücade ediyoruz
ben nisanda ikinci tüp bebege başlıyorum
şifacım hayırlı haberle gel sonrada neler yaptın anlat canım
ben sogan kürü uyguluyorum hayıt içiyorum günde birde dhea aslında 3 içmem lazım ama fiyatı yüksek
kızlar elinde dhea 25 mg fazla olan varmı bazen alıyorlar ne bileyim natrol marka içinde 300 oluyor hani bir arkadaş saolsun göndermişti 100 ünü bana ama bitmek üzere
uygun fiyata verirsenizde alırım ankarada pahalı biosteren 85 olmuş zaten tüp bebek masaraflı şaşırdım kaldım yardım edin lütfen
bende sizlerdenim kaderdaşlarımilk tüp bebek tedavimi yaptırdım sabırla test günümü bekliyorum dualarım hepimize inşallah yüzümüz gülsün kızlar tez zamanda [/QUOTtransferin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..hayırlı güzel haberler ver işallah brdan..gelsin bebişler..
Herkese Merhaba
32 yaşındayım,Tesadüf eseri azalma oldunu fark ettik ve Tüp bebek yaptırdım.4 Şubatta Negatif olduğunu öğrendim.Sizi Bilemem ama ben bitti dedim,kesin anne olamıycam.
Eşimi Kırmayarak(senin bulduğun doktora gittik,benim kimi fazla geldi demesin diye) 3 hafta sonra öylesine gittim.Çok mükemmel biri ile karşılaştım.
Mayısda başlıycaz 2 denemeye.Bana folik asit,vitamin,coraspirin ve Biosteron(sadece 2 ay) diye bir ilaç verdi.Biosteron menopoza girme evresindeki kadınlara veriliyor :) Anladığım kadarı ile yumurta
kalitemi ve sayısını arttırıcaz.üzgünmüyüm, çookkkk ama şuan moralim çok iyi ve işşallah 2 de olucak.
İnsallah hakkında hayırlısı olur ve güzel haberlerini duyarız.
Neden benim gittiğim doktorlar bana hic ilaç vermiyolar ki.
Hangi sehirdesin??? Kime gidiyorum?((((
Daha 27 yaşındayım
Bu ay yumurtam oluşmadı, olunca Micro denenecek kızlar
Olsa bile tutunur mu ki zaten
Bende 27 yaşındayım canımm..İnş olur sen umud et yeterkii..Yalnız erken yumurta yetmezliği yani rezerv azlığı ile benim gibi yüksek fsh erken menopoz durumundan dolayı rezerv azlığı durumunu biraz ayıralımm..
Mesele endometriozis hastası olanlarında amh leri ameliyat vb. şeylerden ötürü düşük çıkabiliyor..Fsh ne kadar düşükse şans o kadar artıyorr..
Ben dün ikinci denememinde iptali ile karşılaştım ne yazıkki..Fsh bu ay 30 du ama tek bir yumurta dahi gelişmedii..Bakalımmm uğraşıp sabredipp yaşayıp göreceğiz..
arkadaslar benım fsh daha yüksek 2 ay once 100 un uzerındeydı doktor bana dhea verdı pazartesı bıtıyor salı gunu test yaptıracagım ınş duser tarcın,çörekotu,bal karısımı yıyorum her sabah.hayır tohumu ıcıyorum hergun allah ım ınş faydası olur hepsının bu arada yasım 35 doktor erken menopoz demıstı ama 2011 kasım ayında asılama yaptırdım tek yumurta ıle tutmadı. sonra ıkı ay duzenlı adet oldum sımdı olamıyorum hayırlı artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?