Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

allah şifa ve tez zamanda bebek versin cnm keşke benimde 12 olsa 40 larda gezio
test yaptınmı bebiş olmasın oluyomuydu böle gecikmeler

ayy cnm valla heycanlandırdın beni ama malesef 3 4 gün önce idrar testi yaptım koskoca kalın tek bi çizgi çıktı ilaç kullanırken hiç gecikme olmazdı hep ara kanama olurdu bu ay yok kanama falan anlayamadım sadece belim çok ağrıdı kasığım ağrıdı akıntım vardı kist olmasından korkuyorum

yok canım histeroskopi anestezisiz yapılıyo biraz ağrılı oluyo karın ağrısı yapıyo zor bişey değil 5 dklık bişey şansın inş hala vardır allahtan ümit kesilmez amh her özel hastanede yapılıyodur biçokyerde yapılıyo fsh çokmu yüksek fsh 100 olupta mucizesine kavuşanda var bizde kavuşucaz ama biraz yorulcaz üzülcez ama sonunda bizde gülcez ben inanıyorum allahım nasip edicek.

sen biran önce iyi biyerde tedaviye başla adetinde geciktiyse baklama adetim gelmiyo diye git

işallah düzene girer ve altın yumoşun çıkar ortaya..bizim bebişler nazlı nazlı geliyor .:) allah hepimizin yüzünü gültürsün..hepinize hayırlı iyi geceler..
ay bunu çok sevdim altın yumoş :) amin.inş. sanada iyi geceler
fsh 40 ve üzeri çıkıo cnmya 45 yaşındaki kadınla aynı çalışıomuş yumurtalıklarım
sen biran önce iyi biyerde tedaviye başla adetinde geciktiyse baklama adetim gelmiyo diye git
cnm ben ankaradayım mini tüpü yapan izmir ve istanbulda var merkezler ve ben sürekli git gel yapamayacağım için adetimi ondan bekliom ama bikaç gün daha bekleyip burdaki doktora gideyim kan testi yaptırayım inş. vardır bebiş dua edin nolur bana sizde benim dualarımda olacaksınız yoksa zaten adet söktürücü verir

yumurtan göründüğü sürece şansın var canım inş bebişin gelmiştir daha fazla yorulmaz üzülmezsin..

amin cnm inş allah hepimize yardım etsin tek tük 1 tane falan görüo bazıları bazı doktorlarsa hiç görmüo herşey boş rabbim ol derse olacak inş.hayırlısıyla

ümidimizi hiçbirzaman yitirmicez biraz zor olcak ama hayırlı zamanda olcak inş. canım ben çıkıyorum sabah konturole gidicem inş bisorun yoktur.iyi geceler canım..:)

kızlar ben bugün konturole gittim 2 tane yumurtam oluşmuş e2 221 e yükselmiş iğnelerimin 6.günü bugün cetrotide ye başladım inş yumurtalarım kalitelidir benim bebeğim olurlar.

kızlar ben bugün konturole gittim 2 tane yumurtam oluşmuş e2 221 e yükselmiş iğnelerimin 6.günü bugün cetrotide ye başladım inş yumurtalarım kalitelidir benim bebeğim olurlar.

baharcım maşallah yumoşlarına inş. seni hamileliğe görütürür darısı cümlemize olsun inş.

biri güzel 18mm diğeride yeni oluşmaya başlamış oda güzel olur inş canım ya allahım yardımcımız olsun.

Mrbb baharcimmm yumurta boyutun cok guzel dgeride buyur daha morel yuksek tut stres yaparsan kaliteye bile etki ediyomuss cok i bi doktordan fuydum.yumurtan ne zaman toplancakk

biri güzel 18mm diğeride yeni oluşmaya başlamış oda güzel olur inş canım ya allahım yardımcımız olsun.

çok güzel maşallah ..opun ne zaman canım..işalah kaliteli embriyolar olurlar ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

baharcım maşallah ya inş herşey istediğin gibi olur ve bebişine kavuşursun cnm sevindim senin adına bütün işlemler bitince bana ayrıntılı anlatırmısın cnm ben çok korkuyorum bu süreçte neler yapılıyor

korkma canım bu süreçten zor değil sonunda bebeğine kavuşcanı düşün ozaman daha güçlü oluyosun bebeğim gelsinde bütün zorluklara razıyım yeterki hayırlısıyla bebeğim gelsin.tabiki anlatırım umudunu hiçbizaman kaybetme allahım dilerse yoktan var eder benden yumurta oluşmayabilrdi doktor inş birtane bulabiliriz diyodu 2 tane oluştu onlarda kalitelidir inş bu bile benim için büyük bi gelişme allahıma herzamn beni evlat sahibi yapacak yumurtamı oluştur diye dua ettim ediyorumda oluştuysa diyorum bebeğim olcak diye ümit ediyorum allahım hepimizi sevindirsin..:)

Mrbb baharcimmm yumurta boyutun cok guzel dgeride buyur daha morel yuksek tut stres yaparsan kaliteye bile etki ediyomuss cok i bi doktordan fuydum.yumurtan ne zaman toplancakk

mrb canım çok heycanlıyım umutluyum rahat olmaya çalışıyorum allahım mucizesini banada tüm isteyenlerede göstersin yumurta toplama bilmiyorum doktor bişey demedi bende sormadım iğnelere devam edicez dedi cumrtesi kontrol var ozaman belli olur heralde canım.

baharcım şu mini tüp bebek durumunu ilk kez bu topikte okudum senin tedavin de öyle bir tedavi mi? az ilaç ama kaliteli yumurtalar....seni takipteyim:)) yaza kadar bekleyeceğim muhtemelen...doktorun deneyimli ve ablanın da çocuk sahibi olmasını sağlamış ilgimi çekti...dualarım seninle...

erken menopoz insana neler neler yapmıyor ki? hani doğal bir süreç bütün bayanlar yaşayacak zaten ama ağır bir durum..etkilerini çok yoğun hissediyorum. 31 yaşındayım. fsh illetiyle 3 yıldır uğraşıyorum.öğrendiğim ilk yıl nişanlıydım.iki yıldır da evliyim, bazı sıkıntılar sebebiyle tüp bebek hiç denemedim.bu yaz düşünüyorum...ben de 3 yıldır sürekli doktora gidiyorum bıktım,nefret ettim...üstelik jinokologla bitmiyor iş, ortopediste, beyin cerrahına ve cildiyeye de menopozumdan ötürü gider oldum..benim kemikler erken menopozun etkisiyle eriyivermişler :))) bu yaşta bir de osteopeniyim...yani kemik erimesi başlangıcı..süt ürüünlerini pek tüketmiyorum.kalsiyum ilacı, östrojen ilacı ve diğer ilaçlar, cilt sorunları, libidoda azlık :)) neler neler .....

benim fsh östrojen almama rağmen 30 larda, amh baktırdım ( 0,1 ),rezerv çok kötü bana olmaz diyen direk donasyon denemelisin diyen çok oldu ama şu mini tüp bebeği ilk kez senden duydum araştırmaktayım...sen doktor seçimini yaptın mı? en nemlisi bu bence...ben hala bulamadımmm kime gitmeliyim bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…