allah şifa ve tez zamanda bebek versin cnm keşke benimde 12 olsa 40 larda gezioKizlarr mrbb benimde yumurta rezervim dusukmus uc kere klomen uc kere asilama ve bi tup bebek denemem var hepsi olumsuzzzzz....
Fsh en yuksek 12 amh 1.1 benimde 9 yumurtam toplandi ve 5dollendii.hepside ikinci kaliteymis biri transfer edildui dgerleri copee dondurun dediysemde laf geciremedim:-(
Devlet oldugu icin senin hukmun olmuyo mayista yeniden basliycam ama bu rezerv dusuklunde basarili olan doktor onerisi istiyorum. sizilerdenn rabbim rahimlerimizi ve kollarimizi bos koymasinn...cok zorr
test yaptınmı bebiş olmasın oluyomuydu böle gecikmeler
amin inş. rabbim hayırlısıyla versin isteyen herkese cnm valla bende çok şaşkınım bi allahın kuluda amh testi yapalım demedi kk dan öğrendim amh testini ben ve tüpe bile yönlendirmediler oyaladılar çok üzgünün son şansımda elimden gittiyseamh testini her özel hastane yapıyormu bide histeroskopi anesteziylemi bakıyolar canın acıyomu
allah şifa ve tez zamanda bebek versin cnm keşke benimde 12 olsa 40 larda gezio
ayy cnm valla heycanlandırdın beni ama malesef 3 4 gün önce idrar testi yaptım koskoca kalın tek bi çizgi çıktı ilaç kullanırken hiç gecikme olmazdı hep ara kanama olurdu bu ay yok kanama falan anlayamadım sadece belim çok ağrıdı kasığım ağrıdı akıntım vardı kist olmasından korkuyorum
ay bunu çok sevdim altın yumoş :) amin.inş. sanada iyi gecelerişallah düzene girer ve altın yumoşun çıkar ortaya..bizim bebişler nazlı nazlı geliyor .:) allah hepimizin yüzünü gültürsün..hepinize hayırlı iyi geceler..
fsh 40 ve üzeri çıkıo cnmya 45 yaşındaki kadınla aynı çalışıomuş yumurtalıklarımyok canım histeroskopi anestezisiz yapılıyo biraz ağrılı oluyo karın ağrısı yapıyo zor bişey değil 5 dklık bişey şansın inş hala vardır allahtan ümit kesilmez amh her özel hastanede yapılıyodur biçokyerde yapılıyo fsh çokmu yüksek fsh 100 olupta mucizesine kavuşanda var bizde kavuşucaz ama biraz yorulcaz üzülcez ama sonunda bizde gülcez ben inanıyorum allahım nasip edicek.
cnm ben ankaradayım mini tüpü yapan izmir ve istanbulda var merkezler ve ben sürekli git gel yapamayacağım için adetimi ondan bekliom ama bikaç gün daha bekleyip burdaki doktora gideyim kan testi yaptırayım inş. vardır bebiş dua edin nolur bana sizde benim dualarımda olacaksınız yoksa zaten adet söktürücü verirsen biran önce iyi biyerde tedaviye başla adetinde geciktiyse baklama adetim gelmiyo diye git
ay bunu çok sevdim altın yumoş :) amin.inş. sanada iyi geceler
fsh 40 ve üzeri çıkıo cnmya 45 yaşındaki kadınla aynı çalışıomuş yumurtalıklarım
cnm ben ankaradayım mini tüpü yapan izmir ve istanbulda var merkezler ve ben sürekli git gel yapamayacağım için adetimi ondan bekliom ama bikaç gün daha bekleyip burdaki doktora gideyim kan testi yaptırayım inş. vardır bebiş dua edin nolur bana sizde benim dualarımda olacaksınız yoksa zaten adet söktürücü verir
amin cnm inş allah hepimize yardım etsin tek tük 1 tane falan görüo bazıları bazı doktorlarsa hiç görmüo herşey boş rabbim ol derse olacak inş.hayırlısıylayumurtan göründüğü sürece şansın var canım inş bebişin gelmiştir daha fazla yorulmaz üzülmezsin..
amin cnm inş allah hepimize yardım etsin tek tük 1 tane falan görüo bazıları bazı doktorlarsa hiç görmüo herşey boş rabbim ol derse olacak inş.hayırlısıyla
baha35baha nasıl geçti kontrolün yumoşlar büyormu..allah tamamına erdirsin
kızlar ben bugün konturole gittim 2 tane yumurtam oluşmuş e2 221 e yükselmiş iğnelerimin 6.günü bugün cetrotide ye başladım inş yumurtalarım kalitelidir benim bebeğim olurlar.
biri güzel 18mm diğeride yeni oluşmaya başlamış oda güzel olur inş canım ya allahım yardımcımız olsun.
biri güzel 18mm diğeride yeni oluşmaya başlamış oda güzel olur inş canım ya allahım yardımcımız olsun.
kızlar ben bugün konturole gittim 2 tane yumurtam oluşmuş e2 221 e yükselmiş iğnelerimin 6.günü bugün cetrotide ye başladım inş yumurtalarım kalitelidir benim bebeğim olurlar.
baharcım maşallah yumoşlarına inş. seni hamileliğe görütürür darısı cümlemize olsun inş.
baharcım maşallah ya inş herşey istediğin gibi olur ve bebişine kavuşursun cnm sevindim senin adına bütün işlemler bitince bana ayrıntılı anlatırmısın cnm ben çok korkuyorum bu süreçte neler yapılıyor
çok güzel maşallah ..opun ne zaman canım..işalah kaliteli embriyolar olurlar ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Mrbb baharcimmm yumurta boyutun cok guzel dgeride buyur daha morel yuksek tut stres yaparsan kaliteye bile etki ediyomuss cok i bi doktordan fuydum.yumurtan ne zaman toplancakk
amin canım inş allahım dileğen isteyen herkese nasip etsin anneliği.doktorum erdal aktan özel izmir tınaztepe hastanesi.fsh 21 normal değerim canım ilk öğrendiğim değer.. şuanki değerimi bilmiyorum doktor fsh bakmıyo.benimde bitmek üzere tektük yumurtam kalmış şansım az ama hiç yok değil doktorum birtane yumurtayı bile değerlendircez diyo önemli olan yumurtanın kalitesi diyo yaşım genç olduğu için yumurta kalitelidir diyo allahım nasip ederse yoktan var eder oyüzden neyapmam gerekiyosa herşeyi yapıcam pes etmicem.
öncelikle cvp yazdığın için çok tşk ederimerken menapoz insanı böle depresif ve umutsuz yapıyor sanırım cnm ya öyle çok üzülüyorumki anlatamam çok duygusallaştım herşeye ağlıyorum herşeye sinirleniyorum normal tüp bebek bile yapmıyolar şansım yokmuş onunla hemen hemen aynı olan ilaçsız mini tüp duydunmu bilmem en son doktorum onu önerdi artık yumurtalıklarım çok zayıf çalışıomuş hatta çalışmıomuş kalmamış tek tük görüyor arada tükendim..hiç olumlu umutlu konuşmuyolar her ay doktora gitmekten yoruldum...tüp bebekteki süreçleride bilmediğimden çok korkuyorum ondada şansım kalmaz die....peki senin fsh kaç biraz kendinden sorunlarından bahsedermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?