canım bizim durumumuzdaki hastalarda tedavi zor dedi doktorum. Ilk 3 denemede şansın var ama yine de olr diyemem dedi. Forumda okudum herkes 6-7 kere deniyor tüp bebek. Nereye kadar deneyeceğim. Olmayınca daha kötü olacak. Kaldıracak gücüm kalmayacak gibi geliyor. şimdi bile çok kötüyüm. Hep kafam bu konuda. Yüzüm gülmüyor.
herkese merhaba, yumurta rezervi azlığı üzerine uzmanlaşmış , tek yumurta ile bile başarı sağlamış doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. yaşım 31 amh 0,1 hiç tüp bebek denemem yok..tüp bebek düşünüyorum ama şansım o kadar düşük ki belki de hiç yok, beni deneme tahtası olarak görecek doktorlarla kaybedecek ne param ne de zamanım var. yardım ederseniz sevinirim...
kızlar dün itibariyle transferim gerçekleşti dr herşeyin çok yolunda oldunu bu ay benden gebelik bekledini söledi ayın 17 sinde bebişim tutundumu yoksa kayıp gittimi belli olcak çok dua ediyorum rabbim yavrucağımı sağlık ve sıhhatle kucağıma almayı inş nasip eder benim durumumda olan herkesin allah yüzüne gülsün inş .ben transferi dün yaptırdım sadece 1 yumurtam döllendi oda baya kaliteliymiş şu an yatıyorum 2 gün daha yatcam sonra normal hayatıma geri döncem ağrılarım var o yüzden yatıyorum bi kaç güne oda geçcek inş 11 gün sonra inş sizlere hayırlı haberler verririm
kızlar dün itibariyle transferim gerçekleşti dr herşeyin çok yolunda oldunu bu ay benden gebelik bekledini söledi ayın 17 sinde bebişim tutundumu yoksa kayıp gittimi belli olcak çok dua ediyorum rabbim yavrucağımı sağlık ve sıhhatle kucağıma almayı inş nasip eder benim durumumda olan herkesin allah yüzüne gülsün inş .ben transferi dün yaptırdım sadece 1 yumurtam döllendi oda baya kaliteliymiş şu an yatıyorum 2 gün daha yatcam sonra normal hayatıma geri döncem ağrılarım var o yüzden yatıyorum bi kaç güne oda geçcek inş 11 gün sonra inş sizlere hayırlı haberler verririm
hayırlı olsun canım inş bebeğin sana tutunur güzel haberlerle gelirsin... sen yinede sonuç belli olana kadar dikkat et allah yardımcın olsun..:)
baharcım güzel dileklerin için allah razı olsun inş seninde tedavin iyi geçer olumlu sonuç alırsın allah ol derse olcak takdiri ilahi biz üzerimize düşeni yapıoruz gerisi allahın takdiri
amin canım inş allahım dualarımızı dileklerimizi geri çevirvez inş kabul eder inanıyorumki bigün bizimde bebeklerimiz olcak..senin amh fsh nasıldı benim çok kötü amh 0.01 fsh 21
ama doktor umutlu yaşım genç olduğu için..
amin canım inş allahım dualarımızı dileklerimizi geri çevirvez inş kabul eder inanıyorumki bigün bizimde bebeklerimiz olcak..senin amh fsh nasıldı benim çok kötü amh 0.01 fsh 21
ama doktor umutlu yaşım genç olduğu için..
baharcım benim de Amh 'ım 0,14 tü fsh düşüktü bende 31 yaşındayım önemli olan yumurta kalitemizmiş bide elimizi ne kadar çabuk tutarsak o kadar iyi olurmuş çünkü erken menapoz riskimiz var benim toplamada sadece 2 tane yumurtam çıktı ama sadece 1 tanesini kullanıolar önemli olan yumoşlarımızın kaliteli olması; içini ferah tut strese girme tedavimin başından beri kendime aileme ve beni sevenlere hayatı zindan ettim transferden sonra sakinleştim içimden geçen tek şey bu saattten sonra kendimi duvardan duvara da atsam rabbimin dediği olcak kendimizi ve bizi sevenleri yıpratmaya aslında hiç hakkımız yok....
baharcım benim de Amh 'ım 0,14 tü fsh düşüktü bende 31 yaşındayım önemli olan yumurta kalitemizmiş bide elimizi ne kadar çabuk tutarsak o kadar iyi olurmuş çünkü erken menapoz riskimiz var benim toplamada sadece 2 tane yumurtam çıktı ama sadece 1 tanesini kullanıolar önemli olan yumoşlarımızın kaliteli olması; içini ferah tut strese girme tedavimin başından beri kendime aileme ve beni sevenlere hayatı zindan ettim transferden sonra sakinleştim içimden geçen tek şey bu saattten sonra kendimi duvardan duvara da atsam rabbimin dediği olcak kendimizi ve bizi sevenleri yıpratmaya aslında hiç hakkımız yok....
kızlar yarın transferimin 6.günü test yapsammı çıkarmı çok stresli bu bekleyiş süreci çok ağrılarım var rahmime sürekli kramplar giriyo sağ tarafımada bu gün kramp girdi acaba kullandığım iğnelerdenmi böle oluyo yoksa embriyomu yerleşio bilemedim allahım hakkımızda hayırlısını verir inş .İnş bu bekleyiş ve çektğim acılar yerini dünyalar güzeli bir bebeğe bırakır
canım eğer izmirdeysen ben kendi doktorumu tavsiye edebilirim.
mrb hanımlarr ben 27 yaşındayım ve fsh çok yüksek doktor rezervler azalmış hatta hiç yok gibi dedi ve tüp bebek bile önermedi tutmazmış sadece son gittiğim dr mini tüp bebek die bişi varmış onu önerdi napacağımı şaşırdım normal tüp bebekle hemen hemen aynıymış ama hiçbi bilgim yok tüp bebekle ilgili beni nasıl bi süreç bekliyor bilemiyorum hangi tahliller filmler neler yapılıo bilemiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. isteyen bekleyen herkese en yakın zamanda versin bebiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?