Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

öncelikle cvp yazdığın için çok tşk ederim erken menapoz insanı böle depresif ve umutsuz yapıyor sanırım cnm ya öyle çok üzülüyorumki anlatamam çok duygusallaştım herşeye ağlıyorum herşeye sinirleniyorum normal tüp bebek bile yapmıyolar şansım yokmuş onunla hemen hemen aynı olan ilaçsız mini tüp duydunmu bilmem en son doktorum onu önerdi artık yumurtalıklarım çok zayıf çalışıomuş hatta çalışmıomuş kalmamış tek tük görüyor arada tükendim..hiç olumlu umutlu konuşmuyolar her ay doktora gitmekten yoruldum...tüp bebekteki süreçleride bilmediğimden çok korkuyorum ondada şansım kalmaz die....peki senin fsh kaç biraz kendinden sorunlarından bahsedermisin

Baharcım Dr'un kim İzmir'de?İnş bebişine kavuşursun canım Rabbim ve melekleri seninle olsun arkadaşım

amin canım inş. doktorum erdal aktan özel izmir tınaztepe hastanesinde. benim ablamında 12 yıl olmadı çocukları erdal bey vesile oldu evlat sahibi olmasına şimdi ikiz çocukları var 12 yaşlarındalar ilk tüp denemelerinde oldu.ablamda çok memnundu önümde böle güzel örnek varken bende o doktora gitmek istedim bende çok memnunum elinden gelen herşeyi yaptına inanıyorum herkese tavsiye edebilirim.allahım hepimizin yüzünü güldürsün..:)

amin canım inş allahım dileğen isteyen herkese nasip etsin anneliği.doktorum erdal aktan özel izmir tınaztepe hastanesi.fsh 21 normal değerim canım ilk öğrendiğim değer.. şuanki değerimi bilmiyorum doktor fsh bakmıyo.benimde bitmek üzere tektük yumurtam kalmış şansım az ama hiç yok değil doktorum birtane yumurtayı bile değerlendircez diyo önemli olan yumurtanın kalitesi diyo yaşım genç olduğu için yumurta kalitelidir diyo allahım nasip ederse yoktan var eder oyüzden neyapmam gerekiyosa herşeyi yapıcam pes etmicem.

mrb bahar35 tüp bebek yaptıracaksın sanırım geçmişi çok okuyamadım malum sayfalar çok birikmiş biraz anlatırmısın anlayamadım fsh ye bakmıyormu doktor tüp bebekte fsh önemli deilmi bana tutmaz dediler

merhaba canım ümitsiz olma allahtan ümit kesilmez çok görüyoruz duyuyoruz senin çocuğun olmaz denilen kişilerden hamile haberi alıyoruz sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak güvenilir işini iyi yapan bi doktor seç onunla devam et..ben şuan tüp bebek tedavisi görüyorum iğnelerimin 5. günü yarın kontrolüm var e2 değerim biraz düşük çıkıyo inş düzelmiştir.tüp bebek tedavisinde çok fazla bişey yapılmıyo canım ilk gidiyosun tahliller yapılıyo adetin bitince histeroskopi yapılıyo diğer adetinle tedavi başlıyo adetin 2. yada 3.günü iğnelere başlıyosun 2günebir konturole gidip kan verip geliyosun 8 ile 10 gün vurunuluyomuş iğneler daha sonra çatlatma iğnesi yapılıyomuş sonra yumurta toplanıyo embiriyo olursa transfer işlemi işte yaklaşık 15 günlük bi sürec küçük bile olsa şansın varsa denemeye değer canım birde dhea kullan yumurta sayısını kalitesini artırıyomuş doktor bana kullan dedi 2 aydır kullanıyorum onunda faydasını görürüm inş allah hepimizin yardımcısı olsun..:)

tşk ederim cnm biraz anladım gibi histerokopi nedir peki ben ilk defa yaptırıcam ama benim fsh çok yüksek normal tüp bebek önermiolar tutmazmış bana buna benzer mini tüp bebek varmış izmirde yapılıomuş fsh yüksek olanlarda yapılabiliomuş bi merkezle telde konuştum adetin 2. günü gel dedi allah herkesin işini gücünü rastegetirsin seninde tedavin hayırlı olsun

fsh yüksek diyo menopoza yakın olduğumuzu yumurtamızın azaldığını gösteriyo yumurta rezervini amh gösteriyo o çok düşük benim 0.01 senin ona bakıldımı fsh amh kaç..fsh düşürmemiz lazım gibi bişeyler falan demedi.kullandığım iğnelerde fsh hormonu var o dengeliyo sanırım fsh yi.düşürmek için hayıt aslanpençesi içiyodum 2 aydır ama şimdilik içmiyorum tedaviyi etkilemesin diye doktorum sadece e2 ye bakıyo o daha önemli o ay yumurta olup olmadığını gösteriyomuş e2 normal çımasaydı tedavim başlanmıcaktı o güzel çıktı ama yavaş yükseliyo yarın tekrar bakılcak inş normaldir.

tek doktorla yetinme bir çok merkez ve doktor araştır içine sinen ve sana en doğru tedaviyi uygulayan olcaktır..biz elimizden geleni yapalım taktir allahın..ben kendimden biliyorum araştırmak ve doğru merkezi bulmak..başta moral bozan doktorlardan uzak dur bizim zaten moral bozuk birde doktor olumsuz konuşursa dibe çöküyoruz..allah hepimizin yardımcısı olsun..elimizden gelenin en iyisini yapalım allah işallah emeklerimizin karşılığını versin..amin

saol canım histeroskopi rahim içinekamerayla bakılıo embiriyo için uygunmu değilmi diye mini tüp bebeklede bebeğine kavuşan çok var..birde benim doktora git istersen olmaz diyip başından savmıyo enufacık şansında varsa uğraşıyo.

cnm benim sadece fsh ye lh ye falan bakıldı amh hangi hastanelerde yapılıo her özel hastane yapıyormu acaba hiç ölçtürmedimki hiçbi doktorda amhye bakalım demedim hep fsh ye lhye bakıldı.ben tüp bebek merkezine daha hiç gitmedim telde konuştum sadece bilgi almak için.

amin inş. isteyen herkese versin rabbim cnm ben 2 yılıda geçti gitmediğim doktor hastane şehir kalmadı hiç bi doktorda tüp bebeğe yönlendirmedi fsh yüksekken olmaz dediler en son kk den mini tüp bebeği duydum izmirde yapılıomuş aradım telde konuştuk 2.gün gel dedi bakalım allah herkesin işini gücünü rastgetirsin senin fsh nedir peki geçmişi pek bilmiorum tüp yaptıracakmısın yaptırdınmı

cnm normal tüp bebek maddi olarak biraz zorlayabilir bizi mini tüp biraz daha uygunmuş sanırım herşeyin hayırlısı olsun artık sende umarım kavuşursun kuzucuğuna

ben 2 defa denedim şimdi üçüncü için hazırlanıyorum fsh yüksek iken başlanmamsı çok doğru karar..2 denemmi aynı merkezde denedim hiç önemsemediler yüksek fsh ve yüksek dozla iğnelerle yumoşlar büyüdü..şimdiki gittiğim merkez önce bi çok araştırma yaptı ve fsh düşürdü şimdiki adetle aynen fsh düşükse tedaviye başlıycaz..bana doktorum arginmax biosteron dhea ginseng verdi bunları 3 ay kullandım hala kullanıyorum fsh düştü ama her an yükselir diyede korkuyorum :) fsh yüksekken başlamaman en doğrusu yumoşlar cevap vermiyor yada kalitesiz oluyor..fsh düşürmek için elinden geleni yap canım ne kadar düşerse o kadar kardı..allah işallah bu mini denemende bebişine kavuştursun sonuçta allah ol derse ne şartta olursa olsun olur..rahat ol stres yapma fsh baş düşmanı..hayırlı haberlerini bekliyoruz..baha35baha umarım sende bu denemende kavuşursun bebğine...aminn

amh testide istemeleri gerekiyodu aslında özel yapılan ücretli bi test o daha kesin bi bilgi veriyo yumurta rezerviyle ilgili ..ben bu sorunu duyar duymaz hemen tedaviye başldım önce bikaçdoktora gittim hepside acil tüp bebek diyince bende hiç beklemeden tedaviye başladım bende daha çok yeni evliyim 10 aylık hiç beklenmedik bi durumdu çok yıktı beni ama pes etmicem hayırlısıyla sonuna kadar gidicem allahım bizide sevindirsin artık..

ahh cnm yürekten aminnnnn diyorum yazdıklarına rabbim herkesin gönlüne göre versin bekletmesin cnm herşey ters gidio ben adetimi bekliom ama bugün 37. gün hala yok kaç aydır hormon ilacı cli..... kullanıyorum hem adette düzenliomuş ama ortalarda adet yok neden böle oldu anlamadım mutlaka ara kanamam oluodu ilaç kullanırken oda olmadı bu ay ve dediğim gibi 37. gündeyim gelmedi rabbim sanada tez zamanda versin bebiş

Kizlarr mrbb benimde yumurta rezervim dusukmus uc kere klomen uc kere asilama ve bi tup bebek denemem var hepsi olumsuzzzzz....

Fsh en yuksek 12 amh 1.1 benimde 9 yumurtam toplandi ve 5dollendii.hepside ikinci kaliteymis biri transfer edildui dgerleri copee dondurun dediysemde laf geciremedim:-(
Devlet oldugu icin senin hukmun olmuyo mayista yeniden basliycam ama bu rezerv dusuklunde basarili olan doktor onerisi istiyorum. sizilerdenn rabbim rahimlerimizi ve kollarimizi bos koymasinn...cok zorr

amin canım inş benim fsh de düşmüştür heralde ben bitki çayların falan içtim 2 ay.senin tedavinde güzel sonuçlanır inş fsh yükselmez.senin fsh amh kaçtı.

amin inş. rabbim hayırlısıyla versin isteyen herkese cnm valla bende çok şaşkınım bi allahın kuluda amh testi yapalım demedi kk dan öğrendim amh testini ben ve tüpe bile yönlendirmediler oyaladılar çok üzgünün son şansımda elimden gittiyse amh testini her özel hastane yapıyormu bide histeroskopi anesteziylemi bakıyolar canın acıyomu

test yaptınmı bebiş olmasın oluyomuydu böle gecikmeler

işallah düzene girer ve altın yumoşun çıkar ortaya..bizim bebişler nazlı nazlı geliyor .:) allah hepimizin yüzünü gültürsün..hepinize hayırlı iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…