Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

korkma canım inş hamilesin mecbur olmadıkca kalkma yat sonuç belli olana kadar..senin beklediğin yerleşme kanaması bugün gelmiştir inş biraz geç yerleşiyo olabilir bebeğin.

inş öledir inş baharcım neyse ben kaçar iyi geceler yorgunum çok yarın arıycam doktorumu eğer tahlile git derse yarın tahlile gitcem demesse çarşambayı beklicem artık .

inş öledir inş baharcım neyse ben kaçar iyi geceler yorgunum çok yarın arıycam doktorumu eğer tahlile git derse yarın tahlile gitcem demesse çarşambayı beklicem artık .

tamam canım güzel olumlu düşün rahatla uyu inş beklediğin güzel sonucu alırsın hepberaber seviniriz sanada iyi geceler..:)

40 ve üstü benimde yeterince yüksek sanırım....inş sende bu defa pozitifi görürsün
sanada slm cnm evet bugün itibariyle kırmızı kartı yedim ama malesef izmire gidemiyorum mini tüpü şimdilik iptal ettik gibi burda yaşadığım şehirde sadece amh testi fsh lsh falan bide yumurta takibi yaptırmak istiyorum bi tüp bebek merkezinde biliyomusun sen adetin 2. günü amh testi yapılırmı
cnm allahtan ümit kesilmez peki kaç çıktıki sonuç bende yaptırmak istiyorum adetliyken yapılıomu
bu arada TANAYYYYY inş pozitifi görürsün bebişin senledir

canım amh 0.01 bitmiş gibi bişey kalan giden tek tük yumurtam kaldıysa foliküllerimin içi doluysa inş olcak amh testini herhangibigündede yaptırabiliyosun diye biliyorum ama sen adetinin 2.yada3. günü bütün testlerini yaptır.

ah cnm benim inş işlerin yolunda gider ve bebeğine kavuşursun rabbim yardım eder....cnm bugün 1. gün adetimin yarına randevu bulabilirsem yada ani randevu almadan bakarlarsa gidecem yarın bakalım bana ne dicekler çok korkuyorum

amin canım inş. tedavini ihmal etme inş senin sonuçlar kötü çıkmaz allahım en yakın zamanda bebeğine kavuştursun.çok zor yorucu üzücü bi süreç ama mecburen güçlü olmak zorundayız başarmak için.

baharcım inan ne gücüm kaldı nede psikolojim bugün hep ağladım izmire gidemediğimizemi yanayım fsh en düşük 40 olduğunamı ve düşemdiğinemi yanayım bugün aradım izmiri konuştuk rahim filmin varmı dediler bende daha ilk başvuruyorum yok dedim ozaman bu ay bu işlemler yapılır dier ay tedavi başlar uygunsan dediler ama biz şehir dışındayızki eşim iş yerinden izin alamıyor yıllık izni kullanacaktık ve her ay her ay gidemeyizki o yüzden orası öle kaldı burdaki normal tüp bebek aparlarsa görüşecem çünkü bize aynı masrafa denk gelecek inş adetim geçmeden randevu verirler

olsun canım üzülme bundada vardır bi hayır çok zor olur gelip gitmek ankaradydın dimi ordada vardır güzel tüp bebek merkezleri çünkü sıksık gidip gelmek gerekiyo ben 2günebir gidip kan veriyorum yumoşlar kontrol ediliyo ben en son çare kıbrısı düşünüyorum ama allahım mecbur bırakmasın oraya kendi yumurtamdan nasip etsin inş.

evet cnm herşeyin hayırlısı inş.evet ankaradayım cnm vardırda işte benim fsh yüksekya kimilerine insin öle yapalım diolarmış yapmıolarmış ee benimde düşmüo...amin cnm allah kendi yumurta spermlerimizle nasip etsin bende aklımdan geçirmiştim ama eşim sıcak bakmıo

benim doktor fsh nin düşmesi önemli değil diyo önemli olan o ay yumurtanın tedaviye yanıt vermesi diyo kullanılan iğnelerde fsh hormonu var takfiye ediyodur benim hiç fsh bakmıyo şuan ne durumda bilmiyorum belki benimde çok yükselmiştir yumurta bitti bitiyo çünkü..ben 2 ay kadar tedaviye başlayana kadar hayıt suyu aslan pençesi adaçayı falan içtim belki bunlar biraz işe yaramıştır fsh düşürüyo diye okudum hep sende dene istersen belki benimde düşmüştür ama doktor bakmadığı için bilmiyorum.kıbrısa benim eşim sıcak bakıyo ama en son çare olarak sende ikna etmeye çalış eşini.

bikaç tanıdığa fsh yüksekse yumurtalar gelişmez büyümez yanıt vermez demişler hatta bunu benim gittiğim özel hasanedeki doktorda dedi nie öle dediyse artık...cnm valla aslında bunlar boş rabbim yazdıysa olacak...rabbimin ol demesyle olacak inş hepimiz pozitifi görecz
ne güzel senin doktor valla moral verio bizim için en önemlisi moral zaten inş tutunur senin bebişte fsh engel olmadığını umut olursun bana en son kaçtı senin fsh

canım bazı doktorlar uğraşmak istemiyo başından savıyo 2 hap vererek fsh düşsün öle gel diye nasıl olsa olmaz diye düşünüyolar beklerken kalan yumurtalarda bitecek sizin zaman kaybetmenize sebep oluyolar..benim fsh birkere bakıldı onuda normal kadın doğumcuya gitmiştim öle yapıldı 21.88 di.sonrada bida bakılmadı benim doktor direk amh istedi onda daha kesin bi sonuç belli oluyo birde e2ye bakıyo o normal yükselmezse tedavi ertelenebiliyo artık aklıma hiç fsh gelmiyo amh geliyo..:)

allah korusun belkide hiç şansım kalmadı ((((((( amh bende en yakın zamanda yaptırıcam inş. e2 nedir peki odamı rezerv

allah korusun belkide hiç şansım kalmadı ((((((( amh bende en yakın zamanda yaptırıcam inş. e2 nedir peki odamı rezerv

e2 yani estradiol yada östorojen hormonu yumurtanın olduğunu gösteren bi hormon o belli aralıklarla artarsa yumurta güzel tedavide herşey yolunda gidiyo demek oluyo başarı şansın olduğunu gösteriyo benim işte e2 yavaş yükseliyo onun içinde daha foliküllerim daha istenilen boyutta deyil tedavi uzuyo başkalarının 8 günde iğneleri son bulurken ben 12 vuruncam ozamn benimde daha iyi olcak inş amh den dolayı hiç yanıt alamayabiliriz diyodu doktor şimdi tedaviye yanıt veriyo diyo ama yavaş gelişiyo diyo buda bi umut bizim için.
e2 yede adetin 2. yada 3i günü bakılıyo onada baktır istersen oda çok önemli..

Son düzenleme:

hımm anladım allahım fsh amh derken bide e2 çıktı rabbim başka dert vermesin inş. rabbim emeklerimizin karşılığını sevinçle verir....

hımm anladım allahım fsh amh derken bide e2 çıktı rabbim başka dert vermesin inş. rabbim emeklerimizin karşılığını sevinçle verir....

amin canım inş bütün hormonların iyi güzel olması gerekiyo doğal yoldan hamile kalabilmek için.. olmuyosada tedaviyle hepsi dengeleniyo işte bu işe başlayınca herşeyi duyuyosun görüyosun ..

amin canım inş bütün hormonların iyi güzel olması gerekiyo doğal yoldan hamile kalabilmek için.. olmuyosada tedaviyle hepsi dengeleniyo işte bu işe başlayınca herşeyi duyuyosun görüyosun ..
haklısın doktorlarlardan duymadığım şeyleri burdan öğrendim inş. bundan sonra karşıma iyi beni anlayan ve bilgili başarılı doktor çıkar...hormonlarımız inş. normale dönerde çok fazla üzülmeden hamile kalırız inş. şimdi sen ne zaman gidecektin tekrar doktora yazmışındır belki ama unuttum çok dalgınım (( 2 günde bir kan alınıp hergünmü kontrol yapılıo...senin tedavin kaç günde bitecek tahminen yani opu transfer hepsi dahil...

iyi bir doktor araştır çok önemli aklına takılan herşeyide sor içine sinerse sana güven verirse öle devam et.kanı 2güne bir gidiyorum öle kan veriyorum. ben bugünde gittim 10.günüm iğnelerimin daha çarşambaya kadar iğne vurunucam ogün tekrar bakılcak bugün yumoşlarım biri 15 biride 14mm olmuşlar çarşambaya istenilen boyuta gelirler heralde çarşamba çatlatma iğnesi olursa cuma opu olur pazarteside transfer olur tabi yumurtam boş değilse embiriyom oluşursa..normalde tüp bebek 14 günlük bi süreçmiş benimde 3 hafta falan olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…