canım ben o doktor orda diye o hastaneyi seçtim daha önce özel ege tüp bebek merkezindeydi..benim ablamın doktoruydu ablamında tüp bebekle oldu çocukları şimdi 12 yaşlarındalar.gözümün önünde canlı örnekleri olduğu için ablamda tavsiye ettiği için o doktoru seçtim başka merkezde olsaydı oraya giderdim.inş benimde evlat sahibi olmama vesile olur.
hep öğleyiz canım bi umut duyarmıyız acaba diye düşünüyoruz çok stresli olunca bu hormonlar çok etkileniyomuş oyüzden stres yok..
canım daha çok yenisin öncelikle, ve gençsin sanırım, Allah tarafından bile olabilir moralini bozma.
benim her seferinde bir, iki yumurtayla başlıyor ve az ilaç da olsa arkadan gelen oluyordu, ama sonuçta en fazla 4 tane oluyor, ama işe yaramıyor ki zaten geriden gelenler..... amh düşük olunca gelen de boş çıkabiliyor,,, amh ve fsh beraber değerlendiriloyr, benim amh 0,18, fsh az önce yazmıştım, en son 32 oldu, sonra 17 ye düşmüştü, simdi bilmiyorum bile, bu tedavi de zaten dr fsh ve amh ile ilgilenmiyor... sen de kalan yumurtalardan kaliteli olanı yakaladı mı iş bitiyor, yani tek yumurta olsun kaliteli olsun.. benim e2 leri yazdım,,, seninkilerin öncekileri biliyormusun, kıyaslayalım
Birinci tedavide E2 3.gün 85 imiş, 8.gün 309, 10.gün 499, 13.gün 935 imiş ve 3 tane embryo dondu.
İkinci tedavide e2 2.gün 47 imiş, 8.gün 326, 10.gün 621, 11.gün 810 imiş, ve 1 tane emb dondu.
evet cnmya haklısın şuan bile sizi hayretle okuyorum daha neler duyacağım kimbilir e2 amh yumurtaların boş çıkabilme ihtimali döllenebileceklermi yumoşlar büyücekmi off çok zor stres olmamak elde deil allah yardımcımız olsun
ben 29 yaşındayım aynen senin dediğin gibi kalan yumurtaları yakalamaya çalışmak..:)benimde adetin 3.gün 43, 5.gün 96, 7.gün 221, 10.gün 436, 12.gün 630 şansım varmı sence 14.günde birazdaha artar inş.
aynen canım, iş başa düşünce neler öğreniyor insan,,, ben bu yaştayım inanın, geç evlendim ve ilk evliliğim, hiç böyle bir sorun olacağını düşünmezdim, ne bileyim , insan evlenir ve çocuğu olur diye düz mantıkla bakmışım, daha doktora bile geçen sene gittim düşünün artık... sizlerin bilmemesi çok normal...
bence var, 2 folikül mü var sende,
demekki 2 yıldan beri normal kadın doğum doktorları süper oyalamış beni saygı duruşu((((((((
doğrudur canım, niye öyle düşündün ki, artış var eksilme yok yani.ben 29 yaşındayım aynen senin dediğin gibi kalan yumurtaları yakalamaya çalışmak..:)benimde adetin 3.gün 43, 5.gün 96, 7.gün 221, 10.gün 436, 12.gün 630 şansım varmı sence 14.günde birazdaha artar inş.
yani ben yanlışmı yazdım beynim durdu yani bu şekilde yükselişler..
neden oyaladılar seni,, anlamadımdemekki 2 yıldan beri normal kadın doğum doktorları süper oyalamış beni saygı duruşu((((((((
evet canım 2 folikül var ama tedavinin 10. günü bugün 3. günü başladı ben doğru yazdım dimi bu değerleri kafam karıştı inş vardır ikiside embiriyo olur ikiside bana tutunurlar inş.
doğrudur canım, niye öyle düşündün ki, artış var eksilme yok yani.
neden oyaladılar seni,, anlamadım
2 folikül varsa iyi bence, bak şöyle, 43,96,221,436, şeklinde artmış.... yani 2 katı artıyor, hemen hemen,,, böyle giderse ikiside doludur, ve inşallah döllenir diyelim. ama biri zaten kesin doludur o senin gerçek yumurtan çünkü.... ikincisi ilaçla olunca bazen şüphe duyuyorlar, 14.günde aynen artarsa zaten sorun yok,,, bir de hep olumlu düşün, ayrıca bu aylar bahar ayları inan daha olumlu oluyor, doğa uyanınca insan oğlu da uyanıyor,, benim gecen yıl mayıs,haziran çok verimli olmuştu... inşallah seninde öyle olacak, hem yaştan dolayı da kalitesi fazladır seninkilerin..
inş cnm hakkımızda hayırlısı olsun ....evet canım boşuna vakit kaybettirmişler ama inş geç kalmamışsındır allahım ol dedimi olur hepimizin bebeği.bende alis gibi düşünüyodum evleniceksin çocuğun olcak hiç olmıcak ihtimail aklımın ucundan bile geçmedi hele erken menopoz hiç düşünmicem bişeydi ama insanın başına gelebiliyomuş böle şeyler..ben enazından durumumu 8 aylık eliyken farkettim hemen tedaviye başladım dualarımıda yapıyorum gerisi allaha kaldı artık..
şöle oyalamışlar demekki,benim 2 yıldır gitmediğim doktor kalmadı ve hepsi sadece fshye baktı ve vajinal ultrasonla ya hiç yumoş görmedi yada 1 tane gördü senin çocuun olmaz erken menepoz fsh yüksek rezerv az ilaç kullan gel dedi her ay böle oldu hormon ilacı kullana kullana hormonlaştım ilaçlar işe yaramıo bi allahın kuluda amh e2 die testler var demedi hiçbi doktor ve yapmadı ben kk dan öğrendim bu testleridoğrudur canım, niye öyle düşündün ki, artış var eksilme yok yani.
neden oyaladılar seni,, anlamadım
2 folikül varsa iyi bence, bak şöyle, 43,96,221,436, şeklinde artmış.... yani 2 katı artıyor, hemen hemen,,, böyle giderse ikiside doludur, ve inşallah döllenir diyelim. ama biri zaten kesin doludur o senin gerçek yumurtan çünkü.... ikincisi ilaçla olunca bazen şüphe duyuyorlar, 14.günde aynen artarsa zaten sorun yok,,, bir de hep olumlu düşün, ayrıca bu aylar bahar ayları inan daha olumlu oluyor, doğa uyanınca insan oğlu da uyanıyor,, benim gecen yıl mayıs,haziran çok verimli olmuştu... inşallah seninde öyle olacak, hem yaştan dolayı da kalitesi fazladır seninkilerin..
çok güzel şeyler söylüyosun çok mutlu oldum sevindim içimde bi heycan kıpırtı oluştu tekrardan bugün bu heycanımı kaybetmiştim.inş bu tedavindede çok güzel olur herşey.
uyusak mı artık diyorum,,,,
inş cnm hakkımızda hayırlısı olsun ....
şöle oyalamışlar demekki,benim 2 yıldır gitmediğim doktor kalmadı ve hepsi sadece fshye baktı ve vajinal ultrasonla ya hiç yumoş görmedi yada 1 tane gördü senin çocuun olmaz erken menepoz fsh yüksek rezerv az ilaç kullan gel dedi her ay böle oldu hormon ilacı kullana kullana hormonlaştım ilaçlar işe yaramıo bi allahın kuluda amh e2 die testler var demedi hiçbi doktor ve yapmadı ben kk dan öğrendim bu testleri
tm ablacım sabırla inançla olacak inş. bende öptümbozma moralini, bak ben bu yaşta öğrendim,, kimseye de kızmıyorum, bilinçli olup 18.yaşında başlamak lazımmış bu işlere belki de,,, ona göre herşeyi hızlandırırdık, ne yapalım, geç olsun güç olmasın,,,, moral moral moralllllll heppppppppp pozitif olacakkkkkk ona göre tamam mı, öptüm by
Kizlar amh biliyorumda e2 nedirr. Yani tup bebek surucende surekli e2ve lh bakildii..yani e2 kac olunca iyi diyorsunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?