Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Tanayyyycığım bende tüp bebek denicem eğer uygunsa ve anlaşabilirsek ben alabilirim ilaçlarını benim özelden yazma hakkım yok sen özelden mail adresini verirsen ben dönerim sana.Bu arada sonucun inşallah olumlu olur.

amin canım inş bende güzel haberlerle gelip burda umut olmak istiyorum benim durumumda olanlara inş bebeğim gelir bu üzüntüler gözyaşları biter.

bahar35baha çok sevindim allah büyük 2 iken 4 olmuş çok güzel işallah hepsi döllennir sana bebiş olur..aminndeprsifpollyana tedaviye başlıycaksın işallah yakında allah tamamına erdirsin..canım bana arginmax women doktor tavsiye etti fsh düşürüyor hemde kaliteyi artırıyormuş canım..ay kızlar bu arada bisoteron sfır hiç yok ..malesef bulamadım..işallah değerlerin güzel çıkar haberlerini bekliyoruz..

amin canım inş. biosteron bulmak zor ama diğer markalarından kullan faydası olur inş bende bulamadığım için schiff dhea kullanıyorum hiç kullanmamaktan iyidir allahım onun şifasını verir inş.

amin canım inş. biosteron bulmak zor ama diğer markalarından kullan faydası olur inş bende bulamadığım için schiff dhea kullanıyorum hiç kullanmamaktan iyidir allahım onun şifasını verir inş.

bende kullanmasammı diyordum ama doğru haklısın..solgarın var galiba bende onu isteyim kargoyla işallah..bu shiff dediğin gnc ürünümü

Kızçelerimm ummuselem tanayy baharr bir el atıverin yaww..tüpçülerin gücü adına haydee kızzzlarrrr..

bende kullanmasammı diyordum ama doğru haklısın..solgarın var galiba bende onu isteyim kargoyla işallah..bu shiff dediğin gnc ürünümü

canım markası schiff ama şimdi netten baktımda bi siteye bütün dheaların stokta olmadığı yazıyo benimde az kaldı bi araştırayım bari..

cnm linke tıklayıp seçtiğin yemeğin yanındaki kii inş portakallı pırasayı seçersin :)) kutucuğu işaretleyip onaylıyorsun..bu kadarr..ellerinize sağlık kızlar şimdidenn...

ben kullandım canım inş arkadaşımız kazanır puanı çok güzel 1. gidiyo birdefamı oy kullanabiliyoruz

tanaycım nasılsın çok üzüldüm sonuca allahım en yakın zamanda bebeğini göndersin inş.

kızlar ben şimdi ne yapıyım 2.denemeye gücüm yok maddi manevi normal gebelik olayım da söz konusu deil sadece şunu öğrenmek istiorum bu düşük rezervi nasıl düzeltebilirim doal yollarla ;yoksa artık kurumak üzere oldumu kabul edip bu bebek olayını tarihemi gömeyim ya bu defterkapanacak yada kendi kendimi iyi edicem ama nasıl olcak bu hiçbir fikrim yok sizin varsa fikriniz benimle paylaşın lütfen....

tanay çok üzüldüm sonucuna insan kendiside yaşayınca nasıl bir yıkım olduğunu çok iyi anlıyor.ne demişler hekime değil çeken sor diye.
Kılzar ben 2 gün önce yazmıştım dhea konusundaki sıkıntıları sizlerde arayın ithalatcı firmayı baskı yapalım.Ben gerçi sağ olsun diğer topiklerdeki aradaşlardan şimdilik buldum ama ya sonrası o yüzden arayalım ben aradım 1 hafta ile 10 gün arası gelcek diyor.

canım hemen pes etme bizim daha mücadeleci olmamız gerekiyo biliyorum çok zor insanın bazen gücü kalmıyo pes etmek istiyo ama birazdaha mücadeleyle bebeğine kavuşursun diye düşünüyorum.bal tarçın çörekotu yap heray düzenli bişekilde,sonra dhea kullan yapmışsındır muhakkak bunları ama devam et dhea enaz 4ay kullanmak gerekiyomuş imkanın varsa yada büyüklerden yardımcı olcak biri 2.ye ara vermeden birdaha dene genelde 2.denemede çok tutan duydum.

inş canım gelir benimde az kaldı ama yine biosteron bulamazsam hangi markayı bulabilirsem onu alcam şimdide schiff dhea kullanıyorum.

Tanay cnm sonucunu yazdığını görmedim çok özür dilerimm..Ama aradım gene bulamadımda..:26::26::26:

Şu anki durum hepimizde kaçar kez yaşadık..İnan bana geçecekk..ben 4 tüp denemesinden daha transfere bile gidemeden çıktım..26 yaşımda 0,2 amh ile prematüre over yetmezliği tanısı aldım durup dururken hemde..ilk zamanlar geçmeyecek ölücem gibi geliyordu ama Rabb veriyor sabrını azmini inan bana..Kesinlikle yok kurudum kaldım falan gibi cümleler duymayacağım senden..

Biraz zaman geçsinn hep birlikte yeşeren bahar dalları gibi ümitlerimizde vüvutlarımızda yeşerecekk..

Lütfen kendini yıpratmadan üzüntünü yaşamaya çalış biliyorum ve inanıyorum çok zor..Onca iğne uğraşş zaman para hepsi fıss bir balon gibi sönüp gidiyorr ama yerine daha güzelleri gelecekk..

Eğer biz bu bebeğii istiyorsak pes etmeyeceğiz arkadaşım..Bana ne proflar boşuna uğraşma dedii donasyon ancak dedi ama ben inanıyorum olacakk..Yumurta büyümezken önce büyümeye başladıı..Sonra kendiliğinden büyüyp çatlamaya başladıı..Sonra 2 yumi bile göründü geçen ay..Yani demem o kii Yaradana sığınıp elimizden geleni yapmaya çalışacağız..

Sağlıkla huzurla ve mutlulukla kal inş..Bakalım Mevla Neyler..Neyerlse Güzel eyler

tanayy çok geçmiş olsun...ama sakın yılmak yok yola devamm..tekrar gücünüzü toplayana kadar kendine bakım yap canım yumoşlarına iyi bak..demekki vakti saati gelmemiş..yoksa tek yumoşla hamile kalanlar var..kendine iyi bak sabır ve dua ile..

Teşekkürler desteğin için ama ben kendimi şanslı görmedğimden hiçbir zaman sabahtan beri bana anlatılan hikayeler hep sadece masalmış gibi gelio gerçekliği olmayan büyük bir yıkım yaşadım evet nasıl toparlanmam gerektiği hakkındada hiçbir fikrim yok allah bana yazmadı anne olmayı bunu kabul etmekten başka çarem yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…