Bu arada tüp bebek iğnelerim artmıştı eczaneye iade etmek istedim almadılar hastaneyede bağışlamak istemedim takdir edersinizki bu ilaçlar gerçekten çok pahalı oluo ve hiçbir hastanede maddi olarak işe yarar bi kolaylık sağlamıo ben neden bağışlayayım dişimden tırnağımdan arttırarak aldığım ilaçları belki yanlış düşünüyorum ama düşüncem böyle ben buradan size şunu duyurmak istiyorum bu ilaçlara ihtiyacı olan arkadaşlar bana özelden ulaşsın ben ilaçlarla ilgili gerekli bilgileri vericem ilaçları çok uygun fiyata elden çıkarmak istiyorum ilgililerin dikkatine.
süper bir haber bu..hepsi işleme alınmayacaktır muhtemel ama içlerinden sadece kaliteli 1 tanesine ihtiyacımız olacakk..Hadii hayırlı olsun cnm..İnşş kalişteli embriyoların olsun göbüşüne bebiş olsun..
bahar35baha çok sevindim allah büyük 2 iken 4 olmuşçok güzel işallah hepsi döllennir sana bebiş olur..aminndeprsifpollyana tedaviye başlıycaksın işallah yakında allah tamamına erdirsin..canım bana arginmax women doktor tavsiye etti fsh düşürüyor hemde kaliteyi artırıyormuş canım..ay kızlar bu arada bisoteron sfır hiç yok ..malesef bulamadım..işallah değerlerin güzel çıkar haberlerini bekliyoruz..
amin canım inş. biosteron bulmak zor ama diğer markalarından kullan faydası olur inş bende bulamadığım için schiff dhea kullanıyorum hiç kullanmamaktan iyidir allahım onun şifasını verir inş.
kızlar sizden bişi istiyorum tüpçülerimizden bir arkadaşımız yemek yarışmasına katıldı
yemek yarışmasından haberi olmayanlar için yazıyorum bunu...
aşağıdaki linke girerek oy verirseniz sevinirim...
yemeğimizin adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...salatalar.html (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
Kızçelerimm ummuselem tanayy baharr bir el atıverin yaww..tüpçülerin gücü adına haydee kızzzlarrrr..
bende kullanmasammı diyordum ama doğru haklısın..solgarın var galiba bende onu isteyim kargoyla işallah..bu shiff dediğin gnc ürünümü
nasıl oy verileceğini bilemedim
cnm linke tıklayıp seçtiğin yemeğin yanındaki kii inş portakallı pırasayı seçersin :)) kutucuğu işaretleyip onaylıyorsun..bu kadarr..ellerinize sağlık kızlar şimdidenn...
ben kullandım canım inş arkadaşımız kazanır puanı çok güzel 1. gidiyo birdefamı oy kullanabiliyoruz
kızlar ben şimdi ne yapıyım 2.denemeye gücüm yok maddi manevi normal gebelik olayım da söz konusu deil sadece şunu öğrenmek istiorum bu düşük rezervi nasıl düzeltebilirim doal yollarla ;yoksa artık kurumak üzere oldumu kabul edip bu bebek olayını tarihemi gömeyim ya bu defterkapanacak yada kendi kendimi iyi edicem ama nasıl olcak bu hiçbir fikrim yok sizin varsa fikriniz benimle paylaşın lütfen....
tanay çok üzüldüm sonucuna insan kendiside yaşayınca nasıl bir yıkım olduğunu çok iyi anlıyor.ne demişler hekime değil çeken sor diye.
Kılzar ben 2 gün önce yazmıştım dhea konusundaki sıkıntıları sizlerde arayın ithalatcı firmayı baskı yapalım.Ben gerçi sağ olsun diğer topiklerdeki aradaşlardan şimdilik buldum ama ya sonrası o yüzden arayalım ben aradım 1 hafta ile 10 gün arası gelcek diyor.
kızlar ben şimdi ne yapıyım 2.denemeye gücüm yok maddi manevi normal gebelik olayım da söz konusu deil sadece şunu öğrenmek istiorum bu düşük rezervi nasıl düzeltebilirim doal yollarla ;yoksa artık kurumak üzere oldumu kabul edip bu bebek olayını tarihemi gömeyim ya bu defterkapanacak yada kendi kendimi iyi edicem ama nasıl olcak bu hiçbir fikrim yok sizin varsa fikriniz benimle paylaşın lütfen....
tanayy çok geçmiş olsun...ama sakın yılmak yok yola devamm..tekrar gücünüzü toplayana kadar kendine bakım yap canım yumoşlarına iyi bak..demekki vakti saati gelmemiş..yoksa tek yumoşla hamile kalanlar var..kendine iyi bak sabır ve dua ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?