evet maşallah iyi gidiyor şimdilik... yani dr güzel ilgilendi umudumu kırmadı yani fsh yüksek bile gelse bi şekilde size elimizden geleni yapıcaz en uygun tedaviyi uygulucaz umutsuzluk yok dedi hatta noldu biliomusun benim sinirlerim çok bozulmuş artık orda birsürü insan vardı hepsi bebek için gelmişti endişeli bekliolardı üzüldüm hem kendime hemde benim gibi olanlara baktım hepsi çaresiz bi umut beklio içim acıdı.. ama dokunsalar ağlayacam o derece bunalmıştım ogün sonra aşşağıya labaratuara indik benim yaşlarda bi bayandı kan alacak olan önce beni oturttu yüzüme baktı elimi tuttu nasılsın elif hanım kendinizi iyi hissediyomusunuz dedi o derece benim yüzüm ne şekildeyse artık bende boğazım gıcıklanarak iyiyim diyebildim gayet kötü olarak sonra elimi tuttu sıkıca cnm benim herşey düzelecek elimizden gelenin en iyisini yapıcaz güven drlara biz böle üzülen hastalarımızı görünce çok hassaslaşıyoruz ama o hastadaki olumlu gelişmede ise sevinçten uçuyoruz ailemiz gibi oluyor buraya gelenler dedi tabi ben hıçkırıklara boğulmuş bi şekilde böğürmekle meşgul oldum

yani en azından neler hissettiğimizin farkındalar inş. sonuda hayırlşı olur..