selam sanada arkadaşım peki muayenede kaç yumurta görünüo... rabbim büyüktür inş. seninde şifanı bebeğini verir yakında ...
Mart ayında yumurtlama olmadı muhtemelen bu ay da olmadı çünkü adet olamadım hala ondan önce de en son şubatta tüp bebek denedim 1 tane oldu ama gelişmediği için transfer etmediler sonra da olmadı işte bilmiyorum ne yapacağım çok üzgünüm ama elden bir şey gelmiyor..
rabbime sığınıcaz elimizden geleni yapıcaz ve tevekkül edicez başka hiçbirimizin çaresi yok cnm bu konuda ne sen ilksin nede son olacaksın okadar çok kişi varki bu durumda ve bi imtihandayız ve bu imtihanı inş. en güzel şekilde geçicez ve sonunda hepimiz hamile kalıp meleklerimize kavuşucaz inş. biyerde okumuştum ve çok etkilendim biz böyle yumurtamız gelişmeio yumurta oluşmuo rahmim kalınlaşmadı embriyo tutunmadı falan die kendimizi paralıyoruz kahroluyoruz hep bu konuda düşünüyoruz kafa yoruyoruz ya o doktor odasında kanser olduğumuz konuşulsaydı işte ozaman asıl çaresizlik başlardı önemli olan sağlık eşin ailen sevdiklerin ve sen sağlıklıysan yanındalarsa varsın rabbim bebek yazmıyosa onada şükretmeliyiz inan bende kafayı yeme noktasına gelmiştim hergün ağlıyodum erken menapoz dediler 1 tanecik yumurta görülüo ve gelişmio fsh yüksek tavan yaptı ve tüp bebek bile yapmıolar bana düşün yani ama artık bu yönden düşünüyorum rabbimin vardır bi bildiği tatlım üzülme hayırlısı olsun hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun yeterki sevdiklerimiz yanımızda ve sağlık olsun...