benim bu ikimci tüp denemem.birincide amhye falan bakılmadan paldır küldür bir tüp tedavim oldu adana başkent ünüversitesinde.uzun proıtokol yapıldı 3 yum oluştu çok şaşırdılar bu 3 yumdan birisi dolu çıktı oda döllenmedi kabus gibi birşeydi iptal olması şimdi bile aklıma gelince üzülüyorum.sonra bir sene ara verdim ve doktor araştırdım ankarada gürgan kliniği buldum.bu tedavimde doktorum amh baktı 1.6 çıktı yaşına göre biraz az dedi.mikrodoz protokol uyguladı.4 yumuşim oldu bunlardan 3 dolu çıktı.2 si döllenebilecek kalitedeydi.birisi 3 gün 8 hücreli oldu.bu bile bizim için biir mucizeydi embriyologumuzda öyle söyledi.onuda aldım geldim şimdi bekliyorum.yani arkadaşlar biz gibi hastalarda laboratuvar ve kullanılan teknikler çok önemli.onun için iyi bir doktor ve labaratuvar bulun.benim doktorum aygül hocaydı.onun sayesinde transvere kadar gelebildim.bundan sonrası rabbimin taktiri.fshşımı hatırlamıyorum arkadaşım bir ara bakıp yazarım.
tedavin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin güzel haberler alırsın işallah..yazdıklarını okuyunca kendim aklıma geldim yaşadıklarını yaşadım..ben adana başkentte iki defa denedim..hiç bir araştırma yapılmazmı..sadece iyiki bi yaşım büyük yaş sorunu yumurtalar kalitesiz..tek dedikleri buydu..turan çetine gittim orda baya herşeye yağıldı troidinden pıhtılaşmasına ..rahimde paışıklık vb sorunlar çıktı...şimdi bende tedaviye başladım bugün 5.gün ve e2 değerim düşük çıktı yarın folikül durumuna göre ya iptal edilecek yada devam ..yinede imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum merkezinizi çok iyi seçin istanbul özellikler çok güzel merkezler var bir kaç lira fazla verin ama gidin en yi yere diyorum tabi imkanı olanlara..bütün olan bize oluyor biz yıpranıyoruz..allah hepimizin yardımcısı oldun..amin