Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

beyazcimmm nasilsin :) saygideger kamp arkadaslarim sizleri sevgiyle selamliyorum..
kamp kacaklari tespit edilip kamp cadirinin kosesinde tek ayak uzerinde cezalandirilacaktir :)

Bana ne, bana ne Yaşasın özgürlükkkkkkk

oymak basimiz suzişkom olsun bari..

Oymak başımıııızzzz, kampı nerede kuruyoruz :82:

fistigim okadar cok karistirmis ki yediklerini vallahi benim bile basim dondu dermisimmmm :))

Bizim yumurtalar bir kalite darbesi yemişlerdi zaten, şimdi ne olduklarını şaşırdılar artık İmocanım, hergün başka bir ot, hergün başka bir hap Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaa Bizim bebelerin uzun yıllar vitamin, destek, ota ihtiyaçları olmayacak bu gidişle

AHA yakalandin :) kamp kacagi :))))
kamp yerimiz kadinlar kulubu sokaginda olsun :) heheheh
bol bol otlarin bitkisellerin bullundugu yer olsun GARYYY :))) kislar oymak basimiz nerede goren oldu mu yoksa sogan suyu mu icmeye gitti deha ile birlikte :)

eda nasılsın az ilaçlamı uyarılıyor yumurtaların? yumurtalar topkanasıya kadar cörek otu bal tarcın tavsiye ederim ben uygulamıştım ve faydasını gördüm.

Sesciğim, bu ay başladık klomene, ama muhtemelen durumu görmek için, çünkü toplanma dönemi bayram tatiline denk geliyor, ben burada olmayacağım... Klomenle ne kadar uyarıldığını bir görelim bakalım... Ona göre tüpte ne yapacağımıza bakacağız.. Benim doktorum bu yöntemi pek de uygulamıyor aslında, galiba beni rahatlatmak için görelim dedi Ama gerçekten de daha rahat olacağım

Geçen tüp öncesi denemiştim tarçın balı ben de canım, şimdi ara ara yiyorum bal, ceviz vs.. Senin de tarihin belirlenmiş, haydi hayırlısı olsun canım :)) Akupunkturu bana 2. negatif deneme sonrası önerdi doktorum, ama ben şimdilik istemedim, doktor yorgunluğumdan... Ama epeyce yaygınlaşmaya başlayan bir yöntem gibi görünüyor..

Hayıri bir gün karıştırıp hepsini birden içecek, ortaya nasıl bir yumurta çıkacak muamma, hahahaaaa Bir bakmışsın bizim yumurtalar kovalıyor spermleri, tüplerden fırlıyorlar falan

Son düzenleme:
canım hele reglim gelsin 29 kasım a ya asm ya ataşehir memorial .aslında ataşehir memorial i daha bi tuttum da ya asm burnumun dibinde. ama orda da imsi yok ay nebilim işte.

canım benim iyiyim saol.
şaka bir tarafada benim haziran temmuz ağustosta hep 2 yumurtam oluyordu. hatta ağustosta iki taneyle tüp yaptırdım. ama sürekli beş altı aydır bunları yiyip içtiğim için mi yoksa tüp ün ilaçalrının etkisiyle mi bilemem artık son iki aydır 5-6 yumoşum oluyor. önümüzdeki ay iççimden geçeen yedi hadi işallah hayırlısıyla diyorum. ee 40 yaşında da bu sayı fena değil yani dimi:)

canım hele reglim gelsin 29 kasım a ya asm ya ataşehir memorial .aslında ataşehir memorial i daha bi tuttum da ya asm burnumun dibinde. ama orda da imsi yok ay nebilim işte.

Nedir bu İMSi ? Şu spermi büyüterek seçmeler mi ? Bizde sorun yumurta olduğuna göre spermi büyütmek gereklimi ki ? Ben sormadım hiç bunu, yeni yeni duyuyorum..

Beyazcığım, şimdiden hayırlı olsun canım tedavin, 5-7 yumurta tabii ki çok iyi canım, daha ne olsun... Gayet moralli başlayabilirsin tedavine arkadaşım

teşekkür ederim canım. evet moralim yerinde bugünlerde:) işallah daha fazlası sizin olsun:)
evet imsi sperm büyütme. aslında bir çok doktor eşimde sorun olamdığını söylüyor. ama morfolojisi % 2 yani sperm sayısı çok fazla olduğu için bu oranın önemi yok deniyor. ama ben illa sperm de çok iyi seçilsin istiyorum imsiyle.

Kızlar ne kaynatmışsınız yaws:)
imojanım soğan kaynatasım yok ama buda bir işaret yapmalıyım yönünde...

EVEEET OYNAK başı benim:)))
ayy koparttınız beni burda yaaa..kamp kaçagına verilecek ceza süperdi...
bu kadar yatırım yapılan bu yumurtalardan artık performans bekliyoruz tabi ama önce kamp hayatını başarı ile tamamlamamız lasım...
kamp kurallarını açıklıyorum
1.STRES yasak...
2.en geç saat 11 de yatakta olunacak...(yumurtaların buna ihtiyacı varmış)şaka degil yaaanee
3.kampın kalk saat en geç 6.00:)
4.organik besinler tercih edilecek.
5.tüm zaralı alışkanlşıklar terk edilecek(kafein,alkol,nikotin....)
6.Pozitif olamk çok önemli.
diger kurallar için yardım bekliyorum ben demokratik bir oynak başıyım:))))

edajanımmm sen klomenle tedavidesin...kamp için seni yardımcım yapıyorum.derhal bitkisel takviyelere başlanacak.)

oynak başı ya nikotinsiz olmuyor şekerim yaa((
cuma bir cumartesi 2 pazar 2 pazartesi 2 içtim gitti
napcam ben ya kurtulamıyorum bu esaretten
şeytan diyor al bir paket sigara otur doya doya iç valla çok hasret kaldım

AaAaA beyazcanımmm sakın ama kamp kurallarına kaşı gelenin cezası var!!!
yapma kuşum yaaa,uyma sen o şeytana .bebişinle beraber geçirecegin günleri düşün.Ondan daha değerli ne var ki? Anne olmak nasıl bir duygu acaba,hamile kalanlar ne hisseder?bunları sıra ile yaşayacagız ve şuanda bunun bedeli ne ise ödüyoruz..tamam mı şekeeerr:)

ya akşama kadar gayet iyi götürüyorum. akşam oluyor. püfff bir tane yarım içtim hadi bu akşamda bitti derken sigara içen biri geldi eve ve içtim. biliyorum bebek istiyorum sürekli içimde bir çatışma yaşıyorum. olmuyor işte. sen ne güzel bırakmışsın maşallah sana valla yaa

bu arada ben gündüz adaçayı akşam da yeşil çay içiyorum zaten siyah çayı da çok seviyorum. bugün inanın dersten kaç defa çıkıp wc ye gittim onu iç bunu iç böyle oluyorsun işte:)

canım benim sende başaracaksın .pes etme.bugün olmadı ama yarın yeni bir gün tekrar bırakırsın.kararlı olmak çok önemli.benim artık midem bulanıyor.kokusuna tahammül edemiyorum 17 yıl içtim...hemde çok sevdim çook keyif alarak içerdim ...sonra bu dost zannettiğim canavarın yumurtalarımı bu hale getirmede çook etkisi olduğunu ögrendim.bir sürü bir sürü başarı hikayesi okudum.bende başarabilirim dedim ve başardım.içmezsem ölürüm sanırdım hayat manasız gelirdi..şimdi kokusuna dayanamıyorum.
darısı başına beyazcanım .başarabilirsin.motive ol yeter

nerde benim asistanım,edacanım,yat borusunu çalalım artık:)
yımırtalar karanlık ve uyku sever.))
iyi gecelerrrr

AAAAA, OYNAK BAŞI GELMİİİİİİŞŞŞŞ

Oyyy disiplin kuralları ile gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…