nerde benim asistanım,edacanım,yat borusunu çalalım artık:)
yımırtalar karanlık ve uyku sever.))
iyi gecelerrrr
ay işallah ben de bırakırım ya çok istiyorum.Oymak başım iyi geceleeeeerrrr, çok disipline girdik yawww :90:
Beyazcığım, sonuna kadar desteklyorum sigarayı bırakmanı... Benim hayatta bırakmam diyen babam bir kalp damarı tıkanınca anında bıraktı ! Ve de hi. de sandığı kadar kabuslar yaşamadı, o başlangıçta nikotinli sakızlardan kullanmıştı, iyi gelmişti ona kriz anlarında.. Bir dene istersen..
Eveeeet görevimi de yapayım :90:
tattara taaaaaaaaaaaaaaa tattara taaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yat borusu çalmıştır kampta, herkes çadırlarına uykuyaaaaaaaaaaaaaaa :86:
Kademi canım kamp kurduk nerlerdesin?
Arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir?
ayyyy yat borusu calmista :) benim burada kim yapacak bunu :)) siz uyurken bizim burasi gunduzz :) sayin oynak basim buna bir cagre bulll :) acaba daha fazla bitkiselle cozebilirmiyiz bunu :)))) hepinizi optum canikolarim :)
bahçeci'deki doktorların hepsi çok profesyonel..
ancak seni çok iyi anlıyorum.çünkü bana bu durum çok sık oldu.
ilk denememde kendi doktorumla başladım.doktorumun sağlık sorunu nedeniyle toplama dahil sürekli başka doktor ilgilendi.neredeyse bahceci'de yumurta takibimi yapmayan doktor kalmadı.ikincide de yine benzer bir durum oldu bir defaya mahsus.gerçi ikincide yumurta toplanamadan çatladı..
evet doktorların hepsi çok prof.ancak ben bu durumdan rahatsızdım.bu defa baştan konuşmak istiyorum.kim başladıysa o bitirsin.çünkü ben psikolojik olrak olumsuz etkileniyorum.rezerv azlığı çok önemli ve hassas bir durum.bu nedenle özel olarak itinayla takip edilmek istiyorum.çok mu şey istiyorum acaba? :44:
Arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir?
kızlar ya gittim doktora gittim doktorum yumurtalıgı iyi görmedi ayın 22 kasım da tekrar görüm dedi
moralim bozuldu
Nasıl iyi görmedi canım ? Kaç folikül vardı, söylemedi mi ?
Ben de 5 gün klomen kullandım, bugün baktı doktor, 3 yumurta var, 12, 11 ve 5 mm. Önceki ay puregon kullandığımda da durum aşağı yukarı buydu, hatta o zaman bir tanesi büyüktü, asıl olarak tek yumurta gelişiyordu... Yani bende rezerv bu, hangi ilacı kullanırsak kullanalım durum pek değişmiyor görünüyor... Çatlatma iğnesi vermedi, kendileri çatlayacakmış... Bir dahaki ay da tüpe başlayacağız inşallah bir aksilik çıkmazsa.. Benden haberler şimdilik böyle kampçılar
yok o malum zıkkıma yoğun olarak geri döndüm üzgünümedacanım çok benzeriz biliomusun?dhea kullandın işe yaramadı degil mi?benimde öyle ne yapsam da yumurta sayım sabit.demekki vucud bu kadarını yapabiliyor.malzeme buysa bundan artık bişeyler yapılması gerekiyor.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?