eger 7 folikul gorduyse daha oncede.. bence ilac verildiginde ortaya cikacaklardir. bende sandim ki ilac verdilerde ondan sonra boyle konustular... Allahim bazen dr.leri de anlamak okadar zor ki... kafana takma sen.. uzulmede tatlim...
duscum bu iste bir gariplik olmasin. yani ilacsiz 7 tane goruyor.. ve regl olup gidiyorsun az sayida goruyor diye gelecek aya aktariyor... biraz sacma geldi... cunku zaten her normal kadin ayda bir tane yumurta uretip catliyor ve regl oluyor... ne bekliyordu 20 tane mi ilacsiz.. ilginc geldi bana.. sen hele bir ilaclara basla en azindan ikinci ultrasyonda sekilleniyor zaten durum ozaman dusun neyapacaksan dimi ama... hakkinda hayirlisi neyse o olsun tatlim...
okadar cetrefilli ki bu isler.. onlarin agzindan cikacak minik bir olumlu soze bakiyoruz.. esasen varya isimiz baya zor... Allah cok buyuk belki bu surecte dogal yolla hamile kalirsin..
yok o malum zıkkıma yoğun olarak geri döndüm üzgünüm
Beyazım, ne yaptın ? Sigaraya mı döndün :44: Yapma canım yaaa, o kadar bitkisel uyguluyorsun, bunu da içmesen ne iyi olacak... Bak babam gibi bir müptelada işe yaradı, eczaneden nikotinli sakız al, canın çektikçe onu çiğne..Bu kadar micadele veriyorsun, bunu mu bırakamayacaksın..
Suzişkom, oynak başım, niye sıkıldı canın, gel kaynatalım, düzeltelim moralini
şekerim ben bu cümleden bişicik anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?