Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bende anlamadım en son gittigim de 7 yumurta gördü hersey cok güzel önumuzdeki ay adet ol ara gel baslayalım dedi.neyse hastalandım aradım 1. gunu gel dediler daha yumurta cıkmamıs bu ay olmasın iyi görünmüyo dedi sayısı ile ilgili birsey söylemedi 22 kasım bayramdan sonra gel bibakım dedi valla hicbir sey anlamadım

eger 7 folikul gorduyse daha oncede.. bence ilac verildiginde ortaya cikacaklardir. bende sandim ki ilac verdilerde ondan sonra boyle konustular... Allahim bazen dr.leri de anlamak okadar zor ki... kafana takma sen.. uzulmede tatlim...

allah allah bu sürekli degisen bir sey mi?kızlar eylül ekim ayı güzel dedi rezerv güzel dedi bu ay nerde hata yaptım anlayamadım

eger 7 folikul gorduyse daha oncede.. bence ilac verildiginde ortaya cikacaklardir. bende sandim ki ilac verdilerde ondan sonra boyle konustular... Allahim bazen dr.leri de anlamak okadar zor ki... kafana takma sen.. uzulmede tatlim...

yok canım ben baslamaya gittim ilacları yazıcak tı ne yapılacak felan konusucaktık

duscum bu iste bir gariplik olmasin. yani ilacsiz 7 tane goruyor.. ve regl olup gidiyorsun az sayida goruyor diye gelecek aya aktariyor... biraz sacma geldi... cunku zaten her normal kadin ayda bir tane yumurta uretip catliyor ve regl oluyor... ne bekliyordu 20 tane mi ilacsiz.. ilginc geldi bana.. sen hele bir ilaclara basla en azindan ikinci ultrasyonda sekilleniyor zaten durum ozaman dusun neyapacaksan dimi ama... hakkinda hayirlisi neyse o olsun tatlim...

yani ne düsünecegimi bilemiyorum neden böyle bisey yaptı zaten usg sonra doktoru göremedim bi sey soramadım imoj öyle cıktım odadan

okadar cetrefilli ki bu isler.. onlarin agzindan cikacak minik bir olumlu soze bakiyoruz.. esasen varya isimiz baya zor... Allah cok buyuk belki bu surecte dogal yolla hamile kalirsin..

okadar cetrefilli ki bu isler.. onlarin agzindan cikacak minik bir olumlu soze bakiyoruz.. esasen varya isimiz baya zor... Allah cok buyuk belki bu surecte dogal yolla hamile kalirsin..

amin insallah hepimize allah nasıp etsın

Dus canım, sen doktorun neden böyle karar verdiğini anlamamışsın, bence en iyisi telefon açıp doktorunla tekrar konuşmak.. Neden böyle karar verdiğini, anlayamadığını ve moralinin bozulduğunu açıkça sor... Sonuçta biz tedavi görüyoruz, doktorlarımız da bizi bilgilendirmek durumundalar, muhtemelen senin bu kafandaki sorularını farketmemiştir doktorun.. Bir an önce ara ve rahatla derim ben

Hem bizim durumumuzda olanlarda bazen iniş çıkışlar olabiliyor, bu ay az yumurta gördüyse bile bu tekrar 7 yumurta olmayacak demek değil, bozma sakın moralini canım, moral çok önemli biliyorsun...

Düş canım bitmei henüz bayramda bitecek bayram ertesi bakalım neler olacak.edajım haklı yarın doktorunu ara ver sor.sebeb neymiş.tatil öncesi rahatlarsın.
Eda sultan nasılsın?

yok o malum zıkkıma yoğun olarak geri döndüm üzgünüm

Beyazım, ne yaptın ? Sigaraya mı döndün :44: Yapma canım yaaa, o kadar bitkisel uyguluyorsun, bunu da içmesen ne iyi olacak... Bak babam gibi bir müptelada işe yaradı, eczaneden nikotinli sakız al, canın çektikçe onu çiğne..Bu kadar micadele veriyorsun, bunu mu bırakamayacaksın..

Suzişkom, oynak başım, niye sıkıldı canın, gel kaynatalım, düzeltelim moralini

afedersiniz hanımlar ama moralim bozuk bnim için zıkkım yapsalar gene içerim ben

Edajım Beyazı şu zıkkım konusunda kıvama getirmemis lasım...!!!
bende çook tiryakiydim ama içmeyince ölünmüyomuş gördük 8 ay oldu bea:))

yoklugmu hissettirmemişsin aferim :)kaynatalım kuşum .işte durumlar aynı kamp ot çöp..

şekerim ben bu cümleden bişicik anlamadım?

demek istedigim adetin kacıncı günü yumurta cıkıyo ilk gün bakıp iyi görünmüyo demek nasıl oluyo anlayamadım öyle yogun ki doktorum usg den sonra acıklama yapmadı hemen cıkıyo

Şimdi ben kamp kaçkını olarak sizi azarlayayım biraz :82: Oynak başı Suzi ve de Beyaz hanımefendi, kendinize gelin bakiim hemen Bu kampta ottan haptan da önde moral var değil mi, hiç bozmayacağız biz moralimizi, Allaha şükürler olsun bu hayatta çok kişiden çok fazla imkanlara ve de şanslara sahibiz biz.. Bebek konusunda zor şeyler yaşıyoruz, ama bunları da geride bırakacağız elbet, kendimizi ve de çevremizi yıpratmadan, hayatımızın diğer güzelliklerini kendimize zehir etmeden aşacağız bu dönemi... Hem denemelerimizi yapacağız hem de hayatımızı yaşayacağız, tamam mı kampçılar! 3 ay çadır hapsi veririm size ona göre haaaa !, bebek de deneyemezsiniz, görürsünüz

Söyleyin bakayım derdinizi, bulalım devanızı :94:

Son düzenleme:
arkadaslar size her usg den sonra doktoru görüp tekrar konusuyomusunuz ya benim ilk denemem de tamam sonuc alamadım ama doktorla uzun uzun konusuyoduk durum hakkında ne yapacagını anlatırdı burası bahceci klinigi cok yogun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…