haklisin belki ama iki defa yaptim tutsaydi silikte olsa cikardi 7.günde cikanlar var.....benim bastan beri umudum yoktu zaten insallh yarin bi mucize olur benim icin....canim seninde hayirli olsun insallah rabbim yüzünü güldürsün hayirli haberlerini aliriz ins.sen hangi hastanede yaptin canim? benimde suan aklimda bahceci memorial yada ist tüp bebek var genelde bunlari övüyorlar dedigin gibi bakalim hangisinde karar kilacam....
haklisin belki ama iki defa yaptim tutsaydi silikte olsa cikardi 7.günde cikanlar var.....benim bastan beri umudum yoktu zaten insallh yarin bi mucize olur benim icin....canim seninde hayirli olsun insallah rabbim yüzünü güldürsün hayirli haberlerini aliriz ins.sen hangi hastanede yaptin canim? benimde suan aklimda bahceci memorial yada ist tüp bebek var genelde bunlari övüyorlar dedigin gibi bakalim hangisinde karar kilacam....
dımdım dımı dım dım dım heycan dorukta deseneama korkma cnm hayırlısıyla olacak inş. inanıyorum ben pozitif haberini vereceksin bize cnm benimde aklımı karıştrıdılar klomenle yani daha doğrusu yumurta takibiyle zor falan dediler hayırlısı olsun tabi allah bilir herşeyi inş. allah bana ve isteyen herkese nasip etsin cnm ya ama içimde bi umut doğdu tekrar bi gidip bi gelio bi umutlar çok vivdansız rabbim yardımcımız olsun bir iki ay takiple deneyip sonra hemen tüpe geçerim heralde ama bakalım hayat ne gösterecek hayırlısı olsun...
yumurta takibi yaptırman iyi fikir canım denemekte fayda var..yumoşun güzel büyürse..allah ol dedikten sonra hiç zorluk yok..gelişimlerini yaz canım
yazarım cnm... inş sonucu güzel olur....bakalım hiç büyüyemeyen hatta bazen görülemeyen yumoşlar ilaçlarla büyüyecekmi inş. rabbim hakkımızda hayırlısını verir...daha önce gittiğim doktorlar bana hiç yumurtalarımın kaç mm olduğunu ölçmemişlerdi sölememişlerdi demekki büyümüyolarinş. hepimiz güzel haberler veririz
canım illaki bir tanede olsa büyür..genelde ya bir ya iki büyüyor..doktorun eğer bilinçli bilgiliyse..ölçmesi lazım..yada sana yumoşların büyümüyor istenile boyuta gelmiyor demesi lazım..şimdi bak 3. gün başlıycan 5 gün iicen ilacı bitince kontrol .sonra 12. gün kontrol 18 mm se çatlatma iğnesi..
Sevgili arkadaşlar benimde fsh değerim 21 dir. Yani yüksekdi. Ama tüp bebek tedavisine yinede başladık. Ve sonuç şuan 4 haftalık hamileyim. Yani bu iş birazda allahın izniyle oluyor. Ve tabikii doktorumun doğru tedavisi ile. Asla umudunuzu yitirmeyin.
şimdi anladım cnm belkide hiç yumoş takibi yaptıramadığım için sölememişlerdir....çok tşk ummuselemm inş sende yavruna kavuşursun cnm öptüm
sen şu aşamada kullanma canım..tüp bebek düşünüyormusun..benim ilk tüp denememde doktor bana esstrofem vermişti..yinede doktora sor canım ..ama narsuyu ve nar ekşisi bulabilirswn mutlaka yapmanı tavsiye ederim..marketlerde satılan nar sularının hiç faydası yok canım..ben organik nar suyu buldum aldım ve en önemlisi doğal ev yapımı nar ekşisi buldum komşum yapıyormuş..hatta bana sulandır şeker at iç dedi..ben hem öyle hemde nar suyuna katarak içtim..içinde doğal östrojen var..birde adaçayı..
anladım cnm işte bi umut.. biliyosun benim fsh 40 lardan kademe kademe her ay çok şükür indi sonki ayda 4 idi bakalım bu ay kaç olacak zaten fsh yükseldiyse tekrar doktor yumurta takibi yapmayacak yine ama normalse yapacakta aklım karışık bi rkadaşım menagon iğne kullanmış ve baika biri keşke kullanmasaydın o iğne erken menapoza sokuyo demiş klomen kullanmış fayda etmemiş eee npacaz çok üzgünüm rabbim yardımcımız olsun bu arada aşılama yaptırdınmı hiç yada fiyatı hakkında bilgin varmı cnm nekadara yapılıocanım bizim fsh yükseken biliyosun yumoş takibi ve ilaç bile verilmiyo gittiğin doktorlar o yüzden yumoş takibi yapmamışlardır.. bende şahsen öyle oldu.. şimdi gittiği doktuma tedaviye başladığımda fsh4 ve yumoş takibiyle başlamıştım tedaviye serphone hap kulandım üç yumoş vardı ikisi büyüdü 18mm ve çatlatma inesi ve malum doktrun söylediği zamanda çalışma yumoşta çatlamıştı ama gebelik olmadı maalesef.. ikinci ay fsh 24 benim ısrarımla yeniden serphone hap iki kutu ama banamısın demedi tabi bir yumoş bile büyümedi ondan sonra çok düzensiz adet yaşamaya başladım.. ben artık doktoruma güveniyorum ne dediyse çıktı geçen ay fsh 39 ve hiç başlamayım bu ay çok yüksek demişti ve hiç hayatım boyunca yaşamadığım ilk defa bu kadar uzun süreli gaçikmeyi yaşadım adete benim sana tavsiyem fsh yükseken yumurta takibi yaptırsanda hap kulanma.. fsh yükseken normal yoldan hamiş kalmak mucize bizler için.. inş senin bünyende farklı şeyler yaşarsın bünyeden bünyeye değişiyo.. rüyanda inş gerçekleşir senin ikiz doğurma ihtimalin yüksek bildiğim kadarıyla canım..
canım bizim fsh yükseken biliyosun yumoş takibi ve ilaç bile verilmiyo gittiğin doktorlar o yüzden yumoş takibi yapmamışlardır.. bende şahsen öyle oldu.. şimdi gittiği doktuma tedaviye başladığımda fsh4 ve yumoş takibiyle başlamıştım tedaviye serphone hap kulandım üç yumoş vardı ikisi büyüdü 18mm ve çatlatma inesi ve malum doktrun söylediği zamanda çalışma yumoşta çatlamıştı ama gebelik olmadı maalesef.. ikinci ay fsh 24 benim ısrarımla yeniden serphone hap iki kutu ama banamısın demedi tabi bir yumoş bile büyümedi ondan sonra çok düzensiz adet yaşamaya başladım.. ben artık doktoruma güveniyorum ne dediyse çıktı geçen ay fsh 39 ve hiç başlamayım bu ay çok yüksek demişti ve hiç hayatım boyunca yaşamadığım ilk defa bu kadar uzun süreli gaçikmeyi yaşadım adete benim sana tavsiyem fsh yükseken yumurta takibi yaptırsanda hap kulanma.. fsh yükseken normal yoldan hamiş kalmak mucize bizler için.. inş senin bünyende farklı şeyler yaşarsın bünyeden bünyeye değişiyo.. rüyanda inş gerçekleşir senin ikiz doğurma ihtimalin yüksek bildiğim kadarıyla canım..
Cnm tebrik ediyorum seni:) benim FSH cok yuksek değil ama 10 un üzerinde , aman aman güzel değil dedi 2 doktor.SEn nerede tedavi oldun hangi doktorda? Yaşın kaçtı? Ben yeni araştırıyorum ama 2 haftaya kadar tedaviye başlamak istiyorum. Ancak henüz merkez ve doktora karar vermedim. ben 34 yaşındayım, yaş nedeniyle biri hemen tüp bebk demişti. Başkası aşılama ile başla diyor. Ne yapsam bilemedim. Yanıtlarsan sevinirim. Rahat bir dogum diliyorum.
anladım cnm işte bi umut.. biliyosun benim fsh 40 lardan kademe kademe her ay çok şükür indi sonki ayda 4 idi bakalım bu ay kaç olacak zaten fsh yükseldiyse tekrar doktor yumurta takibi yapmayacak yine ama normalse yapacakta aklım karışık bi rkadaşım menagon iğne kullanmış ve baika biri keşke kullanmasaydın o iğne erken menapoza sokuyo demiş klomen kullanmış fayda etmemiş eee npacaz çok üzgünüm rabbim yardımcımız olsun bu arada aşılama yaptırdınmı hiç yada fiyatı hakkında bilgin varmı cnm nekadara yapılıo
cnm çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz buda bizim imtihanımız inş herşey güzel olacak sabır dua ,ile bu arada sen söktürücü olarak ne kullandın nezman bitti söktürücüler bittikten 10 gün içinde adet olunuyo cnm... bu arada aşılamadada tüp bebek gibi rapor falanmı oluo çok bilgisizim cnm ya yani raporsuz 900 mü tuttu anlamadım nasıl oluobana yumoş büyütme ilaçları iananılmaz etkiledi hep adetlerim düzenliydi şimdi hep gecikmeler yaşıyorum inş benide erken menopoza girmem şimdi tek düşündüğüm adet olabilmek önce sağlık canım ya çok sinirli ve asabiyim adet olamamak çok bünyeni bozdu evde terör estiriyorum resmen canım ya çok üzgünüm çevremdekileride üzdüğüme..ben iki ay önce aşılama yaprtırdım toplam 900tl mal oldu bana ilaçlarla birlikte..
cnm çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz buda bizim imtihanımız inş herşey güzel olacak sabır dua ,ile bu arada sen söktürücü olarak ne kullandın nezman bitti söktürücüler bittikten 10 gün içinde adet olunuyo cnm... bu arada aşılamadada tüp bebek gibi rapor falanmı oluo çok bilgisizim cnm ya yani raporsuz 900 mü tuttu anlamadım nasıl oluo
tarlusal kulandım bu ay kistimde varmış doktoruma gittim kist gördü iki tane çatlamamış yumoş ama adetle atarsın dedi.. pazartesi bitti bakalım cumaya kadar bekliyelim dedi doktorum sonra günlük hap vericekmiş adet olmam için.. devlet hastanesine gidipilaçlar için rapor çıkartman gerekliymiş canım heyete girmen gerek senin özelmiydi canım gittiğin doktor.. doktorum çok yol göstermedi bize raporlu alalaım diye ilaçları sonuçta oda haklı bişeyler kazanması gerek..
günlük hap bu cyclo mu acaba oda düzenlio diolar ama beni ahvetti o hap..cnm evet özel hastane sendemi özelde yaptırdın raporsuzmu yaptırdın aşılamayı
adını bilmiyorum canım yuvarlak bir hap üstünde günler yazıyo sana ne gibi ters etki yaptı bende kulanmıştım daha önce 3 kulanmamda adet olmuştum sonra bırak olunca adet demişti doktor.. evet özelde yaptırdım ben tüp bebek için başlamıştım tedaviye inelerle 5 günü orantısız büyüynce yumoşlar doktorum boşa gitmesin diye aşılama bari yapalım demişti ama aşılamada hangi ilaçlar kulanılır bilmiyorum.. bana ine yapmıştı ama biz tüp bebek diye başlamıştık o ay tedaviye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?