merhaba idil 1970 içinde yazmıstım ama silinmiş.canım vazgecme bende dogak siklus tüp bebek gecen ay denedim negatif sonuclandı ama ben yinede inanaıyorum.neden basarı sansı düşük diosun?2 normal tüp bebek denemiştim 5 yumurtam olusmustu, mini dogal siklus tup bebekte 3 yumurtam olustu 2 si döllendi.sonucta hem vücudumuza cok fazla ilaç yüklemiyoruz hem maddi acıdan uygun hemde bir yada enfazla 2 transfer olusan günümüzde bence mantıklı.benim doktorum tamamen organik bu yöntem diyor.bugün doğal siklusla tüp bebeğe yine başladım 2.günüm sadece 5 gün agızdan serephone diye şiddeti cok az olan bir hap alacagım
Merhaba Kamp gülleri
neler kaynatmışsınız neler...
come on ladies:))) Kademi nerelerdesin?merak ediyordum seni?
Yeni kamp üyelerimiz varmışş.hoşgeldiniz:)
imocanımmm 6 çok iyi bir sayı tebrik ederim.kromozon bozukluğu hepsine çıkacak diye bir şey yok mutlaka bebegine dönüşecek olan yumurtayı yakalayacaksın.dheanın faydası oldu sana bence...devam etmelisinnn
Edajanımmm nasılsın?epeydir görüşemiyoruz araya tatil girince...mücadelenin 5.yılında oldugunu bilmiyordum.ne çok şey ögretti bu 5 yıl kimbilir.ben artık acele etmiyorum mesela arada cnm çok yanıyor evet ama geçiyor:/
düşcan heyecanlandırdın beni...sayılar artıyor yaşasın geriside güzel gelsin....bizi habersiz bırakma...
Beyazcanımmm iyi ki varsın....
buarada benden gelişmeler...........
bugün doğal siklus ile denemeye karar verdi doktorum.karmakarışığım.tek yumurta ile (ki zaten sayı 1 -2 arası)
biraz araştırdım başarı şansı oldukça düşük.buarada kamp hayatından çıkmak istemiyorum.nasılsa ilaçsız deneme :)
gnc den arginmax diye bir multvitamin aldım.günde 3 tane alıyorum.safran yağına başlayacağım.var mı başka önerisi olan?
doğal siklus ile ilgili bilgisi olan var mı???
Oynakbaşım, vallahi bravo sana, bu kadar alıntı ile cevap yazmak her babayiğidin harcı değilŞekerciğim, demek sen de öğretmensin, senin de günün kutlu olsun suzişkom İmocanım, sana da keyifli Şükran günleri olsun
Ben amh mi bilmiyorum, bu yazdıklarınızdan sonra da hiç bilmeyeyim de moralimi bozmayayım diyorum
Bu sayfaza ekstra uğurlar diliyorum canlarım, güzel haberler birbirini kovalasın
vallahi katiliyorum.. kotu haber duymak istemiyorum artik.. birazda guzel konussun dr. ler yaaa... kandirsinlar bizi biraz :) umitleneyim bende tedavinin sonuna dogru bir huzun coku veriyor.. biz nezaman gobusumuze yavrularimizi koyacagiz..
kankiler tedavileriniz tekrar hayirli olsun.. bende artik bir kac ay sonra takip edecegim.. su deha ile ilgili biraz daha yol alayimda bakalim neler olacak.. bugday cimine tekrar mi baslasam heveslendirdiniz beni simdi :)) burada gece onbire geliyor.. hepinizi kocamanindan opucukler gonderiyorum bebiklerim
kızlar yarın sonucumu alıyorum.dua edin bana neolur.inşallah hamileyimdir.
Merhaba Hayırlı olsun
Bu arada neden doğal siklus kararı verdi , ilaçlarla artmadı mı yumurtalar yoksa hadi birde böyle deneyelim mi oldu ? Birde ne fiyat civarı yaptırıyorsun benim merak ettiğim sese de sordum acaba paraları çöpemi atıyoruz , ne aşamaya kadar para ödüyoruz . Şimdi yumurtalar toplandı yaşamadı para verecekmiyiz ? veya son ana kadar gelip toplanamadı genemi aynı para
farkında degıldır ben halit beye attım ilk önce mesaj 1 hafta sonra geriye döndü evin yakın gel görüselım diyeebruli canim insallah yarin guzel sonuclar alacaksin... e bizlerde bu topicte bir acilis yapariz artik dimi :)
dus bisi merak ettim hani sen demistin ya ivi klinigi icime sinme di diye neden boyle dedin tatlim merak ettim? bizde merkez ariyoruz kafam karisti hangisi diye.. gerci emre beyle konustum telefonda daha once cok olumlu bir bey.. ama uc gun once yazdigim maile hala cevap gelmedi.
suziskom emre beyin maili degisti mi haberin var mi?
edajan hareket hareket sesin cikmiyor ayyyolll :)))
doğal siklusla yoluna devam edenler nolur gelişmeleri burdan bildirin......[/QUOTE
Evet bende ayni ricada bulunacagim. Bilhassa nasil oluyor ve maliyetler ne ..
Ben bugun adet oldum buda demektirki 24 aralik gibi baslayacagim dogal siklus denememe daha cok var o nedenle hala kararimi degistirebilirim hala bu sekilde hamile kalmis kimseyle tanismadim ben
Merhaba Hayırlı olsun
Bu arada neden doğal siklus kararı verdi , ilaçlarla artmadı mı yumurtalar yoksa hadi birde böyle deneyelim mi oldu ? Birde ne fiyat civarı yaptırıyorsun benim merak ettiğim sese de sordum acaba paraları çöpemi atıyoruz , ne aşamaya kadar para ödüyoruz . Şimdi yumurtalar toplandı yaşamadı para verecekmiyiz ? veya son ana kadar gelip toplanamadı genemi aynı para
çok sevindim canım...kızlar ben tedaviye başlayamıyorum,adetin 2.günü gitmeliymişim.bi alaç veriyolarmış ogün,benim 3.gün bügün o yüzden olmadı ama çok mutluyum folükül sayım altı dr gösterince inanamadım şok oldum anlıycanız.inşallah birdahaki ayda böyle devam eder.buarada dr çok iyi ,çok ilgili çok memnun kaldım.sevgiler.
kızlar ben tedaviye başlayamıyorum,adetin 2.günü gitmeliymişim.bi alaç veriyolarmış ogün,benim 3.gün bügün o yüzden olmadı ama çok mutluyum folükül sayım altı dr gösterince inanamadım şok oldum anlıycanız.inşallah birdahaki ayda böyle devam eder.buarada dr çok iyi ,çok ilgili çok memnun kaldım.sevgiler.
edavininMerhaba Ses
Hayırlı olsun başlamışsın . Sana birşeyler soracağım tecrübelisin doğal siklusta , adetin 2-3.günü gel dedi doktor . Sadece ağızdan 5 gün ilaç alıyorsun sonra neler oluyor aşamaları anlatabilir misin . 1 den çok yumurta ilaçsız mı oluyor ben her ay 1 yumurta sanıyordum peki çatlamayı durdurmak için ilaç veriyorlarmı yumurta toplama ve transfer muhtemelen aynı diğer protokollerle .
Diyelimki yumurta oluştu ama döllenmedi yani transfer olmazsa merkez para konusunu ne yapıyor . Hepsini alıyormu gene ? Ne kadar bu doğal siklus parası ialçlar hariç ? Yani olay hangi aşamada durursa para vermiyorsun?
İster buradan ister özelden yaz ama lütfen tecribeni paylaş bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?