Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba Ses

Hayırlı olsun başlamışsın . Sana birşeyler soracağım tecrübelisin doğal siklusta , adetin 2-3.günü gel dedi doktor . Sadece ağızdan 5 gün ilaç alıyorsun sonra neler oluyor aşamaları anlatabilir misin . 1 den çok yumurta ilaçsız mı oluyor ben her ay 1 yumurta sanıyordum peki çatlamayı durdurmak için ilaç veriyorlarmı yumurta toplama ve transfer muhtemelen aynı diğer protokollerle .
Diyelimki yumurta oluştu ama döllenmedi yani transfer olmazsa merkez para konusunu ne yapıyor . Hepsini alıyormu gene ? Ne kadar bu doğal siklus parası ialçlar hariç ? Yani olay hangi aşamada durursa para vermiyorsun?

İster buradan ister özelden yaz ama lütfen tecribeni paylaş bizimle

Merhaba Hayırlı olsun

Bu arada neden doğal siklus kararı verdi , ilaçlarla artmadı mı yumurtalar yoksa hadi birde böyle deneyelim mi oldu ? Birde ne fiyat civarı yaptırıyorsun benim merak ettiğim sese de sordum acaba paraları çöpemi atıyoruz , ne aşamaya kadar para ödüyoruz . Şimdi yumurtalar toplandı yaşamadı para verecekmiyiz ? veya son ana kadar gelip toplanamadı genemi aynı para

edajanım ee oynak başı olmak kolay mı cAnım kamp asistanım teşekür ederim kutlu mutlu oldu.:)seneye örtttmenler gününde bebeişimiz olsun ama!!!!!!!!!!!!
bi başlasa şu güzel haberler arkası gelecek inanıyorum buna çook ihtiyacımız var.ebruli açılış senden olsun inşallah...merak ,heyecan dua ile beklioruz

imojumm canımm dhea sende işe yaradı...en az 3 4 ay kullanmak gerekiyormuş..buarada çim neden olmasın:)
kullandığın marka hangisi..e-bay dan alabilirim.kullandığın hangiisi.dünden beri araştırıyorummm bi karara varamadım.kocaman kocaman öpücüklerrrrr

kızlar yarın sonucumu alıyorum.dua edin bana neolur.inşallah hamileyimdir.

cnm bu habere bizimde çok ihtiyacımız var...

cnm yumurta yani folikü sayısı çoook az bende FSH 10 ama gözüken folikül 1 yada 2((
bi kez başladık yumurtalar cevap vermedi..tedavi iptal oldu.şimdide tk folikül var.o yüzden doğal yöntemi deneyecegiz...ben ilaç almıyorum...kontrole gidince ne olacak merak ediyorum..ücret konusunu sormadm..inan fikrim yok.senin durumun nedir?bugüne kadar tedavi oldun mu?

cnm yumurta yani folikü sayısı çoook az bende FSH 10 ama gözüken folikül 1 yada 2((
bi kez başladık yumurtalar cevap vermedi..tedavi iptal oldu.şimdide tk folikül var.o yüzden doğal yöntemi deneyecegiz...ben ilaç almıyorum...kontrole gidince ne olacak merak ediyorum..ücret konusunu sormadm..inan fikrim yok.senin durumun nedir?bugüne kadar tedavi oldun mu?[/QUOTE]

Ben 2 başarısız tüp yaptıktan sonra 3.tüp denenemde bir oğlum oldu 2006 da , bu sene Ekimde donmuşlar vardı onu denedim ama dış gebelik oluştu ameliyat oldum. Doktora çok zorlanmadan bir tedavi önerin dedim maddi olarak da zorlanmayayım dedim . Bunu önerdi ama 2500 TL istediler buda daha önce lap.ameliyata çok para verdiğim için yapılmış özel bir indirim .

ebruli canim insallah yarin guzel sonuclar alacaksin... e bizlerde bu topicte bir acilis yapariz artik dimi :)

dus bisi merak ettim hani sen demistin ya ivi klinigi icime sinme di diye neden boyle dedin tatlim merak ettim? bizde merkez ariyoruz kafam karisti hangisi diye.. gerci emre beyle konustum telefonda daha once cok olumlu bir bey.. ama uc gun once yazdigim maile hala cevap gelmedi.
suziskom emre beyin maili degisti mi haberin var mi?

edajan hareket hareket sesin cikmiyor ayyyolll :)))

imoj canım ne olumlu nede olumsuz birsey duymadım ama inanın ben cok arastırdım sonucta esimdede bende de sorun var ve o zaman ki doktorum benim dehset moralimi bozmustu bu böyle olunca ben arstırdım en iyi merkezleri bahceci yada memorıol di.bahceciye gittim ama sadece merakımdan herkes övüyo nasıl bi merkez mis diye evime de yakın hosuma gitti en azından doktor moralimi bozmadı olumlu konustu benimle daha memorıol bakmadım bir komsum var orada bora bey varmıs 3 denemesinde burada hamis kalmıs 2.denemede döllenen yumuratsı yokmus burada 3 tane döllenmis su an 6 aylık cok tatlı bi oglu var bana cok tavsiye etmıstı akupuntur tedaviside olmus allahım darısı bizlerin basına insallah

farkında degıldır ben halit beye attım ilk önce mesaj 1 hafta sonra geriye döndü evin yakın gel görüselım diye

1970fun merhaba herkese merhaba

buraya yazmamın sebebi başka ama önce sorularınla ilgili bildiklerimi söyliyeyim.ben 6 ay üstüste yumurta takibi yaptırmıştım.normalde her ay bir kadın bir tane döllenebilecek ymurta geliştiriyor.yoksa etrafınfa folikül sayısı çok.sadece biri olgunlaşıyor.4ünde hiç ilaç kullanmadık.2 sinde sadece klomen ile baskılayıp büyüyen yumurtaları takip ettik.doğal denedik.klomenle 2 yumurta olgunlaşıyor.tabiii bu kişiden kişiye değişir.geneli bu.ama bu yöntem takip sadece.ben tüp öncesinde kendimle ilgili bilgi almak adına yaptırmıştım bu takibi.buradaki maliyet şöyle:ben Özel Çapa da yaptırmıştım.çok ta ilgili bir dr.Altay Bey.sadece ilk muayene parasını veriyorsun.yaklaşık 6 ay olacak ben bırakalı o zaman 22 tl idi.adetin 3cü günü gidiyorsun.bir daha 10 gün sonra çağırıyor.zaten vizite ücreti 10 gün.yumurtalar büyümüşse çatlatma iğneni oluyorsun ilişki saatini ayarlayıp değerlendiriyorsun.başka birşey yok.
doğal siklus (natürel siklus ise)yumurtası çok fazla olan daha pko lulara uygulanan bir yöntem.dr umun söylediğini yazıyorum.çok çok fazla yumurtası olup ta(10 15 gibi)spontan ama ilaçla değil.)sonuç alınamayan durumlarda denenebilecek bir yöntem.tabiii yaşı daha genç bayanlarda.hani yaş gittikçe kalite ve sayı azalıyor ya...bunu da yüzdeye vursak ne kadar doğru orası da muamma ya.köylerde kızlarıyla gelinleriyle doğum yapanları düşünürsek.ne bir ilaç ne kür.herşeyden yoksunluk.ama çocuktan zenginlik......
.bizim topiğimizde bir arkadaş denemişti.onunki de şöyle idi.o sadece klomenle yumurtasını büyüttü.doğal denemek yerine,tüp bebek merkezinde doğal yumurtalarını toplatmıştı.üzgünüm ki sonuç alamamıştı.transfer opu(yani yumurta toplama)ücretleri hep aynı...normal tüpteki fiyat neyse o alınıyor.tek fark vücuduna fazla hormon almıyorsun.fiyat yine tüp fiyatı.

şimdi buarada görüpte yazmak istemememin asıl sebebine;hatırlarsan 38 de yazmıştım.giysiye ihtiyacı olan yaşlılar var demiştim darülacezede.siz de benim teyzelerim var.hepsi verirler.ben çocuğumu da götürürüm severler demiştiniz.
ben gittim.yanımda 2 poşet giysi vardı.inanın peşinizde dolaşıyorlar.bana da ver diye.içler acısı.eğer söylediğinizi yaparsanız çok mutlu olacağım.çocuk sevme fikrine de bayıldılar.nmeresi olduğunu özelinize yazmıştım.olaki ilgilenenler olursa:memoriale giderken bir durak öncesinde olan yer.lütfen imkanı olan varsa giymediğiniz bir kenara attığınızgiysileriniz var ise...onlar bekliyorlar.
minik bir uyarı.lütfen yaşlının kendisine veriniz.
hoşçakalın.

merhaba deniz bende 2 gün oluyo doktora gittim yumurta takibi icin benim de sayı azdı simdi ne olucak bilmiyorum ama doktor 1 yumurta üzreinde duruyo du allah allah dedim hocam siz ne diyosunuz ben simdi 1 tane mi yumurtladım ?ya yok onu nerden cıkarıyosun diye kızdı normalde her kadın 1 yumurtası buyup gelisir onunla hamile kalır sonra utrasyonda diger fosikülleri gösterdi bak bunlar daha kücük ama büyüyecekler dedi .ben ne kadar hızla buyuyecekler diye kontrol amaclı cagırdım dedi .yani arkadaslar telas yapmayın hersey olacagına varır insallah hepimizin sonucu güzel olucak

kızlar ben tedaviye başlayamıyorum,adetin 2.günü gitmeliymişim.bi alaç veriyolarmış ogün,benim 3.gün bügün o yüzden olmadı ama çok mutluyum folükül sayım altı dr gösterince inanamadım şok oldum anlıycanız.inşallah birdahaki ayda böyle devam eder.buarada dr çok iyi ,çok ilgili çok memnun kaldım.sevgiler.

Son düzenleme:
çok sevindim canım...
kaç folikül varmış?
3. gün de başlanıyor aslında tüp e ama neden öyle dedi acaba?
doktorun kim?

melikepam sevindim canim insallah saglikli yumoslarin olur ve bebisine kavusursun..

kislar eda dan haberi olan varmi hastaydi nasil oldu acaba?

suzisko tatil mi yapiyorsun fistik?

6 tane mi cıktı canım insallah devam eder tedavin hayırlı olur

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

edavinin
merhabalar herkese,
2-3 gün iş için istanbuldaydım kusura bakmayın yazamadım.öncelikle aslında bana uygulanan tedavinin tam ismi:mini tüp bebek.İnternette yazdığınızda farklı yorumlar ve bilgiler var ama ben tamamen kendime cok fazla ilaç yüklemek istemediğim için, sonucta bu iş tutacaksa olacak bir yumurta ilede olacagına inanarak tedaviye basladım. Doktorum aynı zamanda buna doğal siklusta diyor.
tedavi adetin 2 yada 3. günü baslıyor.hergün agızdan 1 tane serephone ilaç alıyorum.50 mg klomen tarzı bi ilaç
adetin 7. günü tekrar gideceğim.yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştığında çatlatmaignesinden farklı bir ilaçla catlatıyor ve olusan yumurtaları topluyor.
rahimin kalınlığına kan degerlerine göre transffer yapılıyor yada dondurulupr. o şekilde transfer ediyor.
hastanenin farklı protokolleri var bu durumda.min, tup bebek 1000 usd ancak gebelik olusursa kese gozukurse 4000 usd daha veriosun.
evet bu durum sacma gelebilir herkese fiyat biraz ticariye dölükmüş gibi ama bende bebegim tutunsun ozaman veririm diye düşünüyorum.
ben suana kadar memnunum. yasım 28 ama fsh 11 lerde sol yumurtalağım hiç folikul vermiyo. mini tup bebekte sag yumurtalıgımdan 3 yumurta olustu 2 si döllendi.normal tüp bebektede zaten 5 yumurta topluyorduk.
ama dr sölediği mini tup bebek işleminin yapılması için labvatuar kosullarınuın ona uygun olması gerekiyor bu bizim hastanede var demişti.sebebindede yeterli oldugunluga ulaşmamış kücük yumurtalar varsa onlarıda toplayıp dısarıda labvatuar ortamında yeterli oldunluga getiriyorlarmış.onların yalancısıyım:)
bu 2. denemem dogal siklusta
inşallah güzel haberlerle size dönerim.yine merek ettiğin birsey olursa sor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…