Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet cnm çok şükür her halimize vardır rabbiin bildiği hayırlı sağlıklıyı nasip etsin....cnm sende tüpe gerek kalmadan doğalından hamile kalırsın belki olmayacak bişi yok bu hayatta ne imkansız denilenler hamile kalıyor kuzenime kesinlikle hamile kalamazsın demişlerdi şuan 5 aylık hamile doğalından ve yengemin gelinlerinede neler neler sölemişti doktor tüp bile tutmaz uğraşmayın dedi tamda uğraşmadıkları ummadıkları anda doğal hamile daha okadar çok örnek varki çevremde soğan kürüne dvm gerçi bende 2 ay önce yapmıştım soğan kürü ama :44::44::44::44: vakti zamanı var demekki görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler....artık hiçbişiyi sorgulamıcam hayatta sadece biraz tevekkül yaşayıp göreceğiz neler olacak rabbim hayırlıya yönlendirsin

amin canım inş olur benimde isteyen herkesinde..bazen ümidim kalmıyo sonra neden olmasın diyorum allahım ol desin yeterki diyorum soğan kürüne 2 gün sonra başlıcam deniycem inş içebilirim incir kürünüde soğandan sonra tekrar başlıcam mücadeleye devam elimizdn geleni yapalım gerisi allaha kalmış artık elbet bu uğraşların çabaların sonu karşılıksız kalmıcaktır bigün bizde mükafatını alıcaz bu çektiklerimizin...

hepimizin zaman zaman ümidimizi kaybettiğimiz anlar oluyor cnm benim çok oluyordu mesela..hatta düşünüyorumda nekadar yanlış cümleler kuruyomuşum..hep üzülüyodumya aşılama yapmıyolar tüp yapmıyolar bana die birkere olsa denenseydi die oysaki şimdi aklım başına geliyor artık eğer aşılama tüp negatif olacaksa yapılmasın hiç.. pozitif olacağı zaman vakti gelince yapılsın diyorum... hamile kalamıyorum inşallah hamile kalırım diyodum ama doğrusu şimdi söle diyorum eğer sağlıklı gebelik olacaksa hayırlı olacaksa sorunsuz olacaksa kucağıma sağsağlim alıp büyütebileceksek hamile kalayım diyorum...tedaviye başlayamıyorum heray bi sorun engel çıkıo die üzülüodumya oysaki tedavim başarılı olacaksa hayırlısıyla bebişime kavuşacaksam başlayayım sonu hüsran olacaksa başlamamak en güzeli zaten vakti zamanı geldiyse bebişin olaylar hızla birden gelişio.... kısacası büyüyorum galiba yarın doktora gideceğimya içimde hiç heyecan umut hayaller yok bıraktım rabbime kendimi hayırlıyı verir inşallah...seninde kürler şifa olsun cnm bebiş olsun

bu yaşadığımız sorunlar olgunlaştırıyo canım ben sorunumu duyar duymaz hemen tedaviye başladım geç kalmayayım diye ama olmadı nekadar acele edersek edelim sadece vaktinin gelmesini bekliyo tabiki allahım bizim kaderimize bebek yazdıysa yazmadıysa neyaparsak yapalım olmıcak bizim için hayırlısı buymuş dicez ama bitaraftanda canımız yanıcak çok zor bi sınav inş başarılı bi şekilde geçeriz bu sınazdan...yarın inş bi sorun çıkmaz canm tedavine başlayabilirsniz inş ilk ve son tedavin olur bebeğin seninle olur birde aşılama yaptırma direk tüp bebek yaptır...

ahh amin cnm amin ne kadar güzel bi dua bu böyle cnm çok haklısın vakti zamanı gelince olacak rabbim nezmana yazdıysa ozaman olacak.... inş. cnm sende bende ve isteyen herkeste çok daha beklemeden çok daha geç kalmadan bebişlerimizi kucağımıza alırız cnm...inş. sende tüpe gerek kalmadan tüpü beklerken sürpriz yaşarsın cnm meleğin göbüşüne gelir sonrada kollarına

amin canım inş bigün hepimiz alıcaz inş bebişlerimizi kucağımıza ozamn yine onlardan bahsedicez bu sefer yanımızda olcak bebeklerimiz...canım ben çıkıyorum senide fazla tutmayayım erken kalkcaksındır sabah inş herşey yolunda gider kendine iyi bak canım görüşürz..

amin cnm görüşürüz

selam doktordan geldim..normal kadın doğumcuya gittim..üstten muayene etti..yumurtalıklar aktif değil dedi sadece..yumurta varmı yokmu hiç bilmiyorum..hormon sonuçları öğleden sonra çıkıcak işallah..
polyana gülneva gittinizmi doktora..
bahar35baha sen gitmişmiydin bu ay doktora..
allah yardımcımız olsun..yüzümüzü güldürür işallah..

canım inş sonuçlar iyi çıkar..canım gitmişken yumurta varmı yokmu kontrol etirseydin keşke..bunun içinde altan muayene şart..oruçluysan yaptıramasın tabikide..üsten bakarak anlayamazki canım ya yumurtalıklar aktifmi değilmi diye..özelmiydi gitiğin doktor canım..bana gelince ben yarına aldım randevumu yarın gidicem doktoruma..ama bu ay adetim yoğun değil fsh yüksek olduğu zaman böyle durumlar oluyo genelde..gerçi geçen ay adetim çok yoğundum ama yine fsh yüksek çıkmıştı..Allah yardımıcımız olsun canım..

özel hastane ama öyle normal kadın doğumcu..tüp bebek doktoru değil canım..zaten hormonlarıma birde adet bitince smear yaptırayım diye gittim..adetliyken enfeksiyon kapar dedi..üsten muayene etti... çok şaşırdım..ben direk üzerimi çıkarmaya yönlendim..:)) çıkarmayın üsten bakılacak dendi.. muayenede yumurtalıklar aktif değil dedi..fazlada soru sormadım..tamam zaten benim az yumoş dedim..şu an görünürde yumoş yokmiki..dotor üsten bakmayla göremedimi..ya bu normal kadın doğumcular bu işten tam anlamıyor..o konuda tüp bebekçiler uzman bence..
sen ne yaptın canım gidicekmisin doktora..

canım yarın benim randevum..çook morlim bozuldu canım ya biraz önce arkadaşımdan haber geldi hamileyim diye..hep konuşurudk arkadaşla geçen ay korunmadım olmadı diye bu ay korundukları halde hamile kalmış ve bir tane çocuğu var..şimdi ikinci hamile..Allahım sen afet ma resmen isyan ettim neden Allahım bizlere vermiyosun istemeyenlere veriyosun diye..okadar çok ağladımki ağlamaktan gözüm yüzüm şişti..bazen düşünüyorum neden olmuyo ne günah işledik..günahlarımızın kefaretimi bu yaşadıklarımız..gerçekten çok acı canım çocukla sınanmak sınavlrın en acısı....ilk defa böyle oldum..her ay sanki bir yaş daha yaşlandığımı hisediyorum..Allahım çok acı bir sınav bizler için.. ALLAHIM sabır versin..Allahım sen afet isyanlarım için içim gerçekten çok acıyo.. ALLAHIM SEN BİZİ EVLAT ACISIYLA SINAMA RABİM..KUCAKLARIMIZ BOŞ BIRAKMA..ÇOK BEKLETMEDEN SAĞLIKLI HAYIRLI meleklerimizi GÖNDERSİN İNŞ..

işallah canım benim işallah..allahım bizleride çok bekletmesin işallah..mucizelerinden göndersin..psikoloji çok zor..ama sabır ve mücadeleye devam etmeliyiz..herkesin sınavı varklı..bizimkide bu..yapacak bişey yok..elimizden gelen gayret etmek..sabret canım..belkide ikiz bebişlerin olacak..hayat mucizelerle dolu..vakti saati gelince oluyor işte...dua et canım sabret..
birazdan hormon sonuçlarımı almaya gidiyorum..:)

canım ya bizimde sınavımız buymuş..dua ve sabretmekten başka elimizden bişey gelmiyo maalesef..canım inş güzel haberlerle gelirsin..benim doktorumda kadın doğumcu canım ya..adetin 3 günü gidince altan mutlaka bakar kist yada yumoş varmı ..ultrasonla ilk defa duydum enfeksiyon olduğunu...bizleride habersi bırakma canım..

bende şaşırdım canım..bakmadı üsten bakdı.. pantolonumu geri giydim..))
hormon sonuçlarımı aldım canım fsh yükselmeye başlamış ..10 larda ..diğer değerler normal..doktor klomen verdi günde 2 içmek için..5. gün başlanıyor..2 tane yeterli olurmu bilmiyorum..birde infolik verdi..adet bitincede smear vercem canım..
seninde hadi işallah fsh şöyle iyi çıkarda ..güzel güzel tedavine başlarsın..

selam cnm bende geldim doktordan...ben bu ay doktor değiştirmiştim tüp bebekte uzman doktora gittim biliyomusun senin doktorun dediğini dedi bana alttan bakmadı üstten karından baktı adetliyken enfeksiyona çok açık olunuyor dedi üsttende yumiler görülüyor cnm işinde uzman bilgili doktorlar görüyo benimki gördü 1 tanecik ama dediki karnından baktığımız için fazla görülmüyordur adetlisin die alttan bakmadım alttan bakılsa daha çok görülür dedi veeee cnm hormon tahlillerimi yaptı birsürü test yapmış e2 ne bu arada 47 gibi bişi yazıyor prolattin fsh tsh daha büssürü tetkik yapmış sonucu alınca şaştım kaldım bugüne kadar hiçbi doktor beni bukadar araştırmamıştı allahıma bin şükür hepsi normal maşallah hatta doktor dediki önceki fsh tahlillerimi incelenmişti çıkacak sonuçtan çok korkmuştum kesin 40larda 50lerde çıkara fshsı demiştim ama herşey normal dedi rahim filmimdede hiçbi sorun yokmuş rahim inceliğini sordum sende öle bişi yok dedi hangi doktor dedi sana öle bişi ddedi..kaçıncı gün bakılmıştı dedi... adetliyken dedim oda böle oldu adetliyken rahim zaten ince olur yumurtlamaya yakın bakılmalıki doğru sonuca varılsın dedi tecrübe şart azizim benim önceki doktorlar dediğin gibi normal kadın doğum uzmanıydı onlara burdan gönderiyorum şimdiki doktor tüp bebek doktoruya adam anlatıyoda anlatıyo aydınlatıyo beni kızlar yalnız bugüne kadar gittiğim hiçbi doktor sen tüp bebekliksin tüp şart sana demediler bana bu tüp bebek doktoruda dahil bende buna şaşkınım dediki senin çocuğun olur iğne verdi menagon 1 hafta sonra bakacak duruma göre geliştiyse yumiler ilişki yada aşılama yapılacak sanırım...tüpten hiç bahsetmio sevgili tüp bebek doktorum doktor değiştirmeninde kötü yanı her doktorda tedaviye yeni baştan alıyosun aynı şeleri yaşıyosun ama ben daha önce hiç iğne kullanmamıştım çok korkuyorum acıtıyomu benden böle havadisler umarım kızlar hepiniz iyisinizdir

hayırlı olsun canım..bebişli olsun işallah.. şimdiye kadar neden tüm hormonlara bakmadılar anlaadım.. fsh kaç çıktı..menogon iğne kaç ml vurucaksın..banada klomen verdi günde 2 tane..hayırlı olsun..
yarında gülneva senden hayırlı haberler bekliyoruz..

inşallahhhhhhh toplu sünnet toplu nikah gibi topluca yapılan etkinliklerden sonra bizde kk da toplu gebe kalalım
o zaman bu ay sıkı çalışıyoruz bir verip üç alıyoruz
beşiz doğuran hatuna selamlar efenim pek verimli tarlası varmış maşallah
bizim süpermenlerle yumiler bir kere buluştu doğal yoldan onda da ilk kez karşılaşmanın verdiği acemilikten yollarını şaşırdılar dış gebeliğe imza attılar
millstone aşkısımı anca üçüzler paklar zaten boy pos yerinde hatunun 3 bebe yakışır ona
canımcım ramazan dolayısı ile bu ay gitmedim ama bir dahaki adette beni kimse tutamaz illaki gösterecem

canım ne güzel sevindim senin adına hormonların normalmiş..canım ama altan bakmadan nasıl gördü senini rahim kalınlığını yada yumoşları..o zaman biz boşuna açıyoz yani..nasıl bir doktor bu canım ya sen kaç senelik evlisin niye korunmadığın halde hamiş kalamıyosun madem herşey dengede..kaç senelik evlisin hiç korunuyomusun korunmuyomusun sormadımı canım..doktorlarda yeni moda herhalde altan bakmadan ezbere konuşmak..canım sana tavsiyem madem herşey dengede tüp bebek ol başla tedavine..okadar ine iyeceksin ben o inlerden sonra hala dengem düzlemadi..

inş canım yarın hayırlı haberlerle gelirim..çok umutsuzluğa düştüm canım ya bugünkü haberden sonra..hamiş kalan arkadaşımla aynı yaştayız..benden 3 sene önce evlendi..hemen korunmayı bıraktığı ayda hamiş kaldı..şimdi ikincide ikinci korunmadığı ayda hamiş kaldı..düşünüyorum millet hiç uraşmadan patır patır doğuruyo..biz ne paralar döküyoruz elde var sıfır..bunalım girdim resmen canım ya..Alllahım sabır bu ay hata doktora bile gitmke istemedim eşimin zorlamasıyla yarın gidicez doktora..ilk tedaviye başladığım ay fsh 4 keşke o zaman başlasaydım tüp bebek için..bence polyana herşey dengede hazır inede vermiş gitsin tüpe..bu doktorlarada anlam veremiyorum herşey normal olsa neden biz doktorlarda gezicez..geçmişteki tahlilere bakmayı akıl edemiyolar herhlade..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…