Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım benim bu testler hakında hiç bilgim yok inş tedavisi olan bişeydir..maalesef kendi doktorumuz kendimiz olduk..araştıra araştıra kadın doğumcu olup çıkıcaz bu gidişle..canı senin hikayen neydi kaç kere hamiş kaldın fsh ve amh kaç canım..kullandığın kürler ve haplar varmıydı hamiş kaldığında canım..

bende de aynısı çıktı..sen kaçlık kan sulandırıcı kullanmıştın..muhetemelen az gelmiş olabilir..en azından sorun belli ona göre önlem alırsın..

ben ilk gebelikte 0,3 ikincisinde ise 0,4 kullanmıştım canım.ama sonucun kaç olduğunu bilmiyorum görümcem laboratuvara gitti şimdi almış sonuçları email ile gönderecek sana yazarım sende yorumlarsın..:) doktora ne gerek varki kadınlar kulubü varken hehehehe..

canım akşam bayağ bir akıntımvardı yatmadan sabah kaltım yine yok şimdi yine biraz başladı..bu ayki adeti hiç anlam veremiyorum bu şekilde hiç olmazdım..sonu hayır olsun inş..biraz daha sökülmesini bekliyorum doktorumdan randevu alıcam ona göre..sen naptın canım doktora gidicektin..canım ben biesteronuda kullancamda fsh normal çıkıp tüp bebek tedavime başlarsam tedavi aşamasında bu hap içilmiyo diye biliyorum canım ...şu adetimi olayım hangi tedavi uygulancak ona göre yol izliycem canım..

inşallah tedavisi vardır ve bebişlerimi bunun yüzünden kaybetmişimdir....hikayem canım benim fsh ya sadece 2012 ağustosta baktılar tüp bebekten önce oda 7 çıkmıştı ondan sonra kimse fsh a bakmadı.amh malesef 0 ın altındaymış ilk tüp bebek denemem eylül 2012 de oldu ve 9.haftada kalbi durdu..3 ay sonra bidaha tüp bebek yaptırdık o tutmadı sonra soğan suyu yaptım 3 ay ve bebek nasılsa olmaz deyip kafamdan sildim canım.bu arada soğan suyunu menopoza giriyorumdur belki diye yapmıştım ama o ay normal yolla hamile kaldım ama oda tam 9.haftada öldü kalbi durdu...kullandığım hap yoktu canım sadece soğan kürü yaptım sonrada incire geçecektimki hamiş olduğumu öğrendim...şimdide ibrahim saraçoğlundan amh kürü siparişi vereceğim ama daha erken 1 ay sonra felan...bakalım artık hayırlısı bundan sonra nolur bilmiyorum...

canım şifa olsun inş.bende bişeyler yapmam gerek artık..doktorumu dinlersem yerimde sayıcam..bal polen arı sütünü nerden aldın canım..akkrtardanmı aldın canım..bide ruşeym var canım..oda çok mucizevi bir bitkiymiş..ben onu kullanmayıda düşünüyorum..

canım fsh normalmiş aslında..şu fsh ile amh araındaki bağlantıyı anlamış değilim halen daha..40 yaş topiğindeki bayanların fsh normal ama amh 0 altında..benim hem fsh yüksek hemde amh 0,16 ..ve fsh düşük olanlar hamiş kalabiliyo fsh yüksek olanlar hamiş kalamıyo amh herkezin 0 altında..seninde şansın yüksek canım..soğan kürüyle hamile kalmışsın ne güzel bu ayda kullan bari canım.

sonuç ya homozigot ya heterizigot çıkıcaktır..homozigot..kalıtsal hem anneden hem baba tarafından alınmış olunuyor bu hastalık..heterizot da taşıyıcı oluyor..seninkide büyük ihtimalle homozigot çıkmış..mthfr a1298s kaşısında homozigot mutant yazacaktır..kan sulandırıcının yanında coraspirin içtinm..genelde pıhtılaşma sorunu yaşayanlar..hap ta içiyorlar.

canım ne kadar geceikti adetin..hemen tedavi düşünüyormusun...

canım bu testler düşük yapılmadan yapılmıyomuki.sadece düşükle sonuçlanan gebeliklerdemi yapılıyo testler..hiç hamile kalmama sebebi olabilirmi kan pıhtılaşması canım ya..Allahım dermansız dert vermesin canım..

hem düşüklerde hemde başarısız tüp bebek denemelerinde yapılıyor canım..olmama değilde tutmama sebebei olabiliyor...yada tutuyor ama belli süre sonra düşüyor..yada karnında ölüyor..pıhtılaşma sorunu bazen hiç sorun yaratmazken mesela ben ve bi arkadaşım ilk çocukta hiç bir sorun yok..arkadaşında 3 düşükten sonra şimdi hamileliği iyi gidiyor..yani hiç belli olmuyor..bazende kan sulandırıcılar yetersiz gelebiliyor..

canım ne kadar geceikti adetin..hemen tedavi düşünüyormusun...

22 haziranda adet oldum en son canım..fazla gecikmedi aslında..ama hapım biteli biliyosun 8 günüm bugün..normali bu haptan sonra olmam gerekti..canım beni doktorum biliyosun fsh düşmesini bekliyo tüp bebek için.her ay adetin 3 günü fsh ve e2 testlerimi yaptırıyorum..fsh ve e2 normal çıkarsa inş tüp bebek macera sürecim başlıycak..e2 yumoşların klitesini belirlermiş canım kist oluncada e2 yüksek çıkıyo..geçen ay e2 çok güzeldi 50 küsürdü ama fsh yüksekti ve yumoşlarım büyümemişti..canım ya 7 aydan beri fsh düşüş bekliyoruz..bu ayda o kadar çok planım varki aslında..memleketime gidicem bayramda..eşim iznini almayı düşünüyodu tatilimizi yapıcaktık memlekete..bu ay tedaviye başlarsam bayrama denk gelicek büyük bir ihtimale..planlarımızı iptal edicem bebiş için...ama bu tatilede çok ihityacım vardı aslında piskolojikman..bakalım adetim gelsin neler görücez..bu ay tedavim iptal olursa çokta büyük bir üzüntü olmıycak benim için..hakımızda hayırlısı canım..

fsh ağustosta yapılmıştı ondan sonrada inan hiç yapmadılar.başkentte de zaten tüp bebek aşamasında sadece e2 ye bakıp değerlendiriyorlardı...fsh yi düşürebiliyorsun diye biliyorum ama yüksek olupta hamile kalanda var canım.ben inan ki 5 yıllık evliyim eşimde de problem olduğu için yinede gebelik zor gibi görünüyor..kısmet...

eeee ben şimdi bu sonuçtan bişey anlamadım.sonuca bakıyorum ama ne demek istediğini inanınki anlamıyorum..pazartesi doktordan öğreneceğim sanırım..

canım tatil yapıp şööyle bi kendine gelmende iyi olur tabi..adet olunca bakarsın hormonlarına ona göre karar verirsin canım..herşey gönlünce olsun..en tez zamanda canım..

sonuç homozigotmu çıktı heterizigotmu canım..anlaşılmıycak bi şey yokki tatlım pıhtılaşma var çıkmış oluyor..sen doğal gebe kalabiliyosun..işallah tekrar olur ve kucağına alırsın..arkadaş 3 düşükten sonra öğrendi pıhtılaşma olduğunu şimdi 5 aylık oldu iyi gidiyor..

sonuç çok karışık canım bişey çıktı yazmıyo yabancı yabancı terimler yazıyor anlamadım.neyse doktora bi göstereyim ondan sonra yazarım..

sen süpersin canım ya nerden bildin...homozigotmuşum sonunda baka baka anladım ..:)) allahım ya bakıyorum bakıyorum anlamıyorum.oruç başıma vurdu sanırım...demek kalıtsal tedavisi varmı canım ben biliyorsun iğne kullanmıştım 0,4 peki yetmemiş olabilirmi iğnenin dozajı...

:)) benimde aynısıda ondan canım.. yetersiz gelmiş olabilir canım..istersen kanda pıhtılaşma sorunu yaşayanları bir oku..hep artı coraspirinde kullanmışlar...ben transferde o kadar söylemeye çalıştım ama olmadı..0,3 lük kullanmıştım..ben şu aşamada önce gebe kalmak için uğraşıyorumda..kan pıhtılaşması için çokda fazla okumadım ama..okuduklarım hatta diyet yapanlar bile var..k vitamini olan yiyeceklerden uzak duruyorlar..ama onun içinde bir kan testi daha yapılıyormuş..hamiş kalabilsem gidicem hemetolağada.. birde hamilelik ve yumurtalık rezervi diye bi topik var orda duman nickli arkadaşta aynı kaç düşükten sonra kalmış..hatta iğne dozu yetrseiz gelmiş..diğer gebeliğinde 0,6 lık kullanmıştım diye yazısını okudum...bi bak istersen..

canım tatil yapıp şööyle bi kendine gelmende iyi olur tabi..adet olunca bakarsın hormonlarına ona göre karar verirsin canım..herşey gönlünce olsun..en tez zamanda canım..

canım ya gerçekten tatilede çok ihtiyacım var..sen neler yaptın canım doktora gitinmi..

canım ya gerçekten tatilede çok ihtiyacım var..sen neler yaptın canım doktora gitinmi..

olmazmı canım ahh çok iyi anlıyorum..benim yarın canım randevu..

iftar saati yaklaşıyor..şu mübarek aylarda rabbim yüzümüzü güldürsün..isteyen herkesin kucaklarını doldursun...aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…