:)) benimde aynısıda ondan canım..yetersiz gelmiş olabilir canım..istersen kanda pıhtılaşma sorunu yaşayanları bir oku..hep artı coraspirinde kullanmışlar...ben transferde o kadar söylemeye çalıştım ama olmadı..0,3 lük kullanmıştım..ben şu aşamada önce gebe kalmak için uğraşıyorumda..kan pıhtılaşması için çokda fazla okumadım ama..okuduklarım hatta diyet yapanlar bile var..k vitamini olan yiyeceklerden uzak duruyorlar..ama onun içinde bir kan testi daha yapılıyormuş..hamiş kalabilsem gidicem hemetolağada.. birde hamilelik ve yumurtalık rezervi diye bi topik var orda duman nickli arkadaşta aynı kaç düşükten sonra kalmış..hatta iğne dozu yetrseiz gelmiş..diğer gebeliğinde 0,6 lık kullanmıştım diye yazısını okudum...bi bak istersen..
canım şifa olsun inş.bende bişeyler yapmam gerek artık..doktorumu dinlersem yerimde sayıcam..bal polen arı sütünü nerden aldın canım..akkrtardanmı aldın canım..bide ruşeym var canım..oda çok mucizevi bir bitkiymiş..ben onu kullanmayıda düşünüyorum..
sağolasın canım bakarım diğer topiğe...turan çetin şimdiden başlasan iyi olur coraspirine demişti demekki adam boşuna dirsek çürütmemiş tahliller çıkmadan bildi beni allah allah..:)şimdi bide dr.aramak gerek iyi bir doktor....üffffffffffffff...
amin canım inş..aktardanda aldım markettende aldım eczanedede var kolay bulabilirsin istediğin yerden..ruşeymi bulamadım bikaç aktara eczaneye sordum yok diyolar kapsülünü bi eczane getirtecekti pahalı geldi 90tl miş..hem biosteron hem ruşeym kapsülü ağır gelcekti getirtmedim...şimdilik yaptıklarıma devam edeyim onuda bulursam alırım inş...canım biosteronu tüp tedavisi sırasında kullanılmıyo demişsin ben yumurta toplanacağı güne kadar kullandım şen şimdiden başla kullanmaya...canım bence tedaviye tatilden sonra başla kafan rahatlamış bi şekilde tedaviye başlarsan daha başarılı olur tedavin diye düşünüyorum...
demekki gerçekten önemsememiş kan testini..canım sen doğal kalıyorsun nasıl olsa..coraspirine başlarsın..soğan kürü gelsin bebiş..hamile kalıncada hemen doktora gidip kan sulandırıcı iğneye başlarsın..işallah tüpe gerek kalmaz..gerçi bizler olsun da her şekilde razıyız..:))
canım inş güzel hayırlı haberlerle gelirsin sabah...
egunal cnm inşallah birdaha öyle acılar yaşamassın o son olsun ve bidahakine bebişini kucağına almak nasip etsin rabbim..saol canım bir yaş daha gençleştim
benim gebeliğim dış gebelikle sonlandı bir buçuk ay hastaneye git gel kan ver ultrason vs..ameliyata girmeden değerim düştü çok şükür 1300 değerim sıfırlanması bir buçuk ayı buldu
eveetttt gelelim sana hani nerde test sonucun
inşallah ikinci çizgiyi görüp soluğu hastanede almış kan veriyorsundur
canım nerdesin ya..bizi meraktan çatlatmaya niyetin var galiba..inş ikinci çizgiyi görmüşsündür canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
uyuyamadım cnm bugün misafirlerim vardı iftarda bi 12 13 kişi kadarcıkuyuyormuki acaba..:)
geldim geldim anlatacam cnm hayırlısı olsun tabipolyana nerdesin canım..hayırlara işallah..
depresifciğimden haber gelmemiş kızlarr bulamadımmı ben yoksa:26::26::26::26::26::26:
Nerdesin kuzummmmmm hadii inşş çok güzel haberler ile gelirsin
bana turan hoca biesteronu bulabiliyorsan al ve kullan dedi nereden buldun canım artık piyasada pek yok dedi.bu arada biesteronu kızlar 3 ay kullanın tüp bebeğide ona göre ayarlayın...umarım faydasını görürüz...
canımsın ben normal yolla hamile kalamıyorum.5 yıllık evliyim ilk defa normal yolla kaldım oda bir mucizeydi dedim ya eşimin spermleri hızlı gitmiyor hep tahlillerde %0 çıkıyor ve morfolojiside %2 yani bozuk spermler ama nasıl oldu bizde anlamadık oyüzden diyorum ya o bir mucizeydi diye.tekrar yaşarmıyım ki o mucizeyi....
egunal cnm inşallah birdaha öyle acılar yaşamassın o son olsun ve bidahakine bebişini kucağına almak nasip etsin rabbim..
geldim cnm
uyuyamadım cnm bugün misafirlerim vardı iftarda bi 12 13 kişi kadarcıksabahtan beri yemekle uğraştım gelemedim topiğe cnm bu arada inş. tedavisi olan bi sonuç çıkar senin için ve birdahakine bebişlerin yaşar inşallah pıhtılaşmanın tedavisinde tanıdıklarım iğne yanında coraspin kullanıyodu cnm
geldim geldim anlatacam cnm hayırlısı olsun tabi
kuzum sen nerlerdesin hiç gelmiosun buraya özleniosun cnm bende haberler hem iyi hem kötü ...kötü olan hamiş değilim iyi olan ise adetim gecikmeden geldi şükür o bile büyük nimetmiş sıra tedavi aşamasında hayırlısıyla inşallah senin herşey yolundadır adet oldunmu sen balımm
KIZLARR canlarım arkadaşlarım dert ortaklarım kaderdaşlarım hepinizin desteğine tek tek teşekkür ederim... test yapmama gerek kalmadı sabah kalktığımda an itibariyle kırmızı kartı yedimhem üzüldüm hemde sevindim..sonuçta çok şükür gecikmeden geldi sıra tedavi aşamasında inşallah bundan sonra hiçbi sorun çıkmaz ve beni bebeğime kavuşturur bu tedavi..canlarım ben şunu anladımki yıllardır yaptığım hatayı artık yapmıcam ve bunan sonra hiçbi belirtime takılmıcam belirti aramıcam hamişliğe yormucam en önemlisi adetten önce test yapmıcam hatta idarar testi hiç yapmıcam adetim geçince direk kan testi yapacam...ve heray hiç ama hiç umutlanmıcam hamilemiyim acaba olabilirim demicem çünkü bu zamana kadar neye umutla öyleymiş gibi hissettiysem tersi çıktı kötüsünüde düşünmücem elbet ama hamilemiyim değilmiyim die hiçbi ay yorum yapmıcam bekleyip görücem .. benden haberler böyle umarım sizin keyifler iyidir yarın doktor yolu göründü bana bakalım doktor ne diyecek herzaman dedğim gibi inşallah hayırlısı ne ise o olsun hepinizi seviyorum veee inşallah hepimiz böle oluruz
egunal cnm inşallah birdaha öyle acılar yaşamassın o son olsun ve bidahakine bebişini kucağına almak nasip etsin rabbim..
geldim cnm
uyuyamadım cnm bugün misafirlerim vardı iftarda bi 12 13 kişi kadarcıksabahtan beri yemekle uğraştım gelemedim topiğe cnm bu arada inş. tedavisi olan bi sonuç çıkar senin için ve birdahakine bebişlerin yaşar inşallah pıhtılaşmanın tedavisinde tanıdıklarım iğne yanında coraspin kullanıyodu cnm
kuzum sen nerlerdesin hiç gelmiosun buraya özleniosun cnm bende haberler hem iyi hem kötü ...kötü olan hamiş değilim iyi olan ise adetim gecikmeden geldi şükür o bile büyük nimetmiş sıra tedavi aşamasında hayırlısıyla inşallah senin herşey yolundadır adet oldunmu sen balımm
KIZLARR canlarım arkadaşlarım dert ortaklarım kaderdaşlarım hepinizin desteğine tek tek teşekkür ederim... test yapmama gerek kalmadı sabah kalktığımda an itibariyle kırmızı kartı yedimhem üzüldüm hemde sevindim..sonuçta çok şükür gecikmeden geldi sıra tedavi aşamasında inşallah bundan sonra hiçbi sorun çıkmaz ve beni bebeğime kavuşturur bu tedavi..canlarım ben şunu anladımki yıllardır yaptığım hatayı artık yapmıcam ve bunan sonra hiçbi belirtime takılmıcam belirti aramıcam hamişliğe yormucam en önemlisi adetten önce test yapmıcam hatta idarar testi hiç yapmıcam adetim geçince direk kan testi yapacam...ve heray hiç ama hiç umutlanmıcam hamilemiyim acaba olabilirim demicem çünkü bu zamana kadar neye umutla öyleymiş gibi hissettiysem tersi çıktı kötüsünüde düşünmücem elbet ama hamilemiyim değilmiyim die hiçbi ay yorum yapmıcam bekleyip görücem .. benden haberler böyle umarım sizin keyifler iyidir yarın doktor yolu göründü bana bakalım doktor ne diyecek herzaman dedğim gibi inşallah hayırlısı ne ise o olsun hepinizi seviyorum veee inşallah hepimiz böle oluruz
ohh geldin canım..baya merak ettik seni..ya işte biz insanlar neden böyle sabırsızıki..aslında haklısın günü geçince kan testi yapmak en iysi..yarın doktora gidyormuşsun..işallah herşey yolunda gider canım..bende gidicem yarın doktora..bi hormonlara baktırayım diyorum..adet bitincede endoya..sanırım incelik oldu bu ay..adetlerim diğer ayllara göre biraz az..hayırlısı allahtan..işallah çok bekletmeden verir bebişeri..her şey normal çıkarsa tedavi olacakmısın..
cnm tamda anlatmak istediğimi özetlemişsin vallacanın saolsun
o günde gelecek elbet sabırla tevekkülle bekleyecez.Elimizden geleni yapıp takdiri Rabbime bırakacaz...
sıramızı bekliyoruz bizede sıra gelecek diyoya bazı hayunlar acaba biz kaçıncı sıradayız yaw
cnm tamda anlatmak istediğimi özetlemişsin vallatevekküllllll inşallah sondan birinci değilizdir hatta hepimiz aynı ayda hamiş kalıversek zaten şuan bi toplu adet yaşıyoruz burdada bikaç kişiyle evet evet hepimiz aynı ayda hamile kalıp artık tedaviden değilde bebeklerin kilosundan boyundan saçından gözünden konuşalım çok bkelttiler bizi bu bebişler bari ikiz üçüz olsalarda çifte mutluluk yaşasak okadar yılın acısı
aman allahımmmmmmm ben bunlara bittim bayıldım çok ama çok şirinler oyyyşşşş çiçeklererde bayılırımmmm kalpleride yakaladımsevgilerimi gönderiyorum sana inşallahhhhhhhhhhhhhh cennet kokulularına kavuş emii
aynen canımcım toplu regl dönemimiz bende dahil bir kaç hatunda aynı durumda burda da varsa ciddi bir sayıya ulaştık o zaman bir dahaki gebe kalalım inşallahhhhhilk tüp zamanında bir tane olsun yeter dedim ikinci tüp bebeğe başladım bir yeter ama ikiz olursada kabulüm dedim üçüncü tüptede ne varsa koyun hepsi tutsun yeter ya hu beklediğim dedim 4.tüpe başlarken kendimden korkuyorum acaba ne diyecem
güzel şeyler görmek saniyelikte olsa gülümsetiyor mutlu ediyor azcık ta olsa iyi hissetmende payım olsun istedim...
bende adet oldum kızlar bugün..ama çok ağrım var belim,kasıklarım yumurtalıklarım nasıl ağrıyo anlatamam..şu kullandığım cylonunmu etkisi acaba..evet herkez adet zamnı aynı vardır bundada bir hayır..kızlar dün gece başladı koyu akıntım ama çok değil ped bile kullanmadım öğlenden sonra sökülmeye başladım..kızlar çok kararsız kaldım yarınmı gitsem doktora..yarın daha ikinci günüm..ben normalde 3 günü gidiyorum ..şimdi kaarsız kaldım yarınmı gitsem..cumartesimi gitsem
bende adet oldum kızlar bugün..ama çok ağrım var belim,kasıklarım yumurtalıklarım nasıl ağrıyo anlatamam..şu kullandığım cylonunmu etkisi acaba..evet herkez adet zamnı aynı vardır bundada bir hayır..kızlar dün gece başladı koyu akıntım ama çok değil ped bile kullanmadım öğlenden sonra sökülmeye başladım..kızlar çok kararsız kaldım yarınmı gitsem doktora..yarın daha ikinci günüm..ben normalde 3 günü gidiyorum ..şimdi kaarsız kaldım yarınmı gitsem..cumartesimi gitsem
bana turan hoca biesteronu bulabiliyorsan al ve kullan dedi nereden buldun canım artık piyasada pek yok dedi.bu arada biesteronu kızlar 3 ay kullanın tüp bebeğide ona göre ayarlayın...umarım faydasını görürüz...
canımsın ben normal yolla hamile kalamıyorum.5 yıllık evliyim ilk defa normal yolla kaldım oda bir mucizeydi dedim ya eşimin spermleri hızlı gitmiyor hep tahlillerde %0 çıkıyor ve morfolojiside %2 yani bozuk spermler ama nasıl oldu bizde anlamadık oyüzden diyorum ya o bir mucizeydi diye.tekrar yaşarmıyım ki o mucizeyi....
canım hayırlısı olsun adet olduğumuza bile sevinir olduk artık adet olduğumuz sürece hamile olma şansımız daha yüksek için rahatladı hepberaber rahatladık inş önümüzdeki aya hamile patlaması yaşanır...takmamaya çalışmak en güzeli hayat çekilmez oluyo diğer türlü önce kendini eşini düşün beraber güzel vakit geçirin bebekte geleceği zaman gelicek zaten...
geldim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?