Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sağolasın canım bakarım diğer topiğe...turan çetin şimdiden başlasan iyi olur coraspirine demişti demekki adam boşuna dirsek çürütmemiş tahliller çıkmadan bildi beni allah allah..:)şimdi bide dr.aramak gerek iyi bir doktor....üffffffffffffff...

depresifciğimden haber gelmemiş kızlarr bulamadımmı ben yoksa:26::26::26::26::26::26:

Nerdesin kuzummmmmm hadii inşş çok güzel haberler ile gelirsin

amin canım inş..aktardanda aldım markettende aldım eczanedede var kolay bulabilirsin istediğin yerden..ruşeymi bulamadım bikaç aktara eczaneye sordum yok diyolar kapsülünü bi eczane getirtecekti pahalı geldi 90tl miş..hem biosteron hem ruşeym kapsülü ağır gelcekti getirtmedim...şimdilik yaptıklarıma devam edeyim onuda bulursam alırım inş...canım biosteronu tüp tedavisi sırasında kullanılmıyo demişsin ben yumurta toplanacağı güne kadar kullandım şen şimdiden başla kullanmaya...canım bence tedaviye tatilden sonra başla kafan rahatlamış bi şekilde tedaviye başlarsan daha başarılı olur tedavin diye düşünüyorum...

demekki gerçekten önemsememiş kan testini..canım sen doğal kalıyorsun nasıl olsa..coraspirine başlarsın..soğan kürü gelsin bebiş..hamile kalıncada hemen doktora gidip kan sulandırıcı iğneye başlarsın..işallah tüpe gerek kalmaz..gerçi bizler olsun da her şekilde razıyız..:))

bana turan hoca biesteronu bulabiliyorsan al ve kullan dedi nereden buldun canım artık piyasada pek yok dedi.bu arada biesteronu kızlar 3 ay kullanın tüp bebeğide ona göre ayarlayın...umarım faydasını görürüz...

canımsın ben normal yolla hamile kalamıyorum.5 yıllık evliyim ilk defa normal yolla kaldım oda bir mucizeydi dedim ya eşimin spermleri hızlı gitmiyor hep tahlillerde %0 çıkıyor ve morfolojiside %2 yani bozuk spermler ama nasıl oldu bizde anlamadık oyüzden diyorum ya o bir mucizeydi diye.tekrar yaşarmıyım ki o mucizeyi....

canım inş güzel hayırlı haberlerle gelirsin sabah...

egunal cnm inşallah birdaha öyle acılar yaşamassın o son olsun ve bidahakine bebişini kucağına almak nasip etsin rabbim..
canım nerdesin ya..bizi meraktan çatlatmaya niyetin var galiba..inş ikinci çizgiyi görmüşsündür canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
geldim cnm
uyuyormuki acaba..:)
uyuyamadım cnm bugün misafirlerim vardı iftarda bi 12 13 kişi kadarcık sabahtan beri yemekle uğraştım gelemedim topiğe cnm bu arada inş. tedavisi olan bi sonuç çıkar senin için ve birdahakine bebişlerin yaşar inşallah pıhtılaşmanın tedavisinde tanıdıklarım iğne yanında coraspin kullanıyodu cnm
polyana nerdesin canım..hayırlara işallah..
geldim geldim anlatacam cnm hayırlısı olsun tabi
depresifciğimden haber gelmemiş kızlarr bulamadımmı ben yoksa:26::26::26::26::26::26:

Nerdesin kuzummmmmm hadii inşş çok güzel haberler ile gelirsin

kuzum sen nerlerdesin hiç gelmiosun buraya özleniosun cnm bende haberler hem iyi hem kötü ...kötü olan hamiş değilim iyi olan ise adetim gecikmeden geldi şükür o bile büyük nimetmiş sıra tedavi aşamasında hayırlısıyla inşallah senin herşey yolundadır adet oldunmu sen balımm

KIZLARR canlarım arkadaşlarım dert ortaklarım kaderdaşlarım hepinizin desteğine tek tek teşekkür ederim... test yapmama gerek kalmadı sabah kalktığımda an itibariyle kırmızı kartı yedim hem üzüldüm hemde sevindim..sonuçta çok şükür gecikmeden geldi sıra tedavi aşamasında inşallah bundan sonra hiçbi sorun çıkmaz ve beni bebeğime kavuşturur bu tedavi..canlarım ben şunu anladımki yıllardır yaptığım hatayı artık yapmıcam ve bunan sonra hiçbi belirtime takılmıcam belirti aramıcam hamişliğe yormucam en önemlisi adetten önce test yapmıcam hatta idarar testi hiç yapmıcam adetim geçince direk kan testi yapacam...ve heray hiç ama hiç umutlanmıcam hamilemiyim acaba olabilirim demicem çünkü bu zamana kadar neye umutla öyleymiş gibi hissettiysem tersi çıktı kötüsünüde düşünmücem elbet ama hamilemiyim değilmiyim die hiçbi ay yorum yapmıcam bekleyip görücem .. benden haberler böyle umarım sizin keyifler iyidir yarın doktor yolu göründü bana bakalım doktor ne diyecek herzaman dedğim gibi inşallah hayırlısı ne ise o olsun hepinizi seviyorum veee inşallah hepimiz böle oluruz

canım her hamilelik bir mucize değilmi..neden tekrar olmasın..demekki her ikinizdede sorun yok..allah ol dersee oluyor işte..yeterki vakti saati gelsin..

ohh geldin canım..baya merak ettik seni..ya işte biz insanlar neden böyle sabırsızıki..aslında haklısın günü geçince kan testi yapmak en iysi..yarın doktora gidyormuşsun..işallah herşey yolunda gider canım..bende gidicem yarın doktora..bi hormonlara baktırayım diyorum..adet bitincede endoya..sanırım incelik oldu bu ay..adetlerim diğer ayllara göre biraz az..hayırlısı allahtan..işallah çok bekletmeden verir bebişeri.. her şey normal çıkarsa tedavi olacakmısın..

canın saolsun
o günde gelecek elbet sabırla tevekkülle bekleyecez.Elimizden geleni yapıp takdiri Rabbime bırakacaz...
sıramızı bekliyoruz bizede sıra gelecek diyoya bazı hatunlar acaba biz kaçıncı sıradayız yaw

Son düzenleme:

allah razı olsun cnm hepiniz saolun beni yalnız bırakmayıp ilgilendiğiniz için tşk seviyorum sizleri inşallah cnm yarın sende çok güzel sonuçlarla gelirsin inşallah herşey nıormaldir.... evet cnm herşey yolundaysa allahın izniyle doktor ne derse aşılama tüp yumi takibi onu kabullenecem hayırlısını istiyorum hep ama en çokta tüp bebeğe başlamak istiyorum inşallah hormonlarım testlerim normaldir önüme bi engel çıkmaz hayırlısıyla rabbim ne derse o oluyor ben boşuna üzüyorum heray kendimi.....teslimiyet kabullenmek en güzeli kaderimizde varsa vakti zamanı gelince olacak kaderde yoksa zaten olmayacak herikisi içinde hayırlısı olsun inşaallah...rabbim daha fazla bekletmesin

Son düzenleme:
cnm tamda anlatmak istediğimi özetlemişsin valla tevekküllllll inşallah sondan birinci değilizdir hatta hepimiz aynı ayda hamiş kalıversek zaten şuan bi toplu adet yaşıyoruz burdada bikaç kişiyle evet evet hepimiz aynı ayda hamile kalıp artık tedaviden değilde bebeklerin kilosundan boyundan saçından gözünden konuşalım çok bkelttiler bizi bu bebişler bari ikiz üçüz olsalarda çifte mutluluk yaşasak okadar yılın acısı

aynen canımcım toplu regl dönemimiz bende dahil bir kaç hatunda aynı durumda burda da varsa ciddi bir sayıya ulaştık o zaman bir dahaki gebe kalalım inşallahhhhh ilk tüp zamanında bir tane olsun yeter dedim ikinci tüp bebeğe başladım bir yeter ama ikiz olursada kabulüm dedim üçüncü tüptede ne varsa koyun hepsi tutsun yeter ya hu beklediğim dedim 4.tüpe başlarken kendimden korkuyorum acaba ne diyecem

güzel şeyler görmek saniyelikte olsa gülümsetiyor mutlu ediyor azcık ta olsa iyi hissetmende payım olsun istedim...

wuuuuuuuuuuuuu söyledikelrimiz tam dua vaktine gelip bu ay hepimiz hamile kalıyomuymuşuz vaybe toplu hamilelik ve bundan sonra bebeklerimizden konuşmak müthişşşş inşallah herbirimizin gönlünden ne geçiosa rabbim versin tekiz ikiz üçüz dördüz 4.tüpün son tüpün olsun ve bebeişlerine kavuştursun seni cnm.... aklıma ne geldi haberlerde izlemiştim bi kadın hamileymiş durumları iyi olmadığı için sadece hamileliğini öğrendiğinde gitmiş doktora başkada gitmemiş doğumdada beşiz kucaklarına vermişler maşallah nasıl bi yumrta ve sperm buluşmasıysa artık bi benim yumiler buluşamıo şu spermle 4.tüpünde cnm mis kokulu bi kızın ve bi oğlun olsun inşallah ikizlere bayılıyorum ben ama milstonemin üçüzleri olacak şöle olup böle doğacaklar .......... rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. sen gittinmi doktora başlıomusun bu ay tedaviye

bende adet oldum kızlar bugün..ama çok ağrım var belim,kasıklarım yumurtalıklarım nasıl ağrıyo anlatamam..şu kullandığım cylonunmu etkisi acaba..evet herkez adet zamnı aynı vardır bundada bir hayır..kızlar dün gece başladı koyu akıntım ama çok değil ped bile kullanmadım öğlenden sonra sökülmeye başladım..kızlar çok kararsız kaldım yarınmı gitsem doktora..yarın daha ikinci günüm..ben normalde 3 günü gidiyorum ..şimdi kaarsız kaldım yarınmı gitsem..cumartesimi gitsem

hadi gözün aydın canım inş güzel bi şekilde sökülür doktorunu ara sor canım nezamn gel derse ozamn git benim tedavi 3.gün başlamıştı ama 2.günde başlanabiliyo sanırım....benim adetimde 2 gündür güzel geliyo tedaviye başladığım ay bile böle gelmemişti ama benimde ağrım var 5 gündür adetim söküldükçe rahatlamaya başladı belki seninde öle olur..

valla benimde okadar çok ağrım varki aynen belim yumurtalıklarım karnım kopuyor resmen cnm bence bide 2.günü gitmeyi dene kanama geldiği gün damla bile olsa 1.gün sayıyor doktorlar yarın senin ikinci gün oluyor sende git bak ben gidiorum ümmüde gidio sende git hayırlı haberlerle dönelim inşallah

canım eczaneye getittirdim internettende alabilirsin şimdi ne durumda bilmiyorum 2 kutu birden almıştım yine bulunmazsa diye..ben ilk tüp tedavimde 1,5 ay kullanmıştım eüylülde 2. tedaiye başlıcam nasip olursa 4 ay kadar kullanmış olcam inş faydası olur..

canım hayırlısı olsun adet olduğumuza bile sevinir olduk artık adet olduğumuz sürece hamile olma şansımız daha yüksek için rahatladı hepberaber rahatladık inş önümüzdeki aya hamile patlaması yaşanır...takmamaya çalışmak en güzeli hayat çekilmez oluyo diğer türlü önce kendini eşini düşün beraber güzel vakit geçirin bebekte geleceği zaman gelicek zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…