saol cnm hepimize hayırlı olsun....cnm sadece fsh lh hormonlarıma bakıldı bugüne kadar ama oysaki bugünkü tahlille öğendiğim ne çok tahlil varmış tsh fsh lsh e2 prolaktin ve bikaç tane daha aklıma gelmeyenhayırlı olsun canım..bebişli olsun işallah..şimdiye kadar neden tüm hormonlara bakmadılar anlaadım.. fsh kaç çıktı..menogon iğne kaç ml vurucaksın..banada klomen verdi günde 2 tane..hayırlı olsun..
yarında gülneva senden hayırlı haberler bekliyoruz..
ozaman bebylerim gebelik etkinliğimize katılmak üzere tüm hamiş olmak isteyen güzel anne aday adaylarını bekliyorum bu ayinşallahhhhhhh toplu sünnet toplu nikah gibi topluca yapılan etkinliklerden sonra bizde kk da toplu gebe kalalım
o zaman bu ay sıkı çalışıyoruz bir verip üç alıyoruz
beşiz doğuran hatuna selamlar efenim pek verimli tarlası varmış maşallah
bizim süpermenlerle yumiler bir kere buluştu doğal yoldan onda da ilk kez karşılaşmanın verdiği acemilikten yollarını şaşırdılar dış gebeliğe imza attılar
millstone aşkısımı anca üçüzler paklar zaten boy pos yerinde hatunun 3 bebe yakışır ona
canımcım ramazan dolayısı ile bu ay gitmedim ama bir dahaki adette beni kimse tutamaz illaki gösterecem
işinin ehli doktorlar görüyor cnm hatta ultrason fotosunu bile verdicanım ne güzel sevindim senin adına hormonların normalmiş..canım ama altan bakmadan nasıl gördü senini rahim kalınlığını yada yumoşları..o zaman biz boşuna açıyoz yani..nasıl bir doktor bu canım ya sen kaç senelik evlisin niye korunmadığın halde hamiş kalamıyosun madem herşey dengede..kaç senelik evlisin hiç korunuyomusun korunmuyomusun sormadımı canım..doktorlarda yeni moda herhalde altan bakmadan ezbere konuşmak..canım sana tavsiyem madem herşey dengede tüp bebek ol başla tedavine..okadar ine iyeceksin ben o inlerden sonra hala dengem düzlemadi..
canım yarın benim randevum..çook morlim bozuldu canım ya biraz önce arkadaşımdan haber geldi hamileyim diye..hep konuşurudk arkadaşla geçen ay korunmadım olmadı diye bu ay korundukları halde hamile kalmış ve bir tane çocuğu var..şimdi ikinci hamile..Allahım sen afet ma resmen isyan ettim neden Allahım bizlere vermiyosun istemeyenlere veriyosun diye..okadar çok ağladımki ağlamaktan gözüm yüzüm şişti..bazen düşünüyorum neden olmuyo ne günah işledik..günahlarımızın kefaretimi bu yaşadıklarımız..gerçekten çok acı canım çocukla sınanmak sınavlrın en acısı....ilk defa böyle oldum..her ay sanki bir yaş daha yaşlandığımı hisediyorum..Allahım çok acı bir sınav bizler için.. ALLAHIM sabır versin..Allahım sen afet isyanlarım için içim gerçekten çok acıyo.. ALLAHIM SEN BİZİ EVLAT ACISIYLA SINAMA RABİM..KUCAKLARIMIZ BOŞ BIRAKMA..ÇOK BEKLETMEDEN SAĞLIKLI HAYIRLI meleklerimizi GÖNDERSİN İNŞ..
saol cnm hepimize hayırlı olsun....cnm sadece fsh lh hormonlarıma bakıldı bugüne kadar ama oysaki bugünkü tahlille öğendiğim ne çok tahlil varmış tsh fsh lsh e2 prolaktin ve bikaç tane daha aklıma gelmeyenfsh cnm 9lu bişi çıkmış doktor diğer tahlillerimi incelemişti sonuç çıkmadan önce 40larda fsh yı gördüğünde içinden demişki kaç ay böle yüksek çıkmış eyvahki eyvah kötü sonuç gelecek demiş... bugünkü sonucum gelince doktor benden çok sevindi resmen bana moral verdi dediki durumun hiç kötü değil sonuçta bikaç aydır hep normal çıkmış düzelmiş tamamen kimi hastada böle oluyor dedi nedensiz yükselme yaşıyor ve biranda herşey normale dönüyor kimindede bir ay yüksek bir ay normal dengesiz oluyor şükür senin durumun iyi dedi 12 yi geçerse fsh tüp bebek bile yapmıyorum ben dedi şans imkansız kadar az oluyor gebelik olsada düşüyor sonlanıyor dedi..maddi manevi yıpranmalarını istemem hastalarımın dedi sevdim ben bu adamı cnm menagonu 2 sıvı 2 toz karıştırılacak günde bir defa bir anda vurulacakmış.... fazla değilmi dozu ama bana anca olur o dimi yumiler tembel...klomenin hayırlı olsun cnm yumi büyüyünce çatlatmamı vercek sana
ozaman bebylerim gebelik etkinliğimize katılmak üzere tüm hamiş olmak isteyen güzel anne aday adaylarını bekliyorum bu aysen 4 alacan cnm milstonem 3 alacak banada 2 olsun bari kafiiii verimli tarla hee inş. cnm sizin süpermenlerle yumiler bu defa doğru yolu bulurlarda verimli tarlada buluşurlar maşallah milstoneme endamı yeterrrrrrr bidahaki adetin olmasın inşallah cnm hamilelikten dolayı bu ay dördüzlere gebe kalacan sen bol bereketli verimli tarlalar dilerim
işinin ehli doktorlar görüyor cnm hatta ultrason fotosunu bile verdisordu cnm bana dosya açtı herşeyimi anlattım ama neden niçin bunlara tek cvp takdiri ilahi cnm rabbim ol deyince oluyor..cnm işte 1 hafta sonra karar verecek doktor yumilerin durumuna göre yola dvm cnm üsttende görülüyor ben bile gördüm doktor ultrasondan detaylı anlatarak gösterdi sol tarafımda bi tane varmış tek taşım gördüm onu rabbim bebeğe çevirir inşallah...adetliyken enfeksiyona açık olunduğu için cnm kimi doktor tavsiye etmio.. memleketimde gittim doktorda üstten bakmıştı ve aynen bu doktorun dediklerinin aynısını dedi...cnm bu arada arkadaşın korunarak hamiş kalmışya işte rabbim kimini evladıyla imtihan edio kimini evlatsızlıkla biz hayırlısını isteyelim herzaman sende üzülme ben bundan sonra nedenlere niçinlere keşkelere yer vermicem haytımda.. anıııı yaşıcam olması gereken oluyor zaten biz kendimizi nekadar yırtsakta
cnm bişi hatırlatayım idrara sıkışık bakılınca üstten daha rahat ayrıntılı görüo doktorlar.......cnm seni çok karamsar umutsuz üzgün gördüm ben ama sen böle değildiniyi yarın bende üsten baktırayım bari..çok ağrım oluyo altan bakınca..öyle canım herşryin hayırlısı ama..bizde yolunda gitmeyen bişeyler varki hamiş kalamıyoruz..doktorlar bunun farkında değilmi..ben ona anlam veremiyorum..neyse canım bende artık beklemiyorum umudum kalmadı..ben savaşıma devam edicem ama ilaki bu ay olucak diye bakmıycam artık..RABİM BU DÜNYADA EVLatla sınamsın inş bizleri..isteyen herkeze sağlıklı çifter çifter evlat versin inş..
bende cok uzuluyorum benımde cocugum olmadı allah boyle ımtıhan edıyor.ımanı kuvvetlı olanabuyuk sıkıntı verırmıs bunu unutma bugun tefsır okudum kuran ıle ılgılı hz zekırya nın ımtıhan edılmesını okudum cok kotu oldum .karsı kısır oldugu halde ona tam 99 yasında esıde 98 yasında evlat bahsettıgını anlatıyor bu bende herseyın allahın elınde yoktan varedıyor bunu unutma.allaha cokca sabah aksam tesbıhat etmıs sana kuranı kerımden cocuk ıcın duaları var onlara bakıp okuyabılırsınalı ımran suresı38.ayet meryem suresı 1-11 .ayet ve enbıya suresı89-90.ayetlerı sakın ısyan etme hayırlı ramazanlar
cnm bişi hatırlatayım idrara sıkışık bakılınca üstten daha rahat ayrıntılı görüo doktorlar.......cnm seni çok karamsar umutsuz üzgün gördüm ben ama sen böle değildinnolur üzülme kafana takma gerçekten herşey olacağına varıyor bi söz varya sadaka belayı önler dua kaderi değiştirir... rabbimize sığınalım allah bize hamilelik bebekler yazmadıysa bile dualarla değişebilir bianda hamile kalıp evlatlar nasip eder......hayırlısını versin allahım..ben artık olsun olsun die önceki gibi kafayı yemicem cnm olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı dicem gülüm sende moralini bozma rabbim duyuyodur sesimizi....olmuyosada vardır bi sebebi allahtan gelenede gelmeyenede elhamdülillah
canım bugün gerçekten karamsarım.. ama geçicek biliyorum ben kendimi..duygularım çok değişken gerçekten..yarın bende gidicem doktora inş hayırlı haberlerle gelirim.. ben çıkıyorum iyi geceler canım..inş ineler iyi gelir tek taş yumoşun bebeiş olur sana..
canım bende nihat hocadan dinlemiştim hz zekariyanın imtihanınıbende çok etkilenmiştim ..Allahım sen afet isyan değildi sadece çok doluyum canım..çok ümütliydim bu ay..adete biraz gecikti oldum sonunda çok şükür onunda sıkıntısı vardı içimde..asla isyan değil haşa ne hadimize.mevlam ne eylerse güzel eyler..bundan sonra kendime söz verdim..içim sıkılınca kuran okuycam bol bol dua edicem canım..
polyanna hayırlı olsun iğnelerin..menogon 2 doz bi su çokda yüksek deği canım..işallah tek taşın bebiş olsun.5 gün kullanıp gidicekmisin kontrole..benim 2 tane klomen ..
..daha önce kullandıklaımda 3 içmiştim..5.gün başlanıyor..onada 3. gün başlamıştım hep..:)hayırlısı allahtan...
gülneva hayırlı haberlerini bekliyoruz..
bahar35baha dayanamadım biosteron dhea aldım..fsh hafiften yükselmiş...sen neler yapıyorsun..
asya28 nasıl gidiyor..çaya başladınmı..
amin saol cnm inşallah hepimiz için hayırlısı olur....2 toz 2 su cnm ama benim yumiler anca canlanır heralde...hayırlısı cnm bu arada senin fsh yüksek değilki cnm doktor bana 12 yi aşarsa ozaman sorun oluyor dedi gebelik zorlaşıyor dedi senin 10 muş...bence iyi cnm bide şu hayıt tohumu çok mucizevi bişi rabbimin hediyesi resmen ben 2 aydır aralıklarla kullanmama rağmen bana iyi geldi cnmsanada biosteron şifa olsun bu arada ilk iğnemi oldum inşallah hayırlı olur.. çok yaktı acıdı ben kalçadan iğne olamıyorumya ama mecburum cuma kontrole gidecem haftaya
iğne dozun yüksek değil canım kafana takma...işallah ilaca güzel tepki verir yumoşlar..belki birden fazla olur..arkadan bi glende olabilir..ama zaten önemli değil tek olsun senin olsun..bebiş olsun işallah..canım 7 lere düşmüştü yaa 6 ay boyunca öyleydi..bu ay biraz yükselmiş...biosteron aldım tekrar..bende yarın başlıycam klomene..menogon evet kalçadan bende kullanmıştım..ama herşey bebiş için..
inşallah cnm iğne fayda eder allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....bide nasıl yakıyor şuan iğne bacağımı oynatamıyorum yatıyorum..ben iğneden korkmam acıcak die cnm ama bende ters tepki oluyo yani bacağım istem dışı kasılıo çok hafif iğne bile olsa sonra yanıyor çok ve tam iğne sırasında bi gıcık geldi boğazıma nasıl böle öksüresim var allah korusun bi öksürsem iğne ne olurdu içimde bilmem...sen cnm klomeni kullanıp çatlatma iğnemi olcan aşılamamaı olcak ilişkimi tüpe kadar ne düşünüosun
iyi yapmışsın canım ya kullan biosteronuda klomenede başlamışsın hayırlı olur inş faydasını görürsün.. şimdilik değişik bişey yaptığım yok canım doktora gitmedim bidahaki adetle gideyim diyorum bu ay adetim çok güzel geldi3.günden sonra düzeldi bugün 7.günüm son 1 senedir hiç böle adet olmamıştım ama bugün pek gelmiyo biticek artık heralde... galiba agnucastonun incir kürünün faydası oldu ben şimdi karasız kaldım böle olunca soğan kürümü yapsam agnucaston incir kürü devammı etsem yarın son gün incirin...polyanna hayırlı olsun iğnelerin..menogon 2 doz bi su çokda yüksek deği canım..işallah tek taşın bebiş olsun.5 gün kullanıp gidicekmisin kontrole..benim 2 tane klomen ..
..daha önce kullandıklaımda 3 içmiştim..5.gün başlanıyor..onada 3. gün başlamıştım hep..:)hayırlısı allahtan...
gülneva hayırlı haberlerini bekliyoruz..
bahar35baha dayanamadım biosteron dhea aldım..fsh hafiften yükselmiş...sen neler yapıyorsun..
asya28 nasıl gidiyor..çaya başladınmı..
iğneyi vuran hemşirenin eli ağır gelmiş olabilir..neden o kadar çok ağrıdıki..benim canım bakalım yumoş büyücekmi..gittiğim hastane de aşılama tüp yapılmıyor..sadece yumurta takibi..pek etki edeceğini sanmıyorum canım..hem 5. gün başlanıyor hemde 2 tane..sırf yumurtalıkları çalıştırsın diye içicem..yinede allahtan ümit kesilmez.. ben aslında bayramdan sonra işallah bahçeci hastaneye gitcem..eylülden sonra tüpe başlamak istiyorum..doktor tedaviden önce gelmeniz iyi olur dedi..
iyi yapmışsın canım ya kullan biosteronuda klomenede başlamışsın hayırlı olur inş faydasını görürsün.. şimdilik değişik bişey yaptığım yok canım doktora gitmedim bidahaki adetle gideyim diyorum bu ay adetim çok güzel geldi3.günden sonra düzeldi bugün 7.günüm son 1 senedir hiç böle adet olmamıştım ama bugün pek gelmiyo biticek artık heralde... galiba agnucastonun incir kürünün faydası oldu ben şimdi karasız kaldım böle olunca soğan kürümü yapsam agnucaston incir kürü devammı etsem yarın son gün incirin...
polyanıcım seninde tedavin hayırlı olsun inş istediğin gibi sonuçlanır ben menogonu 4 toz 2 su kullanmıştım ona ramen zor gelişti..hormonların güzel çıktına sevindim ama amh sonucun belli onun için tüp bebek yaptır derim aşılamayla zamn kaybetme herşey allahtan ama tüp bebekte bile şansımız azken aşılamada yok gibi bişey...
iyi yapmışsın canım ya kullan biosteronuda klomenede başlamışsın hayırlı olur inş faydasını görürsün.. şimdilik değişik bişey yaptığım yok canım doktora gitmedim bidahaki adetle gideyim diyorum bu ay adetim çok güzel geldi3.günden sonra düzeldi bugün 7.günüm son 1 senedir hiç böle adet olmamıştım ama bugün pek gelmiyo biticek artık heralde... galiba agnucastonun incir kürünün faydası oldu ben şimdi karasız kaldım böle olunca soğan kürümü yapsam agnucaston incir kürü devammı etsem yarın son gün incirin...
polyanıcım seninde tedavin hayırlı olsun inş istediğin gibi sonuçlanır ben menogonu 4 toz 2 su kullanmıştım ona ramen zor gelişti..hormonların güzel çıktına sevindim ama amh sonucun belli onun için tüp bebek yaptır derim aşılamayla zamn kaybetme herşey allahtan ama tüp bebekte bile şansımız azken aşılamada yok gibi bişey...
bence yaptığın aynısına devam et faydasını gördün çünkü..soğan kürü bende hafifte olsa fsh yi yükseltti canım..7diydi..10 çıkmış mesela..bence aynen devam herşeye..hiç bozma düzenini..bende baktım fsh öyle olunca biosteron aldım canım..dün başladım 2 tane içtim..3 çıkarsammı acaba..sen kaç tane içiyosun canım..
cnm soğan kürününde adet düzenleyici hormon düzenleyici ve rahim iyileştirici etkisi var bence onuda yap bende başlıcam ama iğnelerle soğan aynı anda içilirmi bilemedim....amin cnm saol bu gittiğim doktor cnm tek yumi ile tüp yapmıyormuş.. tüp bebek için yumurtaların olması lazım tek yumi ile şans çok ama çok az yok denecek kadar dedi çünkü okadar maddi manevi masraf yapılıyor yumi boş çıkıyor yada döllenmiyor yada bölünmüyor iptal oluyor dedi...bikaç yumi olursa en azından umudumuz oluyor dedi... şimdi cnm ne aşılama ne tüp nede ilişki hiçbişi hakkında konuşmadı dediki 1 hafta sonra yumilerin durumuna göre karar vericez dedi..yani bikaç yumi oluşursa tüp bebek..ama tek yumiyle dvm edersek güzel büyürse çatlarsa aşılama yada ilişki heralde ben öle anladım konuşmasından....böle olması daha güzel sevdim doktoru yumilerin durumuna göre tedavi en güzeli inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?