Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım ben kullanmadım ama kullanmakta istiyorum ben pek balık yiyemiyorum üstüste yediğim zamn tiksiniyoum omega 3,6,9 var aklım onda bakalım almayı düşünüyorum..

Hiç sorma gülüm adet falan olamadım..kafayı yicem..doktor 1 hafta bekle gel dedi ama gitmicem sanırım..Bayram taitiline çıkıcaz 4 günlük onuda adet ile geçirmek istemiyorum..Sonrada işe başlıcam zaten..bilmiyorum Mevla bakalım neler gösterecek..3-4 gündür de çok yoğun geçti hep dışarda iftardaydık misafir geldi falan derken çok yazamıyorum ama okuyorum sizi gelip..

Çok güzel olacak tevain ALlahın izni ile gülüm..hadi hayırlı uğurlu olsun inşşşşş..

canım ben kullanmadım ama kullanmakta istiyorum ben pek balık yiyemiyorum üstüste yediğim zamn tiksiniyoum omega 3,6,9 var aklım onda bakalım almayı düşünüyorum..
evet araştırdım faydası baya çokmuş kullanalım bakalım cnm ya inş. şifa olur yumurtalarımıza

kuzummmm yoksa yoksaaaaaaaaaaaa ayyy hadi inşallah hamilelikten dolayı gelmemiştir adetin gülüm vallaha çok isterim öyle olmasını hayırlı güzel pozitif mutlu haberlerini bekliyorum cnm tets yaptınmı peki gelsin milstonemin bebişleri amin inş. cnm saol moral depom benim allahım seninde yüzünü güldürsün gönlündekini versin kuzum öpüyorummmm

Yok be gülümmm benim tek tüpüm alındı diğeride tıkalı zaten..Eşimdede problem varr nerdeee bende o şanss Latife yapıyorum tabiiki Rabbime zor yoktur O isterse ne olmayacaklar olur da zannetmiyorum gülüm..FSH yüksek herhalde ondan olamıyorum..Seviyorummm seniiiiiiiii..

kuzum rabbimin mucizesi çok sanada bi mucize gönderiverir hayırlısı olsun balım ozaman bebiş yoksa biran evvel adet olursun inşallah cnm bende seni seviyorum meleğimmm inşallah hormon testlerinde normaldir cnm bi sorun çıkmaz inşallah dualarım seninle herzaman

gülneva seni bekliyoduk..nasıl geçti kontrolün..

canım hiç iyi haberlerle gelemedim maalesef..fsh çok yükselmiş hata yükselmek ne kelime tavan yapmış hiç bu değeri görmemiştim bu zaman kadar..doktorumda adet gecikince fsh yükselmiş olabilir demişti gerçektende haklı çıktı..bu ay yine boş geçicek maalesef..cyloya devam dedi..bende aktardan karışımlar aldım kızlar..3 bir arada hayıt ekstresi olan macun safran yağ ve bitkisel bir cay bunlar 3 bir arada kullanılıyomuş..biesteronda kullancam bu ay..bugün alıcaktım ama eczaneler kapalı pazartesi alıcam artık bieteronu..bitkisel herşeyi kulanabilirmişim cylo hapla..Allahım yardımıcımız olsun..bu arada ultrasonlada baktı alttan yumoş göremedi bu fsh zaten olmaz yumoş dedi..ama kistlerim gitmiş 2cm kistim vardı..iyi haber kistim gitmiş..bu ay memlekete gidicektim zaten bu ay başlama taraftarı değildim zaten tedaviye..bol bol termale gidicem memleketimde ..sıcak su iyi geliyo fsh..geçen sene termalden sonra fsh ilk defa 4 düşmüştü..

gulneva üzüldüm cnm ya peki kaç çıktıki fsh.....kistlerinin gitmesine sevindim cnm...inş. fayda eder karışımların....hayırlısı diyelim

canım fsh normalken tüp bebeye git derim..gerçekten yumoş takibi ve aşılama bizde sadece zaman kaybı..fsh normalken tüpe git çünkü bu başbelası fsh çok dengesiz..sonuçta amh değerlerimiz ortada..fsh değişsede amh değişmiyo maalesef canım..

cnm az önce kızlarada dedim bende tek yumi görüldüğü için doktor 1 yumurtayla tüp yapmıyorum dedi bikaç tane olacakki şans artsın dedi... tek yumiyle şans yok denecek kadar az dedi boş çıkabilio döllenmio bölünmüo ve bi yedeği olmadığı için iptal oluo dedi maddi manevi sarsılıo hastalarım bizlerde üzülüyoruz dedi şansı arttırmak için bikaç yumi şart dio çokta haklı bence cnm doğru sölüo...zaten şuan bana aşılama tüp yada ilişki hiçbişi demedi haftaya belli olacak gülüm bikaç yumi varsa tüp bebek olacak tek yumiyle dvmsa aşılama yada ilişki cnm mecburen bende riske atmak istemem yumiler fazla olursa tüp yaptırırım fsh kaç çıktı cnm

Son düzenleme:
gulneva üzüldüm cnm ya peki kaç çıktıki fsh.....kistlerinin gitmesine sevindim cnm...inş. fayda eder karışımların....hayırlısı diyelim

fsh 59 çıktı hiç bu değeri görmemiştim..o yüzden canım sana tavsiyem zaman kaybetme..biz normal yola bekledikçe olmuyo işte canım..olsa zaten hamiş kalırdık...yumoşlarımız kalitesiz..gerçeği kabulenmek zor ama..amh değerlerimiz ortada..Allahtan tabiki ümit kesilmez..Allah ol derse olucak..ben fsh düzene girsin hiç zaman kaybetmeden hata hiç düşünmeden tüpe gidicem..

cnm yaaaa allah şifamızı versin inan çok üzüldüm inş. düzelir sana şiddetle tavsiyem hayıt çayı iç soğan kürü yap cnmya içemiyorum falan yok zorla kendini cnmya bak bende iğne olamıyodum kalçadan ama mecburum ayağımı kaldıramıyorum şuan şişti mesela ama mecburum..adaçayıda adet düzenlio cnm.... kızlar biosterondan memnun onuda kullanabilirsin sonra zaten zamanla sana neyin iyi geldiğini anlarsın öle dvm edersin cnm denemeden bilinmiyor tatlımya senin bu karışımı kim tavsitye etti kullananlar memnunmu içeriği ne detaylı fshmı düşürüyomuş karışım....cnm ne imkansızlar normal yola bile hamiş kalıyo benim umudum var sadece vakti zamanını beklio gülüm....rabbim vermeyecek oldumu kaç defa tüp bebek yapılsada nasip olmaz cnm ama rabbim bebek yazdıysa bize en ummadığımız anda bile hamile kalıveriz bence kader nasip kısmet cnm o yüzden ben artık sorgulamıyorum hiçbişeyi...

canım aynı şeyi benim doktorumda dedi..3 ay önce tüpe başladığımda inelerle bir yada iki tane büyümüştü az bulmuştu bendede ama paranıza yazık ..olduki bitane dölendi yine tüp yaparlar demişti.bugünde dedim doktoruma dondurma işelmi istiyorum az yumoşta olsa..mantıklı dedi olabilir dedi bana..fsh düşüşte bitanede olsa şansımı değerlendirmek istiyorum dedim doktoruma..bakalım canım fsh bir dengeleyeyim inş Allahın izniyle dondurcam yumoşları..bekledikçe iyiye gitmiyorum..

evet cnm doktorlarımız bizim için ne uygunsa onu yapıyolar bence dinleyelim onları ben ne derse sorgulamadan uyacağım üstelemeyeceğim bugüne kadar üsteledim hep kendime oldu zarar bekleyip görelim bakalım zaten nasip edecekkse rabbim olaylar hızla gelişir farkında bile olmayız ama demekki daha vakti değil...

macunum yüzde altmışı hayıt ve hayıt suyundan daha etkili dedi aktarcı..kullan menun kalıcaksın kulanıpta hamile kalan çokmuş..viteks macun olan safran yağ şimid çayı içmeye denedim..ama maaleef herzamnki gibi istifra ettim..çay türü karışımları içemiyorum..çok denediğim halde olmuyo..

alışırsın cnm mecburuz..kim tavsiye etti macunu....çayın içeriği ne peki

alışırsın cnm mecburuz..kim tavsiye etti macunu....çayın içeriği ne peki

çok hahasım o konuda..ben bu çayı içemem kesin..içeriği avokado ,kiraz sapı, mısır püskülü, papatya, funda ,ardıç..çok satım bu üçlü krışımdan diyo macun aklıma yatı aslında hayıtı içemiyorum..macunu yyiyebildim en azından..safran yağını araştırmadım daha..

aktardanmı almıştın bunları ....bu safran yağını araştırdım biraz yumurtaları geliştiriomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…