Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım iyki söyledin bende 2 tane aynı anda yatarken alıyordum ama 3 olunca fazlamı olur deyip 1 tanesini önce içmiştim..
bahar yatarkeen işallah 3 birden..:)
istiyen herkes bebiş sahibi olsun en tez zamanda..

çok istiyorum gülüm inan tüm topiklerdeki tüm isteyen arkadaşlarımın olmasını istiyorum ama bu topikteki vazgeçmeden isteyen sabreden sorluklara göğüs geren kızçelerden hemen hepimiz hamile kalalım diye dualarım..İnş en hayırlı zamanda tez zamanda bebelerimizden bahsedelim inş ummucüm..

canım çok ilginç ama benim adet başladığından beri kasıklarda acayip arılarım başladı..doktora gidince özelikle ultrason istedim yumoş varmı yada kistmi oldu diye ama doktorum fsh yüksek görünce yumurta olmaz ama bakalım kist varmı yokmu için rahatlasın dedi..baktı ve hiç yumurta görmedi fazla incelemedi geçiştirdi sanki..ağrılarım hala devam ediyo özelikle sağ tarafım ve orda bir cimildeme var yumoşların büyüdüğünü hisediyorum canım ya..doktorumun yanılma payı az ama yinede umut işte..

bende dhea kullanıyorum gunde bır kez öğlen ıcıyorum aksammı ıcmek lazım bırde ne kadar kullanmak lazım bız eylulde tup bebek tedavısıne baslıycaz

bende dhea kullanıyorum gunde bır kez öğlen ıcıyorum aksammı ıcmek lazım bırde ne kadar kullanmak lazım bız eylulde tup bebek tedavısıne baslıycaz

Canım yumurta rezervinde azalma varsa 1 tane etki edeceğini sanmıyorum bende günde 3 alıyorum ama 3üde aynı alınması gerekiyomuş gece yatmadan önce birde enaz 4 ay kullanılması gerekiyomuş doktorum öle demişti inş faydası olur bende eylülde tekrar tüp bebek düşünüyorum inş bu sefer allah yüzümüze güler...

ben hocaya cuma gunu gıttıgımızde tekrar sordum gunde 1 kez mı alayım dıye 1 kez dedı 2 ye cıksammı acaba rezervım az cunkı endometrıozısım var amelıyat oldum yada eylul sonu baslıycaz tedavıye 60 tane var 2ay gunde 1 kezmı kullansam....

kaç çıktı cnm amh..diğer hormonlarınn nasıl..... incir kürün hayırlı olsun inş... şifa olur cnm

merhaba benım amh 0.3 cıktı fsh 7 cıkmıstı. troıd tahlıllerım de ıyı cıktı yanı kadınlık horman tahlıllerımın hepsı cok ıyı cıktı degerlerını veremem cunku tup bebek ıcın ege un.de gıttıgımızde hepsını oraya getırdım hepsı dosyamda oradan dondukten sonra bu amh testını ıstedıler 2 hafta once sonucu aldım soka gırdım sonuctan bende dun arı polenı ve arı sutu aldım gece basladım ıyısallah faydasını bulurum rabbım yardımcımız olsun

arkadaslar arı sutu ve arı polenı kullananlar bana yazsın ben dun gece basladım olcumlerını ve ogunlerı yazarsanız sevınıtım arı sutunu sabah aksam 1 tatlı kasıgı arı polnını de sabah aksam 1 tatlı kasıgı yemeklerden sonra dedıler dogru olup olmadıgını bana yazın ıncır kurune de baslıcam sabah aksam ymeklerden once ac karnına ıcılecekmıs

canım bence enazından 2 kullan bari yeterli olcanı sanmıyorum 1 tanenin...bana 1 kutinu 20 gün gidiyo amh ye bakıldımı senin

canım burda genelde çoğumuz kullanıyoruz ama hazır karışım olarak kullanıyorum ben bal polen arısütü 3ü birden var bende günde 1 çay kaşığı alıyorum çünkü başka şeylerde kullandığım için yeterli gelir düşünüyorum artık.. normalde sabah akşam 1 çay kaşığı kadar kullanılıyo...ama senin kullandığın gibi bilemiyorum ayrı almışsın sana o şekilde tarif ettilerse öle kullan istersen..

o an görememiş olabilir ama belkide ortaya yumoş çıkmaya çalışıyordur..işallah öyledir..her zaman umut var canım..macun kürü yapıyorsun sanırım değilmi..biosteronda içiyomusun..

bir tane çok az canım..en azından 2 iç..birde yatmadan önce içilecekmiş ..vucudun dinlenme esnasında daha etkili oluyormuş..

o an görememiş olabilir ama belkide ortaya yumoş çıkmaya çalışıyordur..işallah öyledir..her zaman umut var canım..macun kürü yapıyorsun sanırım değilmi..biosteronda içiyomusun..

inş canım ya sağ kasımdağ bişeyler atıyo zaman zaman..kürü yapıyorum canım macun ve safran yağ alıyorum ..çayımı içemiyorum malesef..3 bir arada kulanan kürlermiş bunlar..ama çayı içemiyorum..sen neler yapıyosun canım inş yumoşlar büyümüştür..ben safran yağnı kullanıyorum..biraz arasştırdım yumoşun büyümesine yardımcıymış..sende kullanbilirsin aslında canım..senin bidaki randevun ne zamandı canım.inş iyi haberlerle gelirsin..

safranı duymuştum hormonları çalıştıyormuş..işallah şifa olsun canım..belkide yumoşları çalışıtırmaya başladı..benim henüz kasıklarda bi şey yok..klomene akşam başladım..çok hafif böyle kpırtama oldu..ama hafif..doktor adet bitince smaer testi yapacak..aslında bugün için söyledi ama lekelenmeler devam ediyor..2 güne giderim işallah....

canım biesteronu bugün sipriş vericek eşim ..akşama gelir inş hapım.. bugün cyloyada başlıyorum..ben biesetronu günde iki kez içicem..daha önce görüşmeye gitiğim tüp bebek merkezinin doktor yazmıştı reçete olarak biesteron 25mg günde iki kullanılcak yazmış o reçeteyi verdim eşimin eline bundan sipariş ver diye bakalım inş bugün elimde olur..

canım biosteronu 2 sini birden yatmadan önce içilecekmiş..işallah fsh düşecek..safranda hormonları çalıştırıyor..iyi olacak işallah..en kısa zamanda gelsin şu bebişler..:)

kolmene niye geç başladınki canım..hemen başlanmıyomu klomene...

canım biosteronu 2 sini birden yatmadan önce içilecekmiş..işallah fsh düşecek..safranda hormonları çalıştırıyor..iyi olacak işallah..en kısa zamanda gelsin şu bebişler..:)

inş canım fsh düşsünde tedavilerim yarım kalmasın..inş seninde iyi olucak yumoşlar büyücek doğal yolla hamiş kalırsın..cemre avokadolu karışık bitki çayı..herşeye faydası varmış..avakodo.kiraz sapı.mısır püskülü.papatya.funda.ardıç içeriği herşeye faydalı bir çaymış..ilthap sökücü özeliğide varmış..ben bir kere içmeye denedim içemedim canım ya..

doktor 5.gün 5 gün boyunca dedi.. bencede geç...birde 2 tane ..etki edecekmi bakalım..

neden o kadar geç başlanıyoki acaba..klomen daha önce hiç kullanmadım..serphone kullanmıştım ben..klomenin özeliğimi geç başlamak..olsun canım ya bide geç başlayarak dene..belki böyle daha sorunsuz büyücekler..herşeyde vardır bir hayır canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…