aktardanmı almıştın bunları ....bu safran yağını araştırdım biraz yumurtaları geliştiriomuş
evet canım aktardan aldım cemrenin bitkisel kürleri hepsi..çok hamile kalan var bu karışımla dedi..
inş canım şifa olur..ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL EDERDE..MUCİZE MELEĞİM GELİR BU AY ANNESİNİN GÖBÜŞÜNE..Allah ol drse olur canım fsh bahane..ben bu ayda ümidimi kaybetmiycem..inş doktorumuda şaşırtır meleğim..hislerime çok güvniyorum canım fazla beklemiycem ben..ALLAHIM göndercek meleğini annesine..bugün doktoruma gittim bitane bebek vardı annesi mucize bebeği diye seviyodu..hikayesini sormadım..
canım hiç iyi haberlerle gelemedim maalesef..fsh çok yükselmiş hata yükselmek ne kelime tavan yapmış hiç bu değeri görmemiştim bu zaman kadar..doktorumda adet gecikince fsh yükselmiş olabilir demişti gerçektende haklı çıktı..bu ay yine boş geçicek maalesef..cyloya devam dedi..bende aktardan karışımlar aldım kızlar..3 bir arada hayıt ekstresi olan macun safran yağ ve bitkisel bir cay bunlar 3 bir arada kullanılıyomuş..biesteronda kullancam bu ay..bugün alıcaktım ama eczaneler kapalı pazartesi alıcam artık bieteronu..bitkisel herşeyi kulanabilirmişim cylo hapla..Allahım yardımıcımız olsun..bu arada ultrasonlada baktı alttan yumoş göremedi bu fsh zaten olmaz yumoş dedi..ama kistlerim gitmiş 2cm kistim vardı..iyi haber kistim gitmiş..bu ay memlekete gidicektim zaten bu ay başlama taraftarı değildim zaten tedaviye..bol bol termale gidicem memleketimde ..sıcak su iyi geliyo fsh..geçen sene termalden sonra fsh ilk defa 4 düşmüştü..
canım aynı şeyi benim doktorumda dedi..3 ay önce tüpe başladığımda inelerle bir yada iki tane büyümüştü az bulmuştu bendede ama paranıza yazık ..olduki bitane dölendi yine tüp yaparlar demişti.bugünde dedim doktoruma dondurma işelmi istiyorum az yumoşta olsa..mantıklı dedi olabilir dedi bana..fsh düşüşte bitanede olsa şansımı değerlendirmek istiyorum dedim doktoruma..bakalım canım fsh bir dengeleyeyim inş Allahın izniyle dondurcam yumoşları..bekledikçe iyiye gitmiyorum..
fsh 59 çıktı hiç bu değeri görmemiştim..o yüzden canım sana tavsiyem zaman kaybetme..biz normal yola bekledikçe olmuyo işte canım..olsa zaten hamiş kalırdık...yumoşlarımız kalitesiz..gerçeği kabulenmek zor ama..amh değerlerimiz ortada..Allahtan tabiki ümit kesilmez..Allah ol derse olucak..ben fsh düzene girsin hiç zaman kaybetmeden hata hiç düşünmeden tüpe gidicem..
aa bak dondurma işlemini kabul etmiş gülneva..işallah düşür şu fsh yide allahın izniyle..en azında iki defa opu olursun..
Gulnevacimmm gecmis olsun fsh 59 olduna bakmaaa canim benim Allah ol dedimi bitti ..fsh falan fis yaniii..bende agustosta basliycam insallahh bende karisim ve caylar iciyorum biesteron kullaniyorumm..morell bozmak yokkk
sevindim cnm adet düzensizliğinin olmamasına bide onunla uğraşmak çok zor oluyor...arasıra yaşıyorum ben düzensizlik bakalım bu ay ne olacak allah yardımcımız olsun
mrb yanlış bilmiosam o zaten adetin 2. 3. günü başlanılıo die biliorum ben 21 günlük kürlerle... bende düşünüyorum başlamayı bakalım senin hikayen nedir arkadaşım
gülnevacım üzülme inş kullandığın kürlerle ilaçlarla fsh düşecek yumoşların tekrar oluşcak allahın izniyle bebeğinde gelicek..ben agnucastonun bana faydası olduğunu düşünüyorum adetim çok güzel geldi uzun zamandır 7 gün adet olmuyodum eskisi gibi azda değildi sadece ilk 3 gün leke şeklinde geldi sonra normal geldi kullanmanı tavsiye ederim...incir kürüde yap istersen bu arada yumurta sayını artırsın tedaviye kadar..allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun inş.
benımde gecenhafta amh yanı yumurta rezervım normal degerden dusuk cıktı tup bebek ıcın dosya acıldı benden bu testı ıstedıler o yuzden ıncır kurune baslıcam
evet canım kabul eti çok şükür...elimden geleni yapıcam fsh düşürmek için macunum ve safran yağımı kullanıyorum..ama çayı içemiyorum maalesef canım..macunum bitsin..agnustanda kullancam..boş geçirmiycem artık günlerimi..bişey kullanmadan beklersem menopoza giricem..bitkisel herşeyi kullan dedi doktorum..
canlarım bu menogon iğneyi okudum bişi anlamadım... bu ampüldeki su ne toz ne..... 1 su 1 toz ikisi 75 mg mı??? yoksa su 75mg toz 75mg mı ???? yani ben 2 su 2toz iğne oluyorum ozaman kaç mg yapıyor kaç doz yapıyor ???? ay benim aklım durdu ya bugün hastanedeki vuran kız dediki genelde 1 su 2 toz vuruyoruz iğneyi hastalara dedi..sana nie 2 su 2toz vermişki dedikaç mg vuruluom ben toplamda :44::44::44::44::44:
sağol canım ya..inş gecici bir durumdur yaptığım kürlerle fsh düşer..Allahım çok bekletmeden gönderiri bebişleriimizi..canım sen biesteronun kaç mg lık günde kaç defa içiyosun..bende bu ay kürlerim bitisn agnucaston kullanıcam..
geçicidir canım düşecek inş...ben 25 mglık günde 3 tane 75mg içmiş oluyorum şifa olsun inş yaptığın herşey...
ben 2 taneyi aynı anda içiyordum doktor içebilirsin demişti..dün senle konuştukta sonra 3 çıkardım..akşam 1 sahurdada 2 birden içiyorum canım..şu sıralar kasıklarımdada hiç bir şey hissetmiyorum..bahar sende varmı kıpırtılar..
canlarım bu menogon iğneyi okudum bişi anlamadım... bu ampüldeki su ne toz ne..... 1 su 1 toz ikisi 75 mg mı??? yoksa su 75mg toz 75mg mı ???? yani ben 2 su 2toz iğne oluyorum ozaman kaç mg yapıyor kaç doz yapıyor ???? ay benim aklım durdu ya bugün hastanedeki vuran kız dediki genelde 1 su 2 toz vuruyoruz iğneyi hastalara dedi..sana nie 2 su 2toz vermişki dedikaç mg vuruluom ben toplamda :44::44::44::44::44:
Kızlar Murat Berksoyu bilirsiniz doktor hani :) O 3 tane biesteronu yatmadan için talimatı verir hep..yoksa hiç bir işe yaramaz diye de ekler bilginize canlar...
Bana acıbadem maslakta Prof Bülent tıraşta tedavi görürkene Bülent hoca da dehayı kullan demişti..İnşş şifa olur hepinizee..Ben şimdi ıvf herbal kullandığımdan onu kullanmıyorum..
Ayrıca omega 3 balık yağı da kullanıyorum.Şifa olsun inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?