Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

aktardanmı almıştın bunları ....bu safran yağını araştırdım biraz yumurtaları geliştiriomuş

evet canım aktardan aldım cemrenin bitkisel kürleri hepsi..çok hamile kalan var bu karışımla dedi..
inş canım şifa olur..ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL EDERDE..MUCİZE MELEĞİM GELİR BU AY ANNESİNİN GÖBÜŞÜNE..Allah ol drse olur canım fsh bahane..ben bu ayda ümidimi kaybetmiycem..inş doktorumuda şaşırtır meleğim..hislerime çok güvniyorum canım fazla beklemiycem ben..ALLAHIM göndercek meleğini annesine..bugün doktoruma gittim bitane bebek vardı annesi mucize bebeği diye seviyodu..hikayesini sormadım..

anladım cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun....bende doktorsa gittiğimde hamile bi bayan vardı karnı burnundaydı..yanımda oturuyordu ve durup duruken bana dönüp allah gönlündekini versin dedi içine doğmuş heralde kadının çocuk istediğim....onun duası çok duygulandırdı beni ağladım ağladım ağladım rabbim çaresiz bırakmasın....

gülneve canım fsh yi düşürmek için elinden geleni yap canım..macun almışsın işallah şifa olsun bebğini getirsin sana..biosteronda mutlaka kullan canım..dün bende aldım başladım içmeye akşam iki tane..bahar arkadaşımız 3 içiyomuş ..bende 3 tane içeyi diyorum..fsh ye faydası oluyor..bitkisel çay içemiyosan macun en iyisi birde hap alırsın biosteron..cyloe ile belkide çok iy olacak..ohh tatil havası memleket havası..o üztündeki stresi de atarsın bir güzel sıfırlanıp gelirsin işallah..ondan sonrda gelsin bebişler..

aa bak dondurma işlemini kabul etmiş gülneva..işallah düşür şu fsh yide allahın izniyle..en azında iki defa opu olursun..

Gulnevacimmm gecmis olsun fsh 59 olduna bakmaaa canim benim Allah ol dedimi bitti ..fsh falan fis yaniii..bende agustosta basliycam insallahh bende karisim ve caylar iciyorum biesteron kullaniyorumm..morell bozmak yokkk

aa bak dondurma işlemini kabul etmiş gülneva..işallah düşür şu fsh yide allahın izniyle..en azında iki defa opu olursun..

evet canım kabul eti çok şükür...elimden geleni yapıcam fsh düşürmek için macunum ve safran yağımı kullanıyorum..ama çayı içemiyorum maalesef canım..macunum bitsin..agnustanda kullancam..boş geçirmiycem artık günlerimi..bişey kullanmadan beklersem menopoza giricem..bitkisel herşeyi kullan dedi doktorum..

Gulnevacimmm gecmis olsun fsh 59 olduna bakmaaa canim benim Allah ol dedimi bitti ..fsh falan fis yaniii..bende agustosta basliycam insallahh bende karisim ve caylar iciyorum biesteron kullaniyorumm..morell bozmak yokkk

teşekür ederim canım..fsh ilk defa bu kadar tavann yaptı..canım inş hormonların güzel çıkar..tedavine devam edersin..artık şu sayfamızdan çıksın bir hamişde moralimiz yerine gelsin..inş canım fsh düşerde bende ağustosta başlarım tedavime..

benımde gecenhafta amh yanı yumurta rezervım normal degerden dusuk cıktı tup bebek ıcın dosya acıldı benden bu testı ıstedıler o yuzden ıncır kurune baslıcam

gülnevacım üzülme inş kullandığın kürlerle ilaçlarla fsh düşecek yumoşların tekrar oluşcak allahın izniyle bebeğinde gelicek..ben agnucastonun bana faydası olduğunu düşünüyorum adetim çok güzel geldi uzun zamandır 7 gün adet olmuyodum eskisi gibi azda değildi sadece ilk 3 gün leke şeklinde geldi sonra normal geldi kullanmanı tavsiye ederim...incir kürüde yap istersen bu arada yumurta sayını artırsın tedaviye kadar..allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun inş.

sağol canım ya..inş gecici bir durumdur yaptığım kürlerle fsh düşer..Allahım çok bekletmeden gönderiri bebişleriimizi..canım sen biesteronun kaç mg lık günde kaç defa içiyosun..bende bu ay kürlerim bitisn agnucaston kullanıcam..

canlarım bu menogon iğneyi okudum bişi anlamadım... bu ampüldeki su ne toz ne..... 1 su 1 toz ikisi 75 mg mı??? yoksa su 75mg toz 75mg mı ???? yani ben 2 su 2toz iğne oluyorum ozaman kaç mg yapıyor kaç doz yapıyor ???? ay benim aklım durdu ya bugün hastanedeki vuran kız dediki genelde 1 su 2 toz vuruyoruz iğneyi hastalara dedi..sana nie 2 su 2toz vermişki dedi kaç mg vuruluom ben toplamda :44::44::44::44::44:

çok umut verici..işallah şu fsh yi bi düşür gerisi gelecek işallah..biosteron içeyide unutma canım..

150 ml vuruluyorsun canım..sadece seninki suyu fazla..aslında yüksek doz vurmuyosun..önemli olan yumoşların ilaca verdiği tepki..işallah güzel güzel büyüsünler..

geçicidir canım düşecek inş...ben 25 mglık günde 3 tane 75mg içmiş oluyorum şifa olsun inş yaptığın herşey...

geçicidir canım düşecek inş...ben 25 mglık günde 3 tane 75mg içmiş oluyorum şifa olsun inş yaptığın herşey...

ben 2 taneyi aynı anda içiyordum doktor içebilirsin demişti..dün senle konuştukta sonra 3 çıkardım..akşam 1 sahurdada 2 birden içiyorum canım..şu sıralar kasıklarımdada hiç bir şey hissetmiyorum..bahar sende varmı kıpırtılar..

iyi yapmışsın canım faydasını görürsün inş..bende bişey hissetmiorum farketmedim hiç dinlemiyorum artık kendimi belki adetin ortalarına doru daha çok belli olur şimdi daha yeni bitti adetim belki ondan farketmiyomdur inş bu ay yumurtlama olur hepimizde onlarda bebek olarak gelir bize inş...

tattlım ummuseleme cevaplamışşş aynen öylee..sularına takılma senn..önemli olan tozdur..ben sana dediydim aslında 150 doz vurulacaksın diye..Yani çok iyi doz ayarı şimdilik merak etme..hayırlı haberlerle gel kuzummm..

Kızlar Murat Berksoyu bilirsiniz doktor hani :) O 3 tane biesteronu yatmadan için talimatı verir hep..yoksa hiç bir işe yaramaz diye de ekler bilginize canlar...

Bana acıbadem maslakta Prof Bülent tıraşta tedavi görürkene Bülent hoca da dehayı kullan demişti..İnşş şifa olur hepinizee..Ben şimdi ıvf herbal kullandığımdan onu kullanmıyorum..

Ayrıca omega 3 balık yağı da kullanıyorum.Şifa olsun inşş..

canım iyki söyledin bende 2 tane aynı anda yatarken alıyordum ama 3 olunca fazlamı olur deyip 1 tanesini önce içmiştim..
bahar yatarkeen işallah 3 birden..:)
istiyen herkes bebiş sahibi olsun en tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…