inş canım fsh düşsünde tedavilerim yarım kalmasın..inş seninde iyi olucak yumoşlar büyücek doğal yolla hamiş kalırsın..cemre avokadolu karışık bitki çayı..herşeye faydası varmış..avakodo.kiraz sapı.mısır püskülü.papatya.funda.ardıç içeriği herşeye faydalı bir çaymış..ilthap sökücü özeliğide varmış..ben bir kere içmeye denedim içemedim canım ya..
bir tane çok az canım..en azından 2 iç..birde yatmadan önce içilecekmiş ..vucudun dinlenme esnasında daha etkili oluyormuş..
canım burda genelde çoğumuz kullanıyoruz ama hazır karışım olarak kullanıyorum ben bal polen arısütü 3ü birden var bende günde 1 çay kaşığı alıyorum çünkü başka şeylerde kullandığım için yeterli gelir düşünüyorum artık.. normalde sabah akşam 1 çay kaşığı kadar kullanılıyo...ama senin kullandığın gibi bilemiyorum ayrı almışsın sana o şekilde tarif ettilerse öle kullan istersen..
ben arı stunu ve arı polenını ayrı aldım zaten arı sutu ıgne sıselerı gıbı sıselerın ıcınde hazır aldım bır kullanımllıkmıs arı polenı de ayrı normal sıse ıcınde.bır tatlı kasıgı alıyorum ınternetten arastırdım bu karımsımları sabah aksam 1 tatlı kasıgı kullanılmasını soyluyorlar bırde bu karısımların ıcıne sadece plastık yada tahta kasık kullanmaları gerektıgını soyluyorlar aklında bulunsun senın ne sorunun vardı ne sebepden kullanıyorsun
bu şeklidede faydası olur canım sen kullan daha etkili bile olabilir...benim aldığım karışımın içinde plastik kaşığı var onu kullanıyorum....benim sorunda aynı yumurta rezervim kötü amh 0.01 1 kere tüp denedim nisan ayında tuttu hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için 9 haftalıkken kürtaj oldum şimdi yine yumurta kalitesi sayısı için uğraşıyorum eylülde tekrar denicem tüp inş gerek kalmadan hamile kalırım fazla ümidim yok ama allah büyük onun için olmıcak bişey yok mücadeleye devam ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...
bahar senin karışımın markası ne nerden aldın canım..
bu şeklidede faydası olur canım sen kullan daha etkili bile olabilir...benim aldığım karışımın içinde plastik kaşığı var onu kullanıyorum....benim sorunda aynı yumurta rezervim kötü amh 0.01 1 kere tüp denedim nisan ayında tuttu hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için 9 haftalıkken kürtaj oldum şimdi yine yumurta kalitesi sayısı için uğraşıyorum eylülde tekrar denicem tüp inş gerek kalmadan hamile kalırım fazla ümidim yok ama allah büyük onun için olmıcak bişey yok mücadeleye devam ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...
nasıl olsa macun var safran yağın var canım..birde biosteron içiceksin..cyloda..bunların etkli olucağına inanıyorum canım..işallah iy olacak her şey..
canım ben bieteronu aldım 25 mg içinde reçeteyi okudum ilk başlayan 5 mg başlanır diyo ve 40 altı hastalarda doktor tavsiyesiyle kulanın diyo..ve yemeklerle alın yazıyo..bende akşam yemeği ile bir tane aldım..günde iki kere kulanmya korkuyorum..içeriğinde bide hormon haplarıyla birlikte kulanılmaz diyo ben cylo kullandığım için iki tane almakta kararsız kaldım.bitane mi alsam günde karar veremedim.napsam acaba canım..cylo ile birlikte kulannan varmı bu ilacıççyazarlarsa sevinirim..
canım korkma rahatlıkla iç ..bak hepimiz içiyoruz..fsh düşürüyor..en azından 2 tane yatarken aynı anda iç canım..allaha emanetiz..hiç bişey olmayacak korkma...bahar arkadaşımızda tedavide içmiş..daha ben çok okudum transfere kadar içenleri..yinede sen bilirsin tabi..içine sinmiyorsa ..
cok gecmıs olsun allah buyuk sana bırsey soyleyeyım allahtan hıc umıt kesme ben zekırya aleyyesellamın karısının kısır oldugu halde allaha sureklı tesbıhat ve allaha tevekkul ve dua ettıgını okudum tam karısı 98 yasında kendı 99 yasında cocuk sahıbı olmuslar allahı teala onlara buyuk bır mucıze yaratmıs bunu sakın unutma umıdını kesme zekırya aleyyusselamın duası var kuranı kerımde alı ımran suresı 38.ayette ben onu sureklı tesbıhat edıyorum onu okumanı ısterım orada allaha soyle duacı oluyor mealınde rabbım senın tarafından bana tertemız zurrıyet ıhsan eyle dıye dua etmıs allah kalbıne gore versın hayırlı ramazanlar dılerım
canım ben bieteronu aldım 25 mg içinde reçeteyi okudum ilk başlayan 5 mg başlanır diyo ve 40 altı hastalarda doktor tavsiyesiyle kulanın diyo..ve yemeklerle alın yazıyo..bende akşam yemeği ile bir tane aldım..günde iki kere kulanmya korkuyorum..içeriğinde bide hormon haplarıyla birlikte kulanılmaz diyo ben cylo kullandığım için iki tane almakta kararsız kaldım.bitane mi alsam günde karar veremedim.napsam acaba canım..cylo ile birlikte kulannan varmı bu ilacıççyazarlarsa sevinirim..
haklısın canım allah nasip edecekse bizimde olur ben ilk tedavimde okumadığım dua ayet hiçbişey kalmadı hz. zekeriyanın duasını sürekli okuyorum içimden dualara devam ediyorum eskisi kadar olmasada elbet karşılığını alıcaz yapılan dualar hiçbizamn karşılıksız kalmazmış bu dünyada olmazsa öbür dünyada yine olurmuş oda olmadı günahlara kefaret olurmuş ama tabi beklemesi zor geliyo hemen dualarımız gerçekleşsin istiyoruz olmayınca çok üzülüyoruz vardır herşeyde bi hayır allahım sabır versin enkısa zamnda yüzümüzü güldürsün inş..
canım sen daha öncede kulanmıştın kaç mg başladın önce kaç tane ve ne zaman kulanıyodun canım..
ocak ayından mayıs ayına kadar 5 ay kullandım..şimdi tekrar başladım önceki kullandığımda 2 içmiştim aynı anda..şimdi 3e çıkardım..aynı anda yatarken...şifa olsun işallah..korma iç canım..
canım ya içime su serptin..bende yatarken alayım bari..inş canım hepimize şifa olsun ..senin bidaki randevun ne zamandı canım..
Merhaba kizlar. Ayin 28 de doktora gittim, tupe baslayacaktik. Adetimin 2 gunu 20 vv yumurta varmis. Dun onu aldilar ama malesef dollenmedi. Moralim yerlerde. Ismimi degistirdim, Randine Lewisle tedavi olan benim, okuyanlar hatirlar. DR Halit Bey, acibademde islem yapiliyor. Karman corman bir sey, oraya ayri para odedim, buraya ayri. nakit odesen sadece acibademe odeme yapiyorsunuz, onlar sonra bolusuyorlar. Neyse. kısmet dıye aynı doktorla devam edecegim, bir sonraki deneme 12 gun sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?