canım ya bilmiyorum su ana kadar 3 doktor gördüm hicbiri böyle birsey istemedi benden acıkcası tırstım
tabi yeter allahın izniyle .bizi onunla ugrastırmasınlar elde ak yumurta varsa yapsınlar zaten gerginizHahahaha, duşçuğum, alemsinAynen katılıyorum canım, fosiküller yeter bize
edacanımm yaşasın yumurta kardeşliği:))kan kardeşi olurduk küççükken 35den sonrada yumurta kardeşlerimi buldum:))sağlam yumurtaya giden yolda üzülmekte ,ağlamakta...var ama pes etmek yok...biz ekibi kurduk sıra sıra hamile kalıp çatırrrrr ççaattıırrr doğurcaz
Oynakbaşınnn seviyor seni bilesinnn:)) cuma ola hayrola...
sahi sen ne aşamadasın?2 yumurta vardı kontrol ne zman?
düşş canım çok sagol cuma hayırlısı olsun....ben hazırım sonuca savaştan çekilmeye pek niyetim yok..yarın kamp malzemesi için stok yapacagım...dayanmıyor:)))
imojummm sesini duydum daha da bi iyi oldummm..ilaç gbisin..donq quai m benim
herşey çook güzel olacak.edanın dediği çook doğru bizler güçlü kadınlarız,bu sınavı başarıyla geçecegiz.hayatta sınavlar hep var bize biraz kazık sorular denk geldi ne yapalım :87:
kamp listemi tam olarak yazcagım ama başka bir forumda bir arkadaş kamp hayatını anlatmış rica ettim izni ile foruma taşıyacagım...okuyup faydalanalım üzerine konuşalım..
tatlim benim bende dedigim sey suydu. yani Allah korsuun bisi varsa tedbirini alirsin ve bosa zaman kaybetmezsin anlaminda seyi sey etmistim :)))
vallahi dr ne de boyle deseydin tatlim? bence klinikigi bir daha gozden gecir.. artik oyalanmak icin zamanimiz cok kiymetli.. ayrica mesakatli bir tedavi.. bosa zaman harcamak cok stresli oluyor. yani elbette her yaptigimiz tup bebekte tuturabilecekleri bisi yok. yani benim dr min dedigi elimde bir kristal kure yok.. kesin net bisi diyemeyiz tutacak diye demisti. yani Allah bilir.. bnece gelinim pes etme!!!
allah yardımcın olsun canım bide baska bi doktora git istersen en azından fikir alırsınilk başlarda ben amh istedim.rezervi daha net gösterdiğini okumuştum.ama doktorum fsh ve ultrasonda görünen foliküller yeterli gerek yok dedi.
sonra ben 2 hafta önce doktor istemeden kendim gidip yaptırdım.bu sefer de tüm kapıların kapandığını söyledi.madem öyle ben kaç aydır boşuna mı uğraştım.hani fsh bilgisi ve ultrason takibindeki gözlemler yeterli bilgiyi veriyordu??kafam çok karışık ama durum ortada bundan sonrası için..kendiliğinden olsun diye dua etmekten başka çare yok
edakuş ne var bakiim listende:)
allah yardımcın olsun canım bide baska bi doktora git istersen en azından fikir alırsın
edakuşş çok alemsin yaaa...(asıl ben ikinizi yerim imoj ve eda) koparttınız beni yaa:)))))Ah ben bir yetişebilsem sizin yazma hızınıza
Suzişim, biz o 2 yumurtayı saldık çayıra, ne çatlatma iğnesi ne bişiAma işe yaramamış olacaklar ki kahve lekeler başladı, paranoyakça her tuvalete gittiğimde bu lekelere verip veriştiriyorum, kırmızılara gelmesinler diye tehditler savuruyorum :84:
Bir iki güne reglim başlayacak, doktorumun yazdığı ilaçları yazdıracağım raporla ve bir sonraki reglde başlayacağız kısmetse canım
Bu arada farklı bir ilaç deneyelim istediğim için bu sefer menogon yazdı bana doktorum, açıklamması çok komiktiEfendim menogon rahibelerin sidiğinden üretiliyormuş, önceleri bu kullanırken daha sonra ilaç endüstrisi laboratuvarda puregon vs. ilaçlar üretmiş.. Son zamanlarda rahibelerinkinin daha doğal olduğu konusunda tartışmalar varmış.. Yani bu sefer rahibelerin peşindeyim ben canlarım
İmocanım, femara bir hap, ben puregon iğne kullanken yanında da günde 2 tane femara aldım 5 gün... Ulun bey bu sefer de femara kullanmak istiyor, iyi sonuç verdiğine inanıyor canım... Belki bende de bu sefer rahibelerle işe yarar bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?