Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

İmocanııım, günaydııın Testesteronu duymadım ama femara bana geçen denememde uygulandı canım.. Femara aslında göğüs kanseri tedavisinde kullanılan bir ilaçmış, ama yan etki olarak yumurtaları uyardığı ortaya çıkmış ve ipnelerin yanında bu hapı da veriyorlar.. Ben puregon yanında femara da kullandım geçen sefer... Bendeki durum pek parlak olmadı ama bu denemede de menagonla yine femara vermek istiyor doktorum.. Bakalım kısmet artık...
Melatonini ne için veriyor imocem, psikolojik destek mi diyorsun...

edajanim melatonin pskolojik degil.. hani boyle uykuya dalarsinya butun vucudun bosalir.. ve relax olursun.. onu sanirim kolaylastiriyor.. pskolojik haplar bneim bildigim ivf e cok agir geliyor. anti deprasanlar gibi degil. uykuya yatmadan once aliyorsun bunu. zaten uzerinde yaziyor yatmadan yarimsaat bir saat onceden alin diye... suziskomu aradim iki defa acmiyor telini sizler haber aldiniz mi cok merak ettim onu?

sagol imojcum hepimiz icin hayırlı olsun cogaldık birer birer tedaviye baslıyoruz insallah sen galiba emre bey de karar kıldın hayırlı olsun bide ben bugun balık yagı aldım bunu günde kac tane alıyosunuz bide doktora birsey sormadım birsey olmaz dime hic kullanmadım bugune kadar

Yani rahatla diye mi veriyor, kulağa hoş geliyor doğrusu..

Suzişkodan yok haberimiz hala :26: Oynakbaşım bekliyoruz seni, bekletme bizi ...

Emre Bey hangi merkezde bu arada ?

Son düzenleme:
tatlim balik yagi iste omeg 3 degil mi vitamin tatlim bisi olmaz.. hatta iyi bisi ama yeni mi almaya basladin? ben omega 3, 6, 9 almaya basladim gunde uc kapsul varya gorseniz kocaman... icinde keten tohumuda var...

belki disaridadir.. belkide kimseyle konusmak istemiyordur belkide belkideeeee neredeeee :)

canım tammm 25 saattir ağzıma koymadım vallahi ama ölüyorum((

tatlim balik yagi iste omeg 3 degil mi vitamin tatlim bisi olmaz.. hatta iyi bisi ama yeni mi almaya basladin? ben omega 3, 6, 9 almaya basladim gunde uc kapsul varya gorseniz kocaman... icinde keten tohumuda var...
ben omaga 3 ü aylarca günde iki içmiştim son iki aydır günde 1 içiyorum. amega 3,6,9 ayrı ayrı kapsüller mi hepsi bir kapsül mü anlamadım. ama o senin don kuin midir nedir onu aylardır içmediğime çok pişmanım en az 9 ay önce duydum iyi bişi olduğunu

Kamp güzelleri iyi akşamlar,
geçmişi okuyup geldim.neler neler olmuş.100.sayfayı devirmişiz:)daha yazılacak çoook şey var galiba....uzun sabır isteyen bir yolcUluk bu.ama yolun sonunda büyük ikramiye var

Geçmişi okudum ama alıntı yapmayı unutmuşum aklımda kalanlarla cevaplayım efem:)
KAMp gülleri beni merak etmişsiniz,bugün 15 30 da kontrolum vardı.benim inatçı yumurtam gelişmemiş:/ama cuma günü için tekrar bir kontrolüm var belli olmazmış bu yumurtanın sağı solu:)
her seferinde bu olaya karşı daha bir soğukkanlılıkla yaklaştığımın farkına vardım çıkışta.ilk günden bugüne yaşadıklarımı düşününce epey bi yol katetmişim doğrusu.normalde salya sümük oluyodum şimdi ehh işte:)
dedim ya uzun bir yolculuk bu.ne kadar mücadele edersek ikramiye o kadar yakın

çıkışta umutsuz dalgın dalgın yürürken içinde bulundugum durumdan nasıl kurtulabilecegimi planladım...belkide şuan yaşadığım durumu kabullenip sakinlikle hareket etmemiz gerektiğinin farkına yeni varıyorum...35 yıllık yaşamımda hiç önem vermediğim 2 küçük keseyi barındıran yumurtalıklarım ve 28 günde bir varlığını hatırlatan rahmim işlevini neden yitirmiş olabilirdi...yıllardır beslenmeme çokta dikkat etmedim.17 yıl sigara içtim(malesef)!!!!!!!!!!!ama doktorum söylediği araştırmalarda %97 den fazla vakada bunun nedenini tıp çözememiş.yani bu vakti gelmemiş anlamına mı geliyor?amannn ne bilim işte bunları derin derin düşünürken ne göreyim.....karşımda kocaman bir alışveriş merkezi(cevahir:))))) sanırım 4 de girdim 7 de çıktım:))alışveriş yaptıkça rahatladım...ohhhh sefam olsun

buarada sizde merak etmişsiniz...imojum aramış...düş sormuş...edajanım boru bile öttürmüş:))beyazım aradı ko
nuştuk az önce ...beyazım da başlıyor tedaviye hayırlı olsun bol bol yumoş olsun kaliteli olsun 1 tanesi bebiş olsun:)

düş gelişmelerin güzelmiş bugün aklıma geldin inan...alışveriş öncesi yani:)))

imojummm emre bey her muayene sonrası bıkmadan usanmadan anlatıyor çoğu zaman aynı şeyleri soruyorum.o kadar çagresiizmki sorduğum soruyu tekrar tekar soruyorum.hiç bozmuyor ve cevaplıyor..olumlu gelişmeler olabilecegini bunun yanında olumsuz da olabilecegini ama bu süreci yaşayıp görecegimizi konuşup duruyoruz işte...

dilara hoşgelmişsinnn?gelin kız vazgeçmek yok.!!!

beyazım 25 saattir içmiyorsun doğrumu?çoook sevindim.zaten artık içersen olmaz valla gelir bulurum seni alırım paketini:)
buarada donq quai bende dün aldım başladım...şimdilik içmedigim bi wheat grass kaldı.
marankinin kozmik yaşam merkezi diye açtığı aktar var .yarında oraya gidiyorum.hayıt alacagım belki maranki amca buğday çimi ekstraktı üretmiştir.)

kalp kalbe karsı benimde hep aklımdaydın bugun bi cuma git bakalım insallah güzel gelismeler olucak canım .

Suzişkom, hoşgelmiişşşşş, gözümüz yollarda kaldı a canım Alışverişler yapmışsın, sefan olsun Cumaya da güzel güzel yumoşların gelsin inşallah...

Yazdıkların Suzieciğim o kadar bildik duygular ki, o kadar tekrar tekrar yaşadığımız hisler ki... Her insanı hayatta bazı olaylar olgunlaştırıyor, bizim olgunlaşma sürecimiz de bu konu ile oluyor işte.. Elden gelmeyenle mücadele etmek, umutla yine de o karanlığı dağıtmaya çalışmak, her defasında yıkılıp yine ayağa kalkmak, acıları içimize gömüp her seferinde sıfırdan başlamak ne büyük güç gerektiriyor Suziciğim ve biz o kadar da güçlü kadınlarız bütün bu yaşadıklarımızla... Ama senin de dediğin gibi vazgeçmek yok arkadaşım, yorgunluk, kırgınlık, üzüntü, umut, umutsuzluk elbette var, ama vazgeçmek yok ! Vazgeçmiyoruz ve Cumayı bekliyoruz, Cuma olmazsa elbet bir sonraki regli bekliyoruz arkadaşım....

Biz burada güç birliği de yaptık, artık kim tutar bizi değil mi oynakbaşım

Son düzenleme:
ohhhh suziskomlada konustum sesi iyiydi :) heheh moral cok onemli... ama o alisveris olayida % 100 calisiyor insan pskolojisinde yani bende tam calisiyor en azindan :))) Beyaz 25 saaat degil 1500 saat icme emiiiiiiiii :)) hem sen hangi klinige karar verdin de bakim sen bi :)
icimden cok buyuk ses emre bey diyor ama arastirmayada devam ediyoruz.. kafamiz bin besyuz hala :))

canım,doktorum bana amh sonucunun tüm kapıları kapattığını tek çarenin donasyon olduğunu söyledi.her ay en az 1 tane de olsa folikül oluşuyor ama boştur dedi.
bu arada doğal yoldan olursa olur.yani Allah'tan umut kesilmez manasında bir şeyler söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…