dillara cim sen sormuussun bende yazdim hemen yukarida :)slm kizlar hormon haplari alan olupda düzelen oldumu.sogan kürüm bu aksam bitti yarin incir kürü baslicam.
bu arada kizlar bizim durumumuzda olan hastalara uygulanan bir tedavi yontemi varmis.. FAMERA PROTOKOLU... sizlere bunun disinda baska tedaviler mi uygulaniyor? yani burada famera diye bir protokol yok. ama tr. deki dr. lere anlattigimiz zaman uygulayacaklari protokol buymus...
yaklasik bir iki saat once emre beyi aradim... son ultrasondaki 6 folikulu soyledim. ve onumuzdeki ay ultrasona gir beni ara dedi. deha yi birakma dedi... 6 folikul iyi dedi onlari kacirmayalim dedi. ve melatonin icmemi de onerdi yine... vucudumuz 23.00 - 05.00 arasi melotonin salgiliyormus sanirim relax olmamaizi saglayan biri bu... bu gece yine iceyim bakayim.. iyice uyutuyor :) iki gun icmistim...
en son gittigimiz klinikte ilginc bisi demisti dr. bizim durumumuzdaki hastalarina testesteron veriyorlarmis bu ilgimizi cekti.. duyaniniz var mi?
kizlar ya benim kirmizilar 7 gün gecikti acaba hormon haplarindanmi?
İnşallah haptan değil de gebelikten olsun canım
canım tammm 25 saattir ağzıma koymadım vallahi ama ölüyorumedajanim beni de uyandirmissss yerim ben seni....
dus cum tekrar tekrar tedavin hayirli olsun tatlim...
SUZISKODAN haberi olan????
Beyazim aklima bisi takildi sen su sigarayi biraktin dimi? bak tedaviye basliyorsun.. bak tek ayak uzerinde dur durur oymak basimiz ona gore :)
semoscum senin sordugunu daha once bu gectigimiz sayfalarda yazmistim tatlim. ama ayrica ozel mesajda yolladim...
gelinim... dr sana drekt olarak ne dedi ben merak ettim?
Gulcum hosgeldin hayatim...
ben omaga 3 ü aylarca günde iki içmiştim son iki aydır günde 1 içiyorum. amega 3,6,9 ayrı ayrı kapsüller mi hepsi bir kapsül mü anlamadım. ama o senin don kuin midir nedir onu aylardır içmediğime çok pişmanım en az 9 ay önce duydum iyi bişi olduğunutatlim balik yagi iste omeg 3 degil mi vitamin tatlim bisi olmaz.. hatta iyi bisi ama yeni mi almaya basladin? ben omega 3, 6, 9 almaya basladim gunde uc kapsul varya gorseniz kocaman... icinde keten tohumuda var...
Kamp güzelleri iyi akşamlar,
geçmişi okuyup geldim.neler neler olmuş.100.sayfayı devirmişiz:)daha yazılacak çoook şey var galiba....uzun sabır isteyen bir yolcUluk bu.ama yolun sonunda büyük ikramiye var
Geçmişi okudum ama alıntı yapmayı unutmuşum aklımda kalanlarla cevaplayım efem:)
KAMp gülleri beni merak etmişsiniz,bugün 15 30 da kontrolum vardı.benim inatçı yumurtam gelişmemiş:/ama cuma günü için tekrar bir kontrolüm var belli olmazmış bu yumurtanın sağı solu:)
her seferinde bu olaya karşı daha bir soğukkanlılıkla yaklaştığımın farkına vardım çıkışta.ilk günden bugüne yaşadıklarımı düşününce epey bi yol katetmişim doğrusu.normalde salya sümük oluyodum şimdi ehh işte:)
dedim ya uzun bir yolculuk bu.ne kadar mücadele edersek ikramiye o kadar yakın
çıkışta umutsuz dalgın dalgın yürürken içinde bulundugum durumdan nasıl kurtulabilecegimi planladım...belkide şuan yaşadığım durumu kabullenip sakinlikle hareket etmemiz gerektiğinin farkına yeni varıyorum...35 yıllık yaşamımda hiç önem vermediğim 2 küçük keseyi barındıran yumurtalıklarım ve 28 günde bir varlığını hatırlatan rahmim işlevini neden yitirmiş olabilirdi...yıllardır beslenmeme çokta dikkat etmedim.17 yıl sigara içtim(malesef)!!!!!!!!!!!ama doktorum söylediği araştırmalarda %97 den fazla vakada bunun nedenini tıp çözememiş.yani bu vakti gelmemiş anlamına mı geliyor?amannn ne bilim işte bunları derin derin düşünürken ne göreyim.....karşımda kocaman bir alışveriş merkezi(cevahir:))))) sanırım 4 de girdim 7 de çıktım:))alışveriş yaptıkça rahatladım...ohhhh sefam olsun
buarada sizde merak etmişsiniz...imojum aramış...düş sormuş...edajanım boru bile öttürmüş:))beyazım aradı ko
nuştuk az önce ...beyazım da başlıyor tedaviye hayırlı olsun bol bol yumoş olsun kaliteli olsun 1 tanesi bebiş olsun:)
düş gelişmelerin güzelmiş bugün aklıma geldin inan...alışveriş öncesi yani:)))
imojummm emre bey her muayene sonrası bıkmadan usanmadan anlatıyor çoğu zaman aynı şeyleri soruyorum.o kadar çagresiizmki sorduğum soruyu tekrar tekar soruyorum.hiç bozmuyor ve cevaplıyor..olumlu gelişmeler olabilecegini bunun yanında olumsuz da olabilecegini ama bu süreci yaşayıp görecegimizi konuşup duruyoruz işte...
dilara hoşgelmişsinnn?gelin kız vazgeçmek yok.!!!
her seferinde bu olaya karşı daha bir soğukkanlılıkla yaklaştığımın farkına vardım çıkışta.ilk günden bugüne yaşadıklarımı düşününce epey bi yol katetmişim doğrusu.normalde salya sümük oluyodum şimdi ehh işte:)
dedim ya uzun bir yolculuk bu.ne kadar mücadele edersek ikramiye o kadar yakın
çıkışta umutsuz dalgın dalgın yürürken içinde bulundugum durumdan nasıl kurtulabilecegimi planladım...belkide şuan yaşadığım durumu kabullenip sakinlikle hareket etmemiz gerektiğinin farkına yeni varıyorum...35 yıllık yaşamımda hiç önem vermediğim 2 küçük keseyi barındıran yumurtalıklarım ve 28 günde bir varlığını hatırlatan rahmim işlevini neden yitirmiş olabilirdi...yıllardır beslenmeme çokta dikkat etmedim.17 yıl sigara içtim(malesef)!!!!!!!!!!!ama doktorum söylediği araştırmalarda %97 den fazla vakada bunun nedenini tıp çözememiş.yani bu vakti gelmemiş anlamına mı geliyor?amannn ne bilim işte bunları derin derin düşünürken ne göreyim.....karşımda kocaman bir alışveriş merkezi(cevahir:))))) sanırım 4 de girdim 7 de çıktım:))alışveriş yaptıkça rahatladım...ohhhh sefam olsun
dilara hoşgelmişsinnn?gelin kız vazgeçmek yok.!!!
edajanim beni de uyandirmissss yerim ben seni....
dus cum tekrar tekrar tedavin hayirli olsun tatlim...
SUZISKODAN haberi olan????
Beyazim aklima bisi takildi sen su sigarayi biraktin dimi? bak tedaviye basliyorsun.. bak tek ayak uzerinde dur durur oymak basimiz ona gore :)
semoscum senin sordugunu daha once bu gectigimiz sayfalarda yazmistim tatlim. ama ayrica ozel mesajda yolladim...
gelinim... dr sana drekt olarak ne dedi ben merak ettim?
Gulcum hosgeldin hayatim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?