Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

suzisko bana o bisiden bahsetmistin r le baslayan biseyin markasini gondermeyi unutam bakim burada var mi? iyi uykular tatlilarim bneim

cANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI .aLLAHIM İNLÜŞALLAH HEPİMİZE BEBİŞLERİMİZİ VERSİN.sİTRESE GİRME.iNŞALLAH OLACAK.sABIR SABIR SABIR.....

Selam arkadaslar
Allahu taala yar ve yardimciniz olsun insallah acilan elleri huzunlu kalpleri yasli gözleri goren mevlam bu ugurda maddi manevi emek veren
Herkesin yuzunu guldursun su anda mekke ve medinede edilen dualarla ilhak eylesin Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin Aminnnnnnnnnn
Kizlar sizden ricam bol bol meryem suresini okuyun tedaviye baslamadan once herkesden tek bir yasin yalniz herkes bir tane okuyacak.
Toplam 500 yasin olacak tabiki verici olan Allahim yeterki ol desin yeterki istesin Yuce yaradanim tez gunlerde hayirli yavrular nasipp etsin.
Ben tam 20 sene sonra yavrumu kucagima aldim.Sabir sabir ve duayla ALLAHA EMANET OLUN her daim duamdasiniz.

hoşgeldin canım o dediğin şeyi duymadım ben.
ama buğday çimini ehemniyetle öneririm:)

canım buğday çimini ne marka almalıyım kaç tane içmeliyim ? tüp bebek tedavisi sırasındada bunu içiyormuyuz. Don quaiyi ben 3 aydır içiyorum ama 15 gün içip 15 gün bırakıyorum sürekli içmek mi gerekir . yumurtlamadan sonra kendimce içilmeyeceğini düşündüm

Son düzenleme:

Son düzenleme:
gulcum deha yi gunde 25 mg den uc tane iciyorum. ama uzerinde yasiyor yemeklerden sonra bir tane ic diye sen ucunu bir ictiginde miden de bisi olmuyor mu? birde dong quai yi onbes gun birakilacak diye hic bisi okumadim. ve birakmamistimda o donem surekli kullanmistim. hormonlari duzenliyor.

YOK bitanem doktorum akşam yatarken 3 adet iç dedi 3x25mg 3.kutum bitmek üzere. dong quayi o zaman bu ay hiç bırakmıyım. yeditepe üniversite hastanesindede bana solgar q10 100mg vermişlerdi günde bir tanede ondan içiyorum

Son düzenleme:
hoşbulduk canım nasılsın?
bugün tedaviye başladım kızların hiççç çbiri beni merak etmemiş ben de detayları yazmıyom heh:)merak edin siz de:)

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah son denemen olur. nasıl geçti neler dedi doktor. Aslında merak etmişlerdir ama bugün kimsecikler yoktu burada birazdan koşa koşa gelirler :)

Son düzenleme:
askolsun kosa kosa isten geldim arkadasım bugun ne yasamıs neler olmus diye merak etim sen bizi meraktan catlat

kız valla 48 saat oldu içmeyeli ölüyorum hasretiyle valla çok zorrrrrrrrrrrrr

ya bu amh mıdır nedir fsh midir benim sinirimi bozuyo ya bırakın bunu o kadar doktora gittim kimse bakmadı bunlara yumurya mı fosıkul mı nedir iste adı onu gördugsek yaparız diyo doktorum ya
FO Sİ KÜLL İnan koptum okuyunca resmen kahkaha attım. çok ttalısın canım vallahi:)

edacan bana geldiginde bi famerayi bi anlatirmsisin ne doz ne verdiler cok merak ettim?
femarayı benim bildiğim umut tüp bebek kullanıyor ama korkutuyor o ilaç beni yaa

kız uzun dediysem o kadar da degil ne yazıyon
tek cümle 7 YUMOŞUM VAR

Dus canım ya 7 yumoşum var ama doktor dediki 2-3 ü ancak olgunlaşır dedi diğerleri immetureymiş yani küçüknüş pek işe yaramaz gibi bi laf etti ama ben yediklerim içtiklerimden sonun aldığımı gördüm diye mutlu mesut oldum....
bu arada e2 23 çok sevindim...
valla geçen sene 55 ti bak nerden nereye gördünüz mü?
kızlar ben kendi çapımda başarıyı yakaladım ha elde bir şey yok henüz ama o da işallah olur. yeni yıla üç kişi girmek istiyorum allahımmm izin ver ne olur....

cok sevindim önümüzde ki ay 7 tane olucak insallah dedistin oldu iste beyaz ignelere ne zaman baslıyosun belli oldumu ?

daha cok erken ya belli olmaz insallah onlarda olgunlasıcak o kadar dikkat ediyoruz kendimize e2 harika canım cok sevindim inan senin adına bizim icin bu
kadarı bile mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…