Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kamp güzelleri iyi akşamlar,
geçmişi okuyup geldim.neler neler olmuş.100.sayfayı devirmişiz:)daha yazılacak çoook şey var galiba....uzun sabır isteyen bir yolcUluk bu.ama yolun sonunda büyük ikramiye var
Geçmişi okudum ama alıntı yapmayı unutmuşum aklımda kalanlarla cevaplayım efem:)
KAMp gülleri beni merak etmişsiniz,bugün 15 30 da kontrolum vardı.benim inatçı yumurtam gelişmemiş:/ama cuma günü için tekrar bir kontrolüm var belli olmazmış bu yumurtanın sağı solu:)
her seferinde bu olaya karşı daha bir soğukkanlılıkla yaklaştığımın farkına vardım çıkışta.ilk günden bugüne yaşadıklarımı düşününce epey bi yol katetmişim doğrusu.normalde salya sümük oluyodum şimdi ehh işte:)
dedim ya uzun bir yolculuk bu.ne kadar mücadele edersek ikramiye o kadar yakın
çıkışta umutsuz dalgın dalgın yürürken içinde bulundugum durumdan nasıl kurtulabilecegimi planladım...belkide şuan yaşadığım durumu kabullenip sakinlikle hareket etmemiz gerektiğinin farkına yeni varıyorum...35 yıllık yaşamımda hiç önem vermediğim 2 küçük keseyi barındıran yumurtalıklarım ve 28 günde bir varlığını hatırlatan rahmim işlevini neden yitirmiş olabilirdi...yıllardır beslenmeme çokta dikkat etmedim.17 yıl sigara içtim(malesef)!!!!!!!!!!!ama doktorum söylediği araştırmalarda %97 den fazla vakada bunun nedenini tıp çözememiş.yani bu vakti gelmemiş anlamına mı geliyor?amannn ne bilim işte bunları derin derin düşünürken ne göreyim.....karşımda kocaman bir alışveriş merkezi(cevahir:))))) sanırım 4 de girdim 7 de çıktım:))alışveriş yaptıkça rahatladım...ohhhh sefam olsun
buarada sizde merak etmişsiniz...imojum aramış...düş sormuş...edajanım boru bile öttürmüş:))beyazım aradı ko
nuştuk az önce ...beyazım da başlıyor tedaviye hayırlı olsun bol bol yumoş olsun kaliteli olsun 1 tanesi bebiş olsun:)
düş gelişmelerin güzelmiş bugün aklıma geldin inan...alışveriş öncesi yani:)))
imojummm emre bey her muayene sonrası bıkmadan usanmadan anlatıyor çoğu zaman aynı şeyleri soruyorum.o kadar çagresiizmki sorduğum soruyu tekrar tekar soruyorum.hiç bozmuyor ve cevaplıyor..olumlu gelişmeler olabilecegini bunun yanında olumsuz da olabilecegini ama bu süreci yaşayıp görecegimizi konuşup duruyoruz işte...
dilara hoşgelmişsinnn?gelin kız vazgeçmek yok.!!!
hoşgeldin canım o dediğin şeyi duymadım ben.
ama buğday çimini ehemniyetle öneririm:)
şifa olsunn düşjüm..
kaç folikül oluşuyor?umarım bu yeni tedavi yöntemi son tedavin olur..araştıracagım bende merak ettim.
Canım geçen tedavide 4 yumurta oluştu femara protokolüyle 2 tane 3. gün embriyosu koydular sonuç negatifti. şimdi akşamları dhea içiyorum 3 adet inşallah hepimizin bu son tedavisi olur.
Hybrid programı uygulıycak bu defa doktorum. internette araştırdım bulamadım. uzun protokol başlangıcı gibi ama kısa protokol tamda ne olduğunu anlamadım zaten. çok zor süreçler bazen duygusal anlamda dibe vuruyorum sonra kendimi toparlıyorum
gulcum deha yi gunde 25 mg den uc tane iciyorum. ama uzerinde yasiyor yemeklerden sonra bir tane ic diye sen ucunu bir ictiginde miden de bisi olmuyor mu? birde dong quai yi onbes gun birakilacak diye hic bisi okumadim. ve birakmamistimda o donem surekli kullanmistim. hormonlari duzenliyor.
hoşbulduk canım nasılsın?beyazcım hoşgeldin
hoşbulduk canım nasılsın?
bugün tedaviye başladım kızların hiççç çbiri beni merak etmemiş ben de detayları yazmıyom heh:)merak edin siz de:)
hoşbulduk canım nasılsın?
bugün tedaviye başladım kızların hiççç çbiri beni merak etmemiş ben de detayları yazmıyom heh:)merak edin siz de:)
kız valla 48 saat oldu içmeyeli ölüyorum hasretiyle vallaohhhh suziskomlada konustum sesi iyiydi :) heheh moral cok onemli... ama o alisveris olayida % 100 calisiyor insan pskolojisinde yani bende tam calisiyor en azindan :))) Beyaz 25 saaat degil 1500 saat icme emiiiiiiiii :)) hem sen hangi klinige karar verdin de bakim sen bi :)
icimden cok buyuk ses emre bey diyor ama arastirmayada devam ediyoruz.. kafamiz bin besyuz hala :))
FO Sİ KÜLL İnan koptum okuyunca resmen kahkaha attım. çok ttalısın canım vallahi:)ya bu amh mıdır nedir fsh midir benim sinirimi bozuyo ya bırakın bunu o kadar doktora gittim kimse bakmadı bunlara yumurya mı fosıkul mı nedir iste adı onu gördugsek yaparız diyo doktorum ya
femarayı benim bildiğim umut tüp bebek kullanıyor ama korkutuyor o ilaç beni yaaedacan bana geldiginde bi famerayi bi anlatirmsisin ne doz ne verdiler cok merak ettim?
tek cümle 7 YUMOŞUM VARkız uzun dediysem o kadar da degil ne yazıyon
daha cok erken ya belli olmaz insallah onlarda olgunlasıcak o kadar dikkat ediyoruz kendimize e2 harika canım cok sevindim inan senin adına bizim icin buDus canım ya 7 yumoşum var ama doktor dediki 2-3 ü ancak olgunlaşır dedi diğerleri immetureymiş yani küçüknüş pek işe yaramaz gibi bi laf ettiama ben yediklerim içtiklerimden sonun aldığımı gördüm diye mutlu mesut oldum....
bu arada e2 23 çok sevindim...
valla geçen sene 55 ti bak nerden nereye gördünüz mü?
kızlar ben kendi çapımda başarıyı yakaladım ha elde bir şey yok henüz ama o da işallah olur. yeni yıla üç kişi girmek istiyorum allahımmm izin ver ne olur....