Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sorun varsada öğrenmek en mantıklısı değilmi canım...o kadar bekleyip sonra hayal kırıklığına uramak bizim için daha büyük yıkım oluyo..alışmadıkmı zaten canım negatiflere ve üzülmüyorum ağlyamıyorum bile ..ben artık artık varya hiç bebeğim olmıycak gibi geliyor bana..sonrada içimden bir ses pes etme diyo olucak diyo..ama o kadar bekleyip hüsran yaşamaktansa önce öğrenmek daha mantıklı..ama karar sizin canım...benim şahsi fikrim..

canım allah razı olsun.umutlar bitmez tabiki sende en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun inşallah :)))

canım amh değerinle tüp bebek yapılır ki bence bu değerlere çokda takılmamak lazım 0.25 bir arkadaşım doğal yoldan anne oldu ve dr asla doğal yoldan olmaz derken

doğru söylüyorsun rabbim ol deyince olur değil mi.teşekkr ederm canm:)

bende en büyük sorun endometriozis çikolata kisti yani.o yüzden olmuyor doğal yoldan olmadı aşılama olmadı.arlıkta inşallah tüp bebek doktor yapacak.rabbim çok bekletmez bizleri inşallah..rahim filmi falan çektirmedim ameliyat olmuştum mart ayında tüplere falan baktılar hiçbir sorun yok dediler hormon falan normal çıktı

günaydın kızlar nasılsınızzz

kizlar ben araştirdikca gece yatamiyorum kafamda durmanmadan okudugum şeyler bu nasil bir şey sizdede oluyomu kafa sesimi durduramiyorum..

bence en güzeli sabredip adet gecikmesini beklemek ama keşke o sabır olsa çünkü adetten önce test yapılıo gebelik çıkıo umutlanıyosun hamileyim diyosun sonra kimyasal olduğu için adetle atılıo bu daha kötü bişi bence bekleyip garantilemek en iyisi ......zaten ben şimdi kan testi yaptırsam ne olacakki boşuna stres yaşamış olucam arttımı artmadımı die stres yapacam beklerken sonucu bebek varsa şuan zaten çok küçük olduğu için git şugün gel dicekler gene stres...bebek yoksa zaten yapacak bişide olmucak boşuna kollar delik deşik olucak boşuna stres olucak....zaten burda kan testi yaptırma imkanım yok..ildeki hast.yede zırtpırt gidemioz eşim izin alamıyor mecbur beklicem...ama zaten bidaha adetten önce hiçbi test yapmıcam adetimin geçmesini beklicem en güzeli..zaten bebek varsa nasipse herşekilde tutunacaktır.....boşuna strese gerek yokki
canım allah razı olsun.umutlar bitmez tabiki sende en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun inşallah :)))
aminn cnm inşaallah....
günaydın kızlar nasılsınızzz
slm cnm nasılsın neler yapıyosun... cimcime rüyalarıma girdi yaaaaaaaaaaaaaaa sevmeye doyamaz insan onu
kizlar ben araştirdikca gece yatamiyorum kafamda durmanmadan okudugum şeyler bu nasil bir şey sizdede oluyomu kafa sesimi durduramiyorum..

nasıl yaniiiii

ÜMMÜ kuzu sen nerlerdesin inş. herşey yolundadır cnm merak ettik seni...

CANSU KELEBEK tatlı anneler bizi unuttunuz artık

SEROZİ sen nasılsın

aminnnnn
3 yumurta var her ay ama bırı buyuyor dıgerlerı ufak kalıyor bugun gene gıttım kan tahlılı kotu

bugun hasta karsılamadakı kıza sordum 150 olması gerekıyormus en az bugun de tahlıl yaptırdım olumsuz yarın bır daha tahlıl yapılacak
belkı senın kı 3 yumurta olunca yuksek cıkıyordu
bıraz yukselse topluycam dedı doktor
kısmet artık

nasılsınız kızlar polyana ben senin için ve hepiniz için sevdim öptüm cimcimeyi

meraba polyanna ne güzel hamile olma ihtimalin bu ay çok yüksekmiş...işalllah canım işallah meleğin gelmiş olsun..bütün bu koşturmacalar bitmiş olsun işallah..sen yinede test çubuklarından al adetine yakın yine başlarsın yapmaya..işallah hamişsindir canım..
bende canım yumurta kontrolü için istanbula gidemedim burda bir doktora gittim malesef yumoş büyümemiş..bende anlmaıyorum o kadar iğne ilaç boşa gitti..kısmet demekki..ama ben kasıklarımda hareketlilikler hissetmiştim..doktorumu aradım oda olsaydı görürdü dedi..cuma günü burdaki doktor tekrar bakayım dedi ama gideyimmi bilmiyorum iki günde ne değişecekki..bu ayki o kadar koşturmaca. boşa gitti canım..birde okul idarecim hiç insaflı değil..benden sürekli belge istiyor..allah yardımcımız olsun canım
kelebeği bende merak ettim işallah diğer bebeği bırakmaz güzelce büyür..
gülneva canım sen neler yapıyorsun..adet oldunmu..

kuzum bende seni yumoşları merak etmiştimmm

malesef yerinde sayıyor canım..:) bekliyoruz bakalım kısmet diğer adete şöyle doğalından kalıversekte hiç uğraşmasak ne güzel olacak değilmi..:))

neguzel olur keske o sans bizdede olsaydi :-( hergun hepinuzede dua ediyorum kizlar rabbim daha cok bekletmeden nasip etsin evlatlarimizi...saolun kizlar beni merak etmissiniz cok sukur iyiyim bugun kontrolum vardi bebegimi gorunce keyfim yerine geldi buraz....surekli bi korkuyla yasiyorum artik ins rabbim kalan bebegimi bana bagislar saglikla kucagima almak nasip olur

maşallah canım..bebegin seni hiç bırakmasın..hayırlı doğumlar diliyorum..:emir_bebek

aminn inşallah cnm inşallah değerim artar gebelik kesinleşir cnm bugün eşim alıcaktı 4 5 tane almasını istedim eczacı şaşkın gözlerle bakmıştır eminim artık tanıyor bizi sürekli test alıyoruz diyordur adam yazık bunlarda bi tutturamadılar bebeği die adete kadar hergün yapmayı düşünüyorum cnm bakalım zaten değer artarsa test çubuğunda koyulaşma olur inş.....cnm herşeyin hayırlısı olsun boşa gitti die üzülme belki rabbimin başka bi mucizesi vardır sana belkide doğal yola sürpriz gelir bebiş allahtan ümit kesilmez cnm...cnm cuma yine bi git istersen senin yumoşlar sürpriz şekilde birden büyüyyor bakarsın istenilen boyuttadır..allah yar ve yardımcın olsun cnm...peki yumi biriktirmeye dvm edecekmisin yoksa buz bebişi transfer ettirecekmisin....rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bebişlerle kucağını doldursun
aminnnnn
3 yumurta var her ay ama bırı buyuyor dıgerlerı ufak kalıyor bugun gene gıttım kan tahlılı kotu

anladım cnm...allah yardımcın olsun inş. en yakın zamanda kavuşursun cennet kokuluna

tekrar deniycez canım..deneyene kadar kendiliğinden geliverse süper olur valla..:))
çok iyi etmişsin canım test çubukları almakla..işallah çif çif görürsün o çubukları..
yarın gideyim bakalım bugün kasıklarda hiç bişey hissetmiyorum..ama bugune kadar hareketlilik vardı..yok deyince çok şaşırdım. ya ben bu ayki tedaviye tümden şaşırdım işallah tekrar opu olabilirsem tekrar embriyom olursa işallah allahın izniyle..sonra transfer canım..allahım herkesin yolunu açık etsin..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

malesef yerinde sayıyor canım..:) bekliyoruz bakalım kısmet diğer adete şöyle doğalından kalıversekte hiç uğraşmasak ne güzel olacak değilmi..:))

canım üzülme diycem ama kelimeler kıfeyetsiz kalıyo sabır diliyorum sana..ama herşeyde bir hayır vardır canım...benimde bu ay adet iyice sapıtı hala olamadım..doktorum söktürücü verdi yarın sabah biticek hap hala geden giden yok...bugün tekrar idrar testi yaptım negatif...karnım ağrıyo olucam diyorum yine gelen g,iden yok kaç günden beri..bugün akupuntur doktoru ile görüşmeye gittim..bayağ güzel şeyler söyledi hormonlar dengeleniyomuş akupuntur sayesinde..ve bir tane örnek verdi 41 yaşında bir hastası varmış gebe kalamıyomuş akupuntur sayesinde hamiş kalmış hata şimdi ikinciye hamileymiş..canım bahçeci tüp bebekle bağlı çalışıyolarmış..Allahım nasıl ödü bahçeci tüp bebek merkezi ve alman hastanesini en iyi merkezlerden diyo mustafa bahçeci çok iyi bir doktor tavsiye ediyorum oraya gitmeni dedi..bahçeci kliniğindede akupuntur uyguluyolarmış canım yumurta büyütmek ve hormon dengelemek için çok işe yarıyomuş istersen neten araştır..yada bahçeci kliniği ile görüş bu akupuntur konusunu..çok hastası olmuş tedavi aşamasında hamile kalan..

kelebeğim annelerin en güzeli..inş sağlıklı bir şeklide alıcağın bebeğini kucağına..canım bebeğini iyicek ekmeği görcek günleri varsa hiç korkma bişey olmaz..strese girme canım stres yüzünden bebeişin doğunca bak hep ağlar sonra..sen rahat olucan bebişinde rahat olucak annesinin karnında...kendine ve bebeğine iyi bak canım..

canm birtanede olsa şansını dene derim..dölenirsede dondurabilirsin..kaç mm yumoşlar canım Allahtan umut kesilmez belki yükseliverir..benim bu değerlere ramen tüp bebek yaptırmadı doktorum yumoşlar orantısız büyümüştü ve aşılama yapmıştı tabi oda olmadı..ben artık kaderime razıyım canım elimden geleni yapıcam..takdir Allahın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…