ben hakveriyorum aslında eşime..işten izin alması zor oluyor 1 saat merkeze git 1 saatte gel bide üstüne negatif büyük yıkım oluyo...sonra ben oturup ağlayınca o çok üzülüyor sağlığından olcan dio...bide bu kimyasal gebelik durumları var adetten önce hamile çıkıo adetle beraber bebek atılıohaklı yani garantilemek istiyor..onun yaptığı doğru bende bi sorun var bence..acelecilik sabırsızlık ve sonu hüsran
canım allah razı olsun.umutlar bitmez tabiki sende en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun inşallah :)))amin inş. rabbim seninde kucağını boş bırakmasın..yeteeer arkadaşımızında dediği gibi bu amh fsh gibi değerlere pek takılmamak lazım kii senin amh bana göre çok çok iyi durumda benim 0.larda amh ama hala umudum var
canım amh değerinle tüp bebek yapılır ki bence bu değerlere çokda takılmamak lazım 0.25 bir arkadaşım doğal yoldan anne oldu ve dr asla doğal yoldan olmaz derken
canım amh değerin çok güzel bence tüp bebek yaptırma aşılama yada yumurta takibi dene tekrar tekrar dene..doğal yola hamiile kalabilirsin...erken yumurta rezervi azlığı yok sende...rahim filmi çekildinmi canım başka bir sorun olmasın..bütün hormon tahlilerini yaptırdınmı canım..
bence en güzeli sabredip adet gecikmesini beklemek ama keşke o sabır olsa çünkü adetten önce test yapılıo gebelik çıkıo umutlanıyosun hamileyim diyosun sonra kimyasal olduğu için adetle atılıo bu daha kötü bişi bence bekleyip garantilemek en iyisi ......zaten ben şimdi kan testi yaptırsam ne olacakki boşuna stres yaşamış olucam arttımı artmadımı die stres yapacam beklerken sonucu bebek varsa şuan zaten çok küçük olduğu için git şugün gel dicekler gene stres...bebek yoksa zaten yapacak bişide olmucak boşuna kollar delik deşik olucak boşuna stres olucak....zaten burda kan testi yaptırma imkanım yok..ildeki hast.yede zırtpırt gidemioz eşim izin alamıyor mecbur beklicem...ama zaten bidaha adetten önce hiçbi test yapmıcam adetimin geçmesini beklicem en güzeli..zaten bebek varsa nasipse herşekilde tutunacaktır.....boşuna strese gerek yokkisorun varsada öğrenmek en mantıklısı değilmi canım...o kadar bekleyip sonra hayal kırıklığına uramak bizim için daha büyük yıkım oluyo..alışmadıkmı zaten canım negatiflere ve üzülmüyorum ağlyamıyorum bile ..ben artık artık varya hiç bebeğim olmıycak gibi geliyor bana..sonrada içimden bir ses pes etme diyo olucak diyo..ama o kadar bekleyip hüsran yaşamaktansa önce öğrenmek daha mantıklı..ama karar sizin canım...benim şahsi fikrim..
aminn cnm inşaallah....canım allah razı olsun.umutlar bitmez tabiki sende en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun inşallah :)))
slm cnm nasılsın neler yapıyosun... cimcime rüyalarıma girdi yaaaaaaaaaaaaaaa sevmeye doyamaz insan onugünaydın kızlar nasılsınızzz
kizlar ben araştirdikca gece yatamiyorum kafamda durmanmadan okudugum şeyler bu nasil bir şey sizdede oluyomu kafa sesimi durduramiyorum..
amin inş. rabbim seninde kucağını boş bırakmasın..yeteeer arkadaşımızında dediği gibi bu amh fsh gibi değerlere pek takılmamak lazım kii senin amh bana göre çok çok iyi durumda benim 0.larda amh ama hala umudum var
ultrasonda her ay mı 1 yumi görülüo...benimde tek yumurtam kaldı bi mucize bekliyorum inşallah rabbim hepimize nasip eder çifter çifter evlatlar...
ÜMMÜ cnm güzel haberlerle gel..
YETEEERRR bu sana
canım bende 3 yumurta vardı tüp bebek tedavisine başlarken...ama dengesiz büyüynce doktorum aşılama yapmıştı çatlatma iğnesinden önce e2 500 dü sınır nedir bilmiyorum ama 88 düşük gibi geldi kaçıncı günü canım tedavinin..
nasılsınız kızlar polyana ben senin için ve hepiniz için sevdim öptüm cimcimeyibence en güzeli sabredip adet gecikmesini beklemek ama keşke o sabır olsa çünkü adetten önce test yapılıo gebelik çıkıo umutlanıyosun hamileyim diyosun sonra kimyasal olduğu için adetle atılıo bu daha kötü bişi bence bekleyip garantilemek en iyisi ......zaten ben şimdi kan testi yaptırsam ne olacakki boşuna stres yaşamış olucam arttımı artmadımı die stres yapacam beklerken sonucu bebek varsa şuan zaten çok küçük olduğu için git şugün gel dicekler gene stres...bebek yoksa zaten yapacak bişide olmucak boşuna kollar delik deşik olucak boşuna stres olucak....zaten burda kan testi yaptırma imkanım yok..ildeki hast.yede zırtpırt gidemioz eşim izin alamıyor mecbur beklicem...ama zaten bidaha adetten önce hiçbi test yapmıcam adetimin geçmesini beklicem en güzeli..zaten bebek varsa nasipse herşekilde tutunacaktır.....boşuna strese gerek yokki
aminn cnm inşaallah....
Slm cnm nasılsın neler yapıyosun... Cimcime rüyalarıma girdi yaaaaaaaaaaaaaaa sevmeye doyamaz insan onu
Nasıl yaniiiii
ümmü kuzu sen nerlerdesin inş. Herşey yolundadır cnm merak ettik seni...
Cansu kelebek tatlı anneler bizi unuttunuz artık
Serozi sen nasılsın
bence en güzeli sabredip adet gecikmesini beklemek ama keşke o sabır olsa çünkü adetten önce test yapılıo gebelik çıkıo umutlanıyosun hamileyim diyosun sonra kimyasal olduğu için adetle atılıo bu daha kötü bişi bence bekleyip garantilemek en iyisi ......zaten ben şimdi kan testi yaptırsam ne olacakki boşuna stres yaşamış olucam arttımı artmadımı die stres yapacam beklerken sonucu bebek varsa şuan zaten çok küçük olduğu için git şugün gel dicekler gene stres...bebek yoksa zaten yapacak bişide olmucak boşuna kollar delik deşik olucak boşuna stres olucak....zaten burda kan testi yaptırma imkanım yok..ildeki hast.yede zırtpırt gidemioz eşim izin alamıyor mecbur beklicem...ama zaten bidaha adetten önce hiçbi test yapmıcam adetimin geçmesini beklicem en güzeli..zaten bebek varsa nasipse herşekilde tutunacaktır.....boşuna strese gerek yokki
aminn cnm inşaallah....
slm cnm nasılsın neler yapıyosun... cimcime rüyalarıma girdi yaaaaaaaaaaaaaaa sevmeye doyamaz insan onu
nasıl yaniiiii
ÜMMÜ kuzu sen nerlerdesin inş. herşey yolundadır cnm merak ettik seni...
CANSU KELEBEK tatlı anneler bizi unuttunuz artık
SEROZİ sen nasılsın
kuzum bende seni yumoşları merak etmiştimmmmeraba polyanna ne güzel hamile olma ihtimalin bu ay çok yüksekmiş...işalllah canım işallah meleğin gelmiş olsun..bütün bu koşturmacalar bitmiş olsun işallah..sen yinede test çubuklarından al adetine yakın yine başlarsın yapmaya..işallah hamişsindir canım..
Bende canım yumurta kontrolü için istanbula gidemedim burda bir doktora gittim malesef yumoş büyümemiş..bende anlmaıyorum o kadar iğne ilaç boşa gitti..kısmet demekki..ama ben kasıklarımda hareketlilikler hissetmiştim..doktorumu aradım oda olsaydı görürdü dedi..cuma günü burdaki doktor tekrar bakayım dedi ama gideyimmi bilmiyorum iki günde ne değişecekki..bu ayki o kadar koşturmaca.Boşa gitti canım..birde okul idarecim hiç insaflı değil..benden sürekli belge istiyor..allah yardımcımız olsun canım
kelebeği bende merak ettim işallah diğer bebeği bırakmaz güzelce büyür..
Gülneva canım sen neler yapıyorsun..adet oldunmu..
kuzum bende seni yumoşları merak etmiştimmm
malesef yerinde sayıyor canım..:) bekliyoruz bakalım kısmet diğer adeteşöyle doğalından kalıversekte hiç uğraşmasak ne güzel olacak değilmi..:))
neguzel olur keske o sans bizdede olsaydi :-( hergun hepinuzede dua ediyorum kizlar rabbim daha cok bekletmeden nasip etsin evlatlarimizi...saolun kizlar beni merak etmissiniz cok sukur iyiyim bugun kontrolum vardi bebegimi gorunce keyfim yerine geldi buraz....surekli bi korkuyla yasiyorum artik ins rabbim kalan bebegimi bana bagislar saglikla kucagima almak nasip olur
aminn inşallah cnm inşallah değerim artar gebelik kesinleşir cnm bugün eşim alıcaktı 4 5 tane almasını istedim eczacı şaşkın gözlerle bakmıştır eminim artık tanıyor bizi sürekli test alıyoruz diyordur adam yazık bunlarda bi tutturamadılar bebeği diemeraba polyanna ne güzel hamile olma ihtimalin bu ay çok yüksekmiş...işalllah canım işallah meleğin gelmiş olsun..bütün bu koşturmacalar bitmiş olsun işallah..sen yinede test çubuklarından al adetine yakın yine başlarsın yapmaya..işallah hamişsindir canım..
bende canım yumurta kontrolü için istanbula gidemedim burda bir doktora gittim malesef yumoş büyümemiş..bende anlmaıyorum o kadar iğne ilaç boşa gitti..kısmet demekki..ama ben kasıklarımda hareketlilikler hissetmiştim..doktorumu aradım oda olsaydı görürdü dedi..cuma günü burdaki doktor tekrar bakayım dedi ama gideyimmi bilmiyorum iki günde ne değişecekki..bu ayki o kadar koşturmaca.boşa gitti canım..birde okul idarecim hiç insaflı değil..benden sürekli belge istiyor..allah yardımcımız olsun canım
kelebeği bende merak ettim işallah diğer bebeği bırakmaz güzelce büyür..
gülneva canım sen neler yapıyorsun..adet oldunmu..
aminnnnn
3 yumurta var her ay ama bırı buyuyor dıgerlerı ufak kalıyor bugun gene gıttım kan tahlılı kotu
aminn inşallah cnm inşallah değerim artar gebelik kesinleşir cnm bugün eşim alıcaktı 4 5 tane almasını istedim eczacı şaşkın gözlerle bakmıştır eminim artık tanıyor bizi sürekli test alıyoruz diyordur adam yazık bunlarda bi tutturamadılar bebeği dieadete kadar hergün yapmayı düşünüyorum cnm bakalım zaten değer artarsa test çubuğunda koyulaşma olur inş.....cnm herşeyin hayırlısı olsun boşa gitti die üzülme belki rabbimin başka bi mucizesi vardır sana belkide doğal yola sürpriz gelir bebiş allahtan ümit kesilmez cnm...cnm cuma yine bi git istersen senin yumoşlar sürpriz şekilde birden büyüyyor bakarsın istenilen boyuttadır..allah yar ve yardımcın olsun cnm...peki yumi biriktirmeye dvm edecekmisin yoksa buz bebişi transfer ettirecekmisin....rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bebişlerle kucağını doldursun
anladım cnm...allah yardımcın olsun inş. en yakın zamanda kavuşursun cennet kokuluna
malesef yerinde sayıyor canım..:) bekliyoruz bakalım kısmet diğer adeteşöyle doğalından kalıversekte hiç uğraşmasak ne güzel olacak değilmi..:))
neguzel olur keske o sans bizdede olsaydi :-( hergun hepinuzede dua ediyorum kizlar rabbim daha cok bekletmeden nasip etsin evlatlarimizi...saolun kizlar beni merak etmissiniz cok sukur iyiyim bugun kontrolum vardi bebegimi gorunce keyfim yerine geldi buraz....surekli bi korkuyla yasiyorum artik ins rabbim kalan bebegimi bana bagislar saglikla kucagima almak nasip olur
bugun hasta karsılamadakı kıza sordum 150 olması gerekıyormus en az bugun de tahlıl yaptırdım olumsuz yarın bır daha tahlıl yapılacak
belkı senın kı 3 yumurta olunca yuksek cıkıyordu
bıraz yukselse topluycam dedı doktor
kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?