Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

valla cnm şimdi bu konuyla ilgili bi topiğe baktım ve adet günü 0.100 çıkan adetten 1 hafta sonra 300 ü görmüş sonra adetten 1 hafta önce 1.20 çıkan adet gününde 700 leri görmüş ve daha neler neler kalbim dayanmadı dahada okuyamadım yazılanları http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...0100-cikip-sonra-2teste-hamile-olan-var.html: işte burda yazıo hepsi ayy cnm inş.. dediğin gibidir hele bide 100 de 100 gebesin yazmışsınya şöle heycanım tavan yaptı birde ben kaç yıldır hiç 0 ın üstünde bi rakam görmemiştim yani bu 3 negatif bile olsa 3 ü gördümya ona bile muhteşem sevindim hep 0 görmekten bıkmıştım nebilim hem umudum var hem yok şöleki değer 0 değilya bide adetime 8 gün var ve ben hayatımda hiç 0 ın üstünde sonuç görmemiştim doktorda artar yüksek ihtimal deyince ayyy heycan yaptım şimdi sanırım adetimin elmesini bekleyemeyeceğim bikaç gün sonra tekrar yaptırmak istiyorum bide şöle bi durum var doktor büyük ihtimal çok çok yeni hatta yeni yeni oluşmaya çalışan gebeliğe benzio dedi..ama negaitif olursada inan üzülmeyeceğim rabbim bilir en iyisini hayırlısı diyorum hep..cnm söktürücü bittikten sonra gelir demişti doktor bana adet için..dua edin kızlar bana :18::18:

Son düzenleme:

canım hakımızda hayırlısı neyse o olsun...inş değerin çıkar hamiş olursun devam eder..Allahım sağlıklı evlatlar versin..

canım benimde değerim 0,745 değer çıkmıştı benim gibi böyle küsüratlı rakamlar çıkan varmı acaba... bende düşünüyorum bazen acaba yanlış sonuçmu çıktı önünde 0 yokmuydu makinamı yanlış çıkartı..çünkü daha önce makine testimi 1000 çıkartmıştı ve gebeliyo yoktu...yok yok olamaz herhalde canımm ya..yakında kafayı yemesem iyidir..

cnm aklında soru işareti varsa tekrar yaptır..benim aşılama yaptırdığım ay 0.75 çıkmıştı cnm valla umut hep var ben her ay adet olduğumu bile bile test yapıyodum hakkımızda hayırlısı...farklı bi hastanede dene istersen

Demek ki heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İnşallah hamilesindir canım.

Seni umutlandırmak istemem ancak benim arkadaşım rahimden bir operasyon geçirecekti, yalnız o ay hamile olma olasılığı vardı. Adetine bir hafta kala gebelik testi yaptırdı. Değeri 5 çıktı. Doktoru aynı senin doktorun gibi konuştu ve adet tarihini geçtikten sonra regli olmazsan gel tekrar bakalım dedi. Adet olmadı 3. günü gittiğinde değeri yükselmişti. Şimdi 6 aylık dünya tatlısı bir kızı var. :)

Ben kendi adıma; hamile kalmak, test sonuçları gibi konularda kesin bir sonuç olmadığını düşünüyorum. Kiminin gebelik testinde sonuçlar süperken, kiminde düşük sonuç ama kesin hamilelik çıkıyor. BetaHcg kadından kadına, gebe kalma zamanına göre değişiyor. Aynı test sonuçları ile hamile olan da var olmayan da. Ama yürekten diliyorum inşallah, hayırlısı ile hamilesindir. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın evladını.

Umutlanma diyemeyeceğim burada hepimiz bir umudun peşinden gidiyor ve hep umut ediyoruz. Sadece kesin sonuca kadar kendini çok kaptırma, ama tabi yediklerine içtiklerine dikkat et, raflara uzanma, aniden eğilme, ağır iş yapma.

inşallah hamilesindir umut olmasa insan yaşarmi eger çoçugum olursa umut koycam ismini ben hiç umudumu kaybetmeden onu bekliyorum

tüp bebekmi yoksa normalmi fsh kaç

cnm çoooooookk haklısın kişiden kişiye değişiyor hiçbiri birbirini tutmuyor değerlerin...arkadaşın adına çok sevindim ne şanslıymış inşallah cnm güzel dileklerine kocaman yürekten aminnn diyorum...aslında doğruyu sölemek gerekirse hiç heycanlı değilim sonucu tanıyor gibiyim daha önceki yaşadığım olumsuzluklardan dolayı hayal kurmaya korkar oldum ve hem umutla hemde umutsuzlukla bekleyeceğim bakalım hayırlısı olsun cnm rabbim hepimize nasip etsin en yakın zamanda sağlıklı evlatlar...
tüp bebekmi yoksa normalmi fsh kaç
cnm normal yolla denedik daha gebeliğim kesin değil adetime 8 gün var değerin artmasını bekleyeceğim inş. artar...benim fsh 40 lardan 10 un altına indi zamanla birsürü sorunla uğraştım yıllardır rahim inceliği fsh rezerv azlığı tek yumurta negatif aşılama negatif klomenler menagonlar derken bu ay göğüslerimdeki aşırı acı hassasiyet sebebiyle adete 8 gün kala erkenden yaptırdım testi doktor adetten önceki değere göre iyi dedi adetinin geçmesini bekle tekrarlayalım dedi bakalım bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah hamilesindir canım Sağ salimde kucağına alırsın dualarımız seninle :)

merhaba canım sen nezamandır uğraşıyorsun bu problemlerle ilk öğrendiğinde değerlerin kaçtı bende 1 ay oldu öğreneli fsh 20, amh 0.2 ve şuan eşim askerde o yüzden çok takıyorum yıllardır uğraşıyorum demişsin ya senin değerlerin değiştimi nekadar sürede değişti?çok soru sordum ama beni anladığına inanıyorum.fsh için ilaç kullandın mı bana doktorum şuan hiçbişey vermedi ama yumurtlarsan normal yolla denersin dedi folik asit bile vermedi. bu arada umarım hamilesindir canım dualarım sizinle

Son düzenleme:

canım konuya atladım kusura bakma...ama folik asit bebek düşünen her kadına veriliyo ve en az gebelik öncesi 3 kullanman şart..folik asit vermemesine şaşırdım doğrusu..bidaki kontrole gitiğinde folik asiti kullanmak istediğini söyle...hamile kalınca bebek için çok önemli bir hap zararsız gebe kalıncada kullanıyosun folik asit...

İnşallah hamilesindir canım Sağ salimde kucağına alırsın dualarımız seninle :)
inşaallah cnm amin...

cnm ben 3 yılı aşkın süredir uğraşıyorum bebek için gitmediğim doktor kalmadı..benim ilk öğrendiğimde fsh 46 falandı..sonra doktor cyclo vermişti o benim bünyeyi tamamen bozmuştu başka doktorda duphaston vermişti o biraz daha iyiydi ama fsh bi türlü düşmüodu her ay dahada kötüye gidiodu..bu arada benim amh 0.1 yada 0.01 tüp bebek merkezinde ölçmüşlerdi ama kağıtlar dosyamda kaldı değeri doktor sözlü olarak sölemişti ama 0.1 yada 0.01 olarak kaldı aklmda durumum vahim ötesi yani bi mucize bekliyorum inş.sonra ben ilaçlar bana kötü gelince hepsini bıraktım ve bitkisel bişiler denedim bende rahim inceliğide vardı doktor soğan kürünü önerdi..sonra başka bi doktor bu fsh için hayıt tohumunu önerdi ben zaten artık araştıra araştıra önceden biliodum bu kürleri ama hiç denememiştim doktorlarda tavsiye edince kullandım ve bunları kullandığım ay fsh birden 4 e düştü mucize gibi...sonraki aylardada hep kontrollerime dvm ettim çok şükürki şuan fsh 10 un altında normal olarak seyrediyor inş. bidaha artmaz...tüp bebek bile yapmıyolardı bana yüksek fsh ile. şuanda fsh normal ama şimdide maddi durumdan yaptıramıyoruz rabbim bi mucize yaatır inş.bana hamileyimdir inş..cnm eşinin gelmesine nekadar var askerden...birde ultrasonda kaç yumi görünüo sende...benim gittiğim bütün doktorlar amh testi çokta fazla güvenilir değil çok ufak folikulleri ölçmez demişti ultrasondaki yumiler önemli cnm eğer doktorlar normal yola şans veiolarsa önce bikaç ay yumi takibi çatlatma iğnesi olmazsa aşılama oda olmazsa tüpe geçersiniz ama tabi bütün bunlar büyük bi zaman kaybı oluyor beklemeyelim derseniz eşin gelince hemen tüp yaptırın derim inşallah tüpe gerek kalmaz ve sen en yakın zamanda hamiş kalırsın cnm dualarım hepimiz için...

canım senin fsh mucize gibi düşüş yaşamışsın...ama fsh çıktığı zaman tekrar düşsede yine çıkıyo ama senin devamlı düşüş yaşaman gerçekten Allahımın çok büyük mucizesi...geçen ay kaç çıkmıştı fsh canım...banada formülün ver canım benimde düşsün... ben bir ay düşsede iki ay sonra yine çıkıyo 3 ay çıkıyo bir ay düşüyo fsh dengesiz ve o kadar araştırma yaptımki fsh 40 çıkan sonradan düşsede yine çıkıyo...umut oluyosun bize canım Allah razı olsun canım...

canım güzel haberlerle gel..olmasada üzülme canım Allahım ne yazdıysa o oluyo...herşeyde vardır bir hayır...

ilk öğrendiğim ay 3 yumurtam vardı ama küçük ve sağlıksız dedi adetimin 2.günü söyledi bunu, geçen ayda 1 tane sağlıklı ve büyük yumurtan var dedi . eşimin daha 3 ayı var. ben bu fsh ile bebek sahibi olabilirmiyim bimiyorum ama doktor ilaç kullanıcak durumn yok senin şuan dedi sadece cmrtesi yumrta oluşmu bakıp çatlatma iğnesi yaparım eşinn yanına gidersin dedi.Güzel duaların için çok teşekkür ederim umarım isteyen herkese verir Allah, bide şuan bende fsh düşmesi için ne yapayım yada bana önerebilceğin bişey var mı?

süper hamişlerimiz nasılnız neler yapıyosunuz...nasıl gidiyo hamilelelik bebişler iyidir inş canlar...

cnm ben sana hep diyorum şu hayıt tohumu gerçekten mucize gibi ve kullanan herkeste faydasını görüyor..memlekette en son gittiğim doktor demiştiki bana 42 yaşında bi hastam vardı tüp bebekte bile şans vermemişler bana geldi hayıt tohumunu kullan dedim 3 ay kullanmış geldi kontrole adeti geçti die dedi ve doktor bi bakıo kadın hamile doktorada sürpriz olmuş bu bana hayıt tohumunu tavsiye eden doktorun hastasıymış cnm hatta sağlıklı bi kızı olmuş kadının şuan...belki bunların vesilesiyle rabbimin izniyle olacak..ama sen kullanamıyorum diyosun ilaçlar fayda etmio cnm ben kaç yıl kullandım fsh için ve dahada arttırmıştı ilaçlar..bence bi dene şu hayıtın tohumunu demlicen çay gibi içecen cnm bendede biliosun gastrit ülser var sürekli bulantım kusmam oluo ama ben bebek için fsh düşsün die ağlaya ağlaya kusa kusa içtiğimi bilirim hayıtı ama napalım bebiş için değer cnm soğan kürüde hormonları dengelio iltihabı giderio rahmi temizlio oda çok yararlı ben onu 2 ay kullanmıştım ve ince olan rahmimi normale döndürmüştü bence rabbim bize bu bitki mucizelerini sunmuş allahımın yarattığı bu bitkiler nekadar faydalı tabi herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilemem ama denemeden öğrenilmez cnm...geçen ay bayram die gidemedim cnm ama en son 10 un altındaydı kaç aydırda şükür artmadı hep 10 un altında her ay değişik bi rakam çıksada şükürki 10 u geçmio cnm

Bide kaç yaşındasın canım ? inşallah hamilesindir dua edicem canım umut ol bizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…