Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm zaten adetliyken yumiler küçük olur yumurtlama gününde büyür buda adetin 14. günü oluyo tahminen doktorun adetin 2. günü küçük ve sağlıksız demesine anlam veremedim...ki tüp bebekte bile yumilerin kaliteli olup olmadığı sağlıklı olup olmadığı toplanmadan önce anlaşılmıo bildiğim kadarıyla...cnm umudunu hiç yitirme burda öyle şeler okudumki ben fsh 30 larla 46larla bile normal yolla hamiş kalanlar var rabbim büyüktür hepsi bahane ol dedimi olur bütün engeller kalkar..cnm senin eşinin yanına gitme şansın varsa tabiki değerlendir bu ay ı bakarsın tutuverir...yumi büyümesi için ne verdi klomenmi...fsh benim hayıt tohumuyla düştü cnm..dene istersen sende bide soğan kürü faydalı rahmi temizlio..incir kürü var yumi gelişmesi çatlatması için birsürü bitkisel kürler var cnm o topiklerdfe yazıo hepsi bilgi alabilirsin..

canım burda bitane sayfa fah yüksekliği diye onu baştan sona kadar okudum..hayıt soğan kullananlarda var aynen benim yaşadıklarımı onlarda yaşamış yada yaşıyo..hep yüksek fsh 80 görenlerde varda 40 görenlerde var ama bir kere çıkması bile daha sonra düşüler olsada yine çıkıyo...ve 40 fsh ile hamile kalanlarda olmuş...sen varya canım Alahım sana bu mucizeni bahşetmiş ve fsh yüksekliği ile savaşmış biri olarak..biliyosun fsh yükseken yumurta bile görülmüyor ve tüp bebek tedavisine bile başlanmıyor...başlansada yumoşlar büyümüyo...sen bu fırsatı değerlendir mutlaka tüp bebek tedavine başla canım..sonra maddiyat olsada geriye dönüş yok biliyosun..

cnm herkesin bünyesi hormonların değişimi farklı oluyor bence kendini şartlandırma öyle bikere çıktımı inse bile tekrar çıkıyor die çıkarsa hayıta tekrar başlarsın ama tavsiyem mutlaka dene hayıtı..araştırdığıma göre hayıt adı altında en çok faydasını görenler hayıtın tohumunu demleyip çay gibi içenler olmuşki banada tohumu fayda etmişti bence bide onu dene ve şartlandırma insede çıkacak die...ozaman psikolojikmen olumsuz etkiyle tabi çıkar hep olumlu düşünmek lazım..cnm bunlar hep bahaneee rabbim nasip edecek oldumu bütün engeller kalkar önümüzden....ve bu fsh lsun hormonlar olsun bünye olsun kişiden kişiye değişio cnm benim fsh 30lrdayken yunmilerim büyüyüp kendiliğinden çatlıodu bu herkese göre farklıdır cnm ...o yüzden olumlu düşünelim cnm... fsh yüksekken bile hamiş kalanlar var bizler neden olmayalım rabbim inş... bizede nasip edecek evlatlar

cnmm doktorun belki kendiliğinden yumiler gelişiomu die bi bakacaktır eğer gelişmesse ozaman dier ay büyük ihtimal yardımcı ilaç verecektir klomen türü yani....adetin kaçıncı günündesin şuan...cnmm bebiş için herşeye değer bence git değerlendir inş. tutar

Son düzenleme:
kızlar selam.bende 30 yaşındayım çikolata kisti endometriozis hastasıyım bebeğimiz olmuyor aşılama olmayınca aralıkta tüp bebek denicez.amh sonucum 1,83 (( rabbm herkese yardm etsn

kızlar selam.bende 30 yaşındayım çikolata kisti endometriozis hastasıyım bebeğimiz olmuyor aşılama olmayınca aralıkta tüp bebek denicez.amh sonucum 1,83 (( rabbm herkese yardm etsn

canım amh değerinle tüp bebek yapılır ki bence bu değerlere çokda takılmamak lazım 0.25 bir arkadaşım doğal yoldan anne oldu ve dr asla doğal yoldan olmaz derken

slm
bendre tüp bebek yaptırıcam,erken menopoz gırdım iki kere aşılama denedik olmadı sımdı bır tane yumurtam var buyudu ama kan tahlılı sonucu ıyı degıl sanırım

tüp bebek yaptıranlar e2 kac olması gerekıyor?benım kı 88 mıs yarın tekrar kan verıcem

bir mucize

27 yaşındayım cnm erken menapoz tehdidiyle çok erken tanıştım ama inşallah rabbim hepimize nasip eder sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar

bende 26 yasında tanıstım,1 yıllık evlıyım evlendıgımden berı cocuk ıcın cabalıyoruz doktorlar tahlıller bekleyısler evliliğimizi yasayamadık ,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....

amin inş. rabbim seninde kucağını boş bırakmasın..yeteeer arkadaşımızında dediği gibi bu amh fsh gibi değerlere pek takılmamak lazım kii senin amh bana göre çok çok iyi durumda benim 0.larda amh ama hala umudum var

ultrasonda her ay mı 1 yumi görülüo...benimde tek yumurtam kaldı bi mucize bekliyorum inşallah rabbim hepimize nasip eder çifter çifter evlatlar...

ÜMMÜ cnm güzel haberlerle gel..

YETEEERRR bu sana

polyAna bunlarda sana

Eklentiler

• $147ja6.gif
    3,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:

canım amh değerin çok güzel bence tüp bebek yaptırma aşılama yada yumurta takibi dene tekrar tekrar dene..doğal yola hamiile kalabilirsin...erken yumurta rezervi azlığı yok sende...rahim filmi çekildinmi canım başka bir sorun olmasın..bütün hormon tahlilerini yaptırdınmı canım..

canım bende 3 yumurta vardı tüp bebek tedavisine başlarken...ama dengesiz büyüynce doktorum aşılama yapmıştı çatlatma iğnesinden önce e2 500 dü sınır nedir bilmiyorum ama 88 düşük gibi geldi kaçıncı günü canım tedavinin..

canım yarın gidicenmi testini tekrarlamaya...gün aşırı git canım değerin inş yükselirse doktorun ilaçlara başlar erken takiviyelere...

canım hiç uramıyosun artık...küstünmü yoksa bizlere Allahım tez zamanda bebiş nasip etsin size canım...bak cuma gecesi dua ettim sana ve burda mücadele veren herkeze ve banada tez zamanda bebiş nasip etsin...yuvalarımız şenlinsin çocuk sesleriyle inş canım..gelince habersiz bırakma bizleri canım...

pardon canım ya bugün çarşamba kafa gitti vallahi..yaşlanıyom galiba..

polyAna bunlarda sana
tşk ettim kuzum
canım yarın gidicenmi testini tekrarlamaya...gün aşırı git canım değerin inş yükselirse doktorun ilaçlara başlar erken takiviyelere...
cnm valla bana kalsa her dkk yaptırıcam kan testi hatta evlerdede uygulanabilen beta testleri olsada hergün yapsam ama malesef adetimi bekşicem kan testi için eşim öle dedi ama artıyormu artmıyormu idrarla gebelik tetsleri yapacam adete kadar bugün eşim nöb eczane bulrsa 5 6 tane almasını söledim eczacı heralde gebelik testlerini koleksiyon yapıoz ssanıyodur

kuşum bugün günlerden cumamı die bende bi ara tereddütte kaldım bunu okuyunca galiba nirvanaya ulaştık biz bu arada ümmüyü bende çok merak ediyodum bugün kontrolü vardı inş. herşey yolundadır..sen nasılsın geldimi kırmızılar

ama eşine kızmaya başladım artık ne kadar vurdumduymaz kusura bakma ama çok kızdım eşine..neden gitmeni istemiyoki senin ve bebişin için deymezmiki o kadar yollara...benim eşim varya Allah razı olsun gidelim gidelim gitmeyelim gitmeyelim nerey çekersem oraya derler ya aynen..ama sadece bebek konusunda böyle...ben adet olamadım daha canım cuma sabahı hapım bitiyo söktürücü..karnımağrıyo yine geçiyo anlamadım gitti..geç dölenme mi oldu düşünmeye başladım artık..

ben hakveriyorum aslında eşime..işten izin alması zor oluyor 1 saat merkeze git 1 saatte gel bide üstüne negatif büyük yıkım oluyo...sonra ben oturup ağlayınca o çok üzülüyor sağlığından olcan dio...bide bu kimyasal gebelik durumları var adetten önce hamile çıkıo adetle beraber bebek atılıo haklı yani garantilemek istiyor..onun yaptığı doğru bende bi sorun var bence..acelecilik sabırsızlık ve sonu hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…