kelebekcim buralardayimm hep okuyorum ama yazicak bisi bulamiyorrum.cok gucsuz ve halsizim.her sabah ac karnins cikariyorum ..doktor arastirmasi yapiyorumm dogun icin.benimkiler arasinda bi hafta varmis .sen nasilsin ilac kullaniyomusun
canım arkadaşlarım ne kadar sizi tanımasamda gerçekten en ufak bir sevinçte ve hüzünde sizinle paylaşımlarda bulunmak bana çok iyi geliyor ve sizleri ne kadar görmesemde kendime doost kadar yakın hissediyorum..ve bugün ittinbarıyla kırmızılar geldii ve ben çoook mutlu oldum..önceden kırmızılar gelmesinde bebiş gelsin isterdim... şimdi öyle bir duruma geldimki kırmızıların geldiğini görünce çok mutlu oluyorum ...ve bugün doktorumu arıycam bize aret beyden randevu ayarlıycak ve ilk defa tüp bebbek merkeziyle görüşmeye gidicem..inş eşim bugün arıycak doktoru randevu alıcak perşembe gününe..bugün ben çoook mutluyum...
ne mutlu sana benim eşim ilk denemede pes etti ikinciye başlayalim diyorum ne gerek var olsaydi olurdu varmi böyle bişe fsh kaçti
fsh kaç çıkmıştı hiç tahlil yaptırdınmı canım bide hangi merkeze yaptırdın kaç senelik evlisin yaş kaç kısaca hikayeni anlatırmısın canım..kaç yumurta oldu tüp bebek tedavisinde..kısaca yazarsan çok seviniriz...
canım eşine benden slm söyle hiç kimse bir kadının Anne olma hakını elinden alamaz...eşinde olsa bu kişi..şimdi çok kızdım bakk.Allahım inş onada baba olma isteği veriri içine..ne denilebilirki neden istemiyoki...Allah yar ve yardımcın olsun canım yaa...zaten bizim strese girmemiz şart biliyosun..
kelebekcim mecburum doktor arastirmaya burdaki tip fak.devt olsun belli bi vakitten sonra takibe almiyo 10canim benimde öyle inanan halsizlik basagrisi felaket var özellikle aksamlari...ins seninde biran önce gecer bulantilarin bu haftalardan sonra yavaslar herald artik....bence bi sorun yoktur okuyoruz surekli öyle seyler ara fazla acilmasin yeter bi hafta sorun olmaz ins... ne güzel bak sen doktor arastirm,aya bile baslamissin ben hala korkularla yasiyorum hic öyle hazirliklarina kaptirmiyorum kendimi ya bisey olursa bunuda kaybedersem daha cok üzülürüm diye hic onlari düsünmüyorumcanim enin karin agrin oluyormu benim arada cok hafif agrilar oluyor tedirgin oluyorum:8
gülneva hayırlı olsun canım tedavin..işallah herşey yolunda gider yumilerin güzel güzel büyür ve sana bebek olarak döner canım..fsh yi çok fazla takma canım herşey kısmet benim fsh düşük olmasına rağmen ve yumi görülmesine rağmen büyümediler bu ay..kelebek le benim doktor aynı aynı protokol uygulandı maşallah kelebekte çok başarılı oldu ama bende malesef canım..kısmetten öteye gidilmiyor..önemli olan kullandığın ilaçların yumilere etkisi .hayırlı güzel haberlerini beklşyoruz stres yok rahat rahat ol tedavini canım..gelişmlerden haberdar et bizide..
kelebek ve cansu işallah hayırla sağlıkla kucağınızada alın işallah..
merhaba bana da birşeyler söyleyin ne yapacağım bilmiyorum çok mutsuzum çok moralim bozuk vajinusmustan yedi yıl çektim tam herşey bitti derken şimdi de çocuk olmuyor nedir benim bu çektiğim amh 0,9 tam sınırda herhalde tüp bebek tedvisine başliycam ama kendimde o gücü bulamıyorum sanki offff ne yapıcağam allah yardımcımız olsun bazen isyan edesim geliyor ama ne yapalım kader
gulnevacimm rabbim yar ve yardimcin olsun persembe guzel hbrrlerle donersin insallahhh..sen boyle pozitif oldukcaa bebegin sana gelmesi yaklasiyooo...dogru y amoldasinn arkadasimmm...arer bey insallahh senin derdinin dermani olurr..bebisler iyi cok sukurr ama biri daha kucukmus insallah bu hafta kapanmistir aradaki fark sende dualarini esirgeme banaa canimmmm
gülneva hayırlı olsun canım tedavin..işallah herşey yolunda gider yumilerin güzel güzel büyür ve sana bebek olarak döner canım..fsh yi çok fazla takma canım herşey kısmet benim fsh düşük olmasına rağmen ve yumi görülmesine rağmen büyümediler bu ay..kelebek le benim doktor aynı aynı protokol uygulandı maşallah kelebekte çok başarılı oldu ama bende malesef canım..kısmetten öteye gidilmiyor..önemli olan kullandığın ilaçların yumilere etkisi .hayırlı güzel haberlerini beklşyoruz stres yok rahat rahat ol tedavini canım..gelişmlerden haberdar et bizide..
kelebek ve cansu işallah hayırla sağlıkla kucağınızada alın işallah..:4bir programdan sonra
sağol canım inş ..bu ay fazla umudum yok aslında ama yinede Allahtan ümit kesilmez..çünkü bayağ bir adet gecikmesi yaşadım bu ay hormonlar tavan olabilir..her ihtimali göze alarak gidiyorum canım..fsh takmıyorum artık canım inş sende biran önce başlarsın tedavine..
slm hoş geldin sayfamıza.. isyan etme Allahım vermesindede vermemesinde de vardır bir hayır biz bilemeyiz..amh testin düşük çıkmış canım sınırn altından düşük..ama bebeiş olmıycak değil..ama normal yolla bizim gibi amh düşük olanlar normal yolla çok zor gebelik canım...tüp bebekte şansımız daha fazla..gücünü topla başla tüp bebek tedavisine canım..sayfamızı oku amh düşük olupta tüp bebekle hamile kalan çok..umudunu hiçbir zaman kaybetme ve panik yok..biz güçlü olmak zorundayız bebişlerin gelmesi için...Allah yardımcın olsun canım..
canım benim amh 0.2 doktor bana bile sınırda demedi şendn çok daha düşüklrn bile oluyr dedi kısırlık anlamına gelmiyor amh ın düşük olması dedi rezevlrnn azaldğnı göstryr ama hemende btmez senin yasn kück dedi.sen kaç yasndasn? Tüp bebek daha garanti dedi banada ama eşim yanmda yok askerde.canını skma pes etmekde yok
canım nasılsın SEN BAHÇECİYEMİ GİTMİŞTİN ŞİMDİ NE DÜŞÜNÜYORSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?