benim amh<0,1 ne yazık ki, üstelik sol yumurtalığım alındı daha önce ameliyatla ve sağ yumurtalığımda 3,5cmlik bir çikolata kistim mevcut ama kaderimde bebek varsa olur diye düşünüyorum.Tabi her ay çok üzülüyorum adet olunca
iki kere negatif aşılamam var artık tüp bebeğe geçelim dedik bakalım,, aşılama öncesi Memoriali düşünmüştüm ama 12 yıldır çocuk sahibi olamayan bi arkadaşımızın Bahçecide bebeği olunca etkilendik ister istemez ve merkez düşüncemiz değişti gerçi her iki merkeze iyi deniliyor ,,, aralıkta Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde dr. Güvenç beye muayene için randevu aldım bakalım nasıl bi süreç olacak,,,inş. herşey güzel olur hepimiz için,,,
merhaba benimde doktorum güvenç bey..hayırlı olsun işallah..işallah vesile olsun bebişlere kavuşmada..
canım amh için kür kullanmamıştım 2. Testi yaptırdığımda. senin kaç çıktı amh?
fsh değil amh testi yaptık. 35 yaşındayım ve 5 aylık evliyim. 2 aylık evliyken doktora gittik çocuk düşünüyoruz ama herşey yolunda mı diye bir muayene olayım dedim. ultrasonda doktor rezervi az gördüm ama test yapalım dedi. amh testi sonucum çok düşük çıktı. ben şok oldum. duvara çarptım sanki... 1 ay çatlatma iğnesi yapalım dedi doktor , yaptık ama sonuç negatif. beklemeden tüp yapmak lazım dedi doktor. biz de tüpbebek merkezi araştırdık. umut tüp bebek konusunda çok olumlu yazılar okudum karar verdik oraya gittik. doktorum süleyman bey, tahlillere baktı ve deneyelim bence umut var dedi. derken sürece başladık. 6 tane yumurta toplandı. 6 sı da döllendi. 3.gün aradılar en iyiyi seçmek için 5.gün yapıcaz transferi dediler. 5. gün olduğunda 2 adet 1.kalite, 2 adet de orta kalite embriyom vardı. diğer ikisi 3.günden sonra gelişmemiş. en iyi 2 adedi transfer ettiler ve dün akşam yaptırdığımız test sonucu da pozitif :) Allahım tamamına erdirsin inşallah ve dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...
senin amh kaçtı canım kendime umut bulucam da
benim amh 0,13
bence umudunu yitirme. nasibinde varsa olur...
gülneva naptın canım gittinmi merkeze..nedir durumlar hayırlı haberlerini bekliyoruz..
merhba kızlar gittim bugün doktora yumurtan oluşmuş hatta çatlamış bile dedi lh bakalm okadar yol gdceksn dedi ve lh 10çktı düsk gtme dedi ben yinede gdyrm kendme moral icn bundan sonrada şubata ertelicem eşim askerden gelnce ne gerkyrsa yaparm şimdi bende kürlere başlıcam
kızlar deha biesteron kullanıyorum ben 4 aydan beri ama bugünkü doktorum aret kamer kullansanda olur kullanmasanda çünkü hiçbir yararı yok dedi..kızlar birde biesteron olmuş 100tl madem yararı yok kullanmayada gerek yok o zaman..yeni aldım maalesef bitinceye kadar kullancam ben..ama kullanmak isteyene külfeten başka bişey değil..çünkü ben hiç yararımı görmedim daha nedense..önceden olan yumoşlar bile görünmüyor artık nedense...
slm nasılsın naptın canım gitmedinmi eşinin yanına..
canım benim bir arkadaşım var burada hemde komşum 2 defa tüp denedi 1 tane yumoşu oluyor ilk denemede boş çıktı ikincide dölenmedi dr miestereon verdi 2 ay kulandı 1 ay ara verdikten sonra dr gitti geçen hafta 2 tane yumurtası olmuş (rezerv azlığı var fsh 50 çıkmıştı)dr yeniden verdi biestereon kulanıp önümüzdeki ay tüpe geçecek eğerki faydası olmasaydı bu arakadaşın yumoşu 2 e çıkarmıydı YANİ BU DR KAFA KARIŞTIRIYOR
bende 4 aydan beri kullanıyorum biesteronu maalesef benim yumutaları fazlalaştırmadı daha..benim bildiğim kadarıyla ve araştırımların sonucunda ve doktorların profösörlerin dedikleri yumurtayı fazlalaştıran ilaç yok tıpta bulunmadı daha böyle bir ilaç..çünkü biten rezervin geri dönüşü yok sadece rezervde kalan yumoşlar büyebilr..ve fsh düştüğü zaman kalan yumoşlar büyüyo ...hakımızda hayırlısı canım..ben artık biesteronu kullanmayı düşünmüyorum..elimde kalan hapımı bitircem birrdaha almıycam..allahım ol derse olur canım..ilaçlara verdiğimiz paralara yazık..herzman gitiğim doktorumda tüp bebek merkezindeki aret kamer biesteronun hiçbir faydası yoktur diyo..
Gittim canım ama doktor önce ovulasyon olmuş ama yine de lh değerine bakalım dedi, akşam üzeri hemşiresi aradı lh 10 çıkmış bu ay gtmesine gerek yok demiş. ben yinede gittim çünkü çantamı bile hazırlamıştım moralimde çok bozuk olduğu için moral olsun diye gittim bugün sabah döndüm iş yerindeyim yorgunluktan ölüyorum.
bize dhea diye bir ilaç önermişlerdi ben kulandım hiç bir işe yaramadı amabir arkadaşım kulandı 8 tane yumoş oldu allahın takdiri bazılarında işe yarıyor bazılarında yaramıyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?