Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba benimde doktorum güvenç bey..hayırlı olsun işallah..işallah vesile olsun bebişlere kavuşmada..

KIZLAR MERHABA NASILSINIZ AZ ÖNCE POLAYNA İLE KONUŞTUMM YAŞADIKLARI YERDE KAN VEREBİLECEKLERİ YER OLMADIĞI İÇİN ( sağlık ocağında kan alamıyorlarmış ile yönlendiriyorlarmış hastaları) İLDE BULUNAN HAS CUAM GÜN İÇİN RANDEVU ALMIŞ CUMA GÜN KAN VERECECEKMİŞ EVDE MİSAFİRLERİ OLDUĞU İÇİN BURAYA UĞRAYAMAMIŞ SELAM SÖYLEDİ SİZEEE

senin amh kaçtı canım kendime umut bulucam da

gülneva naptın canım gittinmi merkeze..nedir durumlar hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım bugün gittik geldik çok şükür..görüşmem güzel geçti ultrasonla baktı nurtopu gibi iki adet çikolata kistim varmış..başka bişey görmedi yumoş...ama çok ilginç klomen verdi...doktorum çok umutlu konuştu her kadının çok yumurtası olcak diye bir kural yok ..sende rezerv azlığı var birtanede olsa o yumurtayı bulucaz tedavimize başlayalım dedi canım..20 yumurtası olupta hiç gebelik oluşamayanda var bir tane yumurtası olup hamile kalanda var dedi...öylede yumurta hemen bitmez korkma dedi..bende dedimki şuan yumurta yoksa klomende kullansam sonrada olurmu diye sordum..olur niye olmasınki diyo şuan küçüklerse büyücekler inş dedi canım...elevit ve folibiol coraaspirin clomen verdi..ve bizim gibi rezerv azlığı olan hastalara çok yüksek dozda ine vermiyorum dedi clomenle yumurtaları büyütüyoruz ve daha kaliteli yumurtalar oluşuyo dedi canım...bakalım hayırlısı büyürse yumoş bitanede olsa toplancak inş..beni fazla umudum yok aslında...bişey sorucam canım ya sen clomeni adetin kaçıncı günü başlamıştın...bitincemi kontrole çağırmıştı seni...ben perşembe gidicem yine kontrole haplarım bitince...ama burdaki doktoruma gidicem kontrole yumoş varmı yokmu diye..onlar ikisi anlaşmalı çalışıyolar..aman hiç kafama takmıyorum artık...çünkü biz üzülsekte değişen bişey yok maalesef..Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz...Aret beyin tek biz sözü beni çok etkiledi bugün bak kanser hastası değilsin üzülme..herşey iyi olucak dedi...

kızlar deha biesteron kullanıyorum ben 4 aydan beri ama bugünkü doktorum aret kamer kullansanda olur kullanmasanda çünkü hiçbir yararı yok dedi..kızlar birde biesteron olmuş 100tl madem yararı yok kullanmayada gerek yok o zaman..yeni aldım maalesef bitinceye kadar kullancam ben..ama kullanmak isteyene külfeten başka bişey değil..çünkü ben hiç yararımı görmedim daha nedense..önceden olan yumoşlar bile görünmüyor artık nedense...

slm nasılsın naptın canım gitmedinmi eşinin yanına..

kızlar merhaba.benimde yumurta rezervim az.3. tüp denemesi için merkez araştırıryorum.hangi merkez bize çare olur bilmiyorum.

canım benim bir arkadaşım var burada hemde komşum 2 defa tüp denedi 1 tane yumoşu oluyor ilk denemede boş çıktı ikincide dölenmedi dr miestereon verdi 2 ay kulandı 1 ay ara verdikten sonra dr gitti geçen hafta 2 tane yumurtası olmuş (rezerv azlığı var fsh 50 çıkmıştı)dr yeniden verdi biestereon kulanıp önümüzdeki ay tüpe geçecek eğerki faydası olmasaydı bu arakadaşın yumoşu 2 e çıkarmıydı YANİ BU DR KAFA KARIŞTIRIYOR

Son düzenleme:
“HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym”

“Allah’a güvendim (bana yeter)ondan başka ilah yoktur, O vardır, ki bende O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”HAYIRLI CUMALAR

slm nasılsın naptın canım gitmedinmi eşinin yanına..

Gittim canım ama doktor önce ovulasyon olmuş ama yine de lh değerine bakalım dedi, akşam üzeri hemşiresi aradı lh 10 çıkmış bu ay gtmesine gerek yok demiş. ben yinede gittim çünkü çantamı bile hazırlamıştım moralimde çok bozuk olduğu için moral olsun diye gittim bugün sabah döndüm iş yerindeyim yorgunluktan ölüyorum.

bende 4 aydan beri kullanıyorum biesteronu maalesef benim yumutaları fazlalaştırmadı daha..benim bildiğim kadarıyla ve araştırımların sonucunda ve doktorların profösörlerin dedikleri yumurtayı fazlalaştıran ilaç yok tıpta bulunmadı daha böyle bir ilaç..çünkü biten rezervin geri dönüşü yok sadece rezervde kalan yumoşlar büyebilr..ve fsh düştüğü zaman kalan yumoşlar büyüyo ...hakımızda hayırlısı canım..ben artık biesteronu kullanmayı düşünmüyorum..elimde kalan hapımı bitircem birrdaha almıycam..Allahım ol derse olur canım..ilaçlara verdiğimiz paralara yazık..herzman gitiğim doktorumda tüp bebek merkezindeki aret kamer biesteronun hiçbir faydası yoktur diyo..

bize dhea diye bir ilaç önermişlerdi ben kulandım hiç bir işe yaramadı amabir arkadaşım kulandı 8 tane yumoş oldu allahın takdiri bazılarında işe yarıyor bazılarında yaramıyor diye düşünüyorum

hadi bakalım hayırlısı olsun canım hiç belli olmaz belkide hamiş kalırsın bu ay..Allahım ol desin yeterki fsh bahane bence...inş cuma saati hürmetine Allahım özleminle yanıp tutuştuğumu meleklerimizi bize tez zamanada göndersin inş..bende tedaviye başladım canım bakalım inş yumoşlar büyürse tüp bebek deniycem ilk defa bu ay...

canım Allah yardımcımız olsun çok zor süreçler madi ve manevi çook yıpranıyoruz..biesteronu 80 tl alyıodum nedense birden zam gelmiş...bu durmumuzdan yararlanmaya çalışan insanlar çok...çok kullanılan bir ilaç hehalde..doktorumda tavsiye etmiyosa gerk yok kullanmaya..herkezde etkisi farklı bede ters tepti galiba canım..polyana napıyomuş aradınmı bugün kan testine giticekti inş hayırlı haberlerle gelir..polyananın sabrına hayranım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…