Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Amin canım inşallah bizde kavuşuruz biran önce Rabbim isteyen herkese versin. ben bu ay ümitli değilim canım hem lh değerinden dolayı hemde çok stresliyim .umarım senin herşey yolunda gider umarım rahat ve huzurlu bi dönemindir tüp bebek için

gulnevacimm ic sesini dinle bencee. oyle karar verr boesteron cogu yasi yuksek olan sifir yumurta olan inssanda yaradi sendede yarayabilir ha simdi dgl ama sana etkisini belki bi uc ay sonra gostercekkk..ben.su doktorlarin bu kadar cabuk kestirip atmasina hic kulak asmadim..suan bu ilac rezerv az olan kadinlar icin buyuk bi nimet birakma bu zamana kadae kullandin bundan sonra kendine biraz da zaman ver derim kendi fikrimm.
.

canım aradım ama telkapalı

kızlar merhaba ;

Öncelikle hepinize hayırlı cumalar. Şimdiye kadar iki tüp bebek denememiz oldu. Kısmetse 3. yü Aralık ayı sonu gibi yapacağız. Bende rezerv azlığı ve fsh yüksekliği var. En son gittiğim doktor en az 4 ay dhea kullanmamı söyledi şuan 7. kutudayım ve benim geçen ay ki kontollerde 3 yumoşum vardı. Genelde hep 1 olur. Ben açıkçası bu ilacın işe yaradığını düşünüyorum. Ancak anladığım kadarıyla en az 4 ay kullanmak şart. Bende şöyle bir duruma da neden oldu. Sol yumurtalığımda var olan kisti de yumoşlar gibi beslediği için büyümesine yol açtı.

Bana fsh ve yumoş kalitesi için önerebileceğiniz şeyler varsa çok sevinirim.

Kızlar merhaba ;

benim ilk iki denemem memorial de oldu 3. deneme için bir kaç merkeze daha gittim.

Bahçeci
Liv ( Aytuğ Bey )
Florance

aklımıza yatan florance dı. Aralık ayı sonu tedaviye başlıycaktık ama orayla alakalı bir sorun gündeme geldi.

Kafam iyice karıştı. Önümüzde ki hafta Memorial le tekrar görüşücem ancak orada yaşadığım sorunlar sebebi ile korkuyorum. Bana önerebileceğiniz merkez ve dr var mı acaba ?

canım hayırlı olsun işallah klomen iyi gelir..günde kaç tane içiyosun..ben biliyosun öyle bi kadın doğumcuya gitmiştim hormonlara baktırmak için klomen vermişti..bende günde 3 defa 3. gün başladım içtim adetin 10. günü smaer vermek için gittiğimde doktor yumi yok dedi..bu konuda tüp bebek doktorlarının daha iyi anladığı ı düşünüyorum..2 gün sonrada güvenç beyle randevum vardı..gittiğimde 3 yumi var dedi..hemen değerlendirdik canım..ama bu ay ki tedavimde doktor çok yüksek doz verdi toplam 450 ama bana hiç iyi gelmedi..3 yumi vardı hiç biri büyümedi..bende şimdi tekrar erken adet olmak üzereyim heralde yumurtlama olmadığı için bu ay daha 18. gündeyim ama adet olmak üzereyim başlayıp başlamakta kararsız kaldım..bu ayı es geçsemmi acaba..seninde işallah büyücek yumiler allah yüzünü güldürsün en kısa zamanda canım..biosteronu yazmışsın fsh ye faydası var diye düşünüyorum kendi vucudumdan yola çıkarak içmediğim aylar yükselti içtiğim aylar düştü..

allahıma şükürler olsun minik kesemizi gördük bugün rabbimin izniyle hamileyim inşaallah kalp atışınıda duymak nasip olur inşaallah..rabbim sağsağlim kucağımıza almak nasip etsin kızlar darısı başınıza rabbim tez zamanda sizede böle sürpriz yaşatsın asla umudunuzu kesmeyin rabbim duyuyor dualarımızı.... çok mutluyum sağlıklı bi şekilde devam eder ve sağlıkla doğar inş.allahım tamamına erdirir inşaallah kızlar ya şoktayım daha adete bikaç gün kala negatifi görmüştüm ben rabbimin merhameti bol ona imkansız die bişi yok bi kez daha anladım şükürler olsun rabbime
ağlamak istiyorum ama budefa mutluluktan hepiniz dualarımdasınız arkadaşlarım......

Son düzenleme:

mutluluğun daim olsun, tanışmıyoruz ama içim mutlulukla doldu nasıl bi sevinçtir kim bilir Allah'ım bize de yaşatsın, inş. akan mutluluk gözyaşlarımız olsun bu sefer,,,

Kac gündür bu haberi bekliyoruz yahu saglikla kucagina almani diliyorum canim, darisida topikteki tüm arkadaslara ve isteyenlere olsun.

GÖZÜN AYDIN CANIM ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA SIHATLE KUCAĞINA ALIRSIN İNŞŞ

Maşallah! Allah nazardan saklasın ! Bebeğinizle sağ selamek kavuşmeye nesip etsin! Hangi hastanede yapmıştınız?

çok güzel bi haber canım allah mutluluğunu daim etsin..dua et bizlerede canım..allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin.. darısı bizlere tüm istiyenlerin başına..

polyanacım seninle daha önce tüp bebek ilaçları için konuşmuştuk hatırladıysan. Canım bu güzel haberine çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kucağına almayıda nasib etsin inşaallah. Adetin kaç gün geçmişti keseyi gördüğünde. Bende tüp bebekten pozitif sonuç aldım ama daha keseyi görmeye gitmedim 10 gün sonra gidecem inşaallah. Rabbim bütün olmayanların yüzünü güldürsün tez zamanda yavrularımıza kavuştursun bizi(amiiin)

kizz gunlerdir catladik burdaa:)) canim gozun aydinn hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasip etsin walla cok mutlu oldukk allahim korusun bebegini

canim gözün aydin fsh kaçti senin inan çok mutlu oldum rabbim herkese nasip etsin inş

canım sen testlerde hep pozitif görmüştün hatırladığım kadarıyla...kan tetsine kaç çıktı ne ara kese gördün ayy şok şook diyorum yani...kaç haftalık gebeymişsin..adet zamnın daha yeni geçmedimi..senin bebiş fazla çabuk gelişiyo galiba..çook sevindim inş kucağına almayıda nasip etsin inş..uramadın bizleri çatlatın buralarda aşk olsun polyanacıkk...neyse sonu mutlu bitmişş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…