Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bende ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra oldum ve çoook sevindim..aşırı ağrılı geçiyor benimkide...hemen apranax içtim..yoksa mümkün değil ölürüm bide bilirsin zaten biz ağrılı adet oluruz bu transfer sonrası mahvoldum bende...her gün yürüyüş yapman harika...psikologum banada demişti strese sinire birebirmiş yürüyüş :))) harikasın sen

şakamı yapıyorsun ya...ben incir soğan falan diyecek diye aramıştım..onuda alamam o zaman

canım ben bu ay incir kürünü deniycem sende dene istersen canım yumurta çatlatıcı kürde yapıcm birde havuç kürü çünkü benim yumoşlar çatlamamıştı geçen ay kist olmuştu ..senin yumurta rerzerv azlığın yoki kürlere boşuna verme parana yazık..bended çikolata kisti vardı diye biliyorum yine yalnnış bilgi vermeyiyimde genelde adetle atıyorum inş adetle bu ay atarım kistleri..sıcak su yapıcam karnıma geçen sıcak su yapmıştım gitmişti kistler..

canım yürüyüş gerçekten iyi geliyor içim açılıyo yürürken evde olsam kurar kuara dururum o bir saat tavsiye ederim sende yürü..hem yumurta gelişiminede iyi geliyomuş yürüyüş kk topikte okumuştum...

birlikte yapma canımmm farklı zamanlarda yap kürleri CANIM POLYANNA ÇOK KİLO VERMİŞ ÇOK AĞI GEÇİYOR GEBELİĞİM DEDİ

çok üzüldüm polyanacık inş bulantıları geçsinde rahat etsin yazık...ama bebeiş için katlanıcak artık...meleklerimiz için herşeye değer onlar gelsin yeterki..tamam canım bu ay bal çörek otu yapmayayım bari..onuda bidaki aya yaparım..inş gerek kalmazda gelir bebişim...

incir kürünü soğan kürünü hepsini denicem ama para karşılığı kür verecekse istemem zaten tüpte bisürü param gitti :)))
bende tüp bebekten önce yürüyüş yaptım eşimle 10 gün falan yapabildik.ikimizde çalışıyoruz akşam 9 da evdeyiz..artık yapamam çok geç oluyor çünkü..iş zaten aklımdakileri götürüyo

çook sevindi canım ne güzel bir emriyon olucak inş...ama transfer zamanı gelmedimi artık canım hadi bebişlerini al artık karnına üşümesinler orda annesi ...tarlusala gerek kalmadı canım adet oldum çok şükür..adetede seviniri olduk Allahım..

ne güzel bir işin var canım bende çalışmak istiyorum..mesleğin neydi senin canım...boşver hiç paranı verme o kürlere...Allahım ol desin kürler bahane..zamanı gelmeden yaprak bile oynamazmış yerinden...hepimiz zamnı gelince anne olucaz Allahında izniyle canım..

bi sendikada özel kalemde çalışıyorum.çok şükrediyorum ev hanımı olsaydım ben takar dururdum o yüzden bin kere hamdolsun bi işim var..ama çok özeniyorum evde olmadım hiç evlendim evleneli hep ayaküstü temizlik,yemek neyseki rabbim var o bize hayırlısını verir.bol bol dua edelim birbirimize inşallah

bence de yapın kızlar . çünkü ben daha öncede ovulasyon testi kullanmıştım. pcoslu olduğum için her gün koyu çıkıyordu. ama bu ay ilk kez denedim soğan kürünü. ilk farkettiğim şey ovulasyonda artık tek çizgi görüyorum. sadece yumurtlama günümde çift çıktı.

Normall cnmmm agrili olmasida iyi bence..benimde agrili olmustu transfer sonrasi ..bazen az adet olunca agrisiz olurdum oda bana sahte gelirdi agrilisi iyi herzamAnnn

olabilir aslında abla 10 güne kadar adet olabilirim ozamn gidicem tekrar.. konuşayım bu konuyu inş kaliteli güzel embiryom oluşurda dondurma şansım olur..ücretde yardımcı olurlar diye düşünüyorum baştan beri oraya gidiyorum inş bu yöntem işe yarar..

inş canm 2014 hepimize uğurlu gelir hepimizin bebeği olur inş. alisalis tablo yapmış 1219.sayfada var durumlarımızı takip edebilcez tablodan..

Son düzenleme:

canım güçlü olmaya çalışıyorum sabırla mücadeleyle allahın izniyle başarıcaz inş bizde bigün anne olucaz..inş canım yeni bir yıl yeni umutlar bizim için herkes için çok güzel olsun..sende adet olmuşsun çok güzel söktürücü kullanmadan adet olabilmen ağrı demişsin kistlerin olduğu için ağrılı adet görmüş olabilirsin ama bence adetliyken ağrı kesici kullanma adetini kesebilir nane yada adaçayı iç çok iyi geliyo ben artık öle yapıyorum bekarken çok kullanırdım ağrı kesici çok ağrılı oluyodu adetlerim şimdi pek ağrım olmuyo rahatlatıyo sıcak bitki çayları..

canım ilk günüm bugün adetimin bayağ yoğun genç kız gibi adet oluyorum artık geçen adetimde de öyle yoğundu...canım nasıl bir ağrı dayanılmaz derecede ağrı kesici içmemmek için kendimi zor tutuyorum evet biliyorum canım ağrı kesici adeti kesiyo ama çoook şiddetli ağrım var...acaba başka yumoştmı büyüdü kist oldu..yada transfer sonrası böyle ağrılımı oluyo adet...

Normall cnmmm agrili olmasida iyi bence..benimde agrili olmustu transfer sonrasi ..bazen az adet olunca agrisiz olurdum oda bana sahte gelirdi agrilisi iyi herzamAnnn

hemde ne ağrılı canım ölücem ağrıdan ağrı kesicide içmek istemiyorum...senin kaçıncı denemende tutmuştum bebişin canım geçmişi anımsayamadım kusura bakma canım ya..

iyi olur tatlım, ayrıca ben az ilacın sen de de işe yarayacaığından umutluyum. allah yardımcımız olsun.

canım ben dondurma işlemine çok olumlu bakmıyorum..bizim emriyo oluşsada 2 yada 3 güne zor geliyor canım..çözünürkende emriyo bazen kaliteliğini kaybediyomuş ben onu göze alamam gibi geliyo...ben yine ne kadar erken yaş geçmeden transfer olunursa daha iyi tutnur emriyo diye düşünüyorum...canım klomenle denesinler yumurta büyütmeye az ilaçla büyünce yumoş daha kaliteli olurmuş bizim gibi rezerv azlığı olanlarda...canım bence bir ay ara ver çok ilaç kullandın bu ay yumurtalık anca kendini toparlar...ben bu ay ilaç kullanmayı düşünmüyorum doğal akışına bırakıcam bu ay...benimde doktorum çağırdı adetin 3 günü cumartesi gidicem bakalım ne diycek yine yumoş varmı acaba gerçi benim yumoşlar adetin 3 günü değilde 7 günü çıkıyo ultrasonda geç büyüyo nedense adetlerimde 45 günde oluyo...

canım oh oh ağrılı olsun, çok çok gelsin, bunlar iyiye işaret, ayrıca halen genç kız olduğunu da aklından çıkarma... çıtırsın kızım çıtır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…