kızlar bu ay ilk defa söktürücü içmeden bugün adet oldum sonunda inan o kadar sevindimki çoook mutlu oldum...tramsferimin 17 günü oldum adet ilaçlarımı bırakalı 5 günüm...kızlar hergün yürümeye başladım bu arada 1 saat tempolu yürüyorum..çook kilo aldım iki senede 10 kilo aldım zaten balık etliydim şimdi şişko oldum ilaçlar sayesinde..ilk önce şu kilolarımı atmam lazım...acayip ağrılı adet oldum resman kıvranıyorum karnım çok ağrıyo... normalmidir acaba kızlar transfer sonrası ağrılı adet...
şakamı yapıyorsun ya...ben incir soğan falan diyecek diye aramıştım..onuda alamam o zaman
canım bende ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra oldumve çoook sevindim..aşırı ağrılı geçiyor benimkide...hemen apranax içtim..yoksa mümkün değil ölürüm bide bilirsin zaten biz ağrılı adet oluruz bu transfer sonrası mahvoldum bende...her gün yürüyüş yapman harika...psikologum banada demişti strese sinire birebirmiş yürüyüş :))) harikasın sen
birlikte yapma canımmm farklı zamanlarda yap kürleri CANIM POLYANNA ÇOK KİLO VERMİŞ ÇOK AĞI GEÇİYOR GEBELİĞİM DEDİ
canım ben bu ay incir kürünü deniycem sende dene istersen canım yumurta çatlatıcı kürde yapıcm birde havuç kürü çünkü benim yumoşlar çatlamamıştı geçen ay kist olmuştu ..senin yumurta rerzerv azlığın yoki kürlere boşuna verme parana yazık..bended çikolata kisti vardı diye biliyorum yine yalnnış bilgi vermeyiyimde genelde adetle atıyorum inş adetle bu ay atarım kistleri..sıcak su yapıcam karnıma geçen sıcak su yapmıştım gitmişti kistler..
bende tüp bebekten önce yürüyüş yaptım eşimle 10 gün falan yapabildik.ikimizde çalışıyoruz akşam 9 da evdeyiz..artık yapamam çok geç oluyor çünkü..iş zaten aklımdakileri götürüyocanım yürüyüş gerçekten iyi geliyor içim açılıyo yürürken evde olsam kurar kuara dururum o bir saat tavsiye ederim sende yürü..hem yumurta gelişiminede iyi geliyomuş yürüyüş kk topikte okumuştum...
canım sadece incir yap..belki ters etkileşim yapabilir..
canım ben geçen ay gnc den maternty çay içtim 3 defa ve çok ve çok güzel adet oldum..içeriğinde organik anason melisa rezene kimyon var..
opudan sonra bana tarlusal verdiler..düzen bozulmasın diye..
dün opum oldu..2 si dolu çıkyı yumilerden..bugünde aradılar birrine işlem yapılabilmiş..oda döllenmiş çok şükür..bölünürse yarın dondurulucak inşallah..
canım hayırlısı olsun demekki bu ay vakti değilmiş..doğal denemen daha iyi ozaman daha kaliteli olacaktır embriyon canım...işallah hepimiz 2014 hamişleri oluruz..bebişler gelsin..
canım ne tabolusu ben göremiyorum..
incir kürünü soğan kürünü hepsini denicem ama para karşılığı kür verecekse istemem zaten tüpte bisürü param gitti :)))
bende tüp bebekten önce yürüyüş yaptım eşimle 10 gün falan yapabildik.ikimizde çalışıyoruz akşam 9 da evdeyiz..artık yapamam çok geç oluyor çünkü..iş zaten aklımdakileri götürüyo
ne güzel bir işin var canım bende çalışmak istiyorum..mesleğin neydi senin canım...boşver hiç paranı verme o kürlere...Allahım ol desin kürler bahane..zamanı gelmeden yaprak bile oynamazmış yerinden...hepimiz zamnı gelince anne olucaz Allahında izniyle canım..
canım ben bu ay incir kürünü deniycem sende dene istersen canım yumurta çatlatıcı kürde yapıcm birde havuç kürü çünkü benim yumoşlar çatlamamıştı geçen ay kist olmuştu ..senin yumurta rerzerv azlığın yoki kürlere boşuna verme parana yazık..bended çikolata kisti vardı diye biliyorum yine yalnnış bilgi vermeyiyimde genelde adetle atıyorum inş adetle bu ay atarım kistleri..sıcak su yapıcam karnıma geçen sıcak su yapmıştım gitmişti kistler..
kızlar bu ay ilk defa söktürücü içmeden bugün adet oldum sonunda inan o kadar sevindimki çoook mutlu oldum...tramsferimin 17 günü oldum adet ilaçlarımı bırakalı 5 günüm...kızlar hergün yürümeye başladım bu arada 1 saat tempolu yürüyorum..çook kilo aldım iki senede 10 kilo aldım zaten balık etliydim şimdi şişko oldum ilaçlar sayesinde..ilk önce şu kilolarımı atmam lazım...acayip ağrılı adet oldum resman kıvranıyorum karnım çok ağrıyo... normalmidir acaba kızlar transfer sonrası ağrılı adet...
şakamı yapıyorsun ya...ben incir soğan falan diyecek diye aramıştım..onuda alamam o zaman
baharım, canım kardeşim, o zaman doğal yöntem yani neredeyse hiç ilaçsız da şansın yüksek olur bence, yani kendi doğal yumurtan ile döllenmeme durumu olmayacaktır. şansı artırmak için bir kaç tane biriktirmek ile ilgili doktorunla görüş, ayrıca ona uygun fiyat alıp alamayacakları sor, sen özel bir hastasın, senin evlat sahibi olman onun için de büyük başarı olacaktır, uygun zamanda konuşmanı bu konuda belli bir pazarlık yapılıp yapılamayacağı öğrenmeni tavsiye ederim.
inş canm 2014 hepimize uğurlu gelir hepimizin bebeği olur inş. alisalis tablo yapmış 1219.sayfada var durumlarımızı takip edebilcez tablodan..canım sadece incir yap..belki ters etkileşim yapabilir..
canım ben geçen ay gnc den maternty çay içtim 3 defa ve çok ve çok güzel adet oldum..içeriğinde organik anason melisa rezene kimyon var..
opudan sonra bana tarlusal verdiler..düzen bozulmasın diye..
dün opum oldu..2 si dolu çıkyı yumilerden..bugünde aradılar birrine işlem yapılabilmiş..oda döllenmiş çok şükür..bölünürse yarın dondurulucak inşallah..
canım hayırlısı olsun demekki bu ay vakti değilmiş..doğal denemen daha iyi ozaman daha kaliteli olacaktır embriyon canım...işallah hepimiz 2014 hamişleri oluruz..bebişler gelsin..
canım ne tabolusu ben göremiyorum..
canım çok üzüldüm..herşeyde vardır bir hayır canım belki emriyon oluşsada sana tutunamıycaktı biliyorum teseliler boş..insanın içi yanıyo ama biz güçlü kadınlarız Allahım izniyle atlatıcaz kötü günleri..iyi günler yakındır canım...yeni yıl yeni umutlar getirsin inş hepimize ..biz 2014 yılı hamişleri olucaz inş Allahında izniyle..
canım güçlü olmaya çalışıyorum sabırla mücadeleyle allahın izniyle başarıcaz inş bizde bigün anne olucaz..inş canım yeni bir yıl yeni umutlar bizim için herkes için çok güzel olsun..sende adet olmuşsun çok güzel söktürücü kullanmadan adet olabilmen ağrı demişsin kistlerin olduğu için ağrılı adet görmüş olabilirsin ama bence adetliyken ağrı kesici kullanma adetini kesebilir nane yada adaçayı iç çok iyi geliyo ben artık öle yapıyorum bekarken çok kullanırdım ağrı kesici çok ağrılı oluyodu adetlerim şimdi pek ağrım olmuyo rahatlatıyo sıcak bitki çayları..
Normall cnmmm agrili olmasida iyi bence..benimde agrili olmustu transfer sonrasi ..bazen az adet olunca agrisiz olurdum oda bana sahte gelirdi agrilisi iyi herzamAnnn
olabilir aslında abla 10 güne kadar adet olabilirim ozamn gidicem tekrar.. konuşayım bu konuyu inş kaliteli güzel embiryom oluşurda dondurma şansım olur..ücretde yardımcı olurlar diye düşünüyorum baştan beri oraya gidiyorum inş bu yöntem işe yarar..
olabilir aslında abla 10 güne kadar adet olabilirim ozamn gidicem tekrar.. konuşayım bu konuyu inş kaliteli güzel embiryom oluşurda dondurma şansım olur..ücretde yardımcı olurlar diye düşünüyorum baştan beri oraya gidiyorum inş bu yöntem işe yarar..
canım ilk günüm bugün adetimin bayağ yoğun genç kız gibi adet oluyorum artık geçen adetimde de öyle yoğundu...canım nasıl bir ağrı dayanılmaz derecede ağrı kesici içmemmek için kendimi zor tutuyorum evet biliyorum canım ağrı kesici adeti kesiyo ama çoook şiddetli ağrım var...acaba başka yumoştmı büyüdü kist oldu..yada transfer sonrası böyle ağrılımı oluyo adet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?