Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar bir arkadaşım bebeği için tefriciye okuyur yardımcı olmak istermisiniz

evet canım transferin 13.günü dün sabah kahverengi akıntıyla başladı ama bu sabah tam adet oldum..sen olmadınmı ? transferin kaçıncı günü bugün ??

bugün transferin 17 günü hala gelen giden yok... çok kilo aldım ilaçlar yüzünden bu aralar canım...adetlerim zaten düzensizdi benim..geçen ayda söktürücüyle adet olmuştum canım...

bugün transferin 17 günü hala gelen giden yok... çok kilo aldım ilaçlar yüzünden bu aralar canım...adetlerim zaten düzensizdi benim..geçen ayda söktürücüyle adet olmuştum canım...

ben bu progestan falan bıraktım 6 gün sonra adet oldum..çikolata kisti olduğu için bende düzensizdir.normalde 28 inde olcakken 25 inde oldum yani hep erken olurum bende...tatlım eğer değerlerin negatifse tarlusal mıydı neydi ondan al sende

günaydın canım...polyanadan haberler varmı...hastaneye yatıcaktı en son galiba neler yaptı acaba..sende son durumlar nedir canım ne zaman başlıyosun tedavine canım..

canım dün aradım ama açmadı ama son konuştuğumuzda daha iyidi annesini bekliyordu canım ben devletin 3. rapor hakkını bekliyorum

canım ben iki gün arayla kan testi yaptırdım hep 0.100 dü bir sayı dahi değerde artış yok nedense yinede acabamı diyorum ama olsa çıkardı ya...bendede çikolata kist var canım geçen adete iki tane kistim vardı 18 mm 22mm..onlarmı geciktiryo adetimi acaba..ben doktoruma gidicem baksın bakalım ultrasonla işimi garantiye alayım ben söktürücü kullancaksam..

canım dün aradım ama açmadı ama son konuştuğumuzda daha iyidi annesini bekliyordu canım ben devletin 3. rapor hakkını bekliyorum

hadi bakalım hayırlısı olsun canım inş sende gelicen transfer aşamasına...bende bu ay adet olayım incir kürü ve havuç kürü yapıcam...bal çörek otu karışımıda yapsamı acaba iki kürü birden yapılıyobiliyomu acaba bilgin varmı canım..polyanacık hiç girmiyor artık unutu bizi galiba...

birlikte yapma canımmm farklı zamanlarda yap kürleri CANIM POLYANNA ÇOK KİLO VERMİŞ ÇOK AĞI GEÇİYOR GEBELİĞİM DEDİ

sendemi çikolata kistlisin..allah allah ben hiç gecikmem hep erken olurum valla.git tabi göster doktoruna.benim 22 olan değerim 9 a düşmüştü bi daha baktırmadım iyikide para vermemişim..bu arada ibrahim saraçoğlundan randevu aldım haftaya telefonla arayacaklar beni..senle durumlarımız aynı nasılsa istersen sanada söylerim dediklerini..3 ay kür yapmayı düşünüyorum olmazsa mart nisan gibi 2.yi denicem

Transferi yapanda toplayanda nafiye hanimdii..cok iyi bi doktor kendisi ama bana bi faydasi olmadiii ...transfer ve yumos onemli dgl o ilac ayari cok onemlii tqbi rabbim ol diycek onu deme gerek yokkkk bilee hep biliyoruzz

Haticimm bide benim baharatci var tahillee bakip karisim yapiyo.300tl koca bi kavooz geldi bana cayda veriyo..bide orayla gorus istersen ole karar ver derimm..iulusta istanbul baharatt adamin kitaplari var..

Haticimm bide benim baharatci var tahillee bakip karisim yapiyo.300tl koca bi kavooz geldi bana cayda veriyo..bide orayla gorus istersen ole karar ver derimm..iulusta istanbul baharatt adamin kitaplari var..

bitanem teşekkür ederim ama inanki beş kuruş verecek durumum yok :26:

canım sadece incir yap..belki ters etkileşim yapabilir..
canım adet oldunmu ben olamadım daha...
canım ben geçen ay gnc den maternty çay içtim 3 defa ve çok ve çok güzel adet oldum..içeriğinde organik anason melisa rezene kimyon var..
opudan sonra bana tarlusal verdiler..düzen bozulmasın diye..
canlar hayırlı Habrlerinizi bekliyoruz...
dün opum oldu..2 si dolu çıkyı yumilerden..bugünde aradılar birrine işlem yapılabilmiş..oda döllenmiş çok şükür..bölünürse yarın dondurulucak inşallah..
arkadaşlar embiryom oluşmadı..transfer olmadı..bundan sonra doğal takip edicez güzel gelişen yumoş olduğunda tekrar denicez..hayırlısı artık inş bundan sonra herşey çok güzel olur hepimiz için..
canım hayırlısı olsun demekki bu ay vakti değilmiş..doğal denemen daha iyi ozaman daha kaliteli olacaktır embriyon canım...işallah hepimiz 2014 hamişleri oluruz..bebişler gelsin..
canım ne tabolusu ben göremiyorum..

kızlar bu ay ilk defa söktürücü içmeden bugün adet oldum sonunda inan o kadar sevindimki çoook mutlu oldum...tramsferimin 17 günü oldum adet ilaçlarımı bırakalı 5 günüm...kızlar hergün yürümeye başladım bu arada 1 saat tempolu yürüyorum..çook kilo aldım iki senede 10 kilo aldım zaten balık etliydim şimdi şişko oldum ilaçlar sayesinde..ilk önce şu kilolarımı atmam lazım...acayip ağrılı adet oldum resman kıvranıyorum karnım çok ağrıyo... normalmidir acaba kızlar transfer sonrası ağrılı adet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…