Canim ni ssk li fiyatimi. 2750 olan
evet canım ssk raporsuz fiyatı bu
canım adet oldunmu..ben daha olamadım adet...
günaydınlar
evet canım transferin 13.günü dün sabah kahverengi akıntıyla başladı ama bu sabah tam adet oldum..sen olmadınmı ? transferin kaçıncı günü bugün ??
bugün transferin 17 günü hala gelen giden yok... çok kilo aldım ilaçlar yüzünden bu aralar canım...adetlerim zaten düzensizdi benim..geçen ayda söktürücüyle adet olmuştum canım...
günaydın canım...polyanadan haberler varmı...hastaneye yatıcaktı en son galiba neler yaptı acaba..sende son durumlar nedir canım ne zaman başlıyosun tedavine canım..
ben bu progestan falan bıraktım 6 gün sonra adet oldum..çikolata kisti olduğu için bende düzensizdir.normalde 28 inde olcakken 25 inde oldum yani hep erken olurum bende...tatlım eğer değerlerin negatifse tarlusal mıydı neydi ondan al sende
canım dün aradım ama açmadı ama son konuştuğumuzda daha iyidi annesini bekliyordu canım ben devletin 3. rapor hakkını bekliyorum
hadi bakalım hayırlısı olsun canım inş sende gelicen transfer aşamasına...bende bu ay adet olayım incir kürü ve havuç kürü yapıcam...bal çörek otu karışımıda yapsamı acaba iki kürü birden yapılıyobiliyomu acaba bilgin varmı canım..polyanacık hiç girmiyor artık unutu bizi galiba...
canım ben iki gün arayla kan testi yaptırdım hep 0.100 dü bir sayı dahi değerde artış yok nedense yinede acabamı diyorum ama olsa çıkardı ya...bendede çikolata kist var canım geçen adete iki tane kistim vardı 18 mm 22mm..onlarmı geciktiryo adetimi acaba..ben doktoruma gidicem baksın bakalım ultrasonla işimi garantiye alayım ben söktürücü kullancaksam..
Transferi yapanda toplayanda nafiye hanimdii..cok iyi bi doktor kendisi ama bana bi faydasi olmadiii ...transfer ve yumos onemli dgl o ilac ayari cok onemlii tqbi rabbim ol diycek onu deme gerek yokkkk bilee hep biliyoruzz
sendemi çikolata kistlisin..allah allah ben hiç gecikmem hep erken olurum valla.git tabi göster doktoruna.benim 22 olan değerim 9 a düşmüştü bi daha baktırmadım iyikide para vermemişim..bu arada ibrahim saraçoğlundan randevu aldım haftaya telefonla arayacaklar beni..senle durumlarımız aynı nasılsa istersen sanada söylerim dediklerini..3 ay kür yapmayı düşünüyorum olmazsa mart nisan gibi 2.yi denicem
Haticimm bide benim baharatci var tahillee bakip karisim yapiyo.300tl koca bi kavooz geldi bana cayda veriyo..bide orayla gorus istersen ole karar ver derimm..iulusta istanbul baharatt adamin kitaplari var..
canım sadece incir yap..belki ters etkileşim yapabilir..hadi bakalım hayırlısı olsun canım inş sende gelicen transfer aşamasına...bende bu ay adet olayım incir kürü ve havuç kürü yapıcam...bal çörek otu karışımıda yapsamı acaba iki kürü birden yapılıyobiliyomu acaba bilgin varmı canım..polyanacık hiç girmiyor artık unutu bizi galiba...
canım ben geçen ay gnc den maternty çay içtim 3 defa ve çok ve çok güzel adet oldum..içeriğinde organik anason melisa rezene kimyon var..canım adet oldunmu ben olamadım daha...
opudan sonra bana tarlusal verdiler..düzen bozulmasın diye..bugün transferin 17 günü hala gelen giden yok... çok kilo aldım ilaçlar yüzünden bu aralar canım...adetlerim zaten düzensizdi benim..geçen ayda söktürücüyle adet olmuştum canım...
dün opum oldu..2 si dolu çıkyı yumilerden..bugünde aradılar birrine işlem yapılabilmiş..oda döllenmiş çok şükür..bölünürse yarın dondurulucak inşallah..canlar hayırlı Habrlerinizi bekliyoruz...
canım hayırlısı olsun demekki bu ay vakti değilmiş..doğal denemen daha iyi ozaman daha kaliteli olacaktır embriyon canım...işallah hepimiz 2014 hamişleri oluruz..bebişler gelsin..arkadaşlar embiryom oluşmadı..transfer olmadı..bundan sonra doğal takip edicez güzel gelişen yumoş olduğunda tekrar denicez..hayırlısı artık inş bundan sonra herşey çok güzel olur hepimiz için..
canım ne tabolusu ben göremiyorum..tablomuz güzel olmuş ablacım hayırlı ollsun inş..benim yaşıda yazarsan 29..benim olmadı adet söktürücü tarlusal kullanıcam adet olup tekrar gidicem bu sefer doğal denicez inş en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz..
Sen saracoglu ile goruscem dedin icin yazdim.saraciglununda 450den asagi kuru yok.bende gorustum bu topikte alanlarda oldu..bitanem teşekkür ederim ama inanki beş kuruş verecek durumum yok :26:
Sen saracoglu ile goruscem dedin icin yazdim.saraciglununda 450den asagi kuru yok.bende gorustum bu topikte alanlarda oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?