iyiymiş , senin de ilaç parası fazla değil, az ilaç olması güzel.. ist da memorial semra kahramanı da düşünebilirsin.. benim aklımda da orası var, ama bana yapılacak tedavi bundan başkası olmaz diye de pek önemsemiyorum. sen araştırırsan semra kahramanı da araştır derim.
iyi geceler bahar, iyi haberle dönersin inşallah, olmazsa da detaylı görüşme yaparsın inşallah, için rahat edergaliba bu sefer benimde öle olabilir bi sorayım.. yarın belli olcak nasıl bi yol izleyeceğimiz..maliyet çok oluyo yüksek doz ilaç kullanınca tedavi ücreti kadarda ilaçlara ödüyoruz nerdeyse..yine çok olursa zaten bu sefer çok zorlanırız mini tüp olması daha iyi olur..
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler inş yarın benim için hayırlı olan olur..allahım en yakın zamanda bebişlerimizi bizlere nasip etsin inş.
canım bende çok ilaç istemiyorum geçen tedavimde çok yüksek doz verilmişti ve 8gün büyüdü yumoşlar..sonrası adetlerim düzensiz oldu nerdeyse 2 ayda bir oluyorum adet...çok ilaç benim adetleri şaşırtı dahada menopoza soktu canım...semra hanım nasıl tedavi uyguluyo doktorarın işinede karışılmazki...çook doz istemem aman aman...
ilaveler yaptımmmmmmmmmalisalis .!.:[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] yumi biriktiriyor [/td]
[td] REZERV AZ,1 donmuşu var [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] mini tüp tedavisi[/td]
[td] Rezerv az(2 donmuşu var) . [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]gülneva77 [/td]
[td] 34[/td]
[td] tekirdağ [/td]
[td] fsh[/td]
[td] lh [/td]
[td] - [/td]
[td]-[/td]
[td] - [/td]
[td] bat [/td]
[td] -sat[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]bahar35baha [/td]
[td] -[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td]0,1[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 düşük[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
kızlar günaydın ben 4 senedir buraya yazıyordum benimde rezerazdı ancak 5 veya 6 yumurta fsh 12 14 10 ooluyordu ve bu üçüncü denememde şükür 5 haftalık hamileyim dün kesemi gördüm hayal gibiydi bana inan yeter bilir beni çok zor süreç
ve benim 3 gün embriyosu kaliteli olan hatta blast yumurtası olan arkadaşlar vardı onların tutmadı iki kişi vardı biride ben ve ikimizinde 3 gün embriyosu şükür hamile kaldık
ben ankara zekai tahirde oldum bu 3 denememdi sadece menegon vurundum tozu yavaş yavaş yükselttiler buraya tavsiye ederim devlet hast. ama inanın özel gibi
allahım olmayana nasip etsin
kızlar günaydın ben 4 senedir buraya yazıyordum benimde rezerazdı ancak 5 veya 6 yumurta fsh 12 14 10 ooluyordu ve bu üçüncü denememde şükür 5 haftalık hamileyim dün kesemi gördüm hayal gibiydi bana inan yeter bilir beni çok zor süreç
ve benim 3 gün embriyosu kaliteli olan hatta blast yumurtası olan arkadaşlar vardı onların tutmadı iki kişi vardı biride ben ve ikimizinde 3 gün embriyosu şükür hamile kaldık
ben ankara zekai tahirde oldum bu 3 denememdi sadece menegon vurundum tozu yavaş yavaş yükselttiler buraya tavsiye ederim devlet hast. ama inanın özel gibi
allahım olmayana nasip etsin
canım raporun varmı ücret ne kadardı devlet hastanesinde...kac hücreliydi emriyon..canım yumurta sayında güzelmiş 6 yumoş süper...Allahım kucağına almayda nasip etsin
Gizcimm mrbbbb ALLAHH TAMAMİNA ERDİRSİNN COKKK SEWİNDİKK HAMİLELİNEEE ;-)evet raporlu valla 344 hastane yatış 350 de ilaç parası sonra jel vitamin yol parası işte 1.milyarı bile bulmadı g2 kalite yazıyordu canım 8 veya 9 hücreli galiba
Gizcimm mrbbbb ALLAHH TAMAMİNA ERDİRSİNN COKKK SEWİNDİKK HAMİLELİNEEE ;-)
ZTB DE OLMUSSUN TUPUNU BENDE İLK ORDA DENEMİSTİM.AMA S UNU EKLEMEK İSTERİM ZEKAİ TAHİR BURAK HAST.. AYDAN AYA GRUP DEGİSİYOO VE O GRUP NE KAİDAR İLGİLİ VE BİLGİLİYSE İYİ DGLSE SANSİNA DİYE DUSUNUYORUMM.BENİMM YUMOSLARİMA COK İLAC VERDİLER VE AYARSİZ DUSURDULERR SORDUMSA İSE BİDE SANA ACİKLAMAMİ YAPİCAZ DENDİ Kİ BE HER GİTTİMDE BASKA DOKTORLA MUHATTAPTİMM ANLİYCAN SANSİN YAVER GİTMİSS VE ORA SANA BEBİSİNİ VERMİS COK SUKUR YANİ OZEL HAST. DEMESEKK DAHA İYİ OLURR...İGNEMİ BİLE BEN HATİRLATTİMDA VURDULAR PİHTİLASMA İGNESİNİ YANİ ORDAN İGRENDİMMMM BENNNNNN
Ewett biliyorumm heyet toplaniyo ve senin dosyan hangi doktorun elindeysee o seni isminle cagiriyo ve ne ilac kulncani o degisen doktor soluyo birak bi kisiyi iki kisiyle ayni muhabbet denk gelemedim doktor olarak yaniiki kere denk gelmedimki ben uzun protokol uygulandi nerdeuse 28gun surdu veeee benim transferimi bi bayan yapti genelde o yaparmis bi gozu kirpik kapali gibii...biz 15kisiydik o grupta herkess lanet etmistii bida orda o gruptan deneyen cikmadi ..ama senin adina cokk sewindimm demekki iyi doktorlara denk gelmisinn..saol canımallahım olmayanlara versin ben her gittgimde genelde aynı dr canım ilgi alaka ve orda biliyorsun her gittinde öğlen sonu mecburi kalıyorsun her gittinde ultrasyon kan alıyor lar tek dr karar vermiyor senin ilacına hergün heyet toplanıyr sen en son ne zaman gittin birde toplama transfere kim girdi hatırlıyormusun
ilaveler yaptımmmmmmmmm
tablomuz güzel olmuş ablacım hayırlı ollsun inş..benim yaşıda yazarsan 29..benim olmadı adet söktürücü tarlusal kullanıcam adet olup tekrar gidicem bu sefer doğal denicez inş en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz..
tablomuz güzel olmuş ablacım hayırlı ollsun inş..benim yaşıda yazarsan 29..benim olmadı adet söktürücü tarlusal kullanıcam adet olup tekrar gidicem bu sefer doğal denicez inş en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz..
inşallah cansu bekliyorum dualarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?