ayy gülneva burdasın .seni çok merak ettik nasılsın..
slm canlar hepinizi çok özledim ve merak ettim belki hamiş haberleri var çok heycanlandım..geçmişi fazla okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir bizimde internete problem vardı bir hafta sonra anca sorun giderildi çok uzak kaldım sizlerden ama aklım hep burdaydı canlar...kızlar benden güzel haberler var klomen kullanıyodum son yazışmamda ve klomenle 3adet yumurtam büyüdü ikisi istenen olguluktaydı ve dün opu oldum iki yumoş dolu çıkmış ve bugün aradılar bitanesi çok güzel bir şekilde sorunsuz dölenmiş kızlar yarında transferim var bebişimi almaya gidicem..yarın transfer sonrası memlektime gidicem kızlar annem bakıcak bana...yani internetn ayrı kalıcam giremiycem buraya inş hepimizin duaları kabul olsun...Allahım uraşlarımızı görüyo inş emeklerimizi boşa çıkarmasın rabim...kızlar dualarınıza çok ihitiyacım var..inş yarın herşey iyi gider sorunsuz alır gelirim bebişimi..cansu kelebek umuselmen alisalis serozi bahar ismini unutuğum bütün kaderdaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum...
canım senin amh kaçtı? bana doktor 3 ay biesteron verdi ilacım bitmek üzere adetliyken gel dedi ama ne işlem yapacağını söylemedi bi fikrin var mı?
Gulnevaa meraktann catladikkk anacimmm sanaa cokk alismisiZz amaa cokkk guzelllll haberlerleee donmussunnn canimmmmmm yaaaaa olurda annnende birinde net olursa gidenin gelinin vifisinden baglan vee kisada olsaaa yazzzzz cokkkkk sewindimmmmmmmmmmmmmm yupppiiii transferin hayirli ugurluuuuuuu olsunnn xanimmmmm ..
gülneva meraktan çatladık hakikaten.......neyse ki iyi haberler döndün de affoldun. habersiz bırakma topiği, hıııııııııııı kızarım bak....
Seni merak edenlerden biride benim, ara ara buraya ugrayip bakiyordum haber varmi diye, tüm güzel dileklerimiz ve dualarimiz seninle olsun.
hiç sorma canım bende sinir krizleri geçirdim net keslince o kadar alışmışımki sizlere 1 hafta girmeyince ay gibi geldi bana..senin bir tane yumoşun hayırlı olsun inş kaliteli emriyon olsun..benimde adetin 10 günü cumartesi 3 yumoş vardı 14 mm 19mm 8mm e2 570 çıktı çok şükür pazartesi opuda iki yumoş dolu çıkmış ben iki emriyom olsun çok istedim ama biri emriyo olmuş bunada şükür diyorum...canım bu ay klomenden başka bişey kullanmadım ve sorunsuz büyüdü yumoşlar ve transfer aşamasına geldim..bu arada canım doktorum dondurma işlemini hiç tavsiye etmiyor çok emriyo oluşanda emriyo dondurulur diyo..ve bu aya transferimi çok beklemiycez dedi pazartesi opu oldum çarşamba transfer 2 günü emriyosu olucak benim bebeişim...cnım dularınıza çok ihtiyacım var inş yarın sorunsuz transferimi olayım..
Umutlarınız ve emekleriniz boşa çıkmasın inşallah
inş canım bu sıkıntıların sonu güzel olur..bende sonunda senin gibi bebeğime kavuşurum allahım hepimizin yüzünü güldürsün..canım kendini iyi hissettiğinde arada yaz özletme kendini..bilmem beni hatırlayabildinizmiuzun zamandır sizi takip edemiyorum merak ettim özledim sizleri.. geçmişe şöle bi göz attım sayfaları atlaya atlaya..
ÜMMÜ cnm seni bekleyen ıce bebişler 2 olmuş maşallah allah dahada arttırsın cnm sana evlatlar olsun...ümmü belki senin gönlünden geçen tek bebiş ama ben sana hep ikiz bebiş dua ediyorum nolur kızma gönlümden içimden hep öle geçio bi kız bi erkek inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
BAHARCIM cnm ben öle derinden hissediyorumki rabbim senin için en hayırlı çok güzel mutlu olacağın kapılar açacak birgün.. tedavilerin yarıda kalıo tüpe bi türlü başlayamıyosun die hiç üzülme bak beni hatırla bende bazı sorunlardan bitürlü başlayamıyodum bundada vardır bi hayr diodum bebiş sürpriz yaptı eminim senide rabbim mükafatlandıracak kuzum herşeyde bi hayr vardır sabır acıdır meyvası tatlıdır derler cnm..
YETEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR canım arkadaşım sen nasılsın...geçenlerde üzüntünü yazıya dökmüşsün kuzum benim okurken boğazım düğümlendi sana sımsıkı sarılmak istedim yanında olabilseydim keşke dedim...hepsi geçecek bitanem vakti zamanı gelince kavuşunca meleklere inan yaşadığın bütün sorunları beklediğin onca yılı unutuyosun beklenen gelecekse çekilen çile kutsaldır kuzu inş. çok yakındır beklenen gün gelmiştir kuzum senin için.... inşallah hamişliği bekleyen herkes hepiniz tadacaksınız anneliği....hamile olanlarımızda inşallah sağsağlim alırız bebişleri kucağımza herşeyin hayrlısı cnm...
GULNEVA sende yeni bi tedaviyemi başladın ilki negatifmiş sanırım inş. budefa pozitifi görürsün...
HAMİŞDAŞLARIM CANSU VE KELEBEK annişler nasılsınız cansu bi prens bi prenses geliomuş çok sevindim ya ne güzel...kelebek seninde kızçen hayırlı olsun....cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz..tetatoz aşısını doktorlarınız önerdimi kestane kebab acele cevap
unuttuklarım varsa kızlar affola malum geçmişe şöle bi göz attım sadece aklımda kalanları yazdım umarım doğru yazmışımdır :26::26::26:
bizi sorarsanız teyzeleri... şükür her halime diyeyim kızlar bebeğim sağlıklı olsunda sağsağlim kucağıma alayımda yaşadığım sorunlar sıkıntılar önemli deil sonu güzel olsun yeterki....hepinize sevgilerrrrr
slm canlar hepinizi çok özledim ve merak ettim belki hamiş haberleri var çok heycanlandım..geçmişi fazla okuyamadım inş hepiniz iyisinizdir bizimde internete problem vardı bir hafta sonra anca sorun giderildi çok uzak kaldım sizlerden ama aklım hep burdaydı canlar...kızlar benden güzel haberler var klomen kullanıyodum son yazışmamda ve klomenle 3adet yumurtam büyüdü ikisi istenen olguluktaydı ve dün opu oldum iki yumoş dolu çıkmış ve bugün aradılar bitanesi çok güzel bir şekilde sorunsuz dölenmiş kızlar yarında transferim var bebişimi almaya gidicem..yarın transfer sonrası memlektime gidicem kızlar annem bakıcak bana...yani internetn ayrı kalıcam giremiycem buraya inş hepimizin duaları kabul olsun...Allahım uraşlarımızı görüyo inş emeklerimizi boşa çıkarmasın rabim...kızlar dualarınıza çok ihitiyacım var..inş yarın herşey iyi gider sorunsuz alır gelirim bebişimi..cansu kelebek umuselmen alisalis serozi bahar ismini unutuğum bütün kaderdaşlarım hepinizi kocaman öpüyorum...
canım seni çok merak ettik özledik ama yine giremiceksin sanırım olsun inş güzel haberlerle gelirsin bu sefer inş bebeğin seni bırakmasın..
bahar sana daha öncede yazmıştım görmedin sanırım..yumurta takibini neden ilaçsız yapıyosunuz az miktarda klomenle yapsanız daha iyi olmazmı canım gülneva arkadaş bak klomenle büyüyor yumileri..belki seninde öyle olur..hiç denedinizmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?