Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Gulnevaa meraktann catladikkk anacimmm sanaa cokk alismisiZz amaa cokkk guzelllll haberlerleee donmussunnn canimmmmmm yaaaaa olurda annnende birinde net olursa gidenin gelinin vifisinden baglan vee kisada olsaaa yazzzzz cokkkkk sewindimmmmmmmmmmmmmm yupppiiii transferin hayirli ugurluuuuuuu olsunnn xanimmmmm ..

Canimm hicc sorunn olmazzz kafana takmaaa benimkinin biride 19+3 biride 20 haftalik bu ara olurmus hatta ben ikiz oldugu icinmi sorun yok dedim yok tekdede bi hafta geri gelebilirr dediii..ama sen yinede bol sut bol ayran ve yesillik balikk tyeee kocaman olurrr ama normall cnmm yani dr ole diyooo

Seni merak edenlerden biride benim, ara ara buraya ugrayip bakiyordum haber varmi diye, tüm güzel dileklerimiz ve dualarimiz seninle olsun.

Cansucuum tamam canım beklemiycem bu ay tüp bebek yapıcaz Serozi canım ben 1 kaç defa yazmıştım bende argınmax womwn kullandım çok faydasını gördüm yeniden başlıycam Gulnevaaa canım çoook sevindim inşallah bu sefer bebiş sana sımsıkı tutunur bu arada ben 2 denememi memorialde yaptım ataşehirde, bu seferkini florance nightingale de yapıcam .İstanbulda yaşıyorum

canım senin amh kaçtı? bana doktor 3 ay biesteron verdi ilacım bitmek üzere adetliyken gel dedi ama ne işlem yapacağını söylemedi bi fikrin var mı?

sernes, benim amh 0,18 , tablomuz var, değerlerimize ordan bakabilirsin. adetin 2. günü gittiğinde kan testleriniz yapılır, duruma göre uygun protokol şeçilerek tedaviye başlanır canım, hayırlısı olsun .

gülneva meraktan çatladık hakikaten.......neyse ki iyi haberler döndün de affoldun. habersiz bırakma topiği, hıııııııııııı kızarım bak....

polyannnaaacııkkkk

mesajını aldım ama anlayamadım, napayim bilemedim...

teşekkür ederim canım inş bu sefer tutar bebişim madi ve mannen çok yıprandık bu tedavimde ara vermeden tekrar tüp yaptırmak gerçekten zor madi durumdan dolayı...Allahım büyük yinede yol gösteriyo çok şükür..canım annemde yok net geçen çok yatmadın diğer transferde bu sefer ayağ çok kaldırmam diyo annem...cepten net bağlanabilirsem habersiz bırakmam sizleri canım...canım inş iki hafta sonra güzel haberlerle gelirirm...

gülneva meraktan çatladık hakikaten.......neyse ki iyi haberler döndün de affoldun. habersiz bırakma topiği, hıııııııııııı kızarım bak....

hiç sorma canım bende sinir krizleri geçirdim net keslince o kadar alışmışımki sizlere 1 hafta girmeyince ay gibi geldi bana..senin bir tane yumoşun hayırlı olsun inş kaliteli emriyon olsun..benimde adetin 10 günü cumartesi 3 yumoş vardı 14 mm 19mm 8mm e2 570 çıktı çok şükür pazartesi opuda iki yumoş dolu çıkmış ben iki emriyom olsun çok istedim ama biri emriyo olmuş bunada şükür diyorum...canım bu ay klomenden başka bişey kullanmadım ve sorunsuz büyüdü yumoşlar ve transfer aşamasına geldim..bu arada canım doktorum dondurma işlemini hiç tavsiye etmiyor çok emriyo oluşanda emriyo dondurulur diyo..ve bu aya transferimi çok beklemiycez dedi pazartesi opu oldum çarşamba transfer 2 günü emriyosu olucak benim bebeişim...cnım dularınıza çok ihtiyacım var inş yarın sorunsuz transferimi olayım..

Seni merak edenlerden biride benim, ara ara buraya ugrayip bakiyordum haber varmi diye, tüm güzel dileklerimiz ve dualarimiz seninle olsun.

canım bende sizi ne kadar merak ettim bir bilsen..çok alışmışım meğer sizlere teşekkür edrim canım güzel dileklerin için inş rabim senide biran önce salığına kavuştursun tez zamanda başla bebek çalışmalarına canım..rabim büyük inş doğalından gelsin bebişin..

Umutlarınız ve emekleriniz boşa çıkmasın inşallah

günaydın kızlarrr keyifler nasıl

günaydın kızlarrr keyifler nasıl

inş canım bu sıkıntıların sonu güzel olur..bende sonunda senin gibi bebeğime kavuşurum allahım hepimizin yüzünü güldürsün..canım kendini iyi hissettiğinde arada yaz özletme kendini..

canım seni çok merak ettik özledik ama yine giremiceksin sanırım olsun inş güzel haberlerle gelirsin bu sefer inş bebeğin seni bırakmasın..

canım seni çok merak ettik özledik ama yine giremiceksin sanırım olsun inş güzel haberlerle gelirsin bu sefer inş bebeğin seni bırakmasın..

bahar sana daha öncede yazmıştım görmedin sanırım..yumurta takibini neden ilaçsız yapıyosunuz az miktarda klomenle yapsanız daha iyi olmazmı canım gülneva arkadaş bak klomenle büyüyor yumileri..belki seninde öyle olur..hiç denedinizmi..

görmedim heralde canım..bikaçay bu şekilde deniycez kaliteli yumurtayı böle daha iyi buluruz dedi doktor..ilaçlar yumoşu şişirdiği için kalitesini anlamıyoruz dedi..bölede olmazsa mini tüpe geçicez ozamn az ilaç kullanıcaz dedi.. ben aslında doktora sormadan klomen kullansammı acaba diyorum ama ozamanda yumoşun doğal gelişip gelişmediğini anlayamıcaz..inş kendiliğinden güzel gelişir kaliteli bi şekilde oda bebeğim olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…