Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cip mi yiyosun...kampımızın yaramaz çocuuuu:))
nassı yani yaaaa?
disiplin kuruluna sevk ediyorum..kurulda beyaz,imoje ve düş olsun..onlar gereken uyarıyı yapsınlar artık

Son düzenleme:
kızlar ben yatıyorum uykum geldi sabah 7 de uyandım:) yarın yumoşlarımı kontrol ettircem:) görüşürüz ...

Transfer öncesi 12 kere mi gittin geçen denemede ! Oyyy ölür insan, bu seferki yaklaşımın çok daha doğru bence canım, herşeye hazırlıklı olmamız ve de büyük hayalkırıklıkları yaşamamamız lazım.. İnsan ne kadar derine dalarsa hayal kırıklığı da o kadar büyük oluyor Tadında bırakmak lazım

Beyazcığım, iyi uykular, tatlı rüyalar... Yarın daha moralli bekliyoruz seni canım

cip mi yiyosun...kampımızın yaramaz çocuuuu:))
nassı yani yaaaa?
disiplin kuruluna sevk ediyorum..kurulda beyaz,imoje ve düş olsun..onlar gereken uyarıyı yapsınlar artık

Ya aslında benim hiç böyle alışkanlıklarım yoktur, yatmadan önce de birşey yemem normalde, bu ara bir dadandım bu cipse, bu yaştan sonra Şu otlara, haplara inat mıdır nedir bilmem

Kurul tüp deneme öncesinde olduğumu göz önünde bulundurur ve bana bir kıyak geçerse sevinirim efenim

kurulun bu konuya sıcak bakacağını pek sanmıyorum ama takdir kurulundur

ayyy saat kaç olmuşşş,,öttür artık boruyu yumurtaların karanlıga ve dinlemeye ihtiyacı var...

iyi geceler kamp sakinleri,melekler govalasın:76:

Sayın Kamp Ahalisi,

Oynakbaşı emri ile reçeteleriniz beklenmekte, ot, hap, çim, böcek, ne varsa yuttuğunuz bir liste yapıla ve hemen aşşaaaaya yazıla

Birinci ben yaziiim de kurulun gözüne gireyim :18:

1. Agnucaston (vitex)
2. Buğday çimi (Yarın başlayacağım siparişim gelirse)
3. Elevit
4. Balık yağı
5. Bilumum karışık bal, adaçayı, meyve, sebze karışımları

Oynakbaşım arz ederim

Nurtamcım bende bahçeci kliniğine gidiyorum çidere üye olursan indiriim yapıyorlar. benim 2. tedavim ve çider üyeliğimden dolayı 3500. testleri dışardada yaptırabiliyosun ben kızılayda yaptırdıdklarımda var kromozom için olanı orda yaptırdım. hakkında hayırlısı inşallah bitanem

Son düzenleme:
beyazcım kendini fazlada sıkma ii ce strse olcaksın bence günde 3 taneye kadar iç maksimum hamile olduğunu öğrendiğinde bırakırsın. Çok strest olup kendini daha çok yıpratcaksın içme dedikçe biz sana. .yada içmediğin kadar içme hergün pest edene kadar dene bu bile kardır sen doğrusunu bilirsin bitanem. bu arada bence sayı değil kalşite önemli birde dediğin gibi herşey kısmet inanarak tedaviye devam edeceğiz :)

Son düzenleme:
Suzicim burdamısın ? Düşcüm nasıl gidiyor senin tedavi, imojcanım sen nasılsın

Son düzenleme:
edajan bu listeli cezada indirime gidilebilir:)) benim liste oldukça uzun yarın yazayımmm:13: buarada buğday çimi siparişim benimde yarın gelecek.gg den aldım ya sen?
gülüm boru çalmak üzere,,kampımızın yaramaz çocuuu üfler birasdan:)

iyi geceler

1) arı sütü- bal - polen
2) solgar q10 100 mg
3)DHEA
4)Solgar Female Multiple vitamin (elevitten gına geldi değişiklik olsun dedim :)
5)folic
6)dong quai

beni merak edenlere tatliskolarim misafirlerim vardi gelemedim :) ama sizleri cok ozledim...
disiplin kurulundaki imoje simdilik edajanimi affediyor :) ammmmaaa velakin bir daha kacak olayi olursa tek ayak uzerinde transfere kadar bekletileceksin.. hatta transferinide ayakta yapacaklar :) hehhehehhe
beyazim bu sigara olayini konustukca canin ceker senin o nedenle bence konusmayalim.. her an aklina geliyor hatirlatmis oluyoruz bir de boyle deneyelim. ama yumoslarina yazik.. bak bebeciklerini tertemiz cigerlerinle karsila.. eminim sen birakacaksin bundan eminim ben....

suziskommm yerim ben seniiiii... merhametli oynak basim benim edajani affedelim olar mi :)
gulcum bu elevit dr. ler mi veriyor nedir bu?
duscugum ben bisi anlamadim yada kacirdim.. senin tedavin baslamamismiydi?
kislar bende bugun regl oldum gibi karnim agriyor ama hareket sanirim yarin baslayacak :) bu arada regl olurkan o bal tarcin corek oturun yiyormuyduk?
vitex, deha, folic asid, flex (keten tohumlu) omega 3,6,9 iciyorum....
hepinizi de kocaman opuyorum..
bu arada nurtam hosgeldin aramizaaa.. topigimiz hareketlenmeye basladi.. yakindir hamis haberlerini duyuracagimiz :) hehehhe

Canım benim elevit vitamin hapı hamilelerde kullanıyor. Doktorların tercih ettiği bir ilaç . Tüp bebek tedavisi başlangıcındada veriyorlar . Benim adetim 2 gün gecikti bugün büyük bir heyecanla fortel erken gebelik testi aldım tabi avucumu yaladım koca bir NEGATİF :)))) alışkın olduğum gibi. 2 gün daha bekleyip hasta olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum kötü birşey olmasında. Geçen ay da 2 gün sürmüştü ve çok az olmuştum. Kist yada başka kötü birşey olmasında öpüyorum sizi yanaklarınızdam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…