edajan bu listeli cezada indirime gidilebilir:)) benim liste oldukça uzun yarın yazayımmm:13: buarada buğday çimi siparişim benimde yarın gelecek.gg den aldım ya sen?
gülüm boru çalmak üzere,,kampımızın yaramaz çocuuu üfler birasdan:)
iyi geceler
Hehehehe yırttım cezadan değil mi, kıyamazsınız bana tabiiİmocanıım, güzel yürekli yumurtadaşım hemencecik affetmiş zaten
Suzişkom geldi bugün çimler, yarın başlayacağım, ggden aldım, ilk gördüğümü almıştım, now Wheat Grass yazıyor üstünde, 500 mg.... Şimdi sabahları aç karnına 10 tane mi içeceğiz bundan :86:
Gül, ben negatif sonuç keyifsizliği ile diğer sayfayı takip edememiştim canım... Nasıl oldu senin geçen tedavini kaç yumurta oluştu, kaç tane transfer edildi...
kız inamıyorum yavru kurtuummm benim aynı ürünü almışız..bugün geldi benimkide:)now wheat grass kocaman şiede.1 tane aldım ama pişman oldum çünkü bunu en az 3 ay kullanmak lazımmış(inşallah gerenkk kalmaz da) yarın beraber başlıyoruz şifa olsunHehehehe yırttım cezadan değil mi, kıyamazsınız bana tabiiİmocanıım, güzel yürekli yumurtadaşım hemencecik affetmiş zaten
Suzişkom geldi bugün çimler, yarın başlayacağım, ggden aldım, ilk gördüğümü almıştım, now Wheat Grass yazıyor üstünde, 500 mg.... Şimdi sabahları aç karnına 10 tane mi içeceğiz bundan :86:
Gül, ben negatif sonuç keyifsizliği ile diğer sayfayı takip edememiştim canım... Nasıl oldu senin geçen tedavini kaç yumurta oluştu, kaç tane transfer edildi...
sELAM EDACIm ve SUZİCİM . Benim femara protokolüyle 5 yumurta oluşmuştu. 4ü döllendi. 2 tane 8 ve 7 hücreli kondu. Tutmadı. Doktorum sadece şunu söyliyebilirim dedi her embriyo hücresinde çekirdek olurmuş benimkinde çekirdek görülmemiş. bu ya yok demek yada göremedik demekmiş. böyle hamile kalanda varmış ama şansı azaltırmış. Bu konu hakkında bilgin varmı edam. bu yumurta kalitesiylemi ilgili direk
gülüm ama 5 yumurta bana muhteşem geldi söliyim:))çekirdekten pek anlamıyorum benn...hiç yumurta toplama şelemine bile giremedim.
İNŞALLAH bundan sonraki tedavinde kavuşacaksın bebeğine ...
Yok gonalf kullanmadım onu normal tüp bebekte kullanmıştım
suan sadec serephone ağızdan hap kullandım sol yumurtam calisti ama akupunkturda yaptırdım şimdi hastaneden geldim 2 yumurtam toplandı hepimizi için hayirlsi doğal siklusta yani
sELAM EDACIm ve SUZİCİM . Benim femara protokolüyle 5 yumurta oluşmuştu. 4ü döllendi. 2 tane 8 ve 7 hücreli kondu. Tutmadı. Doktorum sadece şunu söyliyebilirim dedi her embriyo hücresinde çekirdek olurmuş benimkinde çekirdek görülmemiş. bu ya yok demek yada göremedik demekmiş. böyle hamile kalanda varmış ama şansı azaltırmış. Bu konu hakkında bilgin varmı edam. bu yumurta kalitesiylemi ilgili direk
Geldiiiiim...Canım, bu arada doğum yapan çocukluk arkadaşımı aradım tebrik için, uzun sürdü konuşmaO da çok güç kavuştu bebeğine...
Aslında gayet güzen sayı ve döllenme olmuş Gül... Hiç duymadım ben bu çekirdek meselesini.. Peki bu denemende bu konuda bir önlem alacaklar mı, farklı bir uygulama yapamazlar mı acaba... Peki kalan diğer ikisini dondurmadılar mı embriyoların ?
kız inamıyorum yavru kurtuummm benim aynı ürünü almışız..bugün geldi benimkide:)now wheat grass kocaman şiede.1 tane aldım ama pişman oldum çünkü bunu en az 3 ay kullanmak lazımmış(inşallah gerenkk kalmaz da) yarın beraber başlıyoruz şifa olsunhapçı olduk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?