Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

imoje sekerim takip edememissin benim ki biraz degisik bir uygulama oldu .
yumurtlama zamanım tespit edildi ertesi gün doktorum organutron adında 3 sırınga
yani igne verdi bunları üst üste vurdur dedi bide bant verdi bantı gün asırı degistir dedi
hastalan merkezi ara dediler.bende aradım simdi telefon bekliyorum emine hanımdan

gül var canım yaptıranları okumustum hatta bi arkadasım da sadece transfer olurken yaptırmıs bana sıkı sıkı tembihledi sende yaptır diye

Çok zor işlermiş bunlar içine girdikçe girdap gibi çekiyor sanki bizi. hafta sonu bi arkadaşımın bebeğini görmeye gittim 20 günlüktü maşallah Allahın bir mucizesiydi :nazar: bizde tadarız inşallah. Bu sabahda bir arkadaşımın 2 aylık hamile olduğunu öğrendim Allahım bize de hayırlısıyla kısmet etsin inşallah

mutlaka yaptır ben konusmadım hani daha basladım diyemiyorum hayırlısı ile baslım bilgi alıcam tam olarak
senin de az kaldı gül hayırlı olur insallah canım . insallah canım zaten bir dogurun patır patır hepinizi gelip bulucam
bebislerinizi ziyaret edicem.:70:

edajan bu listeli cezada indirime gidilebilir:)) benim liste oldukça uzun yarın yazayımmm:13: buarada buğday çimi siparişim benimde yarın gelecek.gg den aldım ya sen?
gülüm boru çalmak üzere,,kampımızın yaramaz çocuuu üfler birasdan:)

iyi geceler:54::54:

Hehehehe yırttım cezadan değil mi, kıyamazsınız bana tabii :62: İmocanıım, güzel yürekli yumurtadaşım hemencecik affetmiş zaten :54:

Suzişkom geldi bugün çimler, yarın başlayacağım, ggden aldım, ilk gördüğümü almıştım, now Wheat Grass yazıyor üstünde, 500 mg.... Şimdi sabahları aç karnına 10 tane mi içeceğiz bundan :86:

Gül, ben negatif sonuç keyifsizliği ile diğer sayfayı takip edememiştim canım... Nasıl oldu senin geçen tedavini kaç yumurta oluştu, kaç tane transfer edildi...

Hehehehe yırttım cezadan değil mi, kıyamazsınız bana tabii :62: İmocanıım, güzel yürekli yumurtadaşım hemencecik affetmiş zaten :54:

Suzişkom geldi bugün çimler, yarın başlayacağım, ggden aldım, ilk gördüğümü almıştım, now Wheat Grass yazıyor üstünde, 500 mg.... Şimdi sabahları aç karnına 10 tane mi içeceğiz bundan :86:

Gül, ben negatif sonuç keyifsizliği ile diğer sayfayı takip edememiştim canım... Nasıl oldu senin geçen tedavini kaç yumurta oluştu, kaç tane transfer edildi...

sELAM EDACIm ve SUZİCİM . Benim femara protokolüyle 5 yumurta oluşmuştu. 4ü döllendi. 2 tane 8 ve 7 hücreli kondu. Tutmadı. Doktorum sadece şunu söyliyebilirim dedi her embriyo hücresinde çekirdek olurmuş benimkinde çekirdek görülmemiş. bu ya yok demek yada göremedik demekmiş. böyle hamile kalanda varmış ama şansı azaltırmış. Bu konu hakkında bilgin varmı edam. bu yumurta kalitesiylemi ilgili direk

Son düzenleme:
herkese merhaba ,
edajanım (yavrukurtum))listesini açıklamış..cips yediğini itiraf etti ama listesi fena değil..imojum afetmiş artık bi kereye mahsus affedelim:7:

edakuş çimin geldimi kısss..benim ki bugün geldi içinde 500 adet var her sabah aç karnına 10 tane yutacagım...yut yut bi hal olduk zaten:)enerji fazlam var :1::1:

starsuzienin yavrusuna kavuşma istesidir efem,

her sabah aç karnına 10 tane buğday çimi + 5-6 damla safran yağı+ özel hazırladığım macun(bunun içindekileri ayrıca yazayım)+ 2 incir + 2ceviz + 3 adet GNC den aldığım kadınlar için özel multivitamin.....

öğle......1 adet CO 10 + omega 3 +

akşam yemekten önce 30 damla hayıt ekstractı + 1 don quai

buarada saat 3 4 arası taze sıkılmış meyve seye tercihen kırmızı pancar havuç elma suyu..anti oksidan mış..şifa niyetine:)))

aralarda bitki çayı bi düzeni yok ne bulursam...

özel macunumu bugün yaptım.....içinde bal,keçiboynuzu pekmezi,keten tohumu,üzüm çekirdeği,tarçın,çörekotu,zerdeçal,zencefil,polen,ısırgan tohumu ne bulduysam koydum işte:))

Son düzenleme:

kız inamıyorum yavru kurtuummm benim aynı ürünü almışız..bugün geldi benimkide:)now wheat grass kocaman şiede.1 tane aldım ama pişman oldum çünkü bunu en az 3 ay kullanmak lazımmış(inşallah gerenkk kalmaz da) yarın beraber başlıyoruz şifa olsun:27:hapçı olduk yaa

yeşil yeşil şeyler bunlar inşallah aç karnına mide bulantıı neyim yapmaz..gerçi bizim mideler demirden gibi ne bulsak yiyoruz tık demedi:21:

sELAM EDACIm ve SUZİCİM . Benim femara protokolüyle 5 yumurta oluşmuştu. 4ü döllendi. 2 tane 8 ve 7 hücreli kondu. Tutmadı. Doktorum sadece şunu söyliyebilirim dedi her embriyo hücresinde çekirdek olurmuş benimkinde çekirdek görülmemiş. bu ya yok demek yada göremedik demekmiş. böyle hamile kalanda varmış ama şansı azaltırmış. Bu konu hakkında bilgin varmı edam. bu yumurta kalitesiylemi ilgili direk

gülüm ama 5 yumurta bana muhteşem geldi söliyim:))çekirdekten pek anlamıyorum benn...hiç yumurta toplama şelemine bile giremedim.:50:
İNŞALLAH bundan sonraki tedavinde kavuşacaksın bebeğine ...

gülüm ama 5 yumurta bana muhteşem geldi söliyim:))çekirdekten pek anlamıyorum benn...hiç yumurta toplama şelemine bile giremedim.:50:
İNŞALLAH bundan sonraki tedavinde kavuşacaksın bebeğine ...

Bende anlamıyorum suzicim sayıya takılmamak lazım kimin tek yumurtayla ikiz oluyor kısmet . İnşallah sende bu denemede tranferin yapılıp hayırlı sonucunu alırsın canım

Yok gonalf kullanmadım onu normal tüp bebekte kullanmıştım
suan sadec serephone ağızdan hap kullandım sol yumurtam calisti ama akupunkturda yaptırdım şimdi hastaneden geldim 2 yumurtam toplandı hepimizi için hayirlsi doğal siklusta yani

Merhaba Ses

Bende Aralık adetiyle beraber dogal siklusa baslayacagım inşallah . Bahcecide Suleyman Bey yapacak . Sana bir şey sormak istiyorum . Gecen adetimin 12.gununde olacagim yarın ve baska bir sebeple hastaneye gideceğim ve sadece meraktan Kadın dogumda bir baktırayım diyorum hic ilaçsız dogal halimle neler olmuş ama 12 gun buna uygunmu bilmiyorum . Dogal siklusta yumurtalarını kacıncı gun topladılar . Umarım basarırsında bize de umut verirsin .4 Aralıkta toplanmıs transferin ne zaman ?

Geldiiiiim...Canım, bu arada doğum yapan çocukluk arkadaşımı aradım tebrik için, uzun sürdü konuşma :61: O da çok güç kavuştu bebeğine...

Aslında gayet güzen sayı ve döllenme olmuş Gül... Hiç duymadım ben bu çekirdek meselesini.. Peki bu denemende bu konuda bir önlem alacaklar mı, farklı bir uygulama yapamazlar mı acaba... Peki kalan diğer ikisini dondurmadılar mı embriyoların ?

Son düzenleme:
Geldiiiiim...Canım, bu arada doğum yapan çocukluk arkadaşımı aradım tebrik için, uzun sürdü konuşma :61: O da çok güç kavuştu bebeğine...

Aslında gayet güzen sayı ve döllenme olmuş Gül... Hiç duymadım ben bu çekirdek meselesini.. Peki bu denemende bu konuda bir önlem alacaklar mı, farklı bir uygulama yapamazlar mı acaba... Peki kalan diğer ikisini dondurmadılar mı embriyoların ?

Yok bitanem bu konuda doktorum birşey demedi diğer ikiside donduralacak kalitede olmadığı için atılldı içim gitti :( bir dahaki aya ne olacağımız belli değilki

kız inamıyorum yavru kurtuummm benim aynı ürünü almışız..bugün geldi benimkide:)now wheat grass kocaman şiede.1 tane aldım ama pişman oldum çünkü bunu en az 3 ay kullanmak lazımmış(inşallah gerenkk kalmaz da) yarın beraber başlıyoruz şifa olsun:27:hapçı olduk yaa

Şifalarını görelim inşallah tez zamanda Suzişim :61: Nasıl yutacağız gerçekten 10 tane aç karnına yawww, üstüne yemek yemeyiz artık :86:

Suzişim, senin liste süpermiş, bu yumurtalar bir azacak sonunda tutamayacağız :66::66:

Back
X