Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım Allahın mucizesi olmuş kayra bebek...benim doktorum çatlatma iğnesi vurulduğu anda diğer yumurtalarında yapısını kalitesini bozarmış dediğne göre..belkide denildiği gibi luteal farzda toplanan yumurta kaliteli çıkmış emriyo olmuş tutmuş..foliküler farzda gelişen yumurta emriyo belkide kalitesizdi tutmıycaktı..ama çoğunluk doktorların kararı iki kere opu olmaz canım...benim doktorumda önerse bir kereye mahsus denerdim...Allahım ol desin yeterki canım yumoş görülmediği halde hamile kalan çook..

cokk sagoll hayatim.. cok umutlu olmucam ama negatifte olmucam.. optummm..

canım görcek günleri iyicek ekmeği varsa bebişinin hiç umutlu olmasanda tutar tutcağı varsa...Allahım yazımızda ne yazdıysa onu yaşıyoruz..inş sennde Allahın izniyle hamiş kalırsın bize umut olursun...

canım nasılsın geldimi kırmızılar...

iyiyim canım daha adet olmadım testte yapmadım yarın yapayım diyorum adet olmazsam eşim 1 gün daha bekle diyo bende yapmak istiyorum kafam rahatlasın yoksa..her ay umutlanmıcam beklemicem şu adet gününü diyorum enufacık bi belirti olunca hemen hamile olabilirmiyim diye düşünüp duruyorum ama leke gelince daha bi heycan bastı bu ay gerçi leke gelip hamile olmayanda var oyüzden bende yoktur diye düşünüyorum.. tahmini yumurtlama gününden 1 hafta sonra geldi leke okuyorum yerleşme kanaması ozamanlara denk geliyomuş ozamanda umutlanmaya başlıyorum karmakarışık durumdayım anlıcan..inş vardır allahım mucizesini banada göndermiştir inş..sen naptın canım adet oldunmu test falan yaptınmı..

canım en kesin sonuç kan testi yaptır kafan rahatlasın...ona göre söktürücü falan kullanırsın olmasan adet..bende olmadım canım adet 26 şubata bekliyodum gelmedi..bir hafta geçmeden test yaptırmıycam canım..her ay umutlanırdım geçtiği zaman adet bu ay nedense hiç içimden gelmiyor test yaptırmak..canım idrarda adet 1 hafta yada 10 gün geçmeden çıkmazmış..inş hamişsindir canım...istermisin canım ikimizde hamiş olsak...oh oh çifte göbek atardık burda...olsun canım biz hamişiz sayılırız adet gelmeden..evevttt hamişizzzz bizzzz bahar...........

canım adet olmazsam pazartesi kan testi yaptırcam.. canım ya negüzel demişsin öle evet biz hamileyiz bikaçgünde olsa hamile gibi hissedicez kendimizi :)..canım inş ikimizde güzel haberler verebiliriz burda ben yarın adet oldum diyede yazabilirim bu hormonların napcağı belli olmaz bize kafayı yedircekler.. canım senin baya geçmiş aslında çıkabilir idrarda kiminin erkende çıkabiliyo inş vardırda çıkar..

canım bir hafta geçmeden yapmıycam ben bu ay eşimede söz verdim..gerçi ben adeti görsemde çok sevincem söktürücü içmeden adet oldum diye çook mutlu olucam...neye sevincez neye mutlu olucaz şaşırmış durumdayım...canım şimdi fsh yüksek olupta doğal yolla hamile kalanlar varmı diye bir araştırm yapmıyorum kk ve fsh yüksek olup eştede başka sorun yoksa geneli hep hamiş biliyomusun canım..ben artık diyorum işimiz Allaha kalmış çünkü bizim durumumuz biliyosun tüp yaptırmak istesekte yumoşlar zor büyüyo çoğunlukla tedaviler hep iptal oluyo..benim son bir senede iki kere tedavim iptal olmadı sorunsuz yumurta büyüdü..diğer tedavilerde hep yumurta büyümedi yada kisten dolayı tedavi başlanmadı.. Allah büyük canım inş birgün bizde kavuşcaz meleklerimize...ben umudumu hiç kaybetmedim bir gün meleğim bana gelicek Allahımında izniyle inş...

evet canım haklısın bebek yoksa bende kendiliğinden adet olduma sevinirim bu ay bide hiçbişey kullanmadım hala kendiliğinden adet olabiliyorum diye sevinirim bende ama inş bebek vardırda gelmez ikimizinde..bende çok araştırdım canım çok var hamile kalan doğal yoldan onlar umut oluyoya bize..ben bazen çok umutsuz karamsar oluyorum sanki hiç bebeğim olmıcak gibi geliyo tedaviyle bile bi mucize gerekiyo şansımız çok az hep olumsuz oluyo..ben artık tedavi olmak istemiyorum allahım vercekse doğal yoldanda verir ben doğal akışına bıraktım herşeyi sağlıklı beslenip spor yapıcam sadece..sanada çok tavsiye ederim sporu kafayı çok rahatlatıyo kendini daha mutlu hissediyosun..

canım inş çok bekletmeden göndersin Allahım bebeklerimizi...karamsar olmak yok canım biz mücadeleye devam edicez...sporla doğal beslenerek inançla bizde kavuşcaz meleklerimize..canım spor olayını düşüncem araştırcam yaşadığım yerde spor salonu bulabilirsem gidicem bende...

Selamlar arkadaslar,

Gülneva hala regl omamissin, bizim topikte bu hafta güzel haberler alamadik. bahar ve gülneva sizin pozitif haberiniz gelsin diliyorum.

Selamlar arkadaslar,

Gülneva hala regl omamissin, bizim topikte bu hafta güzel haberler alamadik. bahar ve gülneva sizin pozitif haberiniz gelsin diliyorum.

bende gebelikle ilgili hiçbir belirti yok canım ya..ne bir göğüslerde hassasiyet yani kendimi hiç hamile hisetmiyorum...baharım inş güzel haberler vericek bize..

merhaba arkadaşlar benımde yumurtalık rezervim azalmıs yasım 26 fsh en son 12 idi subat ayının 20 sınde transferım yapıldı 6 yumurtadan 4 ü ızlendı ve en kalıtelı embriyoyu 6.gun transfer ettıler transfer gununu sayarsak 10. gun kan testı yaptırdım 0.22 negatıf cıktı ayın 4unde klınıge gıdecem kan degerımın artması mucıze gibi bişey

bende hala adet olmadım ama progestan dıye bı ıgne kullanıyorum ve jel bunlar adet olmayı önluyo bıldıgım kadarıyla ...

[B[/B]
bende hala adet olmadım ama progestan dıye bı ıgne kullanıyorum ve jel bunlar adet olmayı önluyo bıldıgım kadarıyla ...
Bende hep negatifi gorup bir hafta sonrasi adet olurum.jel kullaniyosan ondan gec oluyosun

merhaba cnm inşallah kan değerin yükseklirrde bebişine kavuşursun..
doktorun kim hayatım..

Allahim diyorum ya bana 'anne' diyen bi cift goz goremessem.bunasil bi aci.bu nasil bi sinav.yarappim en guzel yillarim evliligimin en guzel yillari izdirap ve aci ile sinamayla geciyo.asilesmek istemiyorum ama ruhda zamanla bozuluyo.rapbim acimizi biliyo Affetsin bizleri ama bazen gercekten dayanamiyorum

merhaba hanımlar
bende de rezerv azlığı var ve adetlerim düzensiz
SAT 19 ocak.17 şubat ilişki oldu
27 şubat gecesi kasık ağrısıyla birlikte pembe kahverengi çok az lekelenme oldu
adet oluyorum sandım ped taktım hemen
ama bir daha bir şey gelmedi
28 şubatta yine kasık ve bel ağrısıyla kahverengi 2 damla oldu
1 martta da aynı adet olacakmışım gibi ağrı ve yine 1-2 damla kahverengi lekelenme sonra tamamen kesildi
çok umutlanmak istemesem de yerleşme kanaması mı diye düşünmeden edemedim
bu sabah idrar testi yaptım negatif
şimdi sormak istediklerim:
idrar testi için erken midir?kan testi yaptırmaya da çekiniyorum negatif çıkarsa diye
yerleşme kanaması değilse başka neden olabilir?

canım ınsallah bebegın yerleştiği için lekelenmen olmustur bu olağan bısey adetın ortalama kaç gun gecıktı ıdrar tahlılı dogru sonuclar vermeyebılıyor bazı arkadasların kanda cıktıgı halde ıdrarda gorunmeyede bılıyor bıde herhangı bır ılaç kullanıyormusun ?

adetlerim çok düzensiz olduğu için adet tarihimi kestiremiyorum
en son 19 ocakta adet gördüm
herhangi bir ilaç kullanmıyorum

Canım ben 8 yıllık evlıyım yasım suanda 26 çok kucuk yaşta 8 yıldır Rabbım'ım taktırıyle boyle bı mucadelenın ıcındeyım ama bırgunden bır gune neden dıye sorgulamadım çok mutlu bır evlılıgım var maddı bı sıkıntım bır darlıgım yok Rabbım belkıde benı bu sekılde sınıyo dıye dusundum hep kendını tamamen Rabbım'ın rahmetıne teslım et o sonsuz rahmetten bır zerre ınşallah bızım payımızada duser elbet hıc bklemedıgın bı zamanda bır mucıze gıbı gelır evladın güçlü olmaya çalış cunku kadınların hormon dengesı o kadar hassaskı en buyuk dusmanı stres ozellıkle bızım durumumuzdakı ınsanların yumurtalık rezervı azalması demek fsh hormonunun yuksek olması demek o hormonu yukselten en buyuk faktorlerden bırısı stres bılıyorum cok zor ama kendını ızdırap cekıyorum dıye şartlandırma Rabbım herseyın en guzelını bılır belkıde sen cok sevdıgı bı kulusun Rabbımın hakkında hayırlısı boyle belkıde sımdı olsa senın ıcın hayırlısı olmayacak boyle dusun ve sabırla vaktını zamanını bekle Rabbım yardımcın olsun .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…