adetlerim çok düzensiz olduğu için adet tarihimi kestiremiyorum
en son 19 ocakta adet gördüm
herhangi bir ilaç kullanmıyorum
adetlerim çok düzensiz olduğu için adet tarihimi kestiremiyorum
en son 19 ocakta adet gördüm
herhangi bir ilaç kullanmıyorum
merhaba arkadaşlar benımde yumurtalık rezervim azalmıs yasım 26 fsh en son 12 idi subat ayının 20 sınde transferım yapıldı 6 yumurtadan 4 ü ızlendı ve en kalıtelı embriyoyu 6.gun transfer ettıler transfer gununu sayarsak 10. gun kan testı yaptırdım 0.22 negatıf cıktı ayın 4unde klınıge gıdecem kan degerımın artması mucıze gibi bişey
canım hoş geldin sayfamıza...yumurta rezervin o kadarda kötü değil canım fsh çoook çok yüksek değil...ben fsh 50 görmüş biri olarak ve iki kere tüp bebekte sadece bir emriyom oldu...senin maşallah emriyo sayısı güzel..canım değerin yükselebilir hiç beli olmuyo bu işler...ilaçlarını kesmeden adet olamıyosun canım...
merhaba hanımlar
bende de rezerv azlığı var ve adetlerim düzensiz
SAT 19 ocak.17 şubat ilişki oldu
27 şubat gecesi kasık ağrısıyla birlikte pembe kahverengi çok az lekelenme oldu
adet oluyorum sandım ped taktım hemen
ama bir daha bir şey gelmedi
28 şubatta yine kasık ve bel ağrısıyla kahverengi 2 damla oldu
1 martta da aynı adet olacakmışım gibi ağrı ve yine 1-2 damla kahverengi lekelenme sonra tamamen kesildi
çok umutlanmak istemesem de yerleşme kanaması mı diye düşünmeden edemedim
bu sabah idrar testi yaptım negatif
şimdi sormak istediklerim:
idrar testi için erken midir?kan testi yaptırmaya da çekiniyorum negatif çıkarsa diye
yerleşme kanaması değilse başka neden olabilir?
tesekkur ederım canım hosbuldum evet ılacları kesmeden adet olamıyormusuz bende bu tanı yenı koyuldu zatan 1 yıl önce yumurta rezervım gayet guzeldı senın yasın kaç ?
benim yaş 34 canım 2 senelik evliyim evliliğimin 3 ayında öğrendim fsh yüksek olduğunu...senin yaş genç canım şansın daha yüksek...inş değerin yükselir hamişsindir canım...
benım transferde sızınle aynı yaşta aynı durumda bır arkadasım vardı tuttumu tutmadımı cok merak edıyorum yarın ogrenecez herseyı bakalım sızın 2 embrıyomu transfer edılıyo yasınızdan dolayı ?
Merhaba arkadaşlar daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlara sorum ;Ben yaklaşık 6 gündür yumurta geliştirme iğneleri oluyorum bugün Dr.a gittiğimde yumurtalarımdan en büyüğü 13mm idi diğerleri 9mm felandı cumartesi günü de yumurta toplayacaklar sizce şimdiden yumurtamın büyüklüğü nasıl gerçi kalitesi de önemli ama onu bilemiyoruz tabi yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlara sorum ;Ben yaklaşık 6 gündür yumurta geliştirme iğneleri oluyorum bugün Dr.a gittiğimde yumurtalarımdan en büyüğü 13mm idi diğerleri 9mm felandı cumartesi günü de yumurta toplayacaklar sizce şimdiden yumurtamın büyüklüğü nasıl gerçi kalitesi de önemli ama onu bilemiyoruz tabi yardımcı olursanız sevinirim.
canım benim yumurta rezervim bayağ bir kötü en fazla 3 yumurtam oluyo zar zor büyüyerek bir emriyom oluyo mallesef ve orta kaliteli emriyo oldu iki denememde de...canım kısmet bu işler kaliteli emriyo olup tutmayanda çok tutanda..orta kalite emriyo tutanda var..rabim alnımıza ne yazdıysa o oluyo canım...senin kaçıncı tüp bebek denemen canım..hangi merkeze gidiyosun...
canım orta kalıte dedıgın grade 2 mı oluyo ?
emriyolar hakında çok fazla bilgi verilmiyor bize nedense canım..sonuçta olup olucağ bir emriyo durum böyle olunca çok fazla bekletmeden transferimi oluyorum...canım sen hangi merkeze gidiyosun..
emriyolar hakında çok fazla bilgi verilmiyor bize nedense canım..sonuçta olup olucağ bir emriyo durum böyle olunca çok fazla bekletmeden transferimi oluyorum...canım sen hangi merkeze gidiyosun..
sıze tarnsferden sonra verılen son kagıttta butun detaylar yazıyo hangı gun alında kac gun bekletıldı hangı kalıte o yuzden sordum ben ankara etlık zubeydehanım devlet hastanesı sız ozele gıdıyosunuz sanırım
evet canım herşey yazıyor...çok detaylı incelemedim...sen raporlu tedavi görüyorsun galiba canım...
Sanırım benım kalıtelıydı yumurtalarım 5 gun bekledı 6 . gun transfer edıldı bazı arkadasların 3 . gun bekletmeden edıyolar ama genede tutmadı sanırım
yaşında genç canım emriyolarda kaliteli inş hamile kalırsın en kısa zmanda...
Selamlar arkadaslar,
Gülneva hala regl omamissin, bizim topikte bu hafta güzel haberler alamadik. bahar ve gülneva sizin pozitif haberiniz gelsin diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?