Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hoş geldin sayfamıza...yumurta rezervin o kadarda kötü değil canım fsh çoook çok yüksek değil...ben fsh 50 görmüş biri olarak ve iki kere tüp bebekte sadece bir emriyom oldu...senin maşallah emriyo sayısı güzel..canım değerin yükselebilir hiç beli olmuyo bu işler...ilaçlarını kesmeden adet olamıyosun canım...

tesekkur ederım canım hosbuldum evet ılacları kesmeden adet olamıyormusuz bende bu tanı yenı koyuldu zatan 1 yıl önce yumurta rezervım gayet guzeldı senın yasın kaç ?

canım hoş geldin sayfamıza inş hamişsindir gelmez kırmızılar..ama adet tarihin çok geçmiş canım kan testi yaptır kafanı rahatlat...bende son zamanlarda adet tarihlerim çok dengesiz olmaya başladı..nerdeyse bazen 2 ayda bir adet oldum bir ara...olmasa adet doktoruna git canım söktürücü kullan..benimde adeti 5 gün geçti yarın sabah idrar testi yapıcam çıkmasa söktürücü kullan demişti doktorum...senin yaş kaç canım kaç senelik evlisin fsh kaç çıkıyo canım...

tesekkur ederım canım hosbuldum evet ılacları kesmeden adet olamıyormusuz bende bu tanı yenı koyuldu zatan 1 yıl önce yumurta rezervım gayet guzeldı senın yasın kaç ?

benim yaş 34 canım 2 senelik evliyim evliliğimin 3 ayında öğrendim fsh yüksek olduğunu...senin yaş genç canım şansın daha yüksek...inş değerin yükselir hamişsindir canım...

benim yaş 34 canım 2 senelik evliyim evliliğimin 3 ayında öğrendim fsh yüksek olduğunu...senin yaş genç canım şansın daha yüksek...inş değerin yükselir hamişsindir canım...

benım transferde sızınle aynı yaşta aynı durumda bır arkadasım vardı tuttumu tutmadımı cok merak edıyorum yarın ogrenecez herseyı bakalım sızın 2 embrıyomu transfer edılıyo yasınızdan dolayı ?

Merhaba arkadaşlar daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlara sorum ;Ben yaklaşık 6 gündür yumurta geliştirme iğneleri oluyorum bugün Dr.a gittiğimde yumurtalarımdan en büyüğü 13mm idi diğerleri 9mm felandı cumartesi günü de yumurta toplayacaklar sizce şimdiden yumurtamın büyüklüğü nasıl gerçi kalitesi de önemli ama onu bilemiyoruz tabi yardımcı olursanız sevinirim.

canım benim yumurta rezervim bayağ bir kötü en fazla 3 yumurtam oluyo zar zor büyüyerek bir emriyom oluyo mallesef ve orta kaliteli emriyo oldu iki denememde de...canım kısmet bu işler kaliteli emriyo olup tutmayanda çok tutanda..orta kalite emriyo tutanda var..rabim alnımıza ne yazdıysa o oluyo canım...senin kaçıncı tüp bebek denemen canım..hangi merkeze gidiyosun...

20 mm de topluyolar bıldıgım kadarıyla senın yumurta gelısımın ıyı sanırım 6 gunde o kadar buyur ancak kalıtesı ve kac tanesı ızlenecek onemlı olan o

canım maşallah yumurta boyutları güzel herşey yolunda merak etme...stres yok canım yumurtalarını olumsuz etkilersin..canım kailetsi toplanıp emriyo olduktan sonra belli olur..inş bütün yumoşlar 1 kalite emriyo olsun...

canım orta kalıte dedıgın grade 2 mı oluyo ?

canım orta kalıte dedıgın grade 2 mı oluyo ?

emriyolar hakında çok fazla bilgi verilmiyor bize nedense canım..sonuçta olup olucağ bir emriyo durum böyle olunca çok fazla bekletmeden transferimi oluyorum...canım sen hangi merkeze gidiyosun..

emriyolar hakında çok fazla bilgi verilmiyor bize nedense canım..sonuçta olup olucağ bir emriyo durum böyle olunca çok fazla bekletmeden transferimi oluyorum...canım sen hangi merkeze gidiyosun..

sıze tarnsferden sonra verılen son kagıttta butun detaylar yazıyo hangı gun alında kac gun bekletıldı hangı kalıte o yuzden sordum ben ankara etlık zubeydehanım devlet hastanesı sız ozele gıdıyosunuz sanırım

Sanırım benım kalıtelıydı yumurtalarım 5 gun bekledı 6 . gun transfer edıldı bazı arkadasların 3 . gun bekletmeden edıyolar ama genede tutmadı sanırım

evet canım herşey yazıyor...çok detaylı incelemedim...sen raporlu tedavi görüyorsun galiba canım...

Sanırım benım kalıtelıydı yumurtalarım 5 gun bekledı 6 . gun transfer edıldı bazı arkadasların 3 . gun bekletmeden edıyolar ama genede tutmadı sanırım

yaşında genç canım emriyolarda kaliteli inş hamile kalırsın en kısa zmanda...

Selamlar arkadaslar,

Gülneva hala regl omamissin, bizim topikte bu hafta güzel haberler alamadik. bahar ve gülneva sizin pozitif haberiniz gelsin diliyorum.

canım benden güzel haberler yok bugün adet oldum allahım inş daha fazla bekletmeden nasip eder bebeklerimizi..inş gülnevadan güzel haberler alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…