Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm çok üzüldüm kaç haftalıktı bebişin inş. sende bir daha öyle acılar yaşamazsın canım benim ya inşallah rabbim sana daha fazla bekletmeden sağlıklı bi mis kokulu melek gönderir inş.

Canım benim dogumuma 1 ay kala kaybettim maalesef dedim yaa sana stresden kesinlikle uzak dur kuzum kimsenin seni üzmesine asla müsade etme sglıkla,saatli yavrunu kucagına almanı nasip etsin Rabbim dualarım seninle arkadaşım

Canım benimm 6 tane yumurtan olmsına çokk sevindim İNŞ perşembe günü herşey daha güzel olur kuzum Rabbim yrdımcın olsun:) bu arada gülneva'nında dedigi gibi psikolof seda hanım çokkk tatlı birisi gitmeden önce ondanda rndevu al muhakkak daha pozitif olmana faydalı olur tatlımmm güzel hberlerini bekliyoruz İNŞALLAHHHH

iyi geceler kızlar ben dün akşam idrar testi yaptım negatif geçen ay 31inde adet olmuştum normalde 28 günde bir adet oluyodum cuma bekliyorum kırmızıları büyük bi ihtimal ozaman adet olurum..boşuna ümitlendim sanırım hayırlısı artık inşallah nasibimizde evlat sahibi olmak vardır çok fazla beklemeden bizlerde bebeğimize kavuşuruz..

Ama tatlım biz İstanbul trafiğine alışık olmadığımız için çok strese girdik, tıkanıklığı bırak, ara sokaklarda koca kamyon çıkıyor biz geri geri git, yana çekemiyorsun geçmesi için çünkü sağ sol araba dolu felaket yani felaket. Oralarda nasıl yaşıyorlar anlamıyorum. Bir cafeye gittik malum kafelerden biri, paramızı ödedik kahveyi bekliyoruz, bir yoğunluk oldu kahve bekleyenler çoğaldı kasadan bağırıyorlar kahve bekleyenleer duvar kenarına lütfen diye. Bu ne dedik sanki toplama kampına geldik! Orada yaşam bitmiş canım daha doğrusu yaşam var ama bitkisel...

canım dediğin doğru trafik çok kötü istanbulda..arabamızla gitiğimzde 1 satlik yolu 3 saate gidiyoruz..ama bebeğimiz için herşeye değer canım ya..1 hafta yolda beklerim yeterki sonu mutlu bitsin...Kocaeli istnbula çook yakın aslında ...yapıcak bişey yok trafiği mecbur çekicez canım iyi merkezlerin hepsi istanbulda benim gitiğim merkez İstanbul ttüp bebek aret kamer doktorumda... git gel yollarda mesafede azalıyo sanki trafiyede alışıyosun....i

baharcığım adetin 1 hafta geçmeden zaten teste çıkmaz...kanama dediğin belki tutunma kanasıdır canım hemende kanda yükselmez biliyosun...Allahın izniyle bizimde yüzümüz gülecek canım ve mis kokulu meleklerimize kavuşcaz...canım adet olunca gidncenmı doktoruna..biliyosun bu tedavilerde inatçı olmak çok önemli bütün olumsuzluklara ramen tekarar tedaviye başlamak..bende adet bekliyorum canım 26 ocakta adet olmuştum bakalım zamnında gelicekmi gerçi zamanı geçti..eşim 4 gün geçsiin öyle idrardan bakalım dedi..gelmese söktürücü kullancam canım...

canımm tecrübeli arkadaşlarımı dinlemek en güzelii olacak galiba psikologdan bir görüşme talep edeceğim.. muayenelerim hep geç saatte oluyor saatlerimiz uyarsa gideceğim.. çok sağol canım herşey için..

canım nasılsın ne zaman kontrole gidiceksin tekrar..güzel haberlerini bekliyoruz...

biliyorum beslenme uzmanı olduğunu.benim sadece 4 ay oldu gideli ve 10 kilo verdim.65 ten 55 kiloya düştüm.psikolog gibi insana moral veriyor.benimde polip oluştu ama ameliyatla kurtulurum umarım.para konusu tamam pahalı ama diğer doktorlarada milyarlar harcadım ve hepsi boşa gitti.bu en azından boşa gitmedi.bende başarılı oldu verdiğim her kuruş helal olsun.sonuna kadar gideceğim murat beyle. bende çok gayret ettim ,dediği herşeyi yaptım ve spor.benim için çok iyi bir doktor beni yeniden hayata döndürdü.Allah razı olsun.

canım nasılsın ne zaman kontrole gidiceksin tekrar..güzel haberlerini bekliyoruz...

sağol fena değilim:. galiba bugün biraz griyim.. ilaç igne çok etkisini göstermeye başladı.. yarın akşam 19.00 da gideceğim. pekde umudum yok cnm. hamile kalmakla bitmiyorki birde 9 ay risk altındasın tüp bebekte.. iş ortamımı özledim. evde durmak zor geliyor gerçekten psikologla görüşsem iyi olacak gibi.. sen ne yapıyorsun canım adetini bekliyordum geldimi kırmızılar..inşallah gelmezde doğaldan hamiş kalırsın:))

Evde oturmaya baslayinca stres artiyor, dün dedigim gibi simdiden film izlemeye, veya kitap okumaya alismalisin.

Evde oturmaya baslayinca stres artiyor, dün dedigim gibi simdiden film izlemeye, veya kitap okumaya alismalisin.

doğru diyorsun canım.. aslında bende stres artmaz ama sağolsun eşim stresleri sorunları hep bana yansıyor .. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. kitap okuyorum canım filmleride hergün yatmadan izlemeye başladım:)) çok sağol hayatım iyi film tavsiyelerini beklerim herzaman..

inş canım tutunma kanamasıdır ama hiç umut kalmadı..allahım daha fazla bekletmez inş mis kokulu meleklerimize kavuşmak için..adet olunca doktora gitmeye cesaretim gücüm yok bi süre gitmicem sanırım doktora..kendimi hazır hissettiğimde gitmeyi düşünüyorum belki geç kalıcam ama aynı stresi yaşamaya dayanabilcemi sanmıyorum..biraz normal hayatıma devam etmek istiyorum tedavi stresi olmadan..canım inş bebeğin gelmiştirde adetin gelmez..ben idrar testi yapanları araştırdım adetin 4. günü çıkmayıp 6.günü çıkanlar var onun için hemen söktürücüyü kullanma 1 hafta falan geçsin adetin..

canım inş güzel haberlerle gelirsin bu akşam...canım normal yolla ve tüp bebek arasında pek fark yok bence...sadece tüp bebek olunca çook değerli bebişler oluyo ..canım normal yolla gelen hamileleiklerde de sorunlu olabiliyor.. yediğimiz herşey hormonlu artık... benim doktorumun dediğine göre erkeklerde sperm sayısı 30 yıl önce 100 milyonlardaymış kadınların menopoza girme yaşıda 50 yaşlarda olurmuş..şimdi 17 yaşında bayan bile menopoza giriyor demişti doktorum ve erkeklerde de sperm sayıları düşmeye başlamış genelinde...ve bir 30 sene sonra herkez nerdeyse tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabilecekler demişti...canım bende adeti bekliyorum işte bakalım dün bugün gelmesi gerekti biraz daha bekliycem olmasam söktürücü kullanmaktan başka çarem yok maallesef..

canım ben bütün umutsuzluklarıma ramen biliyosun tedavimi hiç bırakmıyorum...her adetimde doktora bir kontrol oluyorum..yumoş varsa kendi isteğimle klomen tedaviye başlıyoruz...canım bende nedense her adetimle bir umut doğuyo içime ve kendimi doktora gitmekten alamıyorum...canım benim biliyosun geçen sene nisan ayında yüksek doz ilaç tedavilerimden sonra bünyme altüst oldu çok düzeli olan adetlerim gelmemeye başladı gecikmeler yaşadım hala yaşıyorum ve nerdeyse 3 ay hiç yumoşum yoktu..çook zor günler geçirdim çook umutsuzdum...vee çok şükür adetler düzene girmesede en azından bir yada iki yumoşum var ve emriyo oldular orta kaliteli olmalarına ramen hiç umudumu kaybetmedim canım...canım istanbula gelip benim gitiğim merkeze aret beye bir görünsen belki doktor değişikliği uğurlu gelir...herşeye ramen asla umudumuu kaybetmiycez Allahın izniyle bizde anne olucaz canım...canım sen birkere hamile kalmıştın yine kalıcan inş Alahın izniyle..ben birkere bile hamile kalamadım canım ya ..bazen diyorum keşke bende hamile kalabilsemde en azından oluyomuş diyebilsem diyorum... canım benim hala kırmızılar yok bakalım 4 gün daha bekliyeyim öyle kullanayım söktürücüyü..

yok canım ya benimde hiç içimden gelmiyo artık doktora gitmek önceden heycanlanırdım içim kıpırkıpır olurdu doktora gideceğim zaman ama şimdi yok sadece yine olumsuz olursa korkusu var ve ben bu sefer kendimi kolay kolay toparlayamam gibi geliyo..önce kilolarımı vermek istiyorum daha sonra tedavi olabilir şuanki düşünceme göre artık hiç tedavi olmıcam doktora gitmicem diye düşünüyorum ..bugün spora başlayalı 1 ay oldu tartıldık 5 kilo vermişim incelmelerim sıkılaşmalarım olmuş çok mutlu oldum adet olunca daha sıkı spor yapcam..canım inş hamile kalırsın ve sen bebeğini kaybetmessin herşekilde zor hamile kalamamakta hamile kalıp kaybeymekte allahım hayırlısıyla bizede nasip eder inş bebişlerimizi..

ne yazikki hic iyi haberim yok cnm.. alti yumurta vardi doktor biraz once bakti bugun benim altinci gunumya tum igne ilaclari birak dedi.. cumartesi bir kez daha gel muayeneye dedi.. birazda teselli etti odadan cikmadan... hemsire ilaclar igneler Aret beyin istedigi gibi iyi cevap vermemis dedi.. tedaviyi yarida kestinizmi dedim hayir su anda tedavin devam ediyor dedi.... belkide cumartesi bakacak olmadi diyecek hic bilmiyorumki.. en azindan olumsuz giden birseyi israrla surdurmemeside iyi birsey...
doktorun dogru demis cnm kesinlikle katiliyorum gelecek nesillerde herkez tuple dogacak... insallah adetin gelmezde bebis haberin gelir:))

canım neden kesti acaba ilaçlarını kaç gün kullandın klomen ve klomenidemi kesti..canım aret beyin mutlaka bir bildiği vardır yabana atılcak bir doktor değil belkide iğnelerle daha çook yumoş çıkar diye düşünüştür bence sayı değişmeyince tahminen ve çok hızlı gelişiyolarsa yumurtalar o yüzden kesmişte olabilir ilaçları doğal büyüsün diye yumoşlar ...canım senin tedavin yarım kalmaz bence yumoşlar büyür opu olursun...canım sen niye sormadınki büyümemişmi yumoşlar diye..ben olsam sorardım çatlardım sormasam valla bilmekte bizim hakımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…