- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
yüksek doz bizim gibi rezerv azlığı olanlarda ters tepiyo tedavi canım ya..ve bünye çok uzun zaman alıyo toplamak için kendini bana yüksek doz ilaçlar yaramadı tüp bebek tedavisinde...klomenle büyüdü yumoşlar...hata öncesinde hatırlarsın her adete kontrolere gitiğimde yumurtan yok derdi doktorum 3 ay hiç yumurtam görünmedi..ama ben kasık ağrılarımdan anlardım sonradan yumoşun büyüdüğünü ve ovilasyon testleri alırdım canım hatırlarsın doktorum yumurtan yok demesine ramen ve çift çizgiyi görürdüm hep...sonra ben aret beyle görüşmek istediğimi söyledim ve o ay fsh bile bakmadan aret bey hiç yumurta görmesede başlatmıştı klomene ve sürpriz yumurtam klomen bitikten sonra çıktı ortaya ve çok yavaş büyümüştü o tek yumurtam canım herşeye ramen yinede tek yumoşum büyüdü ve emriyo oldu canım...çook mutlu olmuştum hata eşimle şakalaştık sonundaa buluştu bizim yumoş ve spermler diye... canım doktor değiştirmekte yara vardır diye düşünüyorum..her zaman diyorum keşke isatnbula gelebilsen...
demekki daha vakti gelmemiş ama çok kaliteli olup tutunmuyorsa başka sebebler olabilirmi araştırmanı tavsiye ederim mesela pıhtılaşma sorunun varmı troid..
canım şöyle yapabilirsin adetin 2. günü gidip en azından kist varmı diye baktırıp sonra klomene başlarsın 5 gün kullanıyorsun sonra doktora kontrole gidiyorsun ben günde 3 tane kullanıyorum ve 7 gün kullanıyorum çünkü doktorum taa istanbullarda her an gidemiyorum..sende istersen 2 tane iç zararlı bir şey değil sonuçta o yüksek dozdaki iğnelerin yanında çok masum kalıyor..yüksek doz kesinlikle kullanma bize iyi gelmiyor..ben doktoruma tekrar sordum iğneyi bir daha deneyelimmi diye hiç gereği yok dedi aynen devam
gülneva söktürücü kullanmadan önce yinede test yaptır ne olur ne olmaz..ona göre kullanmaya başlarsın..
demekki daha vakti gelmemiş ama çok kaliteli olup tutunmuyorsa başka sebebler olabilirmi araştırmanı tavsiye ederim mesela pıhtılaşma sorunun varmı troid..
canım şöyle yapabilirsin adetin 2. günü gidip en azından kist varmı diye baktırıp sonra klomene başlarsın 5 gün kullanıyorsun sonra doktora kontrole gidiyorsun ben günde 3 tane kullanıyorum ve 7 gün kullanıyorum çünkü doktorum taa istanbullarda her an gidemiyorum..sende istersen 2 tane iç zararlı bir şey değil sonuçta o yüksek dozdaki iğnelerin yanında çok masum kalıyor..yüksek doz kesinlikle kullanma bize iyi gelmiyor..ben doktoruma tekrar sordum iğneyi bir daha deneyelimmi diye hiç gereği yok dedi aynen devam
gülneva söktürücü kullanmadan önce yinede test yaptır ne olur ne olmaz..ona göre kullanmaya başlarsın..
ozaman ben bundan sonraki adetimle gideyim artık bende bu ay kist var sanırım adetim hiç normal gelmiyo çamur gibi akıntı şeklinde çok az geliyo 3 günde 1 pedin yarısı kadar anca dolmuştur ..sence neden böle adet oluyorum ben kşstten şüpheleniyorum..yapabilirsem soğan kürünü tekrar denicem..yapıp yapıp döküyorum içemiyorum ama inş bu sefer içebilirim..
canımcığım üzülme herşeyde vardır bir hayır tutmamasının başka sebepleride olabilir rahim filmi çektirdinmi öncesinde canım..birde rahim kalınlığıda çok önemli kalın olunca şansın daha yüsek oluyo tutmasında...canım maşallah yumurta sayın güzel yine denersin bebeiş gelene kadar mücadeleye devam canımm...
tşkkr ederım devam edıyorum zaten rahim filmi çekildim ofis yapıldı rahimde herhalde bı anormallık gorulmedı endometrium kalınlığıda ideal sadece doktorum benım canımı sıkan şey göbekten ve koldan öztrojen ıgnesı vurulurken kalçadana geçtiğimde progesteron hormonumda 2.8 degerınde erken yükselme oldugunu ve kalçadan ıgneye gecıldıgınde yumurtalıkların buna yanıt vermedıgını bu sebepten tutmamıs olabılecegını soyledı bılıyosunuz yumurtalıkları gelıstırırken öztrojen ( kadınlık hormonu ) verılırken yumurta toplama ıslemınden sonra progestoron (annelık hormonu) verılıyor bu hormonlar dan bırı dıgerıyle bırlıkte ortaya cıkarsa negatıf sonuc alınıyor
canlar topiğimiz çok durgun esklier lütfen arad girip bişeylerin paylaşın bende girmesem valla sayfamızı bulmak çook zor olucak...
cansu, kelebek, asya ve polyana nasıl gidiyo hamişlik büyüdümü göbüşler...siz bizim idolümsünüz hamiş arkadaşlar arada çıkın çıkın geliin sohbete...
canlar topiğimiz çok durgun esklier lütfen arad girip bişeylerin paylaşın bende girmesem valla sayfamızı bulmak çook zor olucak...
cansu, kelebek, asya ve polyana nasıl gidiyo hamişlik büyüdümü göbüşler...siz bizim idolümsünüz hamiş arkadaşlar arada çıkın çıkın geliin sohbete...
Cansu, kelebek, asya ve polyana nasıl gidiyo hamişlik büyüdümü göbüşler...siz bizim idolümsünüz hamiş arkadaşlar arada çıkın çıkın geliin sohbete...
Canım merhaba iyiym ben çok şükür göbüşüm büyüdü şu an 6 aylık olduk doğuma üç ay kaldı o kadar sabırsızlanıyorum.
meraba canim ben iyiyim, bebiste iyi cok sukur karnim kocaman oldu yaaa darisi sizlerin basina insallahhhhh....28 haftalik olduk biz allahin izniyle...canim sizi hep takip ediyorum hepiniz aklimda dualarimdasiniz...
Unutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.
der Hz. Ali (r.a)
canım nasılsın biyopsi sonucun nasıl çıktı inş herşey yolundadır uzun zamandan beri girmiyosun çook merak ediyorum seni...bizleri habersiz bırkma canım...
benimde kırmızılar geldi bugün canım...baharcım bir kontrole gitsen kistmi var yada yumoşmu var ona göre sıkı çalışırsınız bu ay canım...kontrol amaçlı gitmenin zararı yoki canım ya tedbir amaçlı gitiğini düşün...devlet hastanesinede gidebilirsin mesela...
canım spora devamı kontrole gitinmi canım...
Canım çok teşekkür ederim uzun zamandır giremedim nette çok yoğunum nöbetim var her hafta canım çok şükür sonuçlar iyi Dr dan randevu alamadım ayın sonuna ancak göstereceğim bu aralar bebek işimi bile düşünemiyorum yorgunluktan sen nasılsın canım ne var ne yok Bebiş işlerini ben de bir taraftan zayıflamaya çalışıyorum
devam canım gidiyorum incelmeye başladım çok iyi oluyo kontrole gitmedim cesaretimi toplayıp önümüzdeki ay gidicem inş.. bu ayda normal hayatıma devam edeyim doktorsuz bebek stresi olmadan..sen naptın canım gittinmi kontrole..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?