Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

haklısın canım ben bu ilaçlardan vücudumu arındırmaya çalışıyorum kendim artık çok güçsüz halsiz bitkin yorgun düşmüştüm ben bu durumdayken yumoşlarında kaliteli olması beklenemez diye düşünüyorum..şimdi önce kendimi toparlamaya çalışıyorum daha güçlü enerjik hareketli olmaya başladım ben iyi olursam yumoşlarımda güçlenecek diye düşünüyorum..belkide kendiliğinden gelicek bebeğim.. yok canım istanbula gelemem..doktorumu değiştiricem inş aklıma takılan doktora gidicem birazdaha toparlayayım kendimi gidicem..
evet canım hatırlıyorum bikaçay görünmemişti yumoşların klomenin faydası oldu sana inş bundan sonra daha güzel gelişecek tedavilerin sonunda bebeğin gelecek..

ozaman ben bundan sonraki adetimle gideyim artık bende bu ay kist var sanırım adetim hiç normal gelmiyo çamur gibi akıntı şeklinde çok az geliyo 3 günde 1 pedin yarısı kadar anca dolmuştur ..sence neden böle adet oluyorum ben kşstten şüpheleniyorum..yapabilirsem soğan kürünü tekrar denicem..yapıp yapıp döküyorum içemiyorum ama inş bu sefer içebilirim..

canımcığım söktürücü kullanmaya gerek kalmadan adet oldum bugün çok şükür...cuma günü randevum var doktorumla inş öncelikle kistim gitmiştir..gitmediyse kist için tedavi görücem canım...senin kontrolün ne zmandı canım...inş güzel haberler getir bize...

benimde kırmızılar geldi bugün canım...baharcım bir kontrole gitsen kistmi var yada yumoşmu var ona göre sıkı çalışırsınız bu ay canım...kontrol amaçlı gitmenin zararı yoki canım ya tedbir amaçlı gitiğini düşün...devlet hastanesinede gidebilirsin mesela...

canım opu dan önce göbekten yaptığın iğneler yuyoşları büyütmek amaçlı verilen hormon ilaçları değilmi canım ya...progerstan opudan sonr veriliyo bildiğim kadarıyla...canım doktorların mutlaka bildiği bişeyler vardır her iğnenin mutlaka faydası vardır...

canlar topiğimiz çok durgun esklier lütfen arad girip bişeylerin paylaşın bende girmesem valla sayfamızı bulmak çook zor olucak...
cansu, kelebek, asya ve polyana nasıl gidiyo hamişlik büyüdümü göbüşler...siz bizim idolümsünüz hamiş arkadaşlar arada çıkın çıkın geliin sohbete...

canım nasılsın biyopsi sonucun nasıl çıktı inş herşey yolundadır uzun zamandan beri girmiyosun çook merak ediyorum seni...bizleri habersiz bırkma canım...

Canım merhaba iyiym ben çok şükür göbüşüm büyüdü şu an 6 aylık olduk doğuma üç ay kaldı o kadar sabırsızlanıyorum.

meraba canim ben iyiyim, bebiste iyi cok sukur karnim kocaman oldu yaaa darisi sizlerin basina insallahhhhh....28 haftalik olduk biz allahin izniyle...canim sizi hep takip ediyorum hepiniz aklimda dualarimdasiniz...

Unutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.

der Hz. Ali (r.a)

canım doğru söylüyorsun benkendi adıma sık gelemiyorum son zamanlarda yine girip oldum çok kötüyümm gözlerim şişti bahar alerjiden üstüne birde adet oldum pskolojimde bozuldu kendimi hiç iyi hisetmiyorum

Canım merhaba iyiym ben çok şükür göbüşüm büyüdü şu an 6 aylık olduk doğuma üç ay kaldı o kadar sabırsızlanıyorum.

Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım...asyacım geçmiş sayfaarını okudum seninde fsh bayağ yüksekmiş ama ona ramen hamiş kaldın..inş rabim bizede nasip eder...bizler içinde dua at canım...

meraba canim ben iyiyim, bebiste iyi cok sukur karnim kocaman oldu yaaa darisi sizlerin basina insallahhhhh....28 haftalik olduk biz allahin izniyle...canim sizi hep takip ediyorum hepiniz aklimda dualarimdasiniz...

canım duaların için Allahım razı olsun sende hayırlısıyla sağlıklı al meleğini kucağına...rabim cumalar hürmetine bizede tez zamanda nasip etsin meleklerimizi..

Unutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.

der Hz. Ali (r.a)

canım çook güzel şeyler paylaşıyorsun...bunları okudukça daha bir güçleniyorum...sanada hayırlı cumalar canım...canım kendine dikkat et çook geçmiş olsun..özletme kendini canım...umutsuzluk yok canım baharda geldi çiçekler açtıkça benimde içim kpır kıpır oluyor...hayat güzel herşeye ramen canım..rabim dermansız dert vermesin...salığımız yerinde olsun bebişte gelir parada gelir canım..bizim sloganımız son yumoş kalana kadar mücadeleye devam canım..

canım diğer topikte okudum yumoşlar büyümemiş çook üzüldümbu topikten yazmak istedim cevap...herşeyde vardır bir hayır mutlaka canım buz bebişleri al artık göbüşe canım...çook üşümüşler annesi...

canım nasılsın eşinin amelyatı vardu bu ay galiba yanlış hatırlamıyorsam canım...eşin hayırlısıyla atlatsın ameliyatını inş canım...

canım nasılsın biyopsi sonucun nasıl çıktı inş herşey yolundadır uzun zamandan beri girmiyosun çook merak ediyorum seni...bizleri habersiz bırkma canım...

Canım çok teşekkür ederim uzun zamandır giremedim nette çok yoğunum nöbetim var her hafta canım çok şükür sonuçlar iyi Dr dan randevu alamadım ayın sonuna ancak göstereceğim bu aralar bebek işimi bile düşünemiyorum yorgunluktan sen nasılsın canım ne var ne yok Bebiş işlerini ben de bir taraftan zayıflamaya çalışıyorum

ne güzel canım ya kendiliğinden adet olmuşsun inş senin güzel bi şekilde gelir adetin..kistinde geçmiştir inş. canım haklısında benim doktor hastane fobim oldu bu ayda böle geçsin önümüzdeki ay gidicem kontrole..

canım spora devamı kontrole gitinmi canım...

devam canım gidiyorum incelmeye başladım çok iyi oluyo kontrole gitmedim cesaretimi toplayıp önümüzdeki ay gidicem inş.. bu ayda normal hayatıma devam edeyim doktorsuz bebek stresi olmadan..sen naptın canım gittinmi kontrole..

canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim..bende endokronolijiye gitmiştim tiroid varmı yokmu diye kontrol amaçlı...bende de iki tane nodüler görmüştü dktorr sonra ultrasona göndermişti canım..bugün ultrason çekildim sağğ tarafta hipeokoik nodüler 8mm varmış çarşamba randevum var ultrason sonuçları ve tahlilerimi göstericem..inş kötü bişey değildir canım ya nerden geldi bize böyle nodülerler ben 4 ay bieseteron kullanmıştım omu yaptı acaba diye düşünüyorum...sen biesteronu kullanmadan öncemi çıkmıştı canım...bu arada adetle tedavime yine devam canım...

canım bugün kontrolüm vardı nurtopu gibi iki yumoşum var biri bayağ bir önden gidiyomuş...klomen verdi doktorum günde bir kere alıcam...pazartesi bakıcak tekrar inş büyür canım ya..geçen adete önde giden yumoşum sonradan büyümemişti..keşke gitseydin canım kontrole bizde ne zaman yumoş var yok hiç belli değil...böyle süprizlerde yapabiliyor bizim yumoşlar anneciğim bizden umudunu kesme diye...bana çook umut oluyolar onlar mücadele ediyolar ben niye etmiyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…