Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım 2 yumoşunda güzel kaliteli bi şekilde gelişir inş..eşimlede konuştum bundan sonraki adetle kontrole gidicem hem başka düşündüğüm doktora hem bi ön görüşme yapıcam o doktor hakkında güzel olumlu şeyler okuyorum bu sorunu yaşayanlarda büyük başarı sağlamış inş benim içinde vesile olur evlat sahibi olmama ama inş tedaviye gerek kalmadan gelir bebeğim maddi açıdan çok açıldık toparlanmamızda zaman alcak allahım büyük inş bizede bi çıkış kapısı açar bu sıkıntılardan kurtuluruz..seninde nodül var demişsin embiryonun tutunamama sebebi olabilir belki inş önemli bişey değildir temiz çıkar sonuçların..

canım bugün kadın doğum doktorumla konuştum bizi ilgilendiren hormonlar t3 t4 tsh dedi onlarda normal seviyelerdeymiş o yüzden tüp bebeğin tutmamasının sebebi nödüler olamaz dedi...nödüler için tedavi görürsem bu ay yumurta büyütme tdavimizi etkiler dedi..bende bu ay inş büyürse yumoşlar toplatıp dondurmak istiyorum aslında ama aret beyde böyle bişeyi nasıl kabul etiririm önce donduralım dediğimde tek yumrta dondurmadıklarını söyledi bana..çok yumurtası olanları donduruyorlarmış...ben yine yumoşları görünce vazgeçemedim tedavimden nödiler içinde çarşamba doktorlar görüşcem sonuçlar inş iyidir..kötü bile çıksa inş çıkmaz ben tedavimi yinede devam etmek istiyorum...

Merhaba arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnesi öncesi kan tahlili verdim. Doktor muayenede 4 tane yumi gördü 23mm büyüklüğünde pazartesi de toplayacaklar duacınızım, inşallah hayırlısı olur. Bu süreçte tavsiyesi olan varsa alabilirim benim için ilk olacak çünkü.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canımcım hakında hayırlısı olsun..inş emriyon sana sıkı sıkı tutunur...canım öncelikle çok rahat olma lazım..hep pozitif düşün canım...
ben kabak çekirdeği ananas yemiştim burdaki kk arkadaşlar yarrarlı olduğunu bahediyolar...

meraba canım öncelikle seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel güzel büyüsünler sana bebiş olsunlar..benim yumiler büyümemiş bu sefer canım her ay yumurta vermeyebilirmiş vucudumuz doktorum öyle söyledi..bir hafta sonra bir baktır istersen belki geç tepki verebilir dedi..canım transferi yaza olucam allahın izniyle bu dönemde yumilerimi değerlendirmek istiyorum malum birde yaş faktörüm var..allah hepimizin yardımcısı olsun..

hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz..doktorun erhan beydi değilmi..inşallah ilk seferde pozitifi gör canım..

sağolasın canım ya bakalım başladım klomene bende nödülerde çıktı tiroid için gitmiştim doktora ultrasonda nödüler gördü doktor çarşamba bakıcak sonuçlara inş tedavimi etkilycek bir durum yoktur...benimde geçen ay büyümemişti yumoşlar..canım herşeyde vardır bir hayır belkide opu boş çıkıcaktı büyüsede...bende Qenzim ve omega kullanıyorum..sabahları çörekotu bal kullanıyoum..günde 1 bardak nar suyuna başladım bugün..canımcığım yaş faktörü olduğu için diyorum ne kadar çook denersek o kadar şansımız daha fazlalaşıyor biliyorsun...transfer olmadan emriyolar kalitelimi bilemeyiz...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım...

canım ya vallahi bilemiyorum ki ondan değil sanırım bilemiyorum bence strestten.o kadar çok yıpratıyoruz ki kendimizi aslında bu aralar düşünmemeye çalışıyorum bebek işini ama bir gün neşeliysem diğer gün canım çok sıkkın oluyor bilinçaltı devreye giriyor bugünden itibaren dualarımı değiştirdim diyorum ki rabbim bana hayırlı bir evlat nasip et tez zamanda, affet beni hemen istediğim içinde faniyim nefis sahibiyim sen en hayırlısını bilirsin, hayırlı zamanda ver bebeğimi:)) adet tarihim çok yaklaştı, bu ay hiç umutlu değilim yumurtlama günlerimi kaçırdım ama bunu bile bile yine de üzülüyorum bebeğimin olamadığını hatırlıyorum.
tahlil sonuçların nasıl canım kan sonuçları hormonlarda bir problem var mı

inşallah canım tedavini etkilemez doktorun ona göre ilaç verir.bendede troid sorunu var günlük ilacım var içiyorum..benimde omega coenzim bitmişti bugün aldım .denemek istiyorum 2 3 ay sonra inşallah canım embriyolar kalitelide olsa rabbim ol demeden olmuyor kalitesiz denen embriyolar tutuabiliyor..bal tarçın yapman çok iyi birde 40 yaş topiğnde yoğurt çörek otu yağı ve bal yapıyorlar nasıl olur bilemiyorum..inşallah senden güzel haberler alalım ..sende haklısın bakalım hayırlısı canım önümüzdeki tedavim nasıl geçecek ona göre yol izleriz allahın izniyle..

canım inş diğer sonuçlarında güzel çıkar tedavin iptal olmaz allahım bu sefer nasip eder inş bebeğini..bi konuş bakalım belki kabul eder doktor dondurmayı..

canım sana kan tahlilerine bakarakmı nodüler için biyopsi demişlerdi..şuan nasıl bir tedavi uygulanıyo nödüler için..senin kaç mm di..benim tsh t3 t4 normal değerlerde...canım nodüler için dereotu iyi geliyomuş küçültüyomuş..denesekmi acaba kahvaltılarda çook severim dereotunu...canım sen normal yolla hamile kalabiliyosun...bence tüp bebek denesen hamile kalabilirsin canım sen...ben herzaman tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat diye dua ediyorum..olmuyosada vardır bir hayır...biz biraz sınırları zorlasakta..Allahım yazmadıysa olmuyo ..

benim fikrim klomen almadığın bir ay dene transferi canım rahim kalınlaştırmak için takviye ilaçlara başlamak daha mantıklı..ben doktoruma dondurmayı kabul etirebilirsem transfer olucağım ay rahim kalınlaştırıcı ilaçlar almak istediğimi söyliycem kafamda fikirleri bakalım doktorumla paylaşmadım daha canım..

canım inş diğer sonuçlarında güzel çıkar tedavin iptal olmaz allahım bu sefer nasip eder inş bebeğini..bi konuş bakalım belki kabul eder doktor dondurmayı..

inş canım bu ay güzel büyüsün yumoşlarım ikiside dondurcak kadarda kaliteli olsunlar inş..canım sen merkeze kara verdinmi bir kontrol amaçlı gitsene doktora belki vardır büyüyen yumoşlar...ona göre sıkı çalışırsın..

önerilerin için teşekkür ederim inşallah.

canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz sağlıkla.dereotunu ben de duydum vallahi bilmiyorum içmediğim ot kök çöp kalmadı, artık ilaçlardan da bitki çaylarından da usandım. benim adet tarihime çok az kaldı o yüzden bugünlerde yine depresyondayım içim bunalıyor.

işallah canım bende öyle düşünüyorum hayırlısıyla bakalım..evet canım mutlaka konuş doktorunla gerçi senin endo çokda ince değil iyi ama daha kalınlaştığı anda transfer yapmanda iyi olur ..ama yinede kafanı endoya takma canım senin iyi durumda dahada iyi olur inşallah..

biraz kafama takılıyo endo kalınlığı biraz daha kalın olsa daha bir transferde kafam rahatlar..yarın kontrolüm var bakalım bizim yaramaz yumoşlar büyüdümü..bitane yumurta çok önde gitiği için klomeni günde bir kere kullan dedi doktorum bakalım doz az gelmişte olabilir benim fikrimce...inş ben yanılıyorumdur canım..sen tekrar kontrole gidicenmi canım belki geç büyüyen vardır yumoşlardan...hiç beli olmuyo bu işler biliyosun...

canım dereotunu taze tüketicen ..sabah kahvaltılarda çok severim maydonoz ve dereotu...canım senin nödüler kaç mm ve nasıl bir tedavi uyguluyo doktor biyopsi sonucundan sonra...inş kırmızılar gelmez hamişsindir canım...

inş canım..kararımı verdim ama daha bi ön görüşme yapmadık tekrar tedavi düşündüğümde orda tedavi olmayı düşünüyorum.. önümüzdeki ay gideyim diye düşünüyodum ama 12.günde kontrol amaçlı bi gideyim fırsatım olursa..

cnm fsh kaç....benim gecen ay fsh 33 çıktı...cylo prognova verdi oda kist yaptı....şimdi kist için ilaç kullanıyorum....hasta olunca ölçtürücem fsh ı..düşrse tüp düşünüyoruz.....
benim e2;395.72 fsh.3.02 çikulata kisti gördü hoca... yaşım 38 tüp bebek önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…